Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Magyarország, Hungaroring 2010-08-01  (Megtekintve 77988 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Augusztus 01, 16:03
Válasz #100

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Magyar Nagydíj, verseny:

1.  Webber        Red Bull-Renault           1h41:05.571
 2.  Alonso        Ferrari                    +    17.821
 3.  Vettel        Red Bull-Renault           +    19.252
 4.  Massa         Ferrari                    +    27.474
 5.  Petrov        Renault                    +  1:13.100
 6.  Hulkenberg    Williams-Cosworth          +  1:16.700
 7.  De la Rosa    Sauber-Ferrari             +     1 kör
 8.  Button        McLaren-Mercedes           +     1 kör
 9.  Kobayashi     Sauber-Ferrari             +     1 kör
10.  Barrichello   Williams-Cosworth          +     1 kör
11.  Schumacher    Mercedes                   +     1 kör
12.  Buemi         Toro Rosso-Ferrari         +     1 kör
13.  Liuzzi        Force India-Mercedes       +     1 kör
14.  Kovalainen    Lotus-Cosworth             +     3 kör
15.  Trulli        Lotus-Cosworth             +     3 kör
16.  Glock         Virgin-Cosworth            +     3 kör
17.  Senna         HRT-Cosworth               +     3 kör
18.  Di Grassi     Virgin-Cosworth            +     4 kör
19.  Yamamoto      HRT-Cosworth               +     4 kör

Leggyorsabb kör: Vettel, 1:22.362

Kiesők:

Pilóta        Csapat                       Kör
Hamilton      McLaren-Mercedes             25
Kubica        Renault                      25
Rosberg       Mercedes                     17
Sutil         Force India-Mercedes         17
Alguersuari   Toro Rosso-Ferrari           2

A világbajnokság állása a 12. gutam után:

Egyéni                       Konstruktőri
 1.  Webber       161        1.  Red Bull-Renault          312
 2.  Hamilton     157        2.  McLaren-Mercedes          304
 3.  Vettel       151        3.  Ferrari                   238
 4.  Button       147        4.  Mercedes                  132
 5.  Alonso       141        5.  Renault                   106
 6.  Massa         97        6.  Force India-Mercedes       47
 7.  Rosberg       94        7.  Williams-Cosworth          40
 8.  Kubica        89        8.  Sauber-Ferrari             23
 9.  Schumacher    38        9.  Toro Rosso-Ferrari         10
10.  Sutil         35       
11.  Barrichello   30       
12.  Petrov        17       
13.  Kobayashi     17       
14.  Liuzzi        12       
15.  Hulkenberg    10       
16.  Buemi          7       
17.  De la Rosa     6       
18.  Alguersuari    3       

2010. Augusztus 01, 13:55
Válasz #99

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 01, 14:00 írta Cole »

2010. Augusztus 01, 13:44
Válasz #98

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Miért ezt is fel akarják vásárolni?? Maradjon a digi a focinál az f1-et békén hagyhatná .Felháborító lenne ha lemegyek tanyára akkor nem nézhetem a digi miatt. (Tudom a mai világba leszarják az egyszerű melós fejét.......)
De ha megveszi akkor legalább.  Palikót és Gyulát elzavarhatnák a francba……

Nem tudom, hogy megakarják, de mindent megtesznek, hogy a többi nagy szolgáltató is betegye a kínálatba a csatornát. Mondjuk az RTL nem lesz olyan hülye, hogy elvegyék tőlük a jogokat.

2010. Augusztus 01, 13:23
Válasz #97

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen

Majd ha Digisport megveszi a jogokat, akkor reménykedhetsz benne, hogy másmilyen lesz a felvezető műsor. :) Ja és ők tuti, hogy leadják a szabadedzéseket! :D
Miért ezt is fel akarják vásárolni?? Maradjon a digi a focinál az f1-et békén hagyhatná .Felháborító lenne ha lemegyek tanyára akkor nem nézhetem a digi miatt. (Tudom a mai világba leszarják az egyszerű melós fejét.......)
De ha megveszi akkor legalább.  Palikót és Gyulát elzavarhatnák a francba……
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Augusztus 01, 12:54
Válasz #96

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Komolyan mondom ahhoz képest hogy Magyar Nagydíj van semmi extra információt nem kapunk szinte a versenyhétvégéről!

Érdekes mindengyik F1-es oldal hangoztatja magáról egész évben hogy mennyire exkluzív, naprakész stb, akkor ilyenkor miért nem csinálnak interjúkat a versenyzőkkel csapattagokkal vagy valami kreatív dolgot? Esetleg foghatnának egy kamerát vagy egy diktafont...

Az meg szégyen hogy az RTL Klub nem képes arra hogy adja a szabadedzéseket. Én értem hogy aláírt szerződéseik vannak de szerintem a FOM simán engedélyt adna a csatornának hogy közvetítsen a pályáról...

Ilyenkor lehetne csinálni akár több órás magazinműsort a paddock-ból, ahol sok mindenkit meg lehetne szólaltatni. Ehelyett mi van? Gy. Balázs meg a Robi keveregnek a pitben és egymást bámulják ahelyett hogy elkapnának néhány jó riportalanyt....
Az is szerintem alap lenne hogy a versenyzői parádét mutassák élőben. De nem inkább benyomnak idióta sorozatokat meg olyan műsorokat amiket épeszű ember nem néz szerintem...

Ez azért van, mert az RTL-nek nem érné meg. Elég költséges így is nekik a Forma1. A szabadedzésekről nem is álmodozzunk, bár nem tudom, hogy minek van a Sportklub, de oda simán mehetnének a szabadedzése, de úgy látszik ez is drága lenne nekik. Sajnos ezt kell szeretni egy kereskedelmi csatornán. Sajnos már Szujót se küldik ki mindegyik futamra 2009-től.

Majd ha Digisport megveszi a jogokat, akkor reménykedhetsz benne, hogy másmilyen lesz a felvezető műsor. :) Ja és ők tuti, hogy leadják a szabadedzéseket! :D

2010. Augusztus 01, 12:50
Válasz #95

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Jó, hát azt hiszem ez egyértelmű, h nem ugyanannak a pilótának drukkolunk! Felfogtam már h ki nem állhatod Vettelt, dehát most ez van, ezt az érát is véig kell nézni, mint ahogy a Schumist, vagy Alonsost!
Tudod, évekig bíztam abban, hogy a Kedvencem (Kimi) futamot tud nyerni itt nálunk, nem jött össze, vagyis akkor pont nem volta kint, most, bár nem ugyanazal az érzéssél, szin tén reménykedem....akárki akármit is mond!

Én nem mondtam egy szóval se, hogy ki nem állhatom, én csak örülnék, ha izgalmas futam lenne. :)

2010. Augusztus 01, 10:01
Válasz #94

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Idézet
Komolyan mondom ahhoz képest hogy Magyar Nagydíj van semmi extra információt nem kapunk szinte a versenyhétvégéről!

Érdekes mindengyik F1-es oldal hangoztatja magáról egész évben hogy mennyire exkluzív, naprakész stb, akkor ilyenkor miért nem csinálnak interjúkat a versenyzőkkel csapattagokkal vagy valami kreatív dolgot? Esetleg foghatnának egy kamerát vagy egy diktafont...

Az meg szégyen hogy az RTL Klub nem képes arra hogy adja a szabadedzéseket. Én értem hogy aláírt szerződéseik vannak de szerintem a FOM simán engedélyt adna a csatornának hogy közvetítsen a pályáról...

Ilyenkor lehetne csinálni akár több órás magazinműsort a paddock-ból, ahol sok mindenkit meg lehetne szólaltatni. Ehelyett mi van? Gy. Balázs meg a Robi keveregnek a pitben és egymást bámulják ahelyett hogy elkapnának néhány jó riportalanyt....
Az is szerintem alap lenne hogy a versenyzői parádét mutassák élőben. De nem inkább benyomnak idióta sorozatokat meg olyan műsorokat amiket épeszű ember nem néz szerintem...

Hát jah én is reménykedtem benne hogy adják a szabadedzéseket! De sajnos erre sem képesek! Riportokat Szujó készített néhányat az időmérő után! Meg asszem 1-et előttte is! Az is kemény volt amikor elment mellettük Hamilton és majdnem fellökték őket!
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Augusztus 01, 07:52
Válasz #93

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu

2010. Augusztus 01, 07:49
Válasz #92

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Más még ebben reménykedik. :)

Jó, hát azt hiszem ez egyértelmű, h nem ugyanannak a pilótának drukkolunk! Felfogtam már h ki nem állhatod Vettelt, dehát most ez van, ezt az érát is véig kell nézni, mint ahogy a Schumist, vagy Alonsost!
Tudod, évekig bíztam abban, hogy a Kedvencem (Kimi) futamot tud nyerni itt nálunk, nem jött össze, vagyis akkor pont nem volta kint, most, bár nem ugyanazal az érzéssél, szin tén reménykedem....akárki akármit is mond!

2010. Július 31, 23:40
Válasz #91

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

Bár a holnapi rajttól félek kicsit... hátha nem lesz gond!

Más még ebben reménykedik. :)

2010. Július 31, 21:35
Válasz #90

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát én is láttam Ferraris pólós Kimis emberkéket, de ahogy írtad nagyon sok fix látogatót vesztettek el. És az fura vagy nem fura de szokatlan nekem legalábbis, hogy nagyon sok red bullos emberke lett, főleg Vetteles, Hát hogy a Ferrarisok csökkentek volna, szerintem mintha egy kicsit igen, és ez szerintem nem meglepő ha engem kérdeztek.
Tina holnap nem mentek a főbejárathoz ahol a pilóták mennek be kocsival? mert olyan 10óra körül mennek be, most később mint az elmúlt két napban. Petra had lássa a kedvencét, tudom neki ez milyen öröm lenne, meg boldogság, meg te is látnád őket. csak gondoltam szólok mert már kitapasztaltam hány óra körül jönnek. És hátha még kaptok dedikálást.
Én már nem megyek olyan korán ki, a pilóta parádéra már kint leszek.

Hát jó, hogy mondod, majd még reggel eldől mikor is megyünk ki :) Ma már kapott ő is Buttontól autógramot! Ekkora mákot, amink volt, hihetetlen! Még nekem is örül a fejem :D
Mi mindenképp hamarabb megyünk ki holnap :) Hátha holnap még egyszer veled is összefutunk :) Ha mégsem, akkor örültünk a tegnapi szerencsének, meg a jó szemednek, hogy ekkora tömegbe kiszurtál :)

2010. Július 31, 21:27
Válasz #89

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát én is láttam Ferraris pólós Kimis emberkéket, de ahogy írtad nagyon sok fix látogatót vesztettek el. És az fura vagy nem fura de szokatlan nekem legalábbis, hogy nagyon sok red bullos emberke lett, főleg Vetteles, Hát hogy a Ferrarisok csökkentek volna, szerintem mintha egy kicsit igen, és ez szerintem nem meglepő ha engem kérdeztek.
Tina holnap nem mentek a főbejárathoz ahol a pilóták mennek be kocsival? mert olyan 10óra körül mennek be, most később mint az elmúlt két napban. Petra had lássa a kedvencét, tudom neki ez milyen öröm lenne, meg boldogság, meg te is látnád őket. csak gondoltam szólok mert már kitapasztaltam hány óra körül jönnek. És hátha még kaptok dedikálást.
Én már nem megyek olyan korán ki, a pilóta parádéra már kint leszek.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Július 31, 21:12
Válasz #88

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát, én ma már nem voltam annyira zaklatott! :) Tegnap szarabb volt! Viszont én sajna nem láttam annyi Kimist...minimálist, de még ez is jól esett a lelki világomnak :)
Azért sok fix látogatót veszített el a Ring, ezt még szemmel is látja az ember! Szomorú, de ez van!

2010. Július 31, 20:57
Válasz #87

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Az időmérő nagyon uncsi volt, hát a futamtól sem várok többet, bár ki tudja, hátha.
Azt én is elmondom, mert meglepődtem hogy Petrov ilyen jól ment, szóval gratula neki.
A red bullosok pénteken és mai is taroltak, főleg Vettel gyerek, mintha a kisujjából rázta volna ki a gyors köröket, miközben a többieken látszódott a szenvedés, próbálkoztak csórikáim, de látjátok, semmi.
Nagyon rossz így kint lenni, hogy senkinek sem drukkolsz, sajnos Tina nekem még mindig nincs ringes hangulatom.
A kis szívem azért fáj elég rendesen és hiányérzetem van, de nem csak nekem amin láttam , ma végre láttam finn szurkolókat,meg finn zászlókat, mert fura, hogy nincs annyi mint az elmúlt években., az egyik csávó finn sapiban az arcára is finn zászló volt festve, és a pólójára az volt írva hiányzol nekünk Kimi, és a Forma1-nek nagy szüksége van rád. Ezt olvasva kicsit elérzékenyültem azt hittem már nem fogok, de még mindig.
És az is látszik hogy többen vannak kint most mint tavaly, azért ez a 25 éves évforduló, jegykedvezménye meglátszik, főleg a goldos tribünökön. Remélem ebből okulnak az okosok és olcsóbbá teszik a jegyeket, mert a hülye is látja hogy tavaly miért voltak szinte üresek pár goldos tribün.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Július 31, 16:57
Válasz #86

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Olééééé-Oléééé :) Yes Baby :D Ma már olyan Ringes hangulatom is volt :)
5-ös kanyarnál voltunk....és zsííííííír volt a mai nap :)Apa új pályacsúccsal megmutatta :D Bár a holnapi rajttól félek kicsit... hátha nem lesz gond!
Petrov mit ment ma, edzésen is meg időmérőn is :)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek