Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Magyarország, Hungaroring 2010-08-01  (Megtekintve 78021 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Augusztus 03, 14:01
Válasz #130

nick

• Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Hallod a hisztiről, meg a duzzogásról pont ne egy Alonsos ossza az észt ennyire! (Tisztelet a kivételnek, aki látja is olykor a fától az erdőt)
Nem kell ahhoz taknyosnak lenni, hogy valaki durván legyen szabálytalan, és veszélyes, lásd a hétszeres bajnokot
Miért szerinted normális volt amit csinált Vettel?? Egy nagyot hibázott és még  neki állt feljebb .Ott duzzogott a díjátadásom mint egy hülye gyerek .De úgy látszik szerinted ez egy normális dolog.
Szerintem ez egy gusztustalan gyerekes dolog volt a részéről.....
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Augusztus 03, 01:04
Válasz #129

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én azon csodálkozok, hogy Te ezen még meglepődsz :D

Naja :D

2010. Augusztus 02, 23:45
Válasz #128

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Megnéztem, durva volt, de Weber manővereit figyelembe véve nem volt veszélyesebb, mint amint megemlítettem az előbb.

Barrichello-t is meg lehetne büntetni ennyi erővel, mert ő meg úgy rárántotta után a kocsit Schumira, na mind1.
Én azon csodálkozok, hogy Te ezen még meglepődsz :D

2010. Augusztus 02, 23:43
Válasz #127

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Megnéztem, durva volt, de Weber manővereit figyelembe véve nem volt veszélyesebb, mint amint megemlítettem az előbb.

Barrichello-t is meg lehetne büntetni ennyi erővel, mert ő meg úgy rárántotta után a kocsit Schumira, na mind1.

2010. Augusztus 02, 23:08
Válasz #126

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem, Webber-re.

Kezd már ő is a szememben átmenni Hamiltonba. Bármit megcsinálhat, leszoríthat bárkit, 2 évente kap érte egy büntit.

Nem értem az FIA-t. Nem láttam a Schumi vs. Barrichello esetet, de pl. tavaly brazilba Webber-t miért nem büntették meg, amikor 280 km/h-nál Kimit leszorította a fűre? Abból kezdődött a nagy baleset, ami Sutil és Trulli között volt, meg aminek ugye egyik áldozata Alonso lett. Micheliszt meg olyanért büntették meg, hogy meglökte a belső íven lévő BMW-s versenyzőt, aki megcsúszott, a kívülről előzni próbáló 2008-as VB YMüller meg belement a BMW-s csókába, de amúgy se értem, mit akart km-es távolságokból. Egyszerű versenybaleset, YMüller kocsija sérült, Norbi kiesett, Turkington ment tovább.

Nem értem az FIA-t, esküszöm.

Én se értem, de azt gondolom, hogy ez Schumi ellen szólt és már nem egy ilyen esett volt.

2010. Augusztus 02, 23:04
Válasz #125

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nem, Webber-re.

Kezd már ő is a szememben átmenni Hamiltonba. Bármit megcsinálhat, leszoríthat bárkit, 2 évente kap érte egy büntit.

Nem értem az FIA-t. Nem láttam a Schumi vs. Barrichello esetet, de pl. tavaly brazilba Webber-t miért nem büntették meg, amikor 280 km/h-nál Kimit leszorította a fűre? Abból kezdődött a nagy baleset, ami Sutil és Trulli között volt, meg aminek ugye egyik áldozata Alonso lett. Micheliszt meg olyanért büntették meg, hogy meglökte a belső íven lévő BMW-s versenyzőt, aki megcsúszott, a kívülről előzni próbáló 2008-as VB YMüller meg belement a BMW-s csókába, de amúgy se értem, mit akart km-es távolságokból. Egyszerű versenybaleset, YMüller kocsija sérült, Norbi kiesett, Turkington ment tovább.

Nem értem az FIA-t, esküszöm.

2010. Augusztus 02, 20:11
Válasz #124

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Webber-ből bajnokot csinálnak
A csapatra gondolsz, nem?

Magyar Nagydíj: Nemzetközi sajtóvisszhang

Németország

Bild: "Vettel átvehette volna a vezetést a bajnoki összesítésben, de hatalmas hibát vétett, és még értetlenkedett is. Ezzel átadta a pozíciót Webbernek."

Express: "Vettel hiába panaszkodott, ő adta el a győzelmet a legfőbb riválisának, Mark Webbernek."

Abendzeitung: "Sebastian Vettel a legjobb az időmérőn, a versenyen azonban ismét hibázott."

Olaszország

La Gazzetta dello Sport: "Schumacher túlzásba vitte. Nem a gyilkos a legrosszabb jelző, amivel Schumit illették. Az arrogáns Schumacher nem ismeri a megbánás fogalmát. Schumacher olyan, mint mindig, soha nem ismeri be, ha hibázik, és lenézi az ellenfeleit. Csoda, hogy az esetnek nem lett csúnya vége. Furcsa, hogy Schumi az FIA biztonsági kampányának az egyik fő reklámarca. Azoknak, akik autóba ülnek, azt tanácsoljunk, hogy ha valaki meg akarja előzni önöket, soha nem viselkedjenek úgy, mint Schumacher."

La Repubblica: "Schumacher-nagypapa őrült manővere."

Corriere dello Sport: "Webber nyert, de Alonso is egy lépéssel közelebb került a bajnoki címhez. Schumacher észbontó manővere: 250 kilométeres óránkénti sebességnél a falnak szorította Barrichellót."

Tuttosport: "Webber remekelt a Hungaroringen. Schumacher manővere veszélyes volt. Ha Barrichello nem védi ki a balesetet, akkor a kórházban kötött volna ki, vagy talán egy még rosszabb helyen."

Il Secolo XIX: "Schumacher szégyenteljes bukása."

Corriere della Sera: "Schumacher a gonosz, mint mindig."

Spanyolország

El Pais: "Senki sem tett volna Mark Webber bajnoki címére, most pedig ő a legesélyesebb."

El Periodico: "Webber győzelme nem volt veszélyben. Alonso a második hellyel közelebb lopódzott az élmezőnyhöz."

Marca: "Megbukott Schumacher, a császár. A hétszeres bajnok életveszélybe sodorta volt csapattársát, Barrichellót. Schumacher visszatérésével sötét fejezet nyílt a Formula-1 történelemkönyvében."

Diario As: "Schumacher a falnak szorította Barrichellót."

Sport: "Alonso is beszállt a bajnoki csatába. A második hely volt a legtöbb, amit kihozhatott ebből a helyzetből. A Red Bull más dimenzióban járt."

Franciaország

L'Equipe: Michael Schumacher csak a tizenegyedik lett, és kizárólag azzal tudta felhívni magára a figyelmet, hogy a falnak szorította Rubens Barrichellót."

Le Parisien: "Nem sok siker övezte Michael Schumacher visszatérését, és a Hungaroringen is kudarcot vallott."

Anglia

Daily Mail: "Elérkezett az idő, hogy Michael Schumacher végleg lelépjen. Annyira jellemző rá, hogy magát is meg akarja győzni arról, hogy nem hibázott. Minket nem tud. Újra piszkos trükköket használ, ezért továbbra sem tudja tisztára mosni magát a korábbi esetekért."

Daily Mirror: "Webber a hős, Schumacher a gonosz."

motorsportal.hu
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 02, 20:15 írta Cole »

2010. Augusztus 02, 17:04
Válasz #123

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Miért csinálnának??? Ha valaki megszegi a szabályokat azt meg kell büntetni. Elég egy értelmű volt hogy Vettel szabályt sértett ezért megérdemelte büntetést.
Azért mert ő nincsen tisztába a szabályokkal nem jelenti hogy meg is szegheti. Főleg nem kell duzzogni mint egy taknyos kölyök..
Itt az baj hogy Hamiltonból akarnak vb-győztest csinál ezért neki mindent megengednek .Az angol úgy rúgja fel a szabályokat a hogy akarja mert idén mindent megússz .De remélhetőleg továbbra is rossz lesz a kocsija és nem nyeri meg a vb-címet.

Hallod a hisztiről, meg a duzzogásról pont ne egy Alonsos ossza az észt ennyire! (Tisztelet a kivételnek, aki látja is olykor a fától az erdőt)
Nem kell ahhoz taknyosnak lenni, hogy valaki durván legyen szabálytalan, és veszélyes, lásd a hétszeres bajnokot!
: 2010. augusztus 02. - 17:01:30
Schumacher az ász, a Williamsen meg van fék, nem? Ebben a helyzetben 10-ből kilenc pilóta felnyomta volna a brazilt a falra, Schumi milliméterre tudta hogy mennyi hely kell Rubensnek, aztán még mindig fékezés nélkül rárántja a kormányt a Mercire, akkor most ki is az őrüt?

Hát hogy szépen fogalmazzak, ezzel nem igazán értek most egyet...azért talán ne kisérletezzenek, ki nyomná fel, meg ki sem!Veszélyes volt pöttyet, megérdemelt büntetés!

2010. Augusztus 02, 15:17
Válasz #122

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
őszintén szólva nem láttam, csak 1 képet láttam, ami alá egy igen érdekes szöveget írtak.
A képek alapján egyértelmű volt a dolog ....
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien

2010. Augusztus 02, 15:03
Válasz #121

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Miért csinálnának??? Ha valaki megszegi a szabályokat azt meg kell büntetni. Elég egy értelmű volt hogy Vettel szabályt sértett ezért megérdemelte büntetést.
Azért mert ő nincsen tisztába a szabályokkal nem jelenti hogy meg is szegheti. Főleg nem kell duzzogni mint egy taknyos kölyök..
Itt az baj hogy Hamiltonból akarnak vb-győztest csinál ezért neki mindent megengednek .Az angol úgy rúgja fel a szabályokat a hogy akarja mert idén mindent megússz .De remélhetőleg továbbra is rossz lesz a kocsija és nem nyeri meg a vb-címet.

őszintén szólva nem láttam, csak 1 képet láttam, ami alá egy igen érdekes szöveget írtak.

2010. Augusztus 02, 15:00
Válasz #120

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Webber-ből bajnokot csinálnak, grat segglyuk FIA.

2010. Augusztus 02, 14:18
Válasz #119

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Webber-ből bajnokot csinálnak, grat segglyuk FIA.

2010. Augusztus 01, 21:42
Válasz #118

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Schumacher az ász, a Williamsen meg van fék, nem? Ebben a helyzetben 10-ből kilenc pilóta felnyomta volna a brazilt a falra, Schumi milliméterre tudta hogy mennyi hely kell Rubensnek, aztán még mindig fékezés nélkül rárántja a kormányt a Mercire, akkor most ki is az őrüt?
Az angol futamon  Kubica ki nyomta Alonsot a pályáról még a spanyolt büntették meg... Schumi marha volt mert ha Bari neki meggy a falnak akkor csak nézet volna ki a fejéből. Ráadásul ez autó verseny nem pedig ki szorító verseny...Tudom hogy a német hírneve egyre csökken a teljesítménye miatt .De nem hiszem hogy 10-dik hely ennyire sokat érne…..
: 2010. augusztus 01. - 21:19:33
Barrichello: Szerencse, hogy életben vagyok

Rubens Barrichello szerint Schumacher semmit nem változott, ezt bizonyítja a mai manővere is.

A brazil szerencsének érzi magát, hogy nem történt nagyobb baj, és hogy életben maradt.

Michael Schumacher és Rubens Barrichello igen veszélyes mutatvánnyal rukkolt elő a Magyar Nagydíj végén.

A brazil versenyző a célegyenes végén bújt be a hétszeres világbajnok mellé, aki azonban nem akarta elengedni, így a betonfal mellé szorította.

Barrichello kiakadt az eseten, de nem fog leülni beszélni egykori csapattársával.

„Nem, nem fogok, mert nem oldja meg a dolgokat. Ismerik Michael-t, beszélsz vele, de mindig úgy fogja érezni, hogy neki van igaza.” – panaszkodott a brazil.

„Bizonyos szempontból az igazság győzött ma. Michael három évet hagyott ki, de nem változott semmit. Ugyan az az ember.”
„Ha hozzám ért volna, akkor nekicsapódok a falnak és ő fejjel a falba ütközött volna, így számára ez veszélyesebb volt.”

„Ennél jobban nem bírtam jobbra menni, mert ott volt a fal. Ha jól megnézik a képeket, még a hajamnak is kevés lett volna a hely. Hihetetlen.”

„Vissza kellett vennem, mert rámentem a fűre. Nagyon örülök és szerencsés vagyok, hogy még itt lehetek és beszélhetek.”

„Ilyen dolgokat az csinál, akinek 10 verseny van a háta mögött. Azonban ő rengeteg dolgon ment már át. Valamit hordoz magával a múltból. Mindkettőnknek gyenge pillanata volt ez az eset.” – fejezte be Barrcihello.

2010. Augusztus 01, 21:07
Válasz #117

medium84

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Az éremnek mindig két oldala van.
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 01, 21:15 írta medium84 »

2010. Augusztus 01, 21:02
Válasz #116

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Szerintem, ha Hamilton befejezte volna a versenyt, akkor nem mondta volna ezt. :D

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek