Üdvözöllek a fórumon! Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A hírek topicban 2 cikk van berakva vettel-ről. Nem érzem úgy, hogy Vettel ellen menne ez az egész. jelenleg az aktív tagjaink közül 1 ember van, aki vettel ellen van. Replica hajtogatta folyton azt, hogy ez Massa ellenes fórum, pedig nem.
Adam Jones mivan? Ezt nemértem!
Jó, hát én egy kicsit többet tudnék, mondjuk itt a veresenynaptár részlegben is, jónéhány oldalon át stb...Mondjuk azt nem igazán értem, hogy miért lettem összehasonlítva pont Replikával!Ha azért mert most meg mertem említeni kétszer, h számomra igen is sok újabban a Vettel unszimpátia? Azt hittem Replikát nem lehet felülmúlni, azt most megkaptam... pfffffff
Én így érzem, végig lehet nézni a topikokat, mennyi negatív témájú Vetteles cikk van bemásolva! Egyiket sem én tettem be! És mindbe megy a köpködés! Nem véletlen h egyikhez sem fűztem kommentet, de attól még jelen van a fórumon!Akinek nem inge, ne vegye magára!
Na, azért ez nem így van.
Vettelről itt vagy rosszat, vagy semmit! Újabban!
Ja részemről semmi rosszat! Olvass vissza 1 kicsit, és tanulj a hibámból! Vettelről itt vagy rosszat, vagy semmit! Újabban!