Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - F1Andris

Oldalak: [1] 2 3 ... 220
2
Általános társalgó / Re: Társalgó
« Dátum: 2011. Január 01, 20:50 »
Boldog Újévet Kedves Fórumozók!

Remélem mindenkinek jó éve lesz 2011!

Minden jót nektek! :clap7:

3
Általános társalgó / Re: Társalgó
« Dátum: 2010. December 24, 12:40 »
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN F1 RAJONGÓNAK!  :friends:

4
2010 / Re: Abu Dhabi 2010-11-14
« Dátum: 2010. November 14, 16:17 »
Nagy gratula Vettelnek, csatlakozott az F1 világbajnokok közé!  O0

Összességében ő volt az egész év legkiemelkedőbb, leggyorsabb versenyzője.

Én azért megemelem a kalapom Alonso előtt mert amit a Ferrari-ból egész évben kihozott az emberfeletti, azzal a kocsival egyedül ő tudott ilyen jó helyzetbe kerülni.

Az elmúlt 10 évben nagyjából most tudok először örlüni valaki világbajnoki címének. Vettel egy nagyon szimpatikus srác, és most felülhet az autóversenyzés trónjára! O0


5
2010 / Re: Japán, Suzuka 2010-10-10
« Dátum: 2010. Október 10, 12:03 »
Vettel megérdemelte a győzelmet, leggyorsabb volt a pályán...

Komoly lesz a hajrá a vb-n! :)

Új kommentátor? Nem a Czollner meg a Wéber Gabi voltak ma? :)


6
rFactor / Free rFactor Dedicated szerver! - Játssz velünk te is!
« Dátum: 2010. Október 09, 08:50 »
A Simracing.hu-n a VSR online bajnokság jóvoltából elindult az rFactor Dedicated szerver szolgáltatás! A mai naptól kezdve állandó szerverünkre bárki bejelentkezhet, akinek egy kis online versenyzéshez támad kedve!

Simracing dedicated server információk:

IP cím: 80.64.65.55:36297

Password: simracing2010

További információk: http://simracing.hu/rfactor-szerver

kapcsolat: info@simracing.hu7
Most Alonso-nak nagyon megy, de én még mindig Vettelt szeretném! :)

Összességében a leggyorsabb ember a pályán Seb, szerintem megnyerheti a bajnokságot! Persze már nem sokan fogadnának rá...

8
Általános társalgó / Re: Társalgó
« Dátum: 2010. Szeptember 15, 20:22 »
Biztosan nem értetek velem egyet, de azért van csend mert manapság egyáltatlán nem mondható izgalmasnak az F1, számomra eléggé elveszítette a varázsát ez az egész dolog, persze bízom benne hogy meg fog változni minden! :'(

9
2010 / Re: Belgium, Spa 2010-08-29
« Dátum: 2010. Augusztus 29, 13:03 »
Nekem az az érzésem hogy inább Webber lesz bajban a Kemmel egyenesben! :)

10
Általános társalgó / Re: Társalgó
« Dátum: 2010. Augusztus 29, 08:03 »
Boldog szülinapot Cole!  :friends:
11
Általános társalgó / Re: Társalgó
« Dátum: 2010. Augusztus 25, 15:38 »
Nagy grtaula a fórumnak, és egy nagy kalappal Tinának! :)

12
Régi pilóták / Re: Jacques Villeneuve - a kanadai világbajnok
« Dátum: 2010. Augusztus 15, 19:56 »
Igazából nem is a csapat érdekel csak még egyszer szeretném látni az önfeledten versenyző Villeneuve-öt az F1-ben akár a középmezőny végén is, csak amikor kiszáll az autóból lássam rajta azt a széles vigyort hogy huh ez aztán Fun volt a javából!

Tudom hogy már nem fog odakerülni egy jó csapathoz hogy megmutassa a mezőnynek hogy ő még mindig az a Jacques Villeneuve aki anno berobbant a mezőnybe és sikert sikerre halmozott. Volt egy időszak amikor már én is azt hittem hogy belefáradt a sok kudarcba amit az a mérhetetlen mennyiségű nem versenyképes autó okozott amiben versenyezni kényszerült... [Nézzük meg MS-t egy gyári csapatban, ha lassú az autó akkor képtelen eredményt elérni]

De amit az utóbbi időben a Nascar-ban láttam tőle, annyi fantasztikus előzést mutatott be 4-5 versenyen mint a legtöbb F1-es pilóta egész pályafutása során. Most megint olyan passzban van hogy elhiszi magáról a pályán hogy verhetetlen ami elképesztő magabiztosságot ad neki, öröm nézni amit  a művel! :)

13
MotoGP / Re: Hivatalos: Rossi elhagyja a Yamahát
« Dátum: 2010. Augusztus 15, 19:43 »
Az a helyzet hogy a Yamaha szerintem az utóbbi időben Lorenzo-t tolta ezzel is bizonyítva hogy a Yamaha nem csak Rossi-val működik, ami igaz is csak kellett hozzá a Doktor hogy egy győztes motor legyen ebből a rakás japán szerencsétlenségből...

A Ducati-nál ugyanezt fogja megcsinálni, bajnok lesz! Lorenzo pedig nem tudja majd vinni a fejlesztéseket...

14
Régi pilóták / Re: Jacques Villeneuve - a kanadai világbajnok
« Dátum: 2010. Augusztus 15, 08:35 »
Hihetetlen mennyit küzd az F1-ért, és emellett versenyzik a Nascar-ban minden perce és az egész élete a versenyzésről szól! Nem irányítja senki, sem szponzor sem mérnök, mindent ösztönből tesz a pályán és azon kívűl is, fantasztikus sportember! Örülök hogy figyelemmel kísérhettem az egész pályafutását!  :clap7:


15
Régi pilóták / Re: Jacques Villeneuve - a kanadai világbajnok
« Dátum: 2010. Augusztus 15, 08:31 »
Dennis: Villeneuve a legjobb választás egy újonc csapatnak

Amennyiben a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a Durango csapatát nevezi meg a 2011-es szezon 13. istállójaként, Jacques Villeneuve személyében egy újabb világbajnok pilótával gazdagodhat a Forma-1 mezőnye. Az 1997-es bajnok jó esélyt lát arra, hogy az ő nevével fémjelzett gárda legyen a befutó.

Jacques Villeneuve csapata, a GP2-ből kivonuló Durango mellett a szerb Zoran Stefanovic istállója, a Stefan GP és a Joan Villadelprat irányította Epsilon Euskadi verseng a 13. világbajnoki helyért. A 39 éves kanadai pilóta szerint a pályázatuk minden szempontból megfelelő.


"Büszke vagyok az elkészített projektünkre, mivel mindent megtettünk annak érdekében, hogy megfeleljen az FIA követelményeinek. Azt persze nem tudhatjuk, hogy ez mennyire lesz elég, hiszen nem ismerjük ellenfeleink pályázatait"- kezdte nyilatkozatát a Motorsport-Total.com-nak Jacques Villeneuve.

A visszatérésre készülő versenyző pontosan tudja, ha indulási jogot kapnak, ugyanaz a sors vár rájuk, mint az idén a sportágba kerülő újoncokra. "Tisztában vagyunk azzal, hogy az első években a csapatépítés lesz a legfontosabb feladatunk. Mire versenyképesek leszünk, az bizony néhány évbe beletelik majd. Mivel csak most tudjuk meg, hogy egyáltalán indulhatunk-e, ráadásul a teszttilalom az újoncokra is vonatkozik, már az is nagy dolog lesz, ha 2011 első felében sikerül megkapaszkodnunk az F1-ben"- folytatta az egykori világbajnok.

A McLaren korábbi csapatfőnöke, Ron Dennis szerint a Durango előnnyel indul a többiekhez képest az indulási jogért folytatott küzdelemben: "Egy újonc esetében két dolog a legfontosabb: a stabil anyagi háttér és egy olyan tapasztalt pilóta, aki nem ijed meg a kétes helyzetekben. A Durango esetében mindkettő adott"- állította a brit szakember.Oldalak: [1] 2 3 ... 220

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek