Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Forma1 Girl

Oldalak: [1] 2 3 ... 61
1
2011 / Re:Abu Dhabi, Yas Marina 2011-11-13
« Dátum: 2011. November 13, 16:53 »
Vettel kiesése után egy McLaren kettős győzelmet vártam. De Alonso megérdemelte a 2. helyet.:)
Izgalmasabb futamot vártam, de nem volt ez olyan rossz.
Vicces volt, amikor mindenki Vettelt vigasztalta. ;D Mintha egy vb-t buktak volna el. De a RB-ne se sikerülhet minden :D
Meg kell hagyni, Maldonado és néhány másik lekörözöt versenyző ma elemében volt ;D

2
2011 / Re:Abu Dhabi, Yas Marina 2011-11-13
« Dátum: 2011. November 12, 16:11 »
Hihetetlen amit a RedBull és Vettel művel. Mindenki mondja, hogy nem lesz éveken keresztül olyan uralma a  Weltmeisternek, mint Schuminak volt anno... De már nem tudom mi higgyek, nem úgy tűnik, hogy Vettelnek az elkövetkezendő években lenne "igazi" vetélytársa.. :-\
Holnap mindenképp jó versenyt láthatunk.:)

3
F1 Hírek / Re:Úgy tűnik, Kubica nem épül fel a szezonkezdésre
« Dátum: 2011. November 06, 14:06 »
Az lett volna meglepő, ha teljesen felépül. Innen már nehéz lesz visszakerülni a csúcsra.
Sajnos igazad van... Bár Kubicánál sosem lehet tudni, 2008 után is felépült.

4
F1 Hírek / Re:2012-ben már nem az RTL Klubon lesz a Forma-1
« Dátum: 2011. Október 21, 17:38 »
Majd akkor is így fogsz örülni, amikor a kedves MTV is benyögi, hogy válság van, ezért nem adjuk az időmérőket élőben, nem adjuk  a futamokat élőben, csak ismétlés lesz látható. Arról ne is beszéljünk, hogy az interjúkról és a díjátadó ünnepségről már most mondjatok le, nem az elején, a későbbiek folyamán nem fogják adni. Ha ennek örülnek az emberek, akkor velem van baj.
Egyébként: Már biztos, hogy az M1 fogja adni az F1-t? Mert én már olyat is olvastam, hogy az RTL lemondott a Forma1-ről, de arról még nincs pontos információ, hogy az MTV venné át...

5
F1 Hírek / Re:2012-ben már nem az RTL Klubon lesz a Forma-1
« Dátum: 2011. Október 21, 06:49 »
Majd Gundelt megkapjuk.  :)
Jó is lenne ::-) :)

6
2011 / Re:Korea, Yeongam 2011-10-16
« Dátum: 2011. Október 16, 15:40 »
Vettel a 12 mp-s előnyével már megint... Reméljük jövőre izgalmasabb futamok lesznek és a vb. is szorosabb lesz.:)
Ezt már olvastátok: http://www.a5.hu/cikkek/2/50116.shtml Nagyon jót mosolyogtam rjta:D

7
2011 / Re:Japán, Suzuka 2011-10-09
« Dátum: 2011. Október 09, 13:28 »
Egész jó verseny volt :) Button, Alonso szépet ment O0 :clap7: A Weltmeister-nek meg grat  :clap1: :clap7:

8
2011 / Re:Japán, Suzuka 2011-10-09
« Dátum: 2011. Október 07, 18:49 »
nemváltoztat sokat de legalább meglehet verni idén előszöt a Redbullt időmérőn nagydicsőség lenne a McLarentől vagy a Ferraritól :d.
Az meg azért durva lenne hogyha az egész szezont kihuzná ugy a Redbull hogy minden pole az övé :D bár meglehet csinálni.
Az a baj, hogy ha pénteken "rosszul" is kezd a RedBull, szombaton simán megvan a pole...

9
2011 / Re:Japán, Suzuka 2011-10-09
« Dátum: 2011. Október 05, 07:14 »
Mekkora poén lenne ha Vettel kiesne, Button pedig nyerne :D Sok értelmes ember meg elhinné, hogy Buton még megnyerheti a címet xD ;D

10
2011 / Re:Szingapúr 2011-09-25
« Dátum: 2011. Október 02, 09:45 »
Itt a humoros összefoglaló, szerintem a vége lett a legjobb. :)

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=t8jkN3G-3ZU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=t8jkN3G-3ZU</a>
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D A vége tényleg nagyon király :banan:

11
F1 Hírek / Re:Aldo Costa és Geoff Willis a Mercedeshez csatlakozik
« Dátum: 2011. Október 02, 09:39 »
Igen, de szerintem jövőre is max futamgyőzelem lehet a cél, de vb címhez még messze vannak.
Ez így van, bár láttunk már csodákat az F1-ben :D Jövő év végén gondolom Schumi is kiszáll a versenyzésből, de a technikai részleget ő is tudná majd erősíteni :mml: Az öreg Todt hiányzik a csapatból, de am késik.... :mml: ;D ::-) Az mekkora lenne már ;D

12
F1 Hírek / Re:Aldo Costa és Geoff Willis a Mercedeshez csatlakozik
« Dátum: 2011. Október 01, 18:26 »
Bob Bell is a Mercinél, lehet Dyer is oda megy. Na, majd meglátjuk, hogy  milyen autójuk lesz.
Igen, ezek az emberek már sokat letettek az asztalra. Brawn, Bell, Costa és esetleg Dyer együtt tudna tervezni egy ütőképes autót :) ::-)

13
F1 Hírek / Aldo Costa és Geoff Willis a Mercedeshez csatlakozik
« Dátum: 2011. Október 01, 08:28 »
Aldo Costa decemberben, Geoff Willis pedig már október közepén a Mercedeshez igazol. Willis ezzel visszatér egykori csapata, a BAR-Honda főhadiszállásának helyszínére, Costa pedig Ross Brawnnal való hosszú munkakapcsolatát szövögetheti tovább.
Két újabb elismert mérnökkel erősíti csapatát a Mercedes, hiszen a stuttgarti istálló közleménye szerint Aldo Costa és Geoff Willis még idén csatlakozni fog soraikba.
Egyikük sem fog teljesen idegen környezetbe csöppenni. Costa hosszú éveken át dolgozott Ross Brawnnal és Michael Schumacherrel a Ferrarinál, míg Willis 2001 és 2006 között technikai igazgatói szerepkört töltött be Brackley-ben, amikor a csapat még a BAR, majd a Honda kezében volt. Előbbi a Ferraritól távozott idén májusban, míg utóbbi tavaly óta a Hispania tanácsadójaként tevékenykedett, és noha egy ideig úgy tűnt, korábbi munkatársait maga köré gyűjtve hosszú távra kezd berendezkedni a kis spanyol csapatnál, Willis végül mégis szakított velük.

"Örömmel jelenthetem be, hogy Aldo Costa és Geoff Willis csatlakozni fog a Mercedes GP Petronas csapathoz" - közölte a hírt Brawn. - "Geoff nagy tiszteletben álló mérnök, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a Forma-1-ben. Már nagyon várjuk, hogy a jövő hónapban megérkezzen hozzánk. Aldóval éveken keresztül együtt dolgoztam, ezért tudom, hogy elhivatottságot és világbajnoki szakértelmet fog hozni a csapatba decemberi csatlakozásakor."

"Izgalmas kihívás számunkra, hogy felépítsünk egy győztes csapatot, miközben próbáljuk azt a szintet elérni, amire a Mercedes-Benz gyári csapataként vágyunk. A Bob Bell által vezetett, erős technikai gárdának köszönhetően a lehető legjobb helyzetben leszünk ahhoz, hogy elérjük a céljainkat."

Willis egészen pontosan október 17-én áll majd munkába új csapatánál, és technológiai igazgatóként az aerodinamikai feladatokért lesz majd felelős, míg a december 1-én érkező Costa mérnökigazgatóként a tervezési és fejlesztési feladatokat felügyeli. Mindketten közvetlenül Bell alatt helyezkednek majd el a hierarchiában.

"Amióta a Mercedes GP megalakult 2010 elején, folyamatosan igyekszünk a helyükre rakni az építőkockákat a siker érdekében" - mondta Norbert Haug. - "A technikai csapatunk már Bob Bell érkezésekor is erősödött, aki Rosszal együtt dolgozva rávilágított azokra a területekre, ahol tovább kell fejlődnünk. Aldo és Geoff tovább erősítik majd a műszaki menedzsmentet, és olyan tapasztalatokkal érkeznek, amelyek segítségével kiaknázhatjuk a Brackley-ben dolgozó embereink tehetségét."

Az elmúlt hetekben szárnyra kapott híresztelések szerint az sem kizárt, hogy a tavalyi év végén szintén a Ferraritól távozó Chris Dyer is a stuttgarti alakulathoz csatlakozhat.

a5.hu

14
A csapatok tovább elégedetlenkednek a jövő évi versenynaptár sűrűsége miatt, amelyen a korábbi kérésük és érveléseik ellenére sem változtattak.
Mint ismeretes, a tervek szerint az év utolsó hat, Európán kívüli versenye nyolc héten belül kerülne lebonyolításra, ami komoly logisztikai kihívások elé állítja az istállókat. A csapatok érdekképviseleti szervezete, a FOTA továbbá rámutatott, a versenynaptár kialakításánál figyelmen kívül hagyták a Concorde Szerződés ide vonatkozó előírását, amely szerint a naptár elfogadásához az istállók jóváhagyására is szükség van, amennyiben az legalább 18 versenyt tartalmaz, melyeknek több mint a fele Európán és az Egyesült Államokon kívül kerül megrendezésre. Jövőre a tervek szerint a 20-ből csupán 8 futamot fognak lebonyolítani Európában, ezért a csapatok kérése helytálló. A FOTA elnökhelyettese, Eric Boullier aggodalmát fejezte ki a költségek miatt, de reméli, hogy megoldás fog születni az ügyben. "Több különböző javaslat is van, de nem olyan könnyű megváltoztatni egy dátumot" - mondta. A FOTA levelet küldött az FIA-nak és Bernie Ecclestone-nak ezzel kapcsolatban. Jean Todt válaszában elhatárolódott az ügytől, mondván, ez a dolog csak a csapatokra és Ecclestone cégére tartozik, míg a 80 éves üzletember a tőle megszokott szókimondó stílusban reagált. "Nem kell menniük, ha nem akarnak" - mondta. -"Forduljanak a rendőrséghez. Szerencséjük, hogy egyáltalán vannak versenyeink. Enélkül nem lenne mivel foglalkozniuk."

a5.hu

15
2011 / Re:Szingapúr 2011-09-25
« Dátum: 2011. Szeptember 25, 19:15 »
A kommentátor urak megint idióták voltak, főleg Gyula, aki úgy felizgult, hogy Button utolérheti Vettel-t, hogy az elképesztő, pedig mindenki tudta, hogy nem. A másik, hogy Schumi 2éve van a Mercedes-nél, de ma amikor belement a falba, azért még Ferrari-t mondott, ezen röhögtem. Szóval ahogy az ide forma1 úgy Gyula is mély ponton van. :)
Igen azt a Schumi-Ferrari mondatot szépen összerakta Gyula xD Mellesleg az esti RTL híradóban már ott tartottak, hogy Vettel az idei 10. futamgyőzelmét szerezte meg :mad1: Mennyi hozzáértő ember az RTL munkatársai között :o ;D

Oldalak: [1] 2 3 ... 61

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek