Az időmérő nagyon uncsi volt, hát a futamtól sem várok többet, bár ki tudja, hátha.
Azt én is elmondom, mert meglepődtem hogy Petrov ilyen jól ment, szóval gratula neki.
A red bullosok pénteken és mai is taroltak, főleg Vettel gyerek, mintha a kisujjából rázta volna ki a gyors köröket, miközben a többieken látszódott a szenvedés, próbálkoztak csórikáim, de látjátok, semmi.
Nagyon rossz így kint lenni, hogy senkinek sem drukkolsz, sajnos Tina nekem még mindig nincs ringes hangulatom.
A kis szívem azért fáj elég rendesen és hiányérzetem van, de nem csak nekem amin láttam , ma végre láttam finn szurkolókat,meg finn zászlókat, mert fura, hogy nincs annyi mint az elmúlt években., az egyik csávó finn sapiban az arcára is finn zászló volt festve, és a pólójára az volt írva hiányzol nekünk Kimi, és a Forma1-nek nagy szüksége van rád. Ezt olvasva kicsit elérzékenyültem azt hittem már nem fogok, de még mindig.
És az is látszik hogy többen vannak kint most mint tavaly, azért ez a 25 éves évforduló, jegykedvezménye meglátszik, főleg a goldos tribünökön. Remélem ebből okulnak az okosok és olcsóbbá teszik a jegyeket, mert a hülye is látja hogy tavaly miért voltak szinte üresek pár goldos tribün.