Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Magyarország, Hungaroring 2010-08-01  (Megtekintve 77997 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Augusztus 01, 20:59
Válasz #115

nick

• Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Petrov szándékosan engedte el Hamiltont

Vitalij Petrov a Hungaroringen nyerte meg először a Renault háziversenyét az időmérőn, utána pedig a futamon is jól szerepelt, és F-1-es pályafutása eddigi legjobb eredményét elérve 5. lett. Az orosz vadonatúj motorral szállt harcba a hétvégén, és az első kört még a 4. helyen fejezte be. "Ma értékes pontokat gyűjtöttünk, mert a Mercedes egyet sem szerzett" - mondta. - "Csodálatosan érzem magam, hiszen ma szinte mindent tökéletesen végeztünk. Jól startoltam, a terveinknek megfelelően megelőztem (Nico) Rosberget és (Lewis) Hamiltont az első kanyarban. Nem próbáltam feltartani Lewist, mert problémám volt a gumik felmelegítésével, sokat veszítettem a tapadásból, és kínlódtam az autóval." A Renault csapatfőnöke szerint Robert Kubica közvetlenül Petrov mögött végezhetett volna, ha a személyzet hibája miatt nem ütközik össze Adrian Sutillal a boxban. Az autó felfüggesztése viszont túl nagy károsodást szenvedett, ezért a lengyel feladta a viadalt. "Jó lett volna legalább célba érni a sok idelátogató lengyel szurkoló miatt, és a futamot elnézve akár szép eredményt is elérhettünk volna" - vélekedett.
: 2010. augusztus 01. - 20:44:07
Petrov szándékosan engedte el Hamiltont

Nem próbáltam feltartani Lewist,
Most sokat csökkent Petrov értéke a szemembe. Kicsit túlzás hogy el is meri hogy szándékosan engedte el Hamiltont. Egy pilótának foggal körömmel kellene védeni a pozícióját .Nem pedig udvariaskodni kellene a futamon .Petrov mennyen ilyen erővel valamelyik csapat hoz inasnak. Mert ilyen felfogással csak kettes számúnak való (De legalább nem duzzog egy elengedés miatt mint egyes pilóták.) De hála az égnek Hamilton ki esett.....
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Augusztus 01, 20:18
Válasz #114

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari,Lotus Renault,Hispania Racing Team
  • Kedvenc pilótád: Fernando Alonso,Karun Chandhok, Robert Kubica, Heikki Kovalainen,Felipe Massa, Kamikaze Kamui Kobayashi :)
Go Fernando!

2010. Augusztus 01, 19:42
Válasz #113

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Azért az is szép amit Schumi és Bari nyilatkozott! Ez tényleg nem túl sportszerű megérdemli a 10 helyes rajtbüntetést!
: 2010. augusztus 01. - 19:39:50
Ez a kedvenc mondatom Schumitól:"Ez Forma-1, még túl sok helyet is hagytam neki, hiszen elment"

Igen elment! De...
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Augusztus 01, 19:32
Válasz #112

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Schumacher: Túl sok helyet hagytam neki

Barrichello szerint Schumacher őrült, a német vállat vont. A brazil szerint nincs szükség rá az F1-ben.
"Ez Forma-1, még túl sok helyet is hagytam neki, hiszen elment" - nyilatkozta Michael Schumacher a RAI televíziónak percekkel az után, hogy majdnem a falra szorította Rubens Barrichellót a Magyar Nagydíjon.

Körökkel a vége előtt a brazil a 10. helyért kezdett előzni, belülre ment, Schumacher elkezdte rácsukni az ajtót. Háromszáz kilométer/órás sebességnél centikre volt egymástól a két kocsi, a Williams centikre a betontól, majd a fűre kényszerült, míg végül lehagyta a Mercedest

A manőverért Schumachert a következő futamon tíz hellyel hátrébb sorolják a rajtnál, Barrichello szerint őrült.

"Egy ilyen őrültnek engedtem volna, de nem most. Ez volt az egyik legszebb manőverem, tőle meg a legrondább. Nincs erre szükségünk. Visszajön három év után, és ezt csinálja, semmi szükségünk erre" - panaszkodott a spanyol La Sexta csatornának a brazil.

A büntetés ellenére a német állítja, semmi rosszat nem tett. "Tudjuk, hogy vannak pilóták és van Rubens. Egyszer lehet irányt váltani, így is csináltam. Nyilvánvaló, hogy volt elég hely, hogy elférjen, össze sem értünk, vagyis épp elég helyet hagytam neki. Nem adok ajándékot a pályán, ha meg akarsz előzni, küzdened kell, így is történt" - mesélte a BBC-nek.

Úgy gondolta, Barrichello a másik irányból fog támadni: "Láttam, hogy közeledik, ezért befelé húzódtam, egyértelművé tettem, menj a másik oldalra, ott több helyed lesz. ő nem azt választotta, ezért kicsit szorosan alakult".

Schumacher és Barrichello 2000 és 2005 között csapattársak voltak a Ferrarinál, a dél-amerikai távozása óta hangoztatja, az olaszok nem hagyták nyerni, kettes számú pilóta volt.
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Augusztus 01, 19:22
Válasz #111

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Azért írtam, hogy nem volt korrekt, mert láttunk már ilyet mástól is, akkor is nagyon veszélyes manőver volt.

2010. Augusztus 01, 19:04
Válasz #110

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Hát a nem volt korrekt az egy kicsit enyhe kifejezés! Konkrétan életveszélyes manőver volt ez Michael-től, katasztrófa miket megenged magának...

Ha mondjuk összeérnek a forgó kerekek akkor valamelyik versenyző 20m magasan találta volna magát 300-as tempónál, ha a falat találja el Rubens akkor is hatalmas bukás lehetett volna!

Rubens-nek azért ez az előzés nagy elégtétel lehetett, azt az embert győzte le a pályán aki hosszú éveken keresztül fúrta, és lehetetlenné tette a versenyzését, úgylátszik van igazság a földön!

Well done Rubens, well done! O0

Ez azért erősen kimeríti a Hardcore fogalmát!

2010. Augusztus 01, 18:20
Válasz #109

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Hát nem tudom. Tényleg nem volt korrekt ez a manőver, de azért láthattuk már párszor mástól és ő nem kapott ilyen durva büntetést.

2010. Augusztus 01, 17:47
Válasz #108

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
Michael Schumacher tíz helyes rajtbüntetéssel várhatja az augusztus végén megrendezésre kerülő Belga Nagydíjat, amiért kis híján falra kente Rubens Barrichellót, olvasható az FIA hivatalos közleményében.

2010. Augusztus 01, 17:30
Válasz #107

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
50 ezer dolláros büntetést kapott a Renault és a Mercedes    

A versenybíróság a bokszutcában történt incidensek miatt két 50-50 ezer dollárra büntette a francia és a német istállót.

A Renault figyelmetlen volt, amikor zöld jelzést adott Robert Kubicának, aki összeütközött a vétlen Force Indiát kormányzó Adrian Sutil-lal. Mindkét pilóta kiesett a baleset után.

f1-live

Ez csak azért érdekes, mert tavaly futameltiltást kapott a Renault a rosszul rögzített kerékért.

2010. Augusztus 01, 17:13
Válasz #106

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Ja és a Sauberek is nagyon jól mentek a 300. futamukon. Nevet  Koboyashi-nak nagyon jól jött az SC.

Igeeen. Örültem is nekik.  :) Ha jól tudom Koba 14 helyet jött fel. Az nem semmi SC ide vagy oda.

2010. Augusztus 01, 17:06
Válasz #105

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Igen Petrov nagyon jól ment ma. Mondjuk beárnyékolja a Renault teljesítményét az a hülye esett a boxban, mert ha az nincs, akkor ma kettős pontszerzés lett volna.

Ja és a Sauberek is nagyon jól mentek a 300. futamukon. :D  Koboyashi-nak nagyon jól jött az SC.

2010. Augusztus 01, 17:01
Válasz #104

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Petrov már szerzett pontot idén, de ennyit nem egy futamon az igaz! Jó futam volt, már mint szokásos magyar gpnél jobb, bár itt is volt úgy 60 kör tömény unalom! De ami az SCs időszakba volt az azért nem volt semmi! Alonsonak jól jött vettel baromsága, pedig először úgy tűnt hogy nagyon nem...még lesz pár lassabb pálya, azokon ha nincs gebasz, akkor red bullékat nehéz megfogni!

Oh igen, igazad van, tényleg szerezhetett már pontot, habár ennyit még nem. Emiatt biztosan emlékezetes lesz számára a futam.  :)

2010. Augusztus 01, 16:52
Válasz #103

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
Ez a Vettel már megint mit csinált... :idiot2:
Webber teljesen megérdemelte a győzelmet, amikor az élre került, nagyon jó köröket autózott. Alonso egyre jobban jön fel a Ferrarival, habár most részben Vettel hülyeségének is köszönhetik ezt a második helyet. Akik első pontjukat szerezték a Hungaroringen (pl. Petrov) azoknak gratula. Hamiltonnak ezt a kiesés nagy érvágás, de még a nullázással is ott van az összetettben a második helyen. Schumacher is amit a végén Barrichelloval csinált... :no_1: Jól meg kéne őt is büntetni. Azért 10. helyért harcolva ne kenjünk már fel valakit majdnem a falra...no comment. Amúgy hihetetlen, hogy mindig milyen jók a magyar futamok, az ideiben is történt 1-2 kalamajka... gondolok itt Vettel büntetésére, a repülő gumira, a box balesetre stb... Az összetett is nagyon izgalmas, szinte megjósolhatatlan, hogy ki fog győzni.
Petrov már szerzett pontot idén, de ennyit nem egy futamon az igaz! Jó futam volt, már mint szokásos magyar gpnél jobb, bár itt is volt úgy 60 kör tömény unalom! De ami az SCs időszakba volt az azért nem volt semmi! Alonsonak jól jött vettel baromsága, pedig először úgy tűnt hogy nagyon nem...még lesz pár lassabb pálya, azokon ha nincs gebasz, akkor red bullékat nehéz megfogni!

2010. Augusztus 01, 16:46
Válasz #102

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Ez a Vettel már megint mit csinált... :idiot2:
Webber teljesen megérdemelte a győzelmet, amikor az élre került, nagyon jó köröket autózott. Alonso egyre jobban jön fel a Ferrarival, habár most részben Vettel hülyeségének is köszönhetik ezt a második helyet. Akik első pontjukat szerezték a Hungaroringen (pl. Petrov) azoknak gratula. Hamiltonnak ezt a kiesés nagy érvágás, de még a nullázással is ott van az összetettben a második helyen. Schumacher is amit a végén Barrichelloval csinált... :no_1: Jól meg kéne őt is büntetni. Azért 10. helyért harcolva ne kenjünk már fel valakit majdnem a falra...no comment. Amúgy hihetetlen, hogy mindig milyen jók a magyar futamok, az ideiben is történt 1-2 kalamajka... gondolok itt Vettel büntetésére, a repülő gumira, a box balesetre stb... Az összetett is nagyon izgalmas, szinte megjósolhatatlan, hogy ki fog győzni.

2010. Augusztus 01, 16:25
Válasz #101

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem volt olyan izgalmas a futam, de megint olyan dolgok történtek, amiről sokáig fognak beszélni az emberek. :)

Vettel nem értem, hogy miért nem érti, hogy miért kapta a büntetést? miért mondja azt, hogy Webber ragadt rá az SC autóra, érdekes. Schumi manővere picit erős volt, bár már láttunk ilyet Webber-től.

Azért gratulálok Webber-nek, nagyon komolyat mentek a Red Bullok! Ha nincs ez a baki, akkor most Vettel vezetné a vb-t. Örülök Alonso 2. helyének is, mert szépen rajtolt, de ma a Ferrari lassú volt és 4hét múlva 5 esélyes a vb csata.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek