Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Alonso: Meg akarjuk szerezni a bajnoki címet  (Megtekintve 2372 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Július 14, 19:38
Válasz #8

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Diego! Tudom de am én 3 futammal ezelőtt is ezt gondoltam...
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Július 14, 13:46
Válasz #7

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Persze mindenki azokra tippel, akik épp elől vannak. Így könnyű...
Azt ne felejtsük azért el, hogy még nagyon sok futam hátra van és a ferrarik az év második felében mindig erősebbek.

Én Alonsora tippelek.

Diego

2010. Július 14, 12:59
Válasz #6

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Tesóm barátnője mondta h ő megfigyelte h pár éve már az mindig az volt a VB aki az 1. futaot megnyerte! Én akkor mondtam neki h "haggyál nékén Alo nme lesz VB" mert én ugye nme non csípem Alonsot! Itt befejeztük a beszélgetést!

Alonso szerint még minden esélye meg van h meg szerezze a VB címet! Nem tudom! Én mondjuk  most Webberre v Hamiltonra tippelnék! De az nem lényeg h én mit gondolok! Ilyen bakikkal biztos h nem lesz Vb! És ha három futamon belül nme győz akor sem...
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Július 14, 10:11
Válasz #5

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
Igen én is tisztelem Alonsot és tudom hogy néha sok mindenre képpes de továbbra is ha ilyen bakik fognak jönni akkor lemondhatt a Vb címről,  meg azért a mezöny is erős! de kitudja milesz még még nem dölt el semmi!

2010. Július 14, 07:52
Válasz #4

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
tisztelem, becsülöm Alot, de ez a nyilatkozat kicsit durva szerintem.  :)
nem csak neki, de a csapatnak is maxot kellene nyújtania. a 2 totális összhangja lenne a minimum, hogy ők legyenek a nyerők az év végén. persze, ha jönnek a pech sorozatok a többiek részéről...

2010. Július 14, 00:29
Válasz #3

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Matematikai esélye még megvan, de ezek után már csak a győzelmek segítenek és ebben a szoros mezőnyben nehéz lesz.

2010. Július 13, 13:34
Válasz #2

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
:)

Elcsitították rendesen...

De ez nem baj.

Diego

2010. Július 13, 12:13
Válasz #1

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
Fernando Alonso nem tudott pontokat szerezni az Angol Nagydíjon, de továbbra is hisz abban, hogy még 2010-ben harcba szállhat a Formula-1-es bajnoki címért.

A Ferrari versenyzője számára kaotikusan alakult a silverstone-i futam, ahol először Felipe Massával ütközött, majd szabálytalanul előzte meg Robert Kubicát, amiért áthajtásos büntetést kapott. A spanyol pilóta ezt követően nem tudott harcba szállni a pontokért, amivel 47 pontra növekedett a lemaradása a bajnoki tabella éllovasával, Lewis Hamiltonnal szemben.

A kétszeres bajnok a kudarc ellenére is azt hangoztatja, hogy az a legfontosabb számára, hogy az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj után ő legyen a végső győztes.

"Úgy gondolom, hogy nyerni fogunk. Elveszítettünk néhány pontot Valenciában és Silverstone-ban is, de ezek azok a pillanatok a bajnokságban, amikor meg kell mutatnunk, hogy akarjuk ezt a címet, valamint, hogy velünk is számolni kell. Most még jobban bízom a bajnoki cím megszerzésében, mint a futam előtt." – idézi az Autosport a bajnoki tabella 5. helyezettjét.

"A rajtom nem sikerült jól, de már az egész hétvégén kuplungproblémával küzdöttünk. A futam elején az 5. helyen álltam, és sajnos a boxban sem sikerült előzni, mivel a kerékcsere után még mindig Kubica mögött voltam. Miután megelőztem Robertet, jó esélyem volt arra, hogy tovább javítsak, de megbüntettek, ami számos pozícióveszteséggel járt. A 18. helyről nehéz dolgunk volt, de megpróbáltam bemutatni néhány előzést, hogy szórakoztassam a közönséget."

Arra a kérdésre, hogy jogos volt-e az áthajtásos büntetés, Alonso azt felelte. "Az én feladatom a vezetés, nem pedig az ítélkezés. A versenybíróságnak mindig igaza van."

www.motorsportal.hu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek