Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Ausztrália, Melbourne 2010-03-28  (Megtekintve 39014 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Március 27, 14:36
Válasz #40

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Most itt nekem nem feltétlenül a Ferrari pilótáival van gondom, hanem úgy alapjába véve egy csapattal. A múltkori kijelentésük, miszerint "Schumi nem hiányzik nekik", meg "hálátlan, mivel a Merci GP színeiben indult", hát hogy is mondjam..nem kicsit csalódtam úgy az egész teambe (Enzo meg forog a sírjába).
Oké, én a Ferrari-t sose kedveltem, tehát én nem vettem magamra, csak azért írtam az, mert tudom, hogy Alonso-t se szereted. :)

2010. Március 27, 14:31
Válasz #39

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Jajj Gyulám most mit magyaráz már? "Lehet holnap gondok lesznek a lekörözéseknél..." Mér eddig nem voltak olyan autók akiket leköröztek!?
Hatalmas probléma...jóhogy nem fújják le a futamot, mert lesznek akik körhátrányban fejezik be!
Anyám  :2funny:

2010. Március 27, 14:30
Válasz #38

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én nem vitázok, csak leírtam, hogy neki jobban örülnék, ennyi. Alonso jól ment, és a dobogóra még jó lehet. :) Nyerni meg majd nyer jövő héten.  ;D  :friends:

Most itt nekem nem feltétlenül a Ferrari pilótáival van gondom, hanem úgy alapjába véve egy csapattal. A múltkori kijelentésük, miszerint "Schumi nem hiányzik nekik", meg "hálátlan, mivel a Merci GP színeiben indult", hát hogy is mondjam..nem kicsit csalódtam úgy az egész teambe (Enzo meg forog a sírjába).

2010. Március 27, 14:27
Válasz #37

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Én nem feltétlenül, de ezen most ne kezdjünk el vitázni. :) Nekem mind1, csak ne az a szemét Ferrari nyerjen.
Én nem vitázok, csak leírtam, hogy neki jobban örülnék, ennyi. Alonso jól ment, és a dobogóra még jó lehet. :) Nyerni meg majd nyer jövő héten.  ;D  :friends:

2010. Március 27, 14:24
Válasz #36

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Oké, akkor legyen így! Webber-nek úgy is jobban örülnék. :)

Én nem feltétlenül, de ezen most ne kezdjünk el vitázni. :) Nekem mind1, csak ne az a szemét Ferrari nyerjen.

2010. Március 27, 14:24
Válasz #35

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Hát figy, nem feltétlenül. :) Nagyon a szezon elején járunk, a Ferrari és McLaren azért nincs annyira közel az RBR-hez, mint vártuk, Webber meg csak hazai pályán versenyez. :)
Oké, akkor legyen így! Webber-nek úgy is jobban örülnék. :)

2010. Március 27, 14:23
Válasz #34

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Webbo is lágy gumin ment. :)

Most nézem a HRT-s autókat, ahogy mentek. Hát nem csodálom, hogy 4-5-6 mp-ket vernek az új csapatokra. Belső kamerából olyan szépen látszott, hogy annyira nincs aero tapadása annak a kocsinak, hogy az szinte hihetetlen. Még ha jól vettem észre, akkor pl. az első kanyart is egy fokozattal alacsonyabban kénytelenek bevenni a tapadás hiánya miatt.  :o ???

2010. Március 27, 14:06
Válasz #33

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Persze majd közlöm az eredményem, egyszer csak :)

Sztem maradjunk annyiban, h Webber bepróbálkozik a rajtnál :D
De azért Vettel, nem az a kölyök, aki mind ezt pislogva végig foglya nézni :D
Vettel tuti lágyról fog rajtolni, arra emlékszem, de Webbo, ő talán kemény, vagy ő is lágy? Nem emlékszem... :-\

2010. Március 27, 13:55
Válasz #32

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Direkt? :D Ez vicces lenne tőle...

Hát figy, nem feltétlenül. :) Nagyon a szezon elején járunk, a Ferrari és McLaren azért nincs annyira közel az RBR-hez, mint vártuk, Webber meg csak hazai pályán versenyez. :)

2010. Március 27, 13:54
Válasz #31

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Direkt? :D Ez vicces lenne tőle...

2010. Március 27, 13:53
Válasz #30

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Gyanús nekem, hogy holnap Vettel lehet, hogy direkt el fogja engedni Webbot. :)

2010. Március 27, 13:49
Válasz #29

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Tina: Azért számolj be az eredményről! :) /OFF

Ha oktatófilm lesz holnap, akkor unalmas futam lesz. :D Remélem Webber azért harcolni fog az első helyért, mert megvan minden esélye. 

2010. Március 27, 13:48
Válasz #28

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
A német nem érti, a spanyol miért nem vette észre őt. Hamilton magát is meglepte 11. helyével
Schumacher úgy véli, Alonso feltartotta őt

A szezon második futama, az Ausztrál Nagydíj időmérő edzése után Michael Schumacher úgy véli, Fernando Alonso feltartotta őt az utolsó gyors körén, ezért nem tudott előrébb végezni a hetedik helynél. A pole pozíciót megszerző Sebastian Vettel elégedett, míg Lewis Hamilton magát is meglepte azzal, hogy csak a 11. helyen zárt.

Michael Schumacher csak a hetedik helyet szerezte meg az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén, de a jelek szerint ez nem csak rajta múlott. A német klasszis a kvalifikáció leintése után azonnal Fernando Alonso Ferrarijához lépett, és hevesen gesztikulálva magyarázni kezdett a még az autójában ülő spanyolnak.
Hirdetés

Ami a történet hátterét illeti: Schumacher a Q3 legvégén gyors kört teljesített a pályán, és az első két szakaszon mért ideje ígéretes kört sejtetett – de aztán rohamosan romlott az ideje, végül be sem fejezte a körét, hanem a boxutcába hajtott. A német pilóta az időmérő után elmondta, úgy érzi, Alonso feltartotta őt, ezért nem sikerült előkelőbb helyen végeznie.

„Megkérdeztem tőle, hogy a csapat a rádión nem szólt-e neki, hogy jövök. Ez a szokás. Azt mondta, hogy nem, egyszerűen túl későn látott meg, és ezért hagyta el későn az ideális ívet, amelyen a gyors körömet futottam" – adott betekintést Schumacher az Alonsóval folytatott beszélgetésbe a Bild helyszínről tudósító munkatársának.

„Nem feltételezek szándékosságot Alonsóról. De ott a kérdés, hogy miért nem látott engem. Ilyen szituációban én rendszeresen belenézek a visszapillantó tükörbe" – tette hozzá a hétszeres világbajnok. A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug úgy vélekedett az esetről, hogy enélkül a negyedik vagy az ötödik helyet szerezte volna meg Schumacher.

„Michael amiatt panaszkodott, hogy csak a hetedik helyen végzett" – kommentálta szűkszavúan az esetet Alonso, aki a harmadik pozícióból vághat neki a magyar idő szerint vasárnap reggel nyolckor kezdődő futamnak.

Az első rajtkockát Sebastian Vettel szerezte meg, aki reméli, ezúttal nem hagyja majd cserben a technika a futamon (a Red Bull pilótája a Bahreini Nagydíjon is az élről indulhatott, sokáig vezetett is a versenyben, végül motorhiba miatt leszorult a dobogóról).

„Egyértelműen a győzelem a célom. De ehhez az is kell, hogy célba érjek" – utalt a 22 éves német arra, hogy versenyautója ezúttal is megtréfálhatja. Ha erre nem kerül sor, Vettel jó eséllyel megnyeri a versenyt, ugyanis az Albert Parkban nagyon nehéz előzni – talán a Melbourne-ben gyakori vendégnek számító safety car húzhatja még keresztül a fiatal német számításait.

Lewis Hamilton, a McLaren pilótája csak a 11. helyen zárt, és ezzel nem csak a szurkolókat, hanem saját magát is meglepte.

„Nagy meglepetés volt ez, nem számítottam arra, hogy kiesek a Q2-ben. Úgy érzem, kihoztam a kocsiból, amit tudtam, de nem volt elég a tapadás. Szóval a mai nap nem volt túl jó, de biztató látni, hogy Jenson nagyszerű munkát végzett. Remélhetőleg mindketten jól szerepelünk majd a holnapi futamon."

2010. Március 27, 13:39
Válasz #27

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Jeeee, holnap kiváló idő lesz! :D

2010. Március 27, 13:31
Válasz #26

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Passz.. nem tudom...írásbeli volt, 2-3 hét mire lesz eredmény!  :rtfm:
Azért nagyon remélem, h sikerült! Érzek ezt azt, de elkiabálni nem akarom! :)
Persze nem csak ez az egy feladat volt... hanem még 6  ::-) azthittem  :idiot2: leszek a végére!
Bár jobban örültem volna egy Vetteles feladatnak, most úgyis aktuálisabb lett volna! Na meg német ő is, és nem kicsit jobban bírom, mint az öreget :) /OFF
: 2010. március 27. - 13:20:48
Ja és essen csak...én ettől várok csak némi izgalmat!
Mert, ha nem (és a technika is úgy gondolja), főlényes RB győzelem lesz :)

Oktatófilm!!! :P
: 2010. március 27. - 13:22:00

Ezen a képen azt hiszem ejnye-bejnye volt inkább, mert állítólag Alo feltartotta MSCH-t a gyorskörén!  :)
Hát a legjobb háznál is előfordul, néha...szokták mondani :)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek