Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Ausztrália, Melbourne 2010-03-28  (Megtekintve 38977 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Március 28, 22:40
Válasz #70

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Videó
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=j_89KBM1-sM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=j_89KBM1-sM</a>
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2010. Március 28, 22:23
Válasz #69

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Kíváncsian várom, mikor fog felkerülni egy videó a Hamilton-Webbo esetről. Nekem valamiért gyanús, hogy nem csak Webbo volt ott a hibás, de egyelőre nem akarnék erről konkrét véleményt megfogalmazni. Majd ha lesz róla vidi, nyilatkozom. :)
Kire gondolsz?  :)

2010. Március 28, 22:09
Válasz #68

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kíváncsian várom, mikor fog felkerülni egy videó a Hamilton-Webbo esetről. Nekem valamiért gyanús, hogy nem csak Webbo volt ott a hibás, de egyelőre nem akarnék erről konkrét véleményt megfogalmazni. Majd ha lesz róla vidi, nyilatkozom. :)

2010. Március 28, 19:37
Válasz #67

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Massa érdekes, hogy ennyi hibával a dobogóra került
Mert egyik sem volt nagy hiba. Kisebb megcsúszások voltak, de a pályán maradt. Hamilton, Webber és mások a pályát is elhagyták.

2010. Március 28, 18:10
Válasz #66

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Webbert legszívesebben elküldtem volna a fenébe. :mad: Elhiszem,hogy ez előfordul másokkal is de,Webber egy igen tapasztalt pilóta ahhoz,hogy az ilyen helyzeteket belássa.
Lewis annyira jól ment,szerintem.  :cheerful_h4h: Tényleg nem láttam még ilyen jól vezetni.Pedig 2007-től figyelem.Ez egy VB-hez méltó vezetés volt. :)Ebből láttszik nem véletlenül lett ő VB. :)Azt sajnálom,hogy Lewis most csak a 4. a VB-ban.Tudom,hogy messze még a vége de ki tudja mi lesz addig.
Buttonnak gratulálok szépen vezetett.Azért 50 kört kibírni kerékcsere nélkül kibírni szép teljesítmény. :)
Vettelt nagyon sajnáltam mert,jól ment ő is.Webberről inkább nem beszélnék. :mad:
Massa az nagyon pocsékul ment ma.Alonsonak köszönheti a második helyet.
Remélem,hogy Malajziába végre Lewis is felállhat a dobogó legfelső fokára. :)

2010. Március 28, 17:20
Válasz #65

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Megintcsak utána kéne nézni a dologknak, mielőtt hadoválunk összevissza. Alonso egy új szárnyat kapott, amit az ausztráliai pálya karakterisztikájához igazítottak.

Alonso 3/4 és Massa 5/3 valóban van különbség!

:2funny:

Szánalom.
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 28, 17:37 írta Cole »

2010. Március 28, 16:21
Válasz #64

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
Chandhok is ezt mondta  ;D,
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2010. Március 28, 15:59
Válasz #63

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Ez a Webber mekkora egy nyomorék.  ;D
Hupsz, úgy látszik, hogy nem kell leírni Buttont, bár tisztán majd csak 4-5 futam után fogunk látni, de ezt a futamot azért szépen behúzta.  :victory: Vettel... ??? Most akkor ő fékezte el, vagy autó hiba történt? Massa érdekes, hogy ennyi hibával a dobogóra került, ezzel szemben Alonso ismét jól ment (a rajtot leszámítva).  ;) Hamiltont pedig sajnálom.  ??? Jó futam volt nagyon.  :wave:
: 2010. március 28. - 15:43:36
Massa: "Még sosem kezdtem ennyi ponttal egy idényt."

Jah... új pontrendszer.  ;D

2010. Március 28, 15:41
Válasz #62

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Oké, dobogó, de Massa nagyon jól tudja azt, h 18/4, és 5/3 között mi különbség van!

Megintcsak utána kéne nézni a dologknak, mielőtt hadoválunk összevissza. Alonso egy új szárnyat kapott, amit az ausztráliai pálya karakterisztikájához igazítottak.

Alonso 3/4 és Massa 5/3 valóban van különbség!

2010. Március 28, 15:21
Válasz #61

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Olyan pipa vagyok, hogy azt elmondani nem lehet! (Még jó h nem láttam reggel)
Egyet értek Vettellel! :no_1: Apám 2 pole-ból 12 pont? Pfffffff, hát ez siralmas!
Más meg úgy nyeri meg a versenyt h x-en kipotyognak előle? Hát elég vicc...
Sebaj...etetni kell azokat a malacokat  :-\

Alonso szépet ment viszont!De Schumi...hát eddíg nagyon 0:2 Rosbergel!

Nos Massaról meg annyit, hogy hát igen...pont ezért nem tud ő 1-ről a 2-re jutni (jó pilótából, VB-á nőni)
Panasz...panasz hátán... 2hete, most, gondolom jövő héten is...pedíg úgy tudtam h ő mindenkinél jobban ki szokta venni a részét a teszteken, és a versenybeállításoknál stb...stb...(Nos nincs Schumi, hát igen...előfordul....h egymaga az ember nem képes ugyanazt nyújtani, mint mikor van 1 stabil háttér mögötte)
Dobálózhatunk itt tizedekkel...azé nem adnak pontot!

Oké, dobogó, de Massa nagyon jól tudja azt, h 18/4, és 5/3 között mi különbség van!
És aki nem látja, az több mint elfogult!

Azt már meg sem jegyzem, ha ezt anno egy "Jégember" csinálta volna, akkor tőle ez csak szimplán "szerencsétlenkedés" volt a pályán!Több ízben alátámasztva, hatalmas ferdítésekkel! :)

Na köszöntem :) Ennyi lenne a véleményem, röviden tömören! :)

2010. Március 28, 14:52
Válasz #60

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=QJw4nw0B3tE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=QJw4nw0B3tE</a>
Eddie Jordan

2010. Március 28, 13:39
Válasz #59

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Amúgy a szárnyról itt nyilatkozik Dyer:

"Fernando autóján kipróbáltunk egy új, fejlesztett első szárnyat, ami pozitív hatással volt. Holnap már mind a két versenyző megkapja.”

Sajnos csak Alonzo kapta meg.

2010. Március 28, 13:20
Válasz #58

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Vettel "Ez egy nagy ócskaság"

A Red Bull Racing versenyzője, Sebastian Vettel vezető pozícióból esett ki az Ausztrál Nagydíjon, egy technikai hiba miatt. A német pilóta a 13-as kanyarban a kavicságyba csúszott, miután a bal első féktárcsa felmondta a szolgálatot.

"Hibát észleltem, ezért be akartam menni a boxba, de sajnos nem jutottam el odáig. A bal első keréknél vibrációt éreztem, majd a 13-as kanyar bejáratánál felrobbant a bal első féktárcsa, pedig óvatosan akartam bevenni a kanyart." - mondta a csalódott Vettel az RTL-nek.

"Bosszantó, hogy megint egy ilyen hiba adódott. A bahreini pénteki szabadedzésen is ez volt a gond. Egészen a meghibásodásig mindent jól csináltunk, de sajnos ez van, az élet megy tovább."

Arra a kérdésre, hogy várja-e a jövő heti maláj versenyt, a 22 éves pilóta azt felelte: "Nem igazán, legszívesebben hazautaznék. Ez egy nagy ócskaság."

A német RTL úgy tudja, hogy a kerékcsere során nem rögzítették megfelelően a kereket, és az így fellépő súrlódások okozták a meghibásodást.

----

A kiba... életbe. Ezt nem hiszem el, komolyan. Ez egy vicc, ha tényleg ez történt.  :mad1: :fejetfalba: :fejetfalba: :fejetfalba: :fejetfalba:

2010. Március 28, 12:40
Válasz #57

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Alonzó új fejelesztésű szárnyat kapott erre a futamra, míg Massa a régebbit használta, ez lehetet az oka a csúszkálásoknak, amit persze szépen megofgott.
Így van, a Renultnál is mindig rá fejlesztettek. Nem tudom, mi ebben a meglepő.

Amúgy a szárnyról itt nyilatkozik Dyer:

"Fernando autóján kipróbáltunk egy új, fejlesztett első szárnyat, ami pozitív hatással volt. Holnap már mind a két versenyző megkapja.”
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 28, 12:43 írta Cole »

2010. Március 28, 12:24
Válasz #56

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Igen, már 2006 óta Alonso irányába fejlesztenek, értem, köszi a választ.  O0

:fejetfalba:
Alonzó új fejelesztésű szárnyat kapott erre a futamra, míg Massa a régebbit használta, ez lehetet az oka a csúszkálásoknak, amit persze szépen megofgott.
Így van, a Renultnál is mindig rá fejlesztettek. Nem tudom, mi ebben a meglepő.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek