Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Ausztrália, Melbourne 2010-03-28  (Megtekintve 38987 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2011. Szeptember 28, 22:09
Válasz #85

BagiRa88

• Forma 1 Világbajnok
  • **
  • Információ Nem elérhető
  • Gokart versenyző
  • Jenson Button Menedzsere
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Vodafone McLaren Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Jenson Button , Lewis Hamilton
Nagyon jó futam volt a 2010 es szezon eggyik legjobb futama rengeteg előzés jó taktikai huzás Buttontól Vettel "fékhibája" . De azért webber től szemétség volt hogy a futamon 2 szer is tulsagosan rövidet akart fékezni és 2 szer kiette Hamiltont a sóder ágyba nem szépdolog ... Ráádásul a Bridstone lágygumijai több mint 50 kört kibirtak  :good:
"Azért vagyok itt, hogy győzzek. Semmi örömet nem okoz az ötödik vagy a hatodik helyért való csatározás."
Lewis Hamilton

2010. Március 29, 23:20
Válasz #84

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
F1.com-ot elnézve, Malajziára is "ragyogó napsütést" jósolnak! :D

2010. Március 29, 20:09
Válasz #83

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Már kezded a mentegetőzést .Mi lesz majd évad végén???
Nem a mi versenyzőnk lett 4. helyezett, így nem is kell mentegetőznünk.

2010. Március 29, 16:08
Válasz #82

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Marca: "Fernando Alonso megmutatta Schumachernek hogyan kell csinálni. A Ferrari pilótája egy sikertelen rajt után bajnokhoz méltóan versenyzett, és a negyedik helyre jött előre."
 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Március 29, 16:01
Válasz #81

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Most mondjam azt h nem lep meg az olasz sajtó!Főként az első és utolsó megjegyzésük!
Jó szokásukhoz híven, ismét elfelejtik, h kinek mit köszönhetnek!

Ez nem rosszindulatúság, hanem szimplán hálátlanság!
Bele értve Badoert is!Aki évekig segíti a csapatot, arra várva h esélyt kapjon...és bár nem bizonyított(de ugyanúgy az a Ginacarlo sem, aki előző hétvégéken dobogóra vitte a F. Indiát)Na vajon milyen okból?Talán az aktuális autó tervezőit majd megépítőit kellene felelőségre vonni!

Biztos bántó érzés lehet azt a Schumit látni  most a konkurenciánál versenyezni...de azért dedóba ne menjünk már vissza!

2010. Március 29, 15:53
Válasz #80

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Megintcsak utána kéne nézni a dologknak, mielőtt hadoválunk összevissza. Alonso egy új szárnyat kapott, amit az ausztráliai pálya karakterisztikájához igazítottak.

Alonso 3/4 és Massa 5/3 valóban van különbség!
Már kezded a mentegetőzést .Mi lesz majd évad végén???
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Március 29, 15:22
Válasz #79

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ausztrál GP sajtóvisszhang

Spanyolország

El Pais: "Jenson Button megmutatta, hogy miért tudott bajnoki címet nyerni, és sikerült diadalmaskodnia ezen az őrületes versenyen. Pedig nem is a mezőny legjobb autójában ül."

El Periodico de Catalunya: "Azt mondták, hogy a Formula-1 unalmas, mert kiszámítható a futam végeredménye. Az Ausztrál Nagydíj az ellenkezőjéről tett tanúbizonyságot. A 2010-es évad a sport éve lesz."

Marca: "Fernando Alonso megmutatta Schumachernek hogyan kell csinálni. A Ferrari pilótája egy sikertelen rajt után bajnokhoz méltóan versenyzett, és a negyedik helyre jött előre."

Diario AS: "Alonso gálaelőadása. A spanyol pilóta a Jenson Buttonnal történt ütközés után a bámulatos negyedik helyre jött fel."

Olaszország

La Gazzetta dello Sport: "Button mindenkit állva hagyott. Jenson a stratégiai bajnok. Schumacher 10. helye ismét kételkedésre ad okot. A Formula-1-es visszatérése után csak az emlékeiből él, nem a teljesítményéből. Schumi olyan, mint a rossz ikertestvére annak a versenyzőnek, akit Michaelnek hívtak, és aki mindenkit megvert."

Corriere della Sera: "Alonso véghez vitte a tervét. Button megleckéztette Kubicát és Massát."

Tuttosport: "A Ferrari újabb sikere. Massa a harmadik, Alonso pedig remek show-val szórakoztatott."

Corriere dello Sport: "A Ferrari nagyszerű, ez az!"

Il Secolo XIX: "Schumi csak egy pontocskát szerzett."

La Repubblica: "Előzések, balesetek és adrenalin. Button győz, a Ferrari kacag: Massa a harmadik, akit Alonso követ."

La Stampa: "A Mercedes autója nem a legjobb, de a versenyzőjük igen, aki hét bajnoki címmel 30 milliót keres. Mégis úgy fest, hogy Schumi elvesztette a fonalat. Mi a bizonyíték? A Virgin is megelőzte. Tavaly ezért Badoert megkövezték. Biztos Schumacher van a sisak alatt? Talán igaza volt Montezemolónak, amikor azt mondta, hogy ez csak az ikertestvére."

Anglia

Daily Telegraph: "Jenson Button a McLaren színeiben szerzett győzelmével ismét izgalmat hozott a Formula-1-be. Unalmas? Ki beszélt itt unalomról?"

The Times: "Jenson Button diadalmaskodott a drámai Ausztrál Nagydíjon. Ismét látható volt a Formula-1 nagyszerűsége, ahol elszabadultak a szenvedélyek, amikor a két világbajnok nagyszerű show-t mutatott a nézőknek."

The Guardian: "Lewis Hamilton dühös lett, míg Jenson Button egy jó döntéssel győzelmet szerzett."

The Sun: "Lewis Hamilton egy nehéz hétvége után a csapatának esett, amikor egy hiba tönkretette a versenyét. Michael Schumacher csendes délutánja. A Mercedes nem ezért fizet neki 30 milliót, és nem ezért hozta vissza a nyugdíjból. Ha ez így folytatódik, Schumacher még az első évadát sem teljesítheti a három évre szóló szerződéséből."

Portugália

Publico: "Valaki ezek után még panaszkodik az izgalmakra? Ausztráliában bőven volt akció."

Franciaország

France Soir: "Button, Melbourne királya. Sebastian Vettel, aki unalmas versenyt akart, nem jutott a célba."

Liberation: "Nagy ünnep Button számára. A brit pilóta az Ausztrál Nagydíjon a megfelelő időpontban cserélt gumikat és előnyre tett szert."

Le Figaro: "Button Ausztráliában megmutatta, hogy ki a bajnok a mezőnyben. Az egyes számú pilóta leszámolt a vetélytársaival. Sebastian Vettelt a balszerencse üldözi. De hová tűnt Schumi?"

Svájc

Blick: "A Formula-1 problémáira megszületett a megoldás, ami az eső."

Neue Zürcher Zeitung: "Az Ausztrál Nagydíj beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Már szó sincs unalomr

2010. Március 29, 12:44
Válasz #78

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Videó
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=j_89KBM1-sM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=j_89KBM1-sM</a>

Nos azért látszik a tempó különbség Hamilton és Alonso között, belső íven még láttam is volna rá lehetőséget, de azért Alonsot nem rakja ki onnan oly egyszerűen!
Versenybaleset!

2010. Március 29, 11:21
Válasz #77

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Replica! Te is emnnyire iunalmas vagy, hát komolyan mondom, nem ugyan az az autó, ja, b meg komolyan! Bezzeg mikor mi mondtuk hogy nem az az autó tök más Massara lett beállítva, aztán jöttél itt a nagy dumáddal, hogy elfogultak vagyunk, ez nem is igaz, és szombaton miért nem fröcsögtél Massad eredményén, hoppá, ki is volt a jobb Ferrais? Két héttel ezelőtt ki fröcsögött 4 tizeden??? Ilyenkor mikor Massad leszerepel nem jössz, és azt elárulod nekem Massa hány tizeddel kapott ki szombaton??? Na ez felejtős mi! Ez a különbség köztünk mert én nem jöttem fel fröcsögni időmérő után, meg futam után sem, de úgy is mindegy mert mi vagyunk a hülyék a szánalmasok,meg az elfogultak, hát gratulálok, de azt tud hogy ezzel te égsz és nem mi, mert bizonyítod ki is a szánalmasabb! Gratulálok Massad nagy eredményéhez! És emlékezzünk vissza, te állandóan csak fikáztad a csapattársait ha rögtön jobb lett náluk már verted a melled, de ha Massa esetleg nem volt jó a futamon akkor te is ugyan azokat a  dumákat lököd itt nekünk, amiket te jól lehurrogtál,hogy hogyan hihetjük ezt el, aztán itt a bizonyíték nem egyforma az autó, Aloval kivételeznek, bla bla bla! Ezt mondom neked mióta, vedd már észre magad, nem csak mi vagyunk néha elfogultak a kedvencünk iránt! Egyáltalán nem baj ha elfogultak vagyunk egy kicsit a kedvencünkkel, mert miért ne, de te mit szoktál ilyenkor csinálni lefikázol mindenkit, és hülyének nézed, és mondod hát igen csak a Kimiseknél van ez mert mi minőségtelen senkik vagyunk mert csak cukinak tartjuk elvakít minket ez a rózsaszín köd, ennyit erről!Inkább olvasd vissza miket írogattál!  ;)

Amúgy gratulálok a dobogósoknak! :clap7:

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Március 28, 23:59
Válasz #76

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Én nem szidom Webbert. :)

Az biztos, hogy Alonsotól indult ki, ezt én se vitatom. :)

2010. Március 28, 23:49
Válasz #75

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Holnaptól lottózok! :D

Nem tudom, de szerintem Webber elaludt. Hamilton nem fért volna ott be.

Nem azt mondtam, hogy Alonso a hibás. Éppen azt próbálom itt elemezgetni, hogy Webber teljesen másra számított, mint ami végső soron történt. Szerintem ha Alonso és Hamilton el tudott volna egymás mellett fordulni, Webber meg így lendületből be tudott volna esni mögéjük úgy, hogy nem tör össze senkit, s mögöttük is marad. Mert azért jó, hogy szidjuk Webbot, meg agresszív, de azért nem balfék - legalábbis ennyire nem!

Egyáltalán nem mondom azt, hogy Alonso a hibás, mert ő ment elöl, csatázott a nyakába 2 autóval csak annyit, hogy az egész sztori tőle indult. Ahogy Ivancia is írta, versenybaleset. Hibázott, mögötte nem Hamilton időbe le tudta még reagálni, Webbo már nem. :)
: 2010. március 28. - 23:47:40
Nem azt mondtam, hogy Alonso a hibás. Éppen azt próbálom itt elemezgetni, hogy Webber teljesen másra számított, mint ami végső soron történt. Szerintem ha Alonso és Hamilton el tudott volna egymás mellett fordulni, Webber meg így lendületből be tudott volna esni mögéjük úgy, hogy nem tör össze senkit, s mögöttük is marad. Mert azért jó, hogy szidjuk Webbot, meg agresszív, de azért nem balfék - legalábbis ennyire nem!

Egyáltalán nem mondom azt, hogy Alonso a hibás, mert ő ment elöl, csatázott a nyakába 2 autóval csak annyit, hogy az egész sztori tőle indult. Ahogy Ivancia is írta, versenybaleset. Hibázott, mögötte nem Hamilton időbe le tudta még reagálni, Webbo már nem. :)

Pontosítok (megnéztem még1szer a vidit): Webber inkább azt nem álmodta meg, hogy Hamilton nem szélesen fogja venni a kanyart, hanem megpróbál visszahúzódni Alonso mögé.

2010. Március 28, 23:44
Válasz #74

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Itt már kicsit rendesebben látszik hamegálitod:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=qJgOY-zuu-Y" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=qJgOY-zuu-Y</a>
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2010. Március 28, 23:42
Válasz #73

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Elnézve a vidit... lehet, hogy Alonso elfékezésétől indult az egész.

Holnaptól lottózok! :D

Nem tudom, de szerintem Webber elaludt. Hamilton nem fért volna ott be.

2010. Március 28, 23:42
Válasz #72

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Elnézve a vidit... lehet, hogy Alonso elfékezésétől indult az egész. Webber szerintem arra számította, hogy side-by-side megy be Alonso a kanyarba Hamiltonnal, csak ugye Alonso kicsit elfékezte magát, mire Hamiltonnak is kinntebb kellett menni egy picit, majd ugye úgy próbálta íven tartani. Webbo tény és való, hogy elbambult, de egyelőre nem mondanám azt, hogy csak ő a saras. Fősaras, ez tény, de egyelőre nem vagyok biztos benne, hogy 100%-ig. :)

Ivancia, esetleg egy onboardot nem tudnál linkelni? Abból jobban látszana minden, mint így TV camból meg heliből. :)
még nincsenek, ez sima versenybaleset volt Alonso kitolta Hamiltont Webber meg eltalálta.. majd belinkelem ha lesz{kb szerintem holnapra}  :)
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2010. Március 28, 23:24
Válasz #71

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kire gondolsz?  :)

Elnézve a vidit... lehet, hogy Alonso elfékezésétől indult az egész. Webber szerintem arra számította, hogy side-by-side megy be Alonso a kanyarba Hamiltonnal, csak ugye Alonso kicsit elfékezte magát, mire Hamiltonnak is kinntebb kellett menni egy picit, majd ugye úgy próbálta íven tartani. Webbo tény és való, hogy elbambult, de egyelőre nem mondanám azt, hogy csak ő a saras. Fősaras, ez tény, de egyelőre nem vagyok biztos benne, hogy 100%-ig. :)

Ivancia, esetleg egy onboardot nem tudnál linkelni? Abból jobban látszana minden, mint így TV camból meg heliből. :)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek