Tina Te nem tudom miért nem tudod beismerni néha, ha a kedvenced hibázik. Én beismerem, ha Massa hibázik. Jó hát nick sosem látja be, ha Alonsó hibázik, de ő más tészta.
Néha úgy visekedsz, mint egy tini szurkoló. Nem így ismertelek meg.
Én egy szóval nem írtam azt, hogy nem érdemelt büntetést! (Ezt már max te képzelted oda) Én annyit írtam, megkapta a büntetését, nem? Akkor meg pl ti mit lovagoltok tovább ezen? Mert ha még kivételeztek volna vele, megértem, hogy itt napokig ezen megy a duma, de így 100-szor leírni ugyanazt, oda vissza, nem értem!
Nagyon azt vettem észre tudod, az utóbbi időben itt a fórumon, hogy amit Alo csinál el van nézve, nem nagy gond, végülis, csak ha úgytartja kedve, futam közbe kiiktatja a csapatrádiót (ez mi, ha nem hisztérikus roham?), amit egy Hamilton csinál, áhhhhhh oda se neki, nem gond! Webber az oltári fasza gyerek, még a görény húzásai is totál szimpatikusak itt mindenkinek! Schumit akkor már nem is sorolom! Senki, az ég világon, csak Vettel, őt kell szapulni, lassan már azért is hogy milyen ruha van rajta!
"Kockás gatyába van? - A fene a pofáját...hogy képzeli! - Most, már ez fog következni, gondolom!
Utóbbi 1 hónapja feljövök ide, ez megy...Vettel így, Vettel úgy...
Ha Alonsoról van szó, akkor meg , hát ilyen a magyar mentalitás, meg hasonlók!
És akkor én vagyok az elfogult!? Valamilyen szinten biztos az vagyok, de így hogy megkapta a büntetést, azt hiszem kár azon csámcsogni, hogy milyen fejet vágott a dobogón! Tudom, h milyen fejet vágott, mert ott voltam, láttam, a képeken sem látszik más, mint h lógatja a fejét! Gondolom ti nem lennétek idegesek, ha úgymond már a kezetekben lehetne x futamgyőzelem, és saját hibából, vagy máséból, esetleg technikai okból, csak a töredéke van!
Amúgy tőlem, nézhetsz tininek, mert egyáltalán nem ismersz(az hogy beszéltünk 5-ször, az nem jelent nagy ismeretséget), mos bocs, de erre már nem tudok mit mondani!
Főleg úgy, hogy ki van fordítva a hsz-em! Mert azért belinkelhetnéd, ezen a hétvégén konkrétan hol védtem Vettelt, ugyanis tudomásom szerint egy szóval nem mondtam, h nem érdemelt büntetést!Esetleg le is infózhatjátok Pepét, aki velem volt egész hétvégén, hogy még kint a Ringen sem védtem, konkrétan mikor megtudtam h mi a szitu, le hülye barmoztam!
Szimplán túlzásnak tartom, hogy ennyit foglalkoztok, "csak egy kölyökkel"
Részemről ennyi!