Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Magyarország, Hungaroring 2010-08-01  (Megtekintve 78011 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Augusztus 03, 16:35
Válasz #145

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Bocs, hogy beleszólok, ez gondolom rám vonatkozik Vettel-ről nem olvastam még olyan undorító dolgokat, amiket Alonso-ról alkotnak egyes hírportálom a kommentelők része. Senki nem bántja Vettel-t, sőt én nem tapasztaltam azt, hogy az utóbbi 1hónapban mindenki vele foglalkozna. Most is csak azért foglalkoznak vele, mert kapott egy büntit, de Spa-ban már lehet, hogy újra Alonso-ról fog mindenki beszélni. Ez így megy, főleg, amikor ilyen uborkaszezon van az F1-ben. Nem kell magadra venni.  ;)

Én meg sajnos tapasztalom, de nem gond már kezdem megszokni, hogy mindig én vagyok, a "Gonosz"....
Pedig konkrétan csak annyit írtam, hogy kezd sok lenni, a "Hisztis Vettel"!
Én úgy gondoltam ok, nélkül, ,mert megkapta a méltó büntetést.... Hát tévedtem!
Nem veszek magamra sokmindent Cole,  de nekem már úgy is mindegy :)
Vegyétek úgy, hogy meg sem szólaltam!És a közeljövőben sem fogok :)

2010. Augusztus 03, 16:32
Válasz #144

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Alonsot azért táamdják mert MAssa elengedte őt....holott nem Alonso a főnök!  :disgust:
PErsze szeretnek az emberek egysíkuan hülyén nézni a dolgokat...gratulálok nekik!

A Ferrari hozta a döntést. A csapatot lehet ezért támadni. Alonso sokszor önhibáján kívüli okok miatt kerül a támadások középpontjába. Persze nem azt mondom, hogy ő tökéletes.

2010. Augusztus 03, 16:27
Válasz #143

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
Alonsot azért táamdják mert MAssa elengedte őt....holott nem Alonso a főnök!  :disgust:
PErsze szeretnek az emberek egysíkuan hülyén nézni a dolgokat...gratulálok nekik!

2010. Augusztus 03, 16:21
Válasz #142

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

Ha Alonsoról van szó, akkor meg , hát ilyen a magyar mentalitás, meg hasonlók!

Bocs, hogy beleszólok, ez gondolom rám vonatkozik Vettel-ről nem olvastam még olyan undorító dolgokat, amiket Alonso-ról alkotnak egyes hírportálom a kommentelők része. Senki nem bántja Vettel-t, sőt én nem tapasztaltam azt, hogy az utóbbi 1hónapban mindenki vele foglalkozna. Most is csak azért foglalkoznak vele, mert kapott egy büntit, de Spa-ban már lehet, hogy újra Alonso-ról fog mindenki beszélni. Ez így megy, főleg, amikor ilyen uborkaszezon van az F1-ben. Nem kell magadra venni.  ;)

2010. Augusztus 03, 16:15
Válasz #141

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Én egy szóval nem írtam azt, hogy nem érdemelt büntetést! (Ezt már max te képzelted oda) Én annyit írtam, megkapta a büntetését, nem? Akkor meg pl ti mit lovagoltok tovább ezen? Mert ha még kivételeztek volna vele, megértem, hogy itt napokig ezen megy a duma, de így 100-szor leírni ugyanazt, oda vissza, nem értem!
Nagyon azt vettem észre tudod, az utóbbi időben itt a fórumon, hogy amit Alo csinál el van nézve, nem nagy gond, végülis, csak ha úgytartja kedve, futam közbe kiiktatja a csapatrádiót (ez mi, ha nem hisztérikus roham?), amit egy Hamilton csinál, áhhhhhh oda se neki, nem gond! Webber az oltári fasza gyerek, még a görény húzásai is totál szimpatikusak itt mindenkinek! Schumit akkor már nem is sorolom! Senki, az ég világon, csak Vettel, őt kell szapulni, lassan már azért is hogy milyen ruha van rajta!
"Kockás gatyába van? - A fene a pofáját...hogy képzeli! - Most, már ez fog következni, gondolom!
Utóbbi 1 hónapja feljövök ide, ez megy...Vettel így, Vettel úgy...
És akkor én vagyok az elfogult!? Valamilyen szinten biztos az vagyok, de így hogy megkapta a büntetést, azt hiszem kár azon csámcsogni, hogy milyen fejet vágott a dobogón! Tudom, h milyen fejet vágott, mert ott voltam, láttam, a képeken sem látszik más, mint h lógatja a fejét! Gondolom ti nem lennétek idegesek, ha úgymond már a kezetekben lehetne x futamgyőzelem, és saját hibából, vagy máséból, esetleg technikai okból, csak a töredéke van!
Amúgy tőlem, nézhetsz tininek, mert egyáltalán nem ismersz(az hogy beszéltünk 5-ször, az nem jelent nagy ismeretséget), mos bocs, de erre már nem tudok mit mondani!
Főleg úgy, hogy ki van fordítva a hsz-em! Mert azért belinkelhetnéd, ezen a hétvégén konkrétan hol védtem Vettelt, ugyanis tudomásom szerint egy szóval nem mondtam, h nem érdemelt büntetést!Esetleg le is infózhatjátok Pepét, aki velem volt egész hétvégén, hogy még kint a Ringen sem védtem, konkrétan mikor megtudtam h mi a szitu, le hülye barmoztam!
Szimplán túlzásnak tartom, hogy ennyit foglalkoztok, "csak egy kölyökkel"
Részemről ennyi!

Most aztán jól meg mondtad.
Valószínűleg azért foglalkozunk egy témával ennyit (amúgy csak én csak párszor írtam ehhez a témához), mert ez agy fórum. Elég silány közösségi oldal lenne ez, ha nem foglalkoznának bizonyos témákkal.
Amúgy pont én nem nézem el mindenkinek a hibákat, sőt hangoztatni szoktam, hogy sok pilótával kivételeznek, úgyhogy nekem nem kell mondanod. Főleg nem a "kedvenceim" felsorolásával.
Én is ott voltam... :) nem a dobogón, de ott....
Az ismerlek alatt nem azt értettem, hogy puszi pajtások lennénk, hanem azért be lehet sorolni valahová az embert a hozzászólásai alapján.
Ha Vettelről van szó, Te hozol fel másról példákat (persze úgy, hogy "hadd ne példázza"), gúnyosan beszélsz másokkal. Na meg persze jön a "Esetleg le is infózhatjátok Pepét". Szal OK jó fej vagy, hogy elismered a hibáit, de attól még nem kell kiborulnod és másnak esni, ha Vettel a téma. Amúgy már nem is biztos, hogy ő lenne a téma, ha Te nem borulsz ki.

Akkor zárom én is a legegyszerűbben a vitát.: "Részemről ennyi!"

2010. Augusztus 03, 16:14
Válasz #140

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
Vettel egy ökör volt...szándékosan vagy nem, ez nem volt fair Alonsoval szemben...jogos a büntije..MSé viszont nem az, az hogy az életével játszott meg a rubenssével is ez hülyeség...ezek az autók olyan biztonságosak már, ráadásul mi van ha oldallal hozzáér a falhoz? Semmi extra max szétmegy a tengely...hűha....ezer meg egy ilyen balesetet láttam már!
Hamilton kiesésének viszont örültem, mivel jól jött ez mind Alonsonak mind az egész bajnokságnak! Azt hiszem jó futamok jönnek még!

2010. Augusztus 03, 15:57
Válasz #139

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Tina Te nem tudom miért nem tudod beismerni néha, ha a kedvenced hibázik. Én beismerem, ha Massa hibázik. Jó hát nick sosem látja be, ha Alonsó hibázik, de ő más tészta.
Néha úgy visekedsz, mint egy tini szurkoló. Nem így ismertelek meg.

Én egy szóval nem írtam azt, hogy nem érdemelt büntetést! (Ezt már max te képzelted oda) Én annyit írtam, megkapta a büntetését, nem? Akkor meg pl ti mit lovagoltok tovább ezen? Mert ha még kivételeztek volna vele, megértem, hogy itt napokig ezen megy a duma, de így 100-szor leírni ugyanazt, oda vissza, nem értem!
Nagyon azt vettem észre tudod, az utóbbi időben itt a fórumon, hogy amit Alo csinál el van nézve, nem nagy gond, végülis, csak ha úgytartja kedve, futam közbe kiiktatja a csapatrádiót (ez mi, ha nem hisztérikus roham?), amit egy Hamilton csinál, áhhhhhh oda se neki, nem gond! Webber az oltári fasza gyerek, még a görény húzásai is totál szimpatikusak itt mindenkinek! Schumit akkor már nem is sorolom! Senki, az ég világon, csak Vettel, őt kell szapulni, lassan már azért is hogy milyen ruha van rajta!
"Kockás gatyába van? - A fene a pofáját...hogy képzeli! - Most, már ez fog következni, gondolom!
Utóbbi 1 hónapja feljövök ide, ez megy...Vettel így, Vettel úgy...
És akkor én vagyok az elfogult!? Valamilyen szinten biztos az vagyok, de így hogy megkapta a büntetést, azt hiszem kár azon csámcsogni, hogy milyen fejet vágott a dobogón! Tudom, h milyen fejet vágott, mert ott voltam, láttam, a képeken sem látszik más, mint h lógatja a fejét! Gondolom ti nem lennétek idegesek, ha úgymond már a kezetekben lehetne x futamgyőzelem, és saját hibából, vagy máséból, esetleg technikai okból, csak a töredéke van!
Amúgy tőlem, nézhetsz tininek, mert egyáltalán nem ismersz(az hogy beszéltünk 5-ször, az nem jelent nagy ismeretséget), mos bocs, de erre már nem tudok mit mondani!
Főleg úgy, hogy ki van fordítva a hsz-em! Mert azért belinkelhetnéd, ezen a hétvégén konkrétan hol védtem Vettelt, ugyanis tudomásom szerint egy szóval nem mondtam, h nem érdemelt büntetést!Esetleg le is infózhatjátok Pepét, aki velem volt egész hétvégén, hogy még kint a Ringen sem védtem, konkrétan mikor megtudtam h mi a szitu, le hülye barmoztam!
Szimplán túlzásnak tartom, hogy ennyit foglalkoztok, "csak egy kölyökkel"
Részemről ennyi!

2010. Augusztus 03, 15:21
Válasz #138

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Húúú, hát ez a Vettel.... katasztrófa!

Na, jól van, sziasztok!
: 2010. augusztus 03. - 15:15:37
Mondom, az egyik...de semmi gond!
Bocsi, félre olvastam.  :sorry: 

2010. Augusztus 03, 15:19
Válasz #137

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Tina Te nem tudom miért nem tudod beismerni néha, ha a kedvenced hibázik. Én beismerem, ha Massa hibázik. Jó hát nick sosem látja be, ha Alonsó hibázik, de ő más tészta.
Néha úgy visekedsz, mint egy tini szurkoló. Nem így ismertelek meg.

2010. Augusztus 03, 15:16
Válasz #136

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Húúú, hát ez a Vettel.... katasztrófa!

Na, jól van, sziasztok!
: 2010. augusztus 03. - 15:15:37
Mondom, az egyik...de semmi gond!

2010. Augusztus 03, 15:14
Válasz #135

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Nem bizony... Idén van ellenfél bőven...

2010. Augusztus 03, 15:12
Válasz #134

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Sztem meg maradjunk annyiban, hogy had ne példázzak, hány dulifuli hisztis kölköt láttam én a dobogón így az évek alatt! Nem is olyan rég a Ferrarinál pl!

Nyugodtan példálozhatsz.  :D Engem nem zavar.

Megkapta a büntetést, nem?! Akkor meg részetekről, mi ez a nagy hisztéria? Mi a probléma? Csak nem az, hogy az egyik legnagyobb ellenfél, akitől idén tartani kell? Most van az utáljuk közös erővel Vettelt, az utáljuk Kimit után? Pffffffff :) Bezzeg amit a hétszeres legenda művelt, azon nem csámcsog ennyire senki! Végül is értem, hogy miért :D
Nincs több kérdésem!

Idén azért nem csak Vettel a legnagyobb ellenfél, én úgy gondolom.  :)

2010. Augusztus 03, 15:09
Válasz #133

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Sztem meg maradjunk annyiban, hogy had ne példázzak, hány dulifuli hisztis kölköt láttam én a dobogón így az évek alatt! Nem is olyan rég a Ferrarinál pl!

Megkapta a büntetést, nem?! Akkor meg részetekről, mi ez a nagy hisztéria? Mi a probléma? Csak nem az, hogy az egyik legnagyobb ellenfél, akitől idén tartani kell? Most van az utáljuk közös erővel Vettelt, az utáljuk Kimit után? Pffffffff :) Bezzeg amit a hétszeres legenda művelt, azon nem csámcsog ennyire senki! Végül is értem, hogy miért :D
Nincs több kérdésem!

Akár mennyire is véded a kedvencedet, akkor is úgy viselkedik, mint egy hisztis kölyök. A ferrarinál is elmondtam a véleményem. Alonsonek nem kellett volna pattogni, hogy Massa nem akarja elengedni, mert miért is akarná. Ez autósport. Küzdjön meg a pozícióért. Jó hogy nem már mindig mindenkit engedjen el az ember, aki egy picit lassabb.. Massának meg nem kellett volna duzzognia, hogy a csapat arra utasította engedje el Alonsot. Elvégre ezek a pilóták alkalmazottak egy csapatnál. Jó hogy nem majd ők mondják meg mi hogy legyen.
Ezért nem olyan izgalmas már ez a sport... Aki merészebben, tökösebben védekezik, vagy támad, már egyből büntetik. Mikor látják már be, hogy az autósport veszélyes? Amelyik pilóta ezt nem látja be, az ne üljön kocsiba. Lassan már Pesten autózni is veszélyesebb lesz, mint az F1ben.

2010. Augusztus 03, 15:02
Válasz #132

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

Nincs több kérdésem!

2010. Augusztus 03, 14:21
Válasz #131

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Miért szerinted normális volt amit csinált Vettel?? Egy nagyot hibázott és még  neki állt feljebb .Ott duzzogott a díjátadásom mint egy hülye gyerek .De úgy látszik szerinted ez egy normális dolog.
Szerintem ez egy gusztustalan gyerekes dolog volt a részéről.....

Ritkán osztom nick véleményét, de most igaza van
Vettel úgy viselkedett, mint egy hisztis kölyök. megszegi a szabályt és még ő duzzog, hogy megbüntették. Észrevehetné már ő is, hogy mostanság a legkisebb dolgokért is megbüntetnek az F1ben, kivéve ha Hamilton a neved, vagy egy McLarenben ülsz.
Lassan röhejes is kezd lenni az F1.
Sztem ha moost megnéznének egy 20 évvel ezelőtti futamot, mindenkit kizárnának. :)
Lassan már csak annyit szólnak rádióban a pilótának, hogy engedd el a mögötted lévőt, mert egy ici picit gyorsabb. Soha nem lesznek már izgalmas előzések.
: 2010. augusztus 03. - 14:20:04
Amelyik pilóta meg fél az előzéseknél, az menjen ping-pongozni.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek