Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Räikkönen túl drága!  (Megtekintve 26917 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. November 07, 12:14
Válasz #71

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Miért az???? Én csak arra hagyatkoztam amit írtál. Abból ez jött le. Sajnos Replica nem reagált ő leírná az igazat.Videót merre találom???

Youtubon, de nem tudom h esetleg itt fent van-e, először nézd meg itt!
Én is az igazat írtam le!

2009. November 07, 12:13
Válasz #70

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Már most ezen is röhögök...Bántalmazott, jó hogy nem pedofil meg elmebeteg!
Atya ég!
Lol :lol2:
Miért az???? Én csak arra hagyatkoztam amit írtál. Abból ez jött le. Sajnos Replica nem reagált ő leírná az igazat.Videót merre találom???
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. November 07, 11:53
Válasz #69

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Köszi hogy ujj információkat tudtam meg Kimiröl. Olyan csendes pilótának tűnik. Nem néztem ki belőle hogy gyereket(kis lányt) és fotóst is bántalmazott. Én csak a pálya munkást tudtam.

Bántalmazott?
Hát nagyon komoly vagy!
Akkor nézd meg a videókat aztán ítélkezzél ikább, ha még nem láttad!
Pedig ezek már negyon nem új keletű dolgok, és aki csak kicsit nem kedveli Kimit...rögtön ezzel jönnek!Ebből én már megjöttem párszor......
: 2009. november 07. - 11:51:30
Köszi hogy ujj információkat tudtam meg Kimiröl. Olyan csendes pilótának tűnik. Nem néztem ki belőle hogy gyereket(kis lányt) és fotóst is bántalmazott. Én csak a pálya munkást tudtam.

Már most ezen is röhögök...Bántalmazott, jó hogy nem pedofil meg elmebeteg!
Atya ég!
Lol :lol2:

2009. November 07, 11:44
Válasz #68

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
1 szer lökdösött pályamunkást!(mások meg egymást...(Trulli Sutilt)  :) Meg még páran a régmultból is, Hunt és még lehetne sorolni! ők is emberek, nekik is elszálhat az agyuk néha, mint nekünk!
Meg 1 szer egy fotóst, aki belemászott az arcába, meg taposta a felszereését!
Lehet én is löktem volna rajta egy kicsit!
Ja meg az a gyerekes vidi, ahol egyébként az anya löki el a gyerekt, kicsit rásegít a mappájával  ;) ;D De azt is Kimire húzták rá....pedig ha az ember lát a szemétől kicsit is...akkor látja, h Kimi még oldalra is lép!
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien

2009. November 07, 11:35
Válasz #67

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kimiről három fő legenda terjed:1:Szeret alkoholizálni nem veti meg a piát.(1-2 érdekes fotót én is láttam de hát bulizott és elő fordul...)
2:Lusta nem szeret tesztelni. Bele ül a kocsiba ameddig tudja nyomja a gázt. De ha kiszáll nem érdekli a dolog. Rögtön indul sörözni vagy jégkrémet enni .Nem egy lelki ismeretes pilóta.
3:Szét hajtsa kocsit. Addig nyomja gázt ameddig bírja. Kegyetlenül bánik az autóval. Amikor átment a ferrari hoz Mclarenesek tanácsolták az új csapatának :hogy EGY TANKOT építsenek  Kiminek. Enyhe utalás.
Ráadásul agresszív pálya munkást lökdös stb

1 szer lökdösött pályamunkást!(mások meg egymást...(Trulli Sutilt)  :) Meg még páran a régmultból is, Hunt és még lehetne sorolni! ők is emberek, nekik is elszálhat az agyuk néha, mint nekünk!
Meg 1 szer egy fotóst, aki belemászott az arcába, meg taposta a felszereését!
Lehet én is löktem volna rajta egy kicsit!
Ja meg az a gyerekes vidi, ahol egyébként az anya löki el a gyerekt, kicsit rásegít a mappájával  ;) ;D De azt is Kimire húzták rá....pedig ha az ember lát a szemétől kicsit is...akkor látja, h Kimi még oldalra is lép!

2009. November 07, 11:30
Válasz #66

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Kimiről három fő legenda terjed:1:Szeret alkoholizálni nem veti meg a piát.(1-2 érdekes fotót én is láttam de hát bulizott és elő fordul...)
2:Lusta nem szeret tesztelni. Bele ül a kocsiba ameddig tudja nyomja a gázt. De ha kiszáll nem érdekli a dolog. Rögtön indul sörözni vagy jégkrémet enni .Nem egy lelki ismeretes pilóta.
3:Szét hajtsa kocsit. Addig nyomja gázt ameddig bírja. Kegyetlenül bánik az autóval. Amikor átment a ferrari hoz Mclarenesek tanácsolták az új csapatának :hogy EGY TANKOT építsenek  Kiminek. Enyhe utalás.
Ráadásul agresszív pálya munkást lökdösöt stb

2009. November 07, 10:45
Válasz #65

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Gyors, de gyors versenyzőből sok van. Peter auber nem véletleül beszélt emellett, a sok váltóhiba-több, mint bárki másnak- is az autó gyilkos technikára utal. Kimi akkor is nyomja, amikor már rég spórolni kéne.

Na legalább elismered  :) Ennek őszintén örülök!
Na azt inkább haggyuk h Kimi mikor nyomja, lásd Hamilton esetét idén..mikor utcsó körben vágta neki a falnak!Pedig már értelmetlen volt ugy nyomnia!
Akkor sokan azt mondták, h nem baj...mert látszik rajta az igyekezet, elszántség, motíváció stb... pedig akkor már az életben nem érte volna utól Buttont(vagy ki volt előtte)!
Akkor ő sem spórolt!Na? De tudom erre is van magyarázatod!
Csak azt nem értem, h ezt miért csak Kiminél kell előtérbe helyezni!
Ha végig autókázná a futamot...akkor meg az lenne a bajod!
Nem kell minden áron az élő fába is belekötni!

2009. November 07, 06:26
Válasz #64

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Amikor lecsúszott a pályáról akkor bevallotta, hogy elbambult, mert túl nagy volt az előnye. :)

Lényegében ki lehet nyírni at autót, ha túl magas motorfordulaton használja a motort, és a visszaváltásoknál túl nagy motorféket alkalmaz, de ilyen hibákat egy profi versenyző nem igazán vét...

2009. November 07, 00:00
Válasz #63

shedi

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Ajaj. Nem is értem, hogy miről beszéltek. Sok szakmai tekintély mondta már, hogy egy autót nem lehet "széthajtani". Ilyen egyszerűen nincs. :doh:

2009. November 06, 23:31
Válasz #62

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem a vezetési stílusával volt gond, hanem azzal, hogy nem tudott spórolni az autóval. A ferrarinál tanulta meg, mert Todték futam közben szóltak neki, hogy kímélje az autót. Pl 2007 Ausztráliában fölényesen vezetett, de még tökig nyomta a gázpedált, és le is csúszott a pályáról.

Ezt még Te magad se gondolhatod komolyan. :D

2009. November 06, 23:09
Válasz #61

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Többen is mondták már, amikor Kimi-nek mennyi techniaki problémája volt, hogy nem vezet agresszívan.  képzeld az általad nagy szakértő Wéber is elismerte. Gyuláról nem is beszélve.
Nem a vezetési stílusával volt gond, hanem azzal, hogy nem tudott spórolni az autóval. A ferrarinál tanulta meg, mert Todték futam közben szóltak neki, hogy kímélje az autót. Pl 2007 Ausztráliában fölényesen vezetett, de még tökig nyomta a gázpedált, és le is csúszott a pályáról.

2009. November 06, 22:58
Válasz #60

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Gyors, de gyors versenyzőből sok van. Peter auber nem véletleül beszélt emellett, a sok váltóhiba-több, mint bárki másnak- is az autó gyilkos technikára utal. Kimi akkor is nyomja, amikor már rég spórolni kéne.

Többen is mondták már, amikor Kimi-nek mennyi techniaki problémája volt, hogy nem vezet agresszívan.  képzeld az általad nagy szakértő Wéber is elismerte. Gyuláról nem is beszélve.

2009. November 06, 20:28
Válasz #59

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Az oké h elismered Kimi, milyen gyors O0 ennek nagyon örülök! Végre h belátod! ;D
És ebből te azt a következtetést volntad le, h gyilkolja az autót, ha jól értem :)
Bocsi Replicám,de ez ilyen sport, ha nem nyomod a gázt, akkor akár kapálhatsz is autóversenyzés helyett! :blum:

2009. November 06, 16:26
Válasz #58

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
De van ám! Anno Peter Sauber azt mondta Ron Dennisnek, hogy vigyázzon a sráccal, mert amelett, hogy nagyon gyors, elég durván bánik a technikával. Ezt bizonyítja az is, hogy a Sauberes időkben már a teszteken aprította a vasat.

Az oké h elismered Kimi, milyen gyors O0 ennek nagyon örülök! Végre h belátod! ;D
És ebből te azt a következtetést volntad le, h gyilkolja az autót, ha jól értem :)
Bocsi Replicám,de ez ilyen sport, ha nem nyomod a gázt, akkor akár kapálhatsz is autóversenyzés helyett! :blum:

2009. November 06, 15:57
Válasz #57

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Uhhhhhhhhhhh :D Na miért!?Fogadjunk erre van valami nagyszerű elméleted! :blum:
De van ám! Anno Peter Sauber azt mondta Ron Dennisnek, hogy vigyázzon a sráccal, mert amelett, hogy nagyon gyors, elég durván bánik a technikával. Ezt bizonyítja az is, hogy a Sauberes időkben már a teszteken aprította a vasat.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek