Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Räikkönen túl drága!  (Megtekintve 26914 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. November 06, 15:21
Válasz #56

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Tinácskám, inkább azon kéne gondolkodóba esned, hogy miért volt Kiminek háromszor annyi műszaki hiábja, mint a csapattársainak! :)

Uhhhhhhhhhhh :D Na miért!?Fogadjunk erre van valami nagyszerű elméleted! :blum:

2009. November 06, 15:18
Válasz #55

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Csak 3-al?Az neked csak?Egyébként elárulom h 4 volt az a 3.
Kinevetteted magad ezzel a Coulthartdos témával!Elárulom neked h Coulthartd mindíg a finnek árnyékában vot!Mikat támogatták jobban, majd Kimit a merciél!(hiába tagadta Dennis ez így volt)(és látod, hiába tartasz elvetemült Kimi drukkernek, én már sokadjára jelentem ki ezt)
Ja és mindemellett nézzük már meg, h Coulthard hányszor esett k akármiért is abban az évben!Elenyésző volt a technikai hibája Kimiéhez képest kisbogaram!
Ezt kéne szemelőtt tartani inkább!
Tinácskám, inkább azon kéne gondolkodóba esned, hogy miért volt Kiminek háromszor annyi műszaki hiábja, mint a csapattársainak! :)

2009. November 06, 15:17
Válasz #54

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Raikkönen többet keres, ha otthon marad

Német lapértesülések szerint Kimi Raikkönen anyagilag jobban jár, ha egy év pihenőre vonul, és inkább otthonából követi figyelemmel a forma-1-es eseményeket.
Az Auto Motor und Sport információi szerint a finn pilóta 15 millió eurót tehetne zsebre, amennyiben elfogadná a McLaren ajánlatát, ám 17 millióval lenne gazdagabb, ha otthon maradna és egy év pihenőre vonulna.

A német szaklap úgy tudja, hogy a Ferrari ígéretet tett Raikkönennek, hogy ha nem versenyez a jövő évben a Forma-1-ben, akkor idő előtti szerződésbontásáért cserébe 17 millió eurót utal át számlájára, ám ha versenyzői ülést talál, akkor "csak" 10 millió üti a markát.

A McLaren viszont a hírek szerint maximum 5 milliót lenne hajlandó fizetni a finn pilótának a jövő évben, így összesen 15 milliót keresne, ami 2 millióval kevesebbet jelentene számára, mintha otthon maradna.

Raikkönen egyelőre még nem döntött jövőjét illetően, viszont annyit tud, hogy ha a maradás mellett dönt, csakis a McLarenhez hajlandó szerződni, mert úgy érzi, csak ott van esélye harcba szállni a győzelmekért és a bajnoki címért 2010-ben.

: 2009. november 06. - 15:15:04
Kimi nem fog nyamvadt 2 millióért otthon maradni az bitztos vagyok benne...

2009. November 06, 14:31
Válasz #53

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kiiminek csak hárommal több kiesése volt, mint Mikának 2001-ben. Mika futamokat nyert. Ráadásul 2002-ben Coulthard is nyert futamot.

Csak 3-al?Az neked csak?Egyébként elárulom h 4 volt az a 3.
Kinevetteted magad ezzel a Coulthartdos témával!Elárulom neked h Coulthartd mindíg a finnek árnyékában vot!Mikat támogatták jobban, majd Kimit a merciél!(hiába tagadta Dennis ez így volt)(és látod, hiába tartasz elvetemült Kimi drukkernek, én már sokadjára jelentem ki ezt)
Ja és mindemellett nézzük már meg, h Coulthard hányszor esett k akármiért is abban az évben!Elenyésző volt a technikai hibája Kimiéhez képest kisbogaram!
Ezt kéne szemelőtt tartani inkább!

2009. November 06, 14:24
Válasz #52

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
LoL! Massa képtelen volt nyerni? Még szép, hiszen az autó nyerésre alkalmatlan volt, főleg a Hungaroring előtti időkben, amikor Kiminek is csak 10 pontra futotta. ;D
Az, hogy utána csalással összehzott egyet, annak Massa szempontjából nincs jelentősége, mivel akkor sajnos már nem volt versenyben. Ennyi erővel mondhatom azt is, hogy Kimi nem tudott nyerni a Mcarennel 2002-ben, míg 2001-ben Hakkinen 2 futamot is nyert. Ez kb az a szitu, amivel most érvelsz. :)
Alonso meg a 8-9 futamgyőzelem egy álom, mivel eddig még sosem ért el ehhoz hasonlót.
Miért hogy van ez csaló szerinted Hamilton!! !Most már Kimi is csal? Csaló Alonso szerinted!!!! Csak Massa becsületes  :mml: Az autó ha nyerésre alkalmatlan volt akkor Kimi hogy csinálta?2002 és 2001 között 1év különbség van nem ugyan olyan az autó...Tudod évente változtatnak.
: 2009. november 06. - 14:05:19
Kiiminek csak hárommal több kiesése volt, mint Mikának 2001-ben. Mika futamokat nyert. Ráadásul 2002-ben Coulthard is nyert futamot.
Replica csak nem azt akarod mondani hogy Coulthard jobb volt?? Mindenki tudja jól hogy Kimi elverte Coulthardot. Ezért távozott a skót a csapattól mert így nem kelet a Mclarenek.
: 2009. november 06. - 14:12:13
LoL! Kimi nem tudott nyerni a Mcarennel 2002-ben, míg 2001-ben Hakkinen 2 futamot is nyert. Ez kb az a szitu, amivel most érvelsz. :)
2009-ben Massa képtelen volt nyerni futamot .A gyenge ferrarival Kimi tudott. 2002-ben, míg 2001-ben történ dolgok  az  nem egy szitu. Erre jó példa M.Scumacher esete:2006-ban nem volt se hol. Rossz autó rossz év .2007-ben majdnem újra világbajnok lett. Egy év különbség volt.
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. November 06, 13:54
Válasz #51

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Ja csak azzal a különbséggel amit már egyszer elmondtam, h Kimi 2002 ben több mint a fél szezonnyi versenyt nem fejezett be, a technikának köszönhetően, addíg Mika valamivel szerencsésebb volt 2001-ben, bár ő is sokat szenvedett az utolsó évében!

2009. November 06, 13:20
Válasz #50

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Igen, Hakkinen mégis futamokat nyert vele. :)

Ja csak azzal a különbséggel amit már egyszer elmondtam, h Kimi 2002 ben több mint a fél szezonnyi versenyt nem fejezett be, a technikának köszönhetően, addíg Mika valamivel szerencsésebb volt 2001-ben, bár ő is sokat szenvedett az utolsó évében!

2009. November 06, 12:53
Válasz #49

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
2001 ben, és 2002 ben is egyforma rötyi volt az a McLaren! :eusa_naughty:
Igen, Hakkinen mégis futamokat nyert vele. :)

2009. November 06, 09:44
Válasz #48

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
LoL! Massa képtelen volt nyerni? Még szép, hiszen az autó nyerésre alkalmatlan volt, főleg a Hungaroring előtti időkben, amikor Kiminek is csak 10 pontra futotta. ;D
Az, hogy utána csalással összehzott egyet, annak Massa szempontjából nincs jelentősége, mivel akkor sajnos már nem volt versenyben. Ennyi erővel mondhatom azt is, hogy Kimi nem tudott nyerni a Mcarennel 2002-ben, míg 2001-ben Hakkinen 2 futamot is nyert. Ez kb az a szitu, amivel most érvelsz. :)
Alonso meg a 8-9 futamgyőzelem egy álom, mivel eddig még sosem ért el ehhoz hasonlót.

2001 ben, és 2002 ben is egyforma rötyi volt az a McLaren! :eusa_naughty:

2009. November 06, 09:14
Válasz #47

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Nézd Replica Massa ugyan azzal az autóval képtelen volt nyerni. Abba az évbe Kimi kis ujjából kirázta a futam győzelmet. Kicsit még gyakoroljon Massa és lehet jövőre  ö is nyer 1-2.Persze  az kevésnek fog tűni Alonso 8-9futam győzelméhez képest.

2009. November 06, 07:05
Válasz #46

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Ezek szerint nem értetted, hogy mire, miért mondtam. Emagyarázom, részletesen, lassan. Az, hogy kimi futamot nyert miután Massa kiesett a versenyből, annak nincs az összehasonílításukban nincs jelentősége, mivel a Hungaroringig harcoltak. Ha Kimi a Hungaroring előtt nyert volna futamot, akkor számítana. A összehasonlításban az a lényeg, hogy addig, amíg küzdöttek, ki érte el a jobb eredményt. Ez Massa. 22-10 pont. :)
: 2009. november 05. - 21:35:39
Látod, nem figyelsz, és mégis rám pirítasz, hogy ez meg az, hogy jön ide. Ha figyelnél, tudnád! :)
22-10 között pontosan 12 pont a különbség Massa javára.
Nézd Replica Massa ugyan azzal az autóval képtelen volt nyerni. Abba az évbe Kimi kis ujjából kirázta a futam győzelmet. Kicsit még gyakoroljon Massa és lehet jövőre  ö is nyer 1-2.Persze  az kevésnek fog tűni Alonso 8-9futam győzelméhez képest.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 06, 08:19 írta nick »
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. November 05, 22:08
Válasz #45

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát igen elsiklik, és nem válaszol a kérdéseinkre, hanem teljesen mást kezd el megmagyarázni. Amúgy a 12 örökre megmarad bennem ez már biztos, és még vén trottyos koromban is emlékezni fogok, hogy Massa jobb volt Kiminél mert 12 pontkülönbség volt köztük, szerintem más semmire nem fogok, azt sem kivagyok de erre a 12-re arra igen.
 ;D

Eza nem mindegy!Replim maradandót alkot :)
Nem baj ezért szeressük :friends: ;)

2009. November 05, 22:00
Válasz #44

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát igen elsiklik, és nem válaszol a kérdéseinkre, hanem teljesen mást kezd el megmagyarázni. Amúgy a 12 örökre megmarad bennem ez már biztos, és még vén trottyos koromban is emlékezni fogok, hogy Massa jobb volt Kiminél mert 12 pontkülönbség volt köztük, szerintem más semmire nem fogok, azt sem kivagyok de erre a 12-re arra igen.
 ;D

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. November 05, 21:48
Válasz #43

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ezek szerint nem értetted, hogy mire, miért mondtam. Emagyarázom, részletesen, lassan. Az, hogy kimi futamot nyert miután Massa kiesett a versenyből, annak nincs az összehasonílításukban nincs jelentősége, mivel a Hungaroringig harcoltak. Ha Kimi a Hungaroring előtt nyert volna futamot, akkor számítana. A összehasonlításban az a lényeg, hogy addig, amíg küzdöttek, ki érte el a jobb eredményt. Ez Massa. 22-10 pont. :)
: 2009. november 05. - 21:35:39
Látod, nem figyelsz, és mégis rám pirítasz, hogy ez meg az, hogy jön ide. Ha figyelnél, tudnád! :)
22-10 között pontosan 12 pont a különbség Massa javára.

Nekem nem kell lassan  :)
Igyekszem figyelni, csak azt hittem Márti poénkodik  :) mert tudod nekem nem ez a 12 pont jár örökké a fejemben, mint neked!
Am meg Bagoly mondja...., te is elsiklasz egy két sokkal lényegesebb dolog felett :) :wave:
: 2009. november 05. - 21:44:13
Egyáltalán nem ciki, amúgy sajnos ritka nálam a toppon való dolog mostanság. Ráadásul még az is hozzásegíti a no toppon levést, hogy hideg van és sz*r az idő,korán sötétedik, jaj de gyűlölöm a telet, én nyári gyerek vagyok.  :D

De a minőségi Massa drukker, egyből észreveszi az ilyet!És eza fő!
Kis sasszem  :)

2009. November 05, 21:42
Válasz #42

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
látod, én nem vok toppon, mindenre gondoltam csak erre nem  :D
Jólvan ez most CIKI ;D

Egyáltalán nem ciki, amúgy sajnos ritka nálam a toppon való dolog mostanság. Ráadásul még az is hozzásegíti a no toppon levést, hogy hideg van és sz*r az idő,korán sötétedik, jaj de gyűlölöm a telet, én nyári gyerek vagyok.  :D

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek