Azért készültek Kimiről ilyen vidik mert ő egyéniség, és állandóan loholnak a fotósok, rajongók utána. Ez még nem jutott az eszetekbe. Kimi ilyen, ember, hibázik mint mindenki más. Persze értem én jó néha cikizni a másikat, csak minden nap ez megy, ráadásul amiről már azt hittem megbeszéltük, nem, megint előjön a videók, a lökdösés, meg a többi. legalább valami újabb vidivel rukkolnátok elő, vagy hírrel!
És Massaról azért nincsenek mert nem egy nagy egyéniség, hétköznapjaiban unalmas, talán ezért is nincsen videó. Replica tényleg vicces vagy hogy csak azt hiszed el ha videó van róla, ezzel most annyira ellentmondasz, akkor mi miért higgyük el amiket te itt beraksz cikkeket Kimiről??? Hoppá, ja a hivatalos Ferrari oldalról, ja meg a Tifosok mondják. Jól van Replica gratulálok!
Hihetetlen, hogy mennyit foglalkozol Kimivel,és az hogy keresgélsz vidiket, cikkeket róla, hát még hogy te Massa drukker vagy, hát ezt már nehezen hiszem el. Szerintem magadnak sem vallod be hogy Kimi fanatikus vagy! Nemhogy Massaról mesélnél, mi van vele, meg ilyenek vagy valami vidit róla, de nem te Kimiről nyomod itt a showt.