Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Társalgó  (Megtekintve 925534 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Január 29, 08:48
Válasz #356

Laszmen

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Ó te szegény moniii, csak te vagy f1 drukker. az olyan rossz mikor nincs kivel megbeszélni, elmesélni együttnézni a futamokat. Szerencsémre a családomból mindenki nézi az f1-et, még mamám is néha mikor eszébe jut, meg akkor amikor kint vagyok a ringen, hogy hátha lát engem. Még őt is megfertőztük. De másokat nem, sajnos, nem tudják mit hagynak ki. Például engem le akartak beszélni, vagyi eltántorítani attól, hogy kimenjek a ringre, mert hogy egy ismerősük nagy f1-es  és ő ki ment, de neki túl zajos volt, ;D  és nem tetszett neki, hát én akkor is kimentem, és mondtam is nekik hogy az ismerősötök nem is igazi f1 drukker, szóval ennyit róla. Pont a motorhangok adják meg a feelinget.

Én sajnos csak 1.szer jutottam ki F1-es futamra a Hungaroringre 2007-ben, annál nincs is szebb mikor üvöltözik a motor :D, annál már csak az volt szebb, hogy láttam (igaz messziről, KIMI-t :king:) ugyhogy kedves Márti ne hagyd magad, és ha teheted menj ki a futamokra.. :6:

2009. Január 28, 23:44
Válasz #355

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Ó te szegény moniii, csak te vagy f1 drukker. az olyan rossz mikor nincs kivel megbeszélni, elmesélni együttnézni a futamokat. Szerencsémre a családomból mindenki nézi az f1-et, még mamám is néha mikor eszébe jut, meg akkor amikor kint vagyok a ringen, hogy hátha lát engem. Még őt is megfertőztük. De másokat nem, sajnos, nem tudják mit hagynak ki. Például engem le akartak beszélni, vagyi eltántorítani attól, hogy kimenjek a ringre, mert hogy egy ismerősük nagy f1-es  és ő ki ment, de neki túl zajos volt, ;D  és nem tetszett neki, hát én akkor is kimentem, és mondtam is nekik hogy az ismerősötök nem is igazi f1 drukker, szóval ennyit róla. Pont a motorhangok adják meg a feelinget.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Január 28, 20:07
Válasz #354

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Mostanában egy kicsit visszaesett a fórumozók aktívitása, nem tudom hogy ennek mi az oka, gondolom sokan nem érnek rá mostanság, de azért TESSÉK JÖNNI FÓRUMOZNI KEDVES TAGOK!!!! :friends: :mml: :clap1:

2009. Január 28, 19:14
Válasz #353

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Attól még Hami a király!
*~!Hajrá Hamilton!~*      (/ http://annamariauto.eoldal.hu/)

2009. Január 28, 10:59
Válasz #352

moniii

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

KÖSSZI MONIII !!!!
[/quote]

;)
Elküldve: 2009. Január 28. - 10:04:31
a közvetlen környezetemből csak én nézem az f1et...de mki tudja,h ok most futam van és akk hagynak, bármi is van és ennek örülök,mert pár évvel ezelőtt nem vettek komolyan mkor elkezdtem nézni... azt mondták, h kis idő és meg unom majd :D nem így lett happy
Elküldve: 2009. Január 28. - 10:09:37
jah Andris....majdnem kihagytalak :lol2: csakis a legjobb....(KIMI)  :victory:
moniii:)

2009. Január 27, 19:15
Válasz #351

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Én is így vagyok, ha nem látok egy futamot.
CSak is a futamból akarom megtudni, h. ki lett a győztes.

Amúgy most olvastam, hogy a pápa pályát akar magának, rómában 2011-re.
Akarja látni versenyezni Hamit.

KÖSSZI MONIII !!!!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 27, 22:10 írta Annamari »
*~!Hajrá Hamilton!~*      (/ http://annamariauto.eoldal.hu/)

2009. Január 27, 08:46
Válasz #350

bagoly701

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én egyszer nem tudtam megnézni élőben és kértem mindenkit hallgasson, el ne mondja mi volt. Nem néztem az emailemet, nehogy valaki megkérdezze mit szólok, hogy x nyert, kikapcsoltam a rádiót, ami amúgy állandóan szól nálam. De nem tudtam magam becsapni, a felvett futam nem volt olyan jó.

2009. Január 27, 06:58
Válasz #349

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Velem már nem egyszer fordult elő hogy vendégségben elkértem a távirányítót, és odakapcsolatam az F1-re, akár futam volt, akár időmérő!!  :D ;D

2009. Január 26, 22:22
Válasz #348

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
moniii! A tavalyi évadot nézted végig? Én nem tudom mégegyszer végignézni, mert számomra ez nagyon katasztrófálisan sikeredett, és csak felhúznám magam rajta megint.
De a 2007-es brazíl nagydíjat azt többször is! Az nagyon királyul végződött!  :1: :king:
Már én is alig várom hogy kezdődjön már el, hát igen a 61 nap az még sok, de azt fogod észre venni, hogy hoppá már itt van március. Ilyenkor olyan fura az első időmérő nekem nem tudom miért, bele kell rázodni, ilyenkor már be kell programoznod az életedbe a futamokat, és várni. Nektek már volt olyan hogy a család vendégséget szervez, és ti nézitek hogy futam lesz-e a hétvégén? Mi igen, hogy na most futam lesz ezen a hétvégén, akkor átteszük jövőhétre. Ha meg mi megyünk úgye, akkor mások nem veszik figyelembe,  :D
és csak a video marad, ami nem az igazi. Sajnos én a munkámmal is így vagyok, mert én hétvégenként is szoktam dolgozni, hát na az a nagy kicseszés, mikor látod, hogy kettő óra van és nem nézheted, az egyszerűen leírhatatlan milyen sz*r. Persze felveszik nekem videóra, de akkor már mit izguljak ha már hiába szórítok a kedvencemnek, szóval már tök feleslegesen szurkolok, mert már megtörtént. Ilyenkor direkt nem szoktam megnézni mi a végeredmény, meg megkérem a családtagokat, hogy ne árulják el. Hogy azért érdekeljen a futam, meg reménykedjek!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Január 26, 18:53
Válasz #347

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Neked ki is a kedvenced Moniii?  ::-)

2009. Január 26, 17:53
Válasz #346

moniii

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
koszi fiuk :10:  :blush:
Elküldve: 2009. Január 26. - 17:00:52
jah de kezdhetitek a temat ;) mar az osszes futamot ujra neztem....mit lehet meg ?? ???

2009. Január 26, 17:30
Válasz #345

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Itt szépen el dumálgatunk az F1-ről, és máris jobban megy az idő!! :)

2009. Január 26, 16:59
Válasz #344

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
oan sok ido van meg az ausztral nagydijig :crybaby:...h fogom kibirni???

jaja...sok idő..hogy hogy bírod ki? úgy ahogy mi, türelmesen kivárod..más ötletem nincs! :6:

2009. Január 26, 16:53
Válasz #343

moniii

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
oan sok ido van meg az ausztral nagydijig :crybaby:...h fogom kibirni???

2009. Január 26, 08:25
Válasz #342

bagoly701

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Így van, mindenki nyerni akar és ezért mindenkinek kemény mindig. Ez a jó. Jobb is ez így, mint amikor Schumi mellett esélytelen volt a nép.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek