moniii! A tavalyi évadot nézted végig? Én nem tudom mégegyszer végignézni, mert számomra ez nagyon katasztrófálisan sikeredett, és csak felhúznám magam rajta megint.
De a 2007-es brazíl nagydíjat azt többször is! Az nagyon királyul végződött!

Már én is alig várom hogy kezdődjön már el, hát igen a 61 nap az még sok, de azt fogod észre venni, hogy hoppá már itt van március. Ilyenkor olyan fura az első időmérő nekem nem tudom miért, bele kell rázodni, ilyenkor már be kell programoznod az életedbe a futamokat, és várni. Nektek már volt olyan hogy a család vendégséget szervez, és ti nézitek hogy futam lesz-e a hétvégén? Mi igen, hogy na most futam lesz ezen a hétvégén, akkor átteszük jövőhétre. Ha meg mi megyünk úgye, akkor mások nem veszik figyelembe,

és csak a video marad, ami nem az igazi. Sajnos én a munkámmal is így vagyok, mert én hétvégenként is szoktam dolgozni, hát na az a nagy kicseszés, mikor látod, hogy kettő óra van és nem nézheted, az egyszerűen leírhatatlan milyen sz*r. Persze felveszik nekem videóra, de akkor már mit izguljak ha már hiába szórítok a kedvencemnek, szóval már tök feleslegesen szurkolok, mert már megtörtént. Ilyenkor direkt nem szoktam megnézni mi a végeredmény, meg megkérem a családtagokat, hogy ne árulják el. Hogy azért érdekeljen a futam, meg reménykedjek!