Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - bagoly701

Oldalak: [1] 2 3 ... 37
1
F1 Hírek / Re: Megszűnik, vagy nem a Forma-1 Magyarországon?
« Dátum: 2009. Június 05, 08:19 »
Még az előző gazdasági miniszter azt mondta, hogy szó sem lehet arról, hogy a Hungaroring valaha is megszűnne mert az milyen jó az országnak. És felsorolt egy csomó érvet. Akkor tök megnyugodtam, erre ezek meg most itt kavarnak. Én még nem jártam ott és tervezem és sz*r lenne ha megszűnne mire eljuthatok.

2
F1 Hírek / Re: Kiszivárgott a jövő évi F1-es nevezési lista
« Dátum: 2009. Május 21, 07:24 »
Kicsit érdekes, hogy ez a csomó ismeretlen épp most vágyik az F1-be, amikor az öreg harcosok részvételét szinte ellehetetlenítik.

3
F1 Hírek / Re: A Forma-1 túlélné a Ferrari távozását
« Dátum: 2009. Május 04, 09:31 »
Nem biztos, hogy túlélné. De legalábbis maradandó károsodást szenvedne.

4
F1 Hírek / Re: Dennis: A McLaren még megnyerheti a bajnokságot
« Dátum: 2009. Május 04, 09:29 »
Ez sajnos nagyon emlékeztet a tavalyi Ferraris álmodozásra. Lehet, hogy ennyire képes a McLaren. Tavalyra összehozták a Lewisnak a feltételeket, most pihi. Az idei évet beálddozták a tavalyi vb címért. Talán kell egy-két év mire utolérik magukat.

5
Aranyos, de tehettek volna bele valami jó kis gépet is. Azt vártam.

6
Érdekes, hogy amikor megjelent ez a cikk, azonnal utána a következő: B.E nagyot bukott a válásán. Nyilván össze akarja harácsolni a veszteséget, mert annyi esze volt, hogy egy száz évvel fiatalabb nőre ráiratta a vagyona jó részét. Így járnak azok a vén marhák, akik egy másik szervükkel gondolkodnak az agyuk helyett, amikor nőt látnak.

7
Régi pilóták / Re: Ayrton Senna
« Dátum: 2009. Május 04, 09:18 »
Szólj légyszi, ha sikerült. Nekem is kell.

8
A Backemet mellesleg sosem bírtam. Amikor elkezdett foglalkozni vele a média jobban, azonnal bohócot csinált magából. Előtte átlagos, normális külseje volt, aztán elkezdte össze-vissza basztatni a haját, meg minden második reklámban megjelent. És ez csak a külső, amit említettem. Amúgy is elég szomorú, hogy van vagy nyolc sport csatornánk, de akárhova kapcsolok, állandóan foci, már rosszul vagyok tőle. Miért nem tudják néha a F1-es futamokat ismételgetni? Vagy mit tudom én.

9
Akkor hogyan oldják meg? Tankolás nélkül.

10

PontosaN ezen a véleményen vagyok én is.
Szóval akkor már nem az lenne a fontos, hogy milyen profik is ezek a pilóták? Nem lenne a F1-nek más varázsa? A magamutogatás, bohóckodás, a sztárallűrök, ez kell ennek a kö**ög öregnek? Csapjuk agyon a sportot, kit érdekel? A 21 században a közönségnek celebek kellenek üres fejjel, eredmények nélkül. Nagyon jó lesz ha efelé viszik a Forma 1-et.

11
F1 Hírek / Re: Ayrton Senna emlékére
« Dátum: 2009. Május 01, 20:11 »
Az egész mai napomat Sennára való emlékezéssel töltöttem. Aztán gondoltam elnézek erre fele, hogy kollektívan is emlékezzünk, de látom itt nincs nagy mozgás. Remélem ti is magatokban emlékeztetek és azért nem írtatok ide.

12
Azért ijedhettünk meg páran, mert a sajtó felfújta ezt az egészet. De az is lehet, amit Dávid Sándor írt, hogy csupán Ron Dennis fejére vágyott a FIA.
Elküldve: 2009. április 30. - 08:40:26
Ja, a másik meg az, hogy szép ítélet ez, de biztos, hogy olyan egyszerű lesz a következő 12 hónap? Hibázni nem nehéz. Pláne Hamilton esetében.

13
F1 Hírek / Re: Az FIA megkegyelmez a McLarennek?
« Dátum: 2008. április 30, 08:42 »
Szerintem Hamailtont a Dunába lövik.

14
Régi pilóták / Re: Ayrton Senna
« Dátum: 2008. április 30, 08:39 »
Épp most a napokban találtam egy képet róla, ahol a fiatal Barichellóval van együtt. És az utóbbi még versenyez, furcsa érzés.

15
F1 Hírek / Re: Hamilton csak rajongói miatt maradt az F-1-ben
« Dátum: 2009. április 28, 11:32 »
Mennyire előítéletesek és rosszindulatúak vagytok. Egyszerűen képtelenek objektíven ítélni bármit, ami Hamiltonnal kapcsolatos. Igaz is. Nem kellett volna, hogy ennyire "nyálasan" nyilatkozzon. Azt kellett volna mondania, hogy szarok a rajongókra, meg a többiekre, mert ugyan mit értek el eddig. Igaz-e? Az a tökös gyerek aki így beszél.

Oldalak: [1] 2 3 ... 37

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek