Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Palik és Czollner - a "szakértők" :)  (Megtekintve 106511 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Március 28, 18:51
Válasz #82

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Hátha látják ezt a fórumot. :D Amúgy remélem jövő héten már Palik leszé s ez a gyerek is, csak egyszeri alkalom.

2009. Március 28, 18:38
Válasz #81

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Szerintem is vissza Pozsgay-t, ezt a gyereket meg el kell távolítani! :)

Palik? Hát nem hiszem hogy felkel, de sokat dobna a futamon, mert ő beleéli magát és csinálja a showt. Gyula és Gabi erre a feladatra alkalmatlan... Gyulának viccesen elvékonyodik a hangja amikor kiabál, katasztrófális... ;D

Palik + Lapaj RULEZ

Írjunk már az RTL-nek, hogy a rajongóknak szüksége van Laci bácsira!!!! :1:

2009. Március 28, 18:26
Válasz #80

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Remélem, hogy holnap Palik lesz. :)

Amúgy nem tudjátok, hogy a szinkrontolmács Pozsgay József hova lett? Lecserélték egy fiatalabbra? Szerintem tök jó volt, és annyi paródia készült, és szerintem jól csinálta. A mostaninak a hangja nagyon írritáló hangja van, és alig bírom hallgatni.

2009. Március 21, 15:28
Válasz #79

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Palik depressziós a Dakaron történtek miatt, és azóta nagyon eltünt, de remélem a Forma1-re kipihenni magát. :) De szerintem az első futamona  két okostoját kapjuk Gyulát és Gábort. :-\

2009. Március 21, 09:15
Válasz #78

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Igen, én néztem angol közvetítést..és azok tényleg beleélték magukat..mintha függtek volna ők is a dolgon..de elvégre nekik ez a dolguk hogy közvetítsék a futamokat, és egyben szórakoztassák is a közönséget...

2009. Március 21, 09:10
Válasz #77

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Nekem jók Czollnerék is csak egy kis életet vinnének a közvetítésbe. Ne csak a száraz adatokat mondják papírról, hanem bele is kéne élni magukat a versenybe egy kicsit.
Az Itv-n minden apró mozdulatért elfékezésért üvöltöttek a közvetítők, előzésnél meg egyenesen kikeltek magukból. Gyuláék meg annyit csinálnak hogy közlik az előzés tényét aztán ennyi...  :-\

Kell oda az a Palikos MIT MűVEL? HOGY MENT EL? ELSZABADULT A POKOL szöveg sztem...

2009. Március 21, 09:06
Válasz #76

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Hát nem tudom F1Andris...nézelődtem Palikék után..de semmit nem találtam arról hogy 2009-ben közvetítenek e F1-es futamokat, és ha igen mennyit..de ezen kívül elég sok rossz dolgot találtam Palikékról :-\..megoszlanak a vélemények róluk.
Sokan írják hogy ők nem nézik az F1-et ha Palikék  a közvetítők, kérdem én hogy akkor ők milyen F1 rajongok? :-\..lényeg hogy sajnos nem sokan szeretik őket..de szerintem ők 2en a legjobb közvetítő páros O0..kicsit feldobják a futamot...és legalább adnak bele egy kicsi poént is a dologba..ezt így kell..remélem hogy sokat fognak közvetíteni futamokat.. :good:

2009. Március 21, 07:38
Válasz #75

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Valaki nem tud valami hírt Palikról? Fogja közvetíteni a futamokat?
Remélem idén többször lesz mint az előző szezonban.
Wéber meg a Gyula elég sokat bénáznak... :idiot2:

2009. Február 19, 09:40
Válasz #74

Alofun

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Én szeretem Palikékat. ők a legjobbak. Ha unalmas a verseny feldobják legalább a hangulatot. Az F1 magazint kéne érdekesebbé tenni. Láttátok már a német RTL műsorát? Mindig ott vannak kint a Paddockban vagy a boxok elött. A Magyar Nagydíjon nagyon jól csinálták, csak a többin is ezt kéne. Remélem egyszer lesz ilyen is az összes futamon. ;)
A mi kezünkben van a sorsunk. Fel fogjuk venni a keszty?t!- Fernando

2009. Január 17, 23:02
Válasz #73

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Czollner most a Dakar színvonalát rontja. Még jó hogy nem szoktam nézni.  ;D

Hát mikor megláttam hogy ő is kint van a Dakaron , jót röhögtem, ahogyan ott vigyorog és kihúzva büszkén áll, mert ő ott a Jani, hát egyszerűen nagyon nevetséges. Apukám is röhög rajta.  :2funny:

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Január 16, 17:50
Válasz #72

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Tőlem adhatnák az edzéseket főműsoridőben is! ::-) Mondjuk a 18:30-as híradó helyett, azt úgysem nézi senki..  ;D
Hát ha Híradó tényleg nem lenne nézett, de RTL-en az egyik legnézettebb műsor. Inkább a Mónika show helyett menjen.  ;D

2009. Január 16, 16:19
Válasz #71

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Tőlem adhatnák az edzéseket főműsoridőben is! ::-) Mondjuk a 18:30-as híradó helyett, azt úgysem nézi senki..  ;D

2009. Január 16, 12:48
Válasz #70

Kentaro

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Czollner most a Dakar színvonalát rontja. Még jó hogy nem szoktam nézni.  ;D

2008. December 20, 13:17
Válasz #69

Kentaro

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Igen, azt én is "bírom" amikor félóráig elemzik azt, amit egy órán belül úgy is tudni fogunk. Helyette adnának inkább mondjuk portrékat, persze nem magukról, hanem a pilótákról. Box mérkőzés előtt is beszokták mutatni, kik az ellenfelek, és hogy hogy készültek fel. Csak hát ez már munkával járna ugye. :)
Az edzéseket meg nyugodtan le lehetne adni éjfél után, vmi hatodrangú film vagy sorozat helyett.

2008. November 23, 16:02
Válasz #68

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Lehet hogy igazad van, ez a baj hogy minden csak a pénzről szól, és ha nem éri meg akkor nem csinálnak semmit. :-\

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek