Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Palik és Czollner - a "szakértők" :)  (Megtekintve 106494 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. November 23, 15:51
Válasz #67

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Szerintem a többi csatorna se csinálna többet. Pénteki nap nem hiszem, hogy gazdaságilag jó lenne az rtl-nek, hogy 1.5óra szabadedzés van. A szombati napon viszont lehetne közvetíteni, és helszínen riportokat készíteni meg ilyenek, de amúgy elégedjünk meg ezzel, mert kis ország vagyunk, és lehetne rosszabb is. :D

2008. November 23, 07:19
Válasz #66

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Most hogy mondjátok, a Szujó Zoli lehetséges hogy beválna, és jó hangulatot csinálna.
Én azért megnézném azt is hogy más TV csatornák mit tudnának kihozni az F1-ből, az RTL Klub nem tud újítani sztem.
Legalább a pénteki vagy szombati edzéseket közvetíthetnék. Esetleg a futam előtt már egy órával kapcsolhatnák a helyszínt stb.. Mert így elég uncsi hogy a BARNA a GABI meg a ROBI no meg a LAPAJ osztják az észt és fújják a semmit a verseny előtt 20 percen keresztül. :4: Hívhatnának vendégeket, pl magyar autóversenyzőket, vagy ilyesmi. Semmi kreatívitás. :-\

THE DREAMTEAM

:lol2: :lol2: :lol2:

2008. November 23, 01:29
Válasz #65

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Szujó Palik kommentátor páros tényleg jó lenne. :) De Szujót elnézném a műsorvezetés közben is, mert nem úgy menne oda, hogy azt se tudja hogy mi van a forma1-ben, mint pl. Héder Barna vagy Gyulai Balázs...

2008. November 22, 15:30
Válasz #64

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát hogy Gabika szakamai szempontból sokat ad? Én nem úgy veszem észre, csak a kis hangját hallom és hogyan oltogatja a pilótákat. Csak azt nem értem hogy ő is versenyzik és mégis úgy beszél néha róluk hogy csak nézek, mert talán neki nincsenek rossz napjai, vagy nem úgy jön össze a köre ahogyan szerette volna. Hát biztos Gabika is mindig 100%-osan nyomja! Azért ilyen tökéletes!  :2funny:
Én Szujó Zolit szeretném kommentátornak, mert ő vicces is és jó fej, meg szerintem jól közvetiti az ilyen sporteseményeket! Bár úgye ő kint szokott lenni a futamokon, és ott  is látszik hogy szeretik őt a pilóták, és jóbban beszélgetnek vele, mint Faragó Andrással, bár azért ő se rossz!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. November 19, 17:33
Válasz #63

Kentaro

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Nekem hiányzott a Laci. Nagyon jó hangulatot tud csinálni a versenyeken. Nélküle nem az igazi, amióta F1-et nézek ő közvetítette a futamokat, és már megszoktam... Remélem jövőre többször fog közvetíteni. Külföldön is általában olyan közvetítőket választanak akik hangulatot csinálnak. Volt szerencsém néhány ITV-s futamot végignézni, és kb a 60 körös versenyből 40-et végigüvöltenek.
A Gyula-Gabi párosítás túl lapos, bár szakmai szempontból Gabi sokat ad. ;)

Van igazság abban amit írsz. Lacit én is kedvelem, bár mostanában ő se volt formában.
Én is az angol közvetítést szoktam nézni, ha a magyarról le maradok. Fényévekkel jobb mivel már jóval a verseny előtt kezdenek, jelentkeznek a boxokból, normális összefoglalókat csinálnak.
Egyetlen hátránya hogy verseny közben is van reklám. (Így például lemaradtam arról amikor legutóbb megállt a motorja Kiminek.)
Na meg hogy elfogultak, de ez náluk abszolút érthető és megbocsátható.

2008. November 19, 17:18
Válasz #62

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Nekem hiányzott a Laci. Nagyon jó hangulatot tud csinálni a versenyeken. Nélküle nem az igazi, amióta F1-et nézek ő közvetítette a futamokat, és már megszoktam... Remélem jövőre többször fog közvetíteni. Külföldön is általában olyan közvetítőket választanak akik hangulatot csinálnak. Volt szerencsém néhány ITV-s futamot végignézni, és kb a 60 körös versenyből 40-et végigüvöltenek.
A Gyula-Gabi párosítás túl lapos, bár szakmai szempontból Gabi sokat ad. ;)

2008. November 19, 16:49
Válasz #61

Brigike

• **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Jol tetted..Ne is szurkolj Hamikának.. ::-) ::-)
Forza Felipe!!:)

2008. November 18, 21:53
Válasz #60

Kentaro

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Czollner majdnem szívrohamot kapott, amikor látta hogy a kis kedvence megint nem lesz világbajnok. :shok:
Bár végül is az lett és megérdemelte, de már csak azért se neki drukkoltam.

2008. Október 22, 10:16
Válasz #59

bagoly701

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Palik nélkül nem is igazi a futam. Mikor az elején nem hallom a nevét már rosszul vagyok.

2008. Október 21, 22:19
Válasz #58

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Én bírom Palikot, nekem hiányzik mikor nem ő a kommentátor.
És akkor meg külön büszke vagyok magamra mikor azt mondhatom: Te... hát nem látod hogy az nem a.... hanem a ....
Ilyenkor egészen úgy érzem, hogy én is értek ehhez az egészhez  :2funny:
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2008. Október 17, 21:23
Válasz #57

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Igen ezek mindig ezt csinálják, azért nem szeretem, ha ők vannak. Palik legalább kussba tudja tartani Gyulát. Mondjuk Palik is néha oltári baromságokat beszél, és elég sokszor keveri a versenyzőket, ami ciki, mert nem most kezdte el.

2008. Október 17, 14:03
Válasz #56

Kentaro

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Aki azt hiszi hogy Wéber és Czollner jó műsorközvetítők, az nézzen meg egy NFL meccset a sport1-en. Faragó Richárd a kommentátor. ő legalább felkészül a mérkőzésekre és ha nem tud valamit, akkor megkérdezi a szakértőtársát vagy befogja a száját. Czollnernél max. annyi a felkészülés, hogy megnézi a külföldi közvetítéseket az edzésekről.
Nem mondom hogy Faragó tökéletes, de ezerszer jobban lehetne élvezni az f1-et, ha ő közvetítené. Vagy akárki más, aki tudja mit beszél és nem ennyire nyilvánvalóan elfogult. (Figyeljétek meg, minden futamon ugyanazokat a hülyeségeket pufogtatja!)

2008. Augusztus 09, 16:59
Válasz #55

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Szerintem most már újra lesz. Eddig elfoglalt volt, versenyzett, meg szervezte a Magyar nagydíjat. De remélhetőleg a Valenciait már ő közvetíti. Túl azon, hogy én is szeretem a hülyeségeit, olyan információk birtokában is van - és el is mondja sokszor - amit csak olyan belső ember tudhat, mint ő. És nekem ezek a hírmorzsák is hiányoznak.
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2008. Augusztus 09, 14:37
Válasz #54

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
De mostanában miért nincsen? Nagyon elfoglalt, vagy mi?
Kell valaki aki végig üvölti, örjöngi a versenyt!! A Gyula, Wéber páros egy kicsit uncsi. Túlságosan a technikai oldalról néznek mindent, jah és azt is túl halkan... ;D

2008. Augusztus 09, 14:33
Válasz #53

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Így van, kell a Palik! Még ha sokszor azt sem tudja miről beszél. ;D De jók a beszólásai! Viszont Gyuszi, mikor felemelkedett hangon közvetít...az katasztrófa. A Wébert meg egyszerűen nem csípen. Beképzelt. :knuppel2:

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek