Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Palik és Czollner - a "szakértők" :)  (Megtekintve 106487 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. április 03, 18:46
Válasz #37

Hori

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Újonc
    • Profil megtekintése
    • Horiwood
Nekem vannak palik hang mintáim meg alapjaim szóval...Megtudom csinálni..:D különféle vágóim is vannak  ;) Mit meséljek még?:D Aki gondolja az elkérheti tőlem pl az én verzióma tis :D Palik mix forever :king:

2008. április 03, 18:17
Válasz #36

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Én már hallottam párat! ;D Ki kellene adni egy Palik lemezt...horzsolna!  :clap1:

2008. április 03, 18:08
Válasz #35

Hori

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
    • Horiwood
Van itt oan tag,aki halotta már valameik palik mixet?

2007. Október 21, 16:46
Válasz #34

Ms.Felipe

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
A Palikkal alapvetően semmi baj.Sokkal inkább pártatlan,mint Gyulám,aki már-már olyan fanatikusan tud szurkolni a kis kedvencének,mint én az enyémnek!Na,de én nő vagyok,ő meg férfi...Férfi????? :-\

Remélem ma nem a szája íze szerint alakul a futam és Felipe nyer,Kimi vb!!!

2007. Október 21, 14:58
Válasz #33

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ha Palik ott van, akkor Gyuszika kussba van.  :)

2007. Október 21, 07:51
Válasz #32

Chopi83

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Kit fütyültek ki?? Gondolom nem a Massát! hanem aki második lett? Baszki nem láttam!
geri78! Szerintem az Rtl klub címére írhatod!  Magyar RTL Televízió Rt. 1122 Nagytétényi út 29. Írd rá hogy kinek szól!

Így van!!a kööznség Massat ünnepelte amikor Haminak nem sikerült megvernie Felipét!!Gondodlom látta a közönség is hogy a középső szektorban gyorsabb volt a brit de aztán kikapott :lol2: :lol2: :lol2: :17: :17: így a közönség tombolt :1: :1: :1:

2007. Október 21, 07:48
Válasz #31

Chopi83

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Tegnap nálam is elszakadt a cérna ami Czollnert illeti!Majdnem elsírta magát amikor kijött a kedvence az első mért körére a Q1 ben és talán 5-6 tizedes hátrányban volt!
Megőrülök ettől a Gyulától!Valamit kellene csinálni mert ezt nem lehet bírni amit művel!Valami gyűjtésen gondolkodám hogy leváltsuk onnan! :rtfm: :rtfm: :rtfm:

2007. Október 20, 21:13
Válasz #30

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Kit fütyültek ki?? Gondolom nem a Massát! hanem aki második lett? Baszki nem láttam!
geri78! Szerintem az Rtl klub címére írhatod!  Magyar RTL Televízió Rt. 1122 Nagytétényi út 29. Írd rá hogy kinek szól!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2007. Október 20, 19:52
Válasz #29

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
gyulám@alonsofan.hu  ::) Nyugodtan írj neki... ;D

Remélem holnap lesz Palik is, utolsó futamra mindig felpörgeti magát és ilyenkor általában orbitális baromságokat hord össze! ;D De nem baj Laci nélkül nincsen F1.

2007. Október 20, 19:24
Válasz #28

geri78

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Nem vagyok indulatos általában, de ha a mai időmérő végénél a Czollner mellettem ül, akkor biztos szöges lánccal ütöm amíg mozog!!!
Szitu: vége az időmérőnek Massa nyert, a kamera mutatja a közönséget, fütyülnek és az ujjukat lefelé tartják mint egykor Rómában (is), kamera Massát mutatja közben hallható a füttykoncert, Czollner:" hallható ahogy örjöng a közönség" v. v.mi hasonló...
Most szakadt nálam el a cérna. Ez a #&%§* mit néz???
Ha valaki ismer bármilyen elérhetőséget amin a Czollnernek közvetlenül írhatok akkor azt tegyétek ide!  :mad1: :rtfm: :tickedoff:

2007. Október 15, 20:17
Válasz #27

Chopi83

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Palik jó szerintem főleg mikor ordibál na azt nagyon bírom!Gyula helyett inkább Wéber Gabi lenne jobb :victory:

2007. Október 15, 11:05
Válasz #26

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Tényleg nem oda való! Palik állandóan alázza! ő meg csak röhög, és röhög! Nem mer visszaszólni a nagy főnöknek! Szerintem Szujó lenne a legjobb helyette! Csak ő kint van a futamokon! Most a kínai futamon nem volt olyan Alonso imádat, ezen tökre csodálkoztam, hanem most Hamikét favorizálták, tegyuk, hozzá, hogy úgy dicsérték, amiért jól bánik a gumikkal, és Kimi meg nem, mert ő sz*rik a gumijaira! Erre meg ki esett ki emiatt?
Végülis Gyulán sokat lehet röhögni, hogy milyen hülye! Csak néha már a plafonon vagyok tőle, olyan hülyeségeket mondd, és nem veszi észre, amit már a fél ország lát! :uglystupid2:

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2007. Október 15, 10:44
Válasz #25

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Én csak azt nem szeretem benne, hogy olyan birka, mikor a Palik cseszegeti. Nem hogy visszavágna neki valamivel. Bár az utóbbi időben mintha abbahagyta volna a Czollner piszkálását.
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2007. Október 14, 22:30
Válasz #24

Chopi83

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Czollner nem oda való!Mi a véleményetek erről??Ez az alonso imádata kiborít :idiot2: :idiot2:

2007. Október 08, 12:45
Válasz #23

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Igen, olvastam a hírt. Nagyon örülök neki, hasznos segítség volt.
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek