Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Valentino Rossi - The Doctor  (Megtekintve 39454 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Szeptember 03, 05:16
Válasz #36

F1Andris

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Én remélem, hogy a Rossi éra után nem lesz olyan aki ennyire egyeduralkodó lesz.
Az lenne jó ha lenne 4-5 versenyző akik közel azonos technikával váltogatják egymást az élen.

2009. Szeptember 03, 00:44
Válasz #35

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Igen, én sem úgy értettem, hogy pótolható, hanem inkább úgy, hogy Lorenzo képes lehet a pályán, úgyanugy dominálni.

2009. Szeptember 02, 19:37
Válasz #34

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Szeritem Rossi-t nem lehet pótolni. ő nem csak egy Istenadta tehetség, hanem iszonyatosan jófej versenyző, humoros és mindenki szereti!

2009. Szeptember 02, 19:32
Válasz #33

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Stoner náha-héha jó lehet, de ahhoz egy top Ducait kell. Ha a jövőben újra vissaztérnek az kevesebb elekrtonikai rásegítéshez, akkor Stonernek nagyon nehéz dolga lesz.

2009. Szeptember 02, 17:32
Válasz #32

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Azért majd Stoner is közbe fog szólni. :)

2009. Szeptember 02, 17:30
Válasz #31

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Eygre jobban úgy néz, ki hogy Lorenzo pótolhatja. persze nem ugyanaz, de a srác nagyon gyors és idővel megbízható is lesz.

2009. Szeptember 02, 05:23
Válasz #30

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Pótolhatatlan veszteség lenne a Motogp-nek! Az ő helyét nem tudom ki tudná betölteni...

Ez kb Schumacher F1-es visszavonulása kategória! Persze én Rossi-t 1000x jobban elismerem!  :)

2009. Szeptember 01, 21:22
Válasz #29

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Helyes döntés, és egyre jobban úgy nézz ki, hogy 2010 végén befejezi, sajnos.  :-\

2009. Szeptember 01, 20:27
Válasz #28

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Valentino Rossi elmondta, hogy véleménye szerint a karrierjét a Yamahánál fogja befejezni. Az olasz azt is elmesélt, hogy tudja, hogy sokan látnák szívesen a Ducati nyergében, azonban az ő szíve a hangvillásokhoz húz.

Többen is úgy vélik, hogy mielőtt a „Doki” visszavonulna, előtte mindenképpen szerencsét kellene próbálnia a Ducatinál. Ezáltal megvalósulna a nagy álom, mely szerint talán minden idők legjobb olasz versenyzője egy olasz márkán szerepelhessen a MotoGP-ben. Persze Rossi ment már olasz motorral, méghozzá a 125-ben és a 250-ben (Aprilia), de akkor még egyáltalán nem volt akkora sztár mint napjainkban. Úgy tűnik, viszont, hogy akik abban reménykednek, hogy Vale egyszer mégiscsak a Ducatinál köt ki, azoknak ez örök álom marad, hiszen Rossi elmondta, hogy ő úgy képzeli el, hogy Yamahásként vonul majd vissza. „Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó és egyben érdekes is lenne.”, mondta Rossi a Ducatis dologra célozva. „Talán lenne helyem a Ducatinál, én viszont teljességgel elégedett vagyok a Yamahával. Azt hiszem, hogy velük fogom befejezni a karrieremet is.”, mondta a „Doki”.

Rossi ezek után legfőbb riválisáról, Jorge Lorenzoról is beszélt, illetve pár szó erejéig kitért Dani Pedrosára is. „Úgy vélem, hogy Jorge kitűnő döntést hozott azzal, hogy a Yamahánál maradt, mivel a talán a mi motorunk mindenkiénél erősebb a mezőnyben. Már most el tudom képzelni, hogy jövőre kettőnk között milyen szoros és vérre menő küzdelmek lesznek. Egyelőre azonban még az idei évre kell koncentrálni, hiszen el kell dönteni, hogy ki lesz 2009 legjobbja. Mindenképpen pozitívumnak tartom, hogy Jorgeval csapattársak vagyunk és, hogy ugyanolyan a motorunk, hiszen egymást ösztönözzük. ő egy igen tehetséges és fiatal motoros, nekem pedig a végtelenségig meg kell feszülnöm ha le akarom győzni. Ezáltal pedig állandóan maximálisan motivált vagyok, ami egy nagyon jó dolog.”

"Hogy Pedrosa vagy Lorenzo-e a jobb? Nos, úgy vélem, hogy jelenleg Lorenzo. Jorge sokkal fittebb és nagyobb eséllyel pályázik a futamgyőzelmekre, illetve a végső diadalra is. Daninak mindenképpen keményen kell dolgoznia ahhoz, hogy le tudja győzni őt.”, mondta Valentino Rossi. Az idén talán eddig sem volt kérdés, hogy Lorenzo jobb-e Pedrosánál, hiszen a világbajnoki pontverseny állása teljes mértékben magáért beszél. Ezen felül talán a Honda sincsen a topon, habár nem biztos, hogy ez a legjobb magyarázat, ugyanis Pedrosa már 2006 óta van a királykategória mezőnyében, azonban olyan, hű de lehengerlő teljesítményt eddig nemigen lehetett tőle látni. Legalábbis ahhoz képest, ahogyan előre beharangozták, hogy majd ő lesz az úgymond „antiRossi”. A spanyol legnagyobb hibája talán az, hogy nemigen bírja a fej-fej melletti küzdelmet, ebből adódóan pedig győzni is általában csak akkor tud, ha képes elhúzni a mezőnytől.

GP után jöhet pár év F1, mindenki szívesen látná!  :)

2009. Augusztus 31, 21:27
Válasz #27

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Eddig háromszor bukott, ami elég régen fordult elő vele. Mindig a győzelemre hajt, pedig most elég lett volna a 2. hely, akkor most 45 ponttal vezetne.

2009. Augusztus 31, 18:23
Válasz #26

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Rossi hibázott Indianapolisban, és már csak 25 pont az előnye. Nagyon nem hiányzott ez a bukás...

2009. Augusztus 22, 20:56
Válasz #25

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Én nem értem ezt a három autós szabályt miért akarják eröltetni, mikor van elég jelentkező. Szerintem az újaknak kéne esélyt adni, nem 3 autót indítani egy csapatban.
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2009. Augusztus 22, 12:14
Válasz #24

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Még sem kacsa a hír, bár mi lehet, Rossinak csak 2010-ig van szerződése a MotoGP-ben, utána szabad, elképzelhető, főleg ha az F1-ben  érvénybe lép a 3 autós szabály, akkor főleg..

2009. Augusztus 22, 12:06
Válasz #23

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Rossi örömmel vezetné a Ferrari harmadik autóját

Amennyiben a tehetősebb istállók három autót is indíthatnának a jövőben, Valentino Rossi örömmel ajánlja magát a Ferrarinak. A nyolcszoros gyorsasági motoros világbajnok, aki már kilencedik címe felé közeledik, továbbra is az F1-es versenyzésről álmodik.

"Gondolhatnának rám"- ennyit mondott Rossi arról, hogy a jövőben, ha úgy alakulnak a dolgok, a maranellóiak őt alkalmazhatnák a harmadik Ferrari sofőrjeként.

"2011-ben meglátjuk"- jövőre ugyanis Rossi mindenképpen marad a MotoGP-ben, a Yamaha csapatánál - már csak azért is, mert a Forma-1-ben jövőre is "csak" két autót indíthatnak az istállók. "Most még nem tudom, hogyan fognak alakulni a dolgok, de a Ferrarinak vezetni, mindenki számára egy álom"- idézte a "Doktor" becenévre hallgató motorost az f1-live.com.

Rossi az elmúlt években már beülhetett a Ferrari korábbi versenygépeibe, és természetesen mindig nagy élményt jelentett számára a négykerekű száguldozás. Ugyanakkor hol határozottan kijelenti, hogy számára már túl késő van a váltáshoz, hol pedig a 2011-es esélyeit latolgatja, mint most is.

: 2009. augusztus 22. - 12:04:22
Még Schumacher-énél is nagyobb lenne a médiaérdeklődés, ha Rossi beülhetne a Ferrariba. Nagyon jót tenne az F1-nek, de kevés rá az esély...

2009. Augusztus 16, 11:40
Válasz #22

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Én nem győzöm hangsúlyozni, ez a srác, nem ember! :o ::-) :)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek