Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Valentino Rossi - The Doctor  (Megtekintve 39453 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2009. Augusztus 16, 11:29
Válasz #21

F1Andris

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Brno-ban is nagy a Yamaha fölény. Rossi indul a Pole-ból, a második pedig a csapattárs Lorenzo! Kemény páros!

2009. Június 27, 19:25
Válasz #20

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nagyon szépen ment végig, mint ahogy a karrierje is nagyon szépnek és sikeres mondható. :) Teljes mértékben megérdemelte szerintem, hogy megszerezte élete 100. győzelmét. Nekem legjobban az szimpatikus a fazonban (az egyénisége mellett, mert tényleg páratlan), hogy anno, amikor a Hondának jól ment, a Yamaha meg alig mendegélt, fogta magát, s felhozta világbajnoki szintre a csapatot. :) F1-be talán Schumi volt az, aki ilyet vitt véghez mostanában.

Grat Vale!

2009. Június 27, 18:56
Válasz #19

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Amikor elővették azt a transzparenst a végén, és elkezdték szétnyitni még egy kicsit meg is hatódtam!  :cray_:

El sem tudom képzelni mit érezhetett, egy fantasztikus dolgot vitt véghez, és nagyon büszke lehet magára!

Mégegyszer: Minden elismerésem a tiéd Valentino Rossi! :yes: O0 THE DOCTOR

2009. Június 27, 18:51
Válasz #18

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nagyon durva volt a végén.. Hihetetlen, hogy mindig kitalál valamit, és ez nagy szerencse, hogy engedik nekik, mert ha olyan szabály lenne neki, mint a Forma1-ben, akkor nem lenne nagy show. :D

Grat neki!

2009. Június 27, 18:40
Válasz #17

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
A DOCTOR megszerezte 100. futamgyőzelmét ami egy hatalmas nagy rekord, és ez már szinte utánozhatatlan. Egy hatalmas sportember, alázatos a sporttal szemben, és hihetetlenül humoros. Egy kivételes egyéniség.

Nagyon nagy grat Rossinak, leborulok tudása előtt, és nagy dolognak tartom hogy részese lehettem szinte az egész pályafutásának, leszámítva talán a 125cc-t. Élményszámba megy Vale motorozását nézni.

Szerintem a legfőbb különbség közte és a többiek között, hogy ő élvezi amit csinál, és egy pillanatra sem fordul meg a fejében hogy ez a munkája és elvárások vannak vele szemben. Ez az emberke konkrétan nincsen tisztában azzal a szóval hogy nyomás... Jöhet mögötte bárki, vagy menekülhet előle, egyszerűen nem ijed be semmitől hanem hihetetlenül bátor, szívvel lélekkel motorozik, és ennek az az eredménye hogy legtöbbször nyer, még akkor is ha papíron nem a legjobb motoron ül.

ő bajnoknak született! :good:

2009. Június 22, 16:18
Válasz #16

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Rossi egy élő legenda... :yes:

2009. Június 22, 15:59
Válasz #15

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Rossinak Assenben meglehet a 100

Valentino Rossinak, Assenben meglesz a lehetősége arra, hogy bezsebelje pályafutása századik győzelmet. A Dokinak azonban nem lesz egyszerű dolga, mivel a Holland pálya, Jorge Lorenzo kedvencei közé tartozik

A 2008-as asseni viadalt, a Fiat Yamaha Team, kétségkívül nem a legemlékezetesebb futamo között tartja számon. A kvalifikáción még úgy-ahogy rendben mentek a dolgok, azonban már akkor lehetett látni, hogy talán nem lesz egyszerű dolga sem Valentino Rossinak, pláne nem Jorge Lorenzonak. Rossinak a rajta szokás szerint nem sikeredett valami fényesen, plusz ezen felül az első körben összeakadt Randy De Punietvel, így a „Dottore” a kavicságyban kötött ki. Igaz, hogy Vale a lehetőségeihez mérten rögvest a mezőny után vetette magát, viszont az esélye a győzelemre egyenlő volt a nullával. Rossi egyébként végül a tizenegyedik helyen ért célba.

Valentino Rossi idén nem szeretne hasonló szituációba keveredni, mint tavaly, ugyanis az elmúlt futamon, Catalunyában, megszerezte pályafutása 99. győzelmét, így hát most itt a lehetőség, hogy a bűvös századikat is bezsebelje. Talán minderre Assen, vagyis ahogyan mondani szokták, a motorozás szentélye, a legmegfelelőbb hely, hiszen a holland pályán egyébként is külön kiváltság, ha valaki győzni tud. Valentino Rossi egyébként a királykategóriában már négy alkalommal diadalmaskodott Assenben: 2002, 2004, 2005, 2007. Ezek közül a legnagyobb sikere talán a legutóbbi, vagyis a 2007-es sikere volt, amikor is a tizenegyedik helyről rajtolva, sikerült befognia a versenyt vezető Casey Stonert, akit végül is maga mögé tudott utasítani.

Valentino Rossi #46
„Assen egy fantasztikus és egyben különleges pálya, amit azt hiszem, hogy mindenki nagyon kedvel. Még annak ellenére is, hogyha a ring átépítése előtti változtat sokaknak jobban tetszett, mint a mostani verzió. Tavaly ezen a pályán volt a 2008-as szezonom legrosszabb futama, amit idén egy jó eredménnyel szeretnék feledtetni. Barcelonában megmutattuk mindenkinek, hogy mennyire erősek vagyunk, azonban ez nem azt jelenti, hogy most hátradőlhetünk, mert úgyis minden rendben van. Továbbra is keményen kell dolgoznunk, ha folyamatosan harcban szeretnénk lenni a győzelemért. A katalán versenyt emlékei még mindig igen élénken bennem vannak, hiszen talán a pályafutásom legnagyobb, legnehezebb és egyben legszorosabb győzelmét arattam. A világbajnokság viszont ennél szorosabb már nem is lehetne, hiszen hárman is egál ponttal állunk az élen. A célom természetesen most is a győzelem és, hogy egyedüliként a pontverseny élére állhassak.”

Akárcsak Rossinak, úgy Lorenzonak sem éppen a legjobban sikerült a 2008-as asseni viadal. A spanyol motoros a hetedik rajtkockából startolt és a hatodik pozícióban ért célba. Tette mindezt annak ellenére, hogy elmondása szerint a Holland pálya a kedvencei közé tartozik. Tény, ami tény, ezt Lorenzo eddigi eredményei is alátámasztják (leszámítva a tavalyi szereplését), hiszen a 125-ben egyszer, a 250-ben pedig kétszer is győzni tudott Assenben. Mivel legutóbb, Catalunyában, a csapattárs, Valentino Rossi, elhalászta előle a győzelmet, így Jorge most úgy gondolja, hogy ezúttal rajta a sor.

Jorge Lorenzo #99
„A jerezi kicsúszásomat követően arra koncentráltam, hogy minél kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtsak és, hogy a lehető leghamarabb visszaszerezzem a vezetést a vb-pontversenyben. Mindez sikerült is, a bökkenő csupán az, hogy jelen pillanatban egyszerre hárman, vagyis Casey, Valentino és én, állunk az élen. Ennél fogva természetesen nekem is az a célom, hogy úgy hagyjam el az asseni ringet, hogy egyes egyedül csak én állok az élen. Az elmúlt három verseny egyszerűen fantasztikus volt, szinte el sem hiszem, hogy mik történtek és miken mentem keresztül. A Holland pálya kétségkívül a kedvenceim közé tartozik, habár múlt évben csak hatodik letten, amit idén egy sokkal jobb eredménnyel szeretnék feledtetni. A célom a győzelem, de minimum a dobogó, hiszen csak úgy tud az ember harcban lenni a vb címért, ha folyamatosan a top3-ban végez. A katalán futamot követő egynapos teszt nagyon jól sikerült a számunkra, többek között ezért is bízom benne, hogy Assenben az eddigieknél is jobbak leszünk.”

motogphirek.hu

2009. Június 15, 20:31
Válasz #14

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ebből a Lorenzo gyerekből is nagy versenyző lesz egyszer. Legalább akkora szerintem, mint Rossi. :) Sajnos nem láttam élőbe, de tényleg szépet csatáztak. F1-be is ilyen kéne már...

2009. Június 15, 06:26
Válasz #13

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Ez az ember, nem ember. Ott előzött ahol nem lehet előzni, épeszű ember abba a kanyarba nem szúrja be a motort, mert ott konkrétan fizikai képtelenség előzni. Rossi egy hatalmas géniusz, és utolérhetetlenül nagy tehetség.

RESPECT VALE! :king:

2009. Június 14, 23:26
Válasz #12

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
nagyon kemény futam volt, nagyon izgis volt... :) Kár, hogy most a Forma1 nem az!

De amit ma a Doktor úr bemutatott az valami elképesztő!  O0
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 15, 23:13 írta Cole »

2009. Június 14, 23:09
Válasz #11

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Rossi: "Pályafutásom egyik legnagyobb győzelme ez"
Valentino Rossi mai nagyszerű győzelme után úgy fogalmazott, hogy Jorge Lorenzoval vívott küzdelme, az egyik legkeményebb volt pályafutása során. Az olasz szinte végig Lorenzo mögött motorozott, ám végül legyőzte.

„Pályafutásom egyik, ha nem a legnehezebb versenye volt, és egyben legkeményebb küzdelme. Laguna Seca is jó volt Stonerrel, de az nyolc kör után véget ért. Ez egy tökéletes hétvége volt a számunkra és a jövőben is csak akkor győzhetem le Lorenzot, ha 100%-ot nyújtunk. Jelen pillanatban nagyon boldog vagyok, hogy megszereztem a 99. győzelmemet, nehéz lenne eldönteni, hogy melyik ér a legtöbbet, de úgy érzem, ez benne van ez első háromban.” Azzal, hogy Rossi nyert és Stoner harmadik lett, most a vb élen álló három pilótájának 106 pontja van. „Ez hihetetlen, hat futam után, három versenyző is azonos pontszámmal rendelkezik, senki sem tudja, mikor fordult elő ilyen utoljára.”

Jorge Lorenzo ismét bebizonyította, hogy mekkora sportember, és ugyan okkal lehetne elkeseredett és csalódott, ám a spanyol elismerte csapattársa sikerét és, hogy Rossi okosabban motorozott nála. „A legfontosabb dolog, hogy a közönség egy nagyszerű versenyt láthatott. A végén nem tudtam eléggé lezárni a kanyart, így Valentino megelőzött. Nem hittem volna, hogy megpróbálja ott.” – kezdte a mallorcai. „Okosabban és jobban versenyzett, mint én, főleg bátran, mivel nem vártam, hogy az utolsó kanyarban megelőz.” Lorenzo tagadta, hogy engedékenyebb lett volna Rossival, mint más versenyzővel. „Egyáltalán nem számítottam, hogy ott fog előzni, azt hittem az egyenesben fog próbálkozni. Most három pilótának is egyforma pontszáma van és még rengeteg verseny van hátra. Azon leszünk, hogy még számos ilyen élvezetes futamot láthassanak a rajongók.”

motogphirek.hu

2009. április 05, 07:24
Válasz #10

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Hamarosan kezdetét veszi a 2009-es Motogp világbajnokság, amely hihetetlen izgalmakat tartogat a rajongók számára.

A Doktor, Valentno Rossi nem titkoltan a világbajnoki cím megvédésére készül, és az olasz mókamesternek minden esélye meg is van a végső győzelemre.

2009. április 05, 07:10
Válasz #9

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu

2008. November 23, 20:58
Válasz #8

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nagyon jól ment Rossi, ;D ilyet, jól motorozik, és ráadásul autóval se semmi :2funny:,

2008. November 23, 20:45
Válasz #7

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Itt van egy video Rossi Ferrari-s tesztjéről. Nagy dolog hogy vezethette az F1-es vasat. Szerintem Schumacheren kívűl más nincsen ilyen kiváltságos helyzetben hogy vezethesse az aktuális versenygépet.

Itt: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/7742565.stm

::-) O0

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek