Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Füttykoncertre számíthat Hamilton az Olasz Nagydíjon  (Megtekintve 7819 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Július 17, 10:55
Válasz #26

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
Nem is akárhány VB-t jósolt neki apuci, rögtön 8-at :D Kicsit erős volt...én meg Schumit nem csíptem sosem, de azért azt mondom, nem mostanában fogják utólérni az öreget! :)
hát ha a redbull év eleje óta rendesen ment volna és anyi gyözelmük lenne ahány pole akkor azért már lehetne sejteni hogy ki lenne a vb! kb Schuminál is igy volt egyzserüen olyan autója volt hogy évad közepén már szinte kilehetett mondani hogy ö lesz a Világbajnok.

2010. Július 16, 11:36
Válasz #25

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
én nem szeretem Hamiltont sose szeretem! nem volt egy szinpatikus ember! jó lehet hogy tehetséges tud vezetni! de még is egy olyan ember amitöl nem lesz jobb amikor bemutattkozott a f1-ben és az apja ott nagy hangal jött hogy a fia vb lesz! olyan lesz majd mint schumacher! meg mégis olyan nagyképü volt mindig jó most minden pilotánnak vannak rossz tulajdonságai de ez már ténleg sok amit müvel! én azt mondom hogy a vb se neki járt volna 2008-ban hanem Massának!
mert 1 pont az semmi attól nem vagy jobb valakinél és ha nem lett volna szingapurban az a balesett amit piquet csinál akkor most massa lenne 2008-ban a világbajnok! és Briattore is ott lehetne a Renult csapatnál és tovább irányithatná! én csak ennyit tudok róla mondani bocsánat ha a Hamilton szurkolok most nem szeretnek én csak azt írtam le ami szerintem és az én szívem mondott! elnézést de az igazság! :-\

Nem is akárhány VB-t jósolt neki apuci, rögtön 8-at :D Kicsit erős volt...én meg Schumit nem csíptem sosem, de azért azt mondom, nem mostanában fogják utólérni az öreget! :)

2010. Július 16, 11:25
Válasz #24

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
én nem szeretem Hamiltont sose szeretem! nem volt egy szinpatikus ember! jó lehet hogy tehetséges tud vezetni! de még is egy olyan ember amitöl nem lesz jobb amikor bemutattkozott a f1-ben és az apja ott nagy hangal jött hogy a fia vb lesz! olyan lesz majd mint schumacher! meg mégis olyan nagyképü volt mindig jó most minden pilotánnak vannak rossz tulajdonságai de ez már ténleg sok amit müvel! én azt mondom hogy a vb se neki járt volna 2008-ban hanem Massának!
mert 1 pont az semmi attól nem vagy jobb valakinél és ha nem lett volna szingapurban az a balesett amit piquet csinál akkor most massa lenne 2008-ban a világbajnok! és Briattore is ott lehetne a Renult csapatnál és tovább irányithatná! én csak ennyit tudok róla mondani bocsánat ha a Hamilton szurkolok most nem szeretnek én csak azt írtam le ami szerintem és az én szívem mondott! elnézést de az igazság! :-\

2010. Július 15, 09:30
Válasz #23

mandula

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Ééén is akarok nyerni egy ilyen jegyet a magyar futamra!!!  :1: ::-) meg akarom nézni közelről az autókat (meg a pikótákat  :air_kiss:

http://www.xf1klub.com/info5

2010. Július 08, 18:10
Válasz #22

mara23

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
SIMÁN :king:egy ilyen lehetőséget nagyon nagy LOOSERség lenne kihagyni
Én már riadóztattam is a spanokat, hogy nyomuljanak ők is :1: :mml: :banan:
http://www.xtb.hu/strona.php?p=506

2010. Július 08, 15:03
Válasz #21

mandula

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Szia mara23!

Nekem elég komolynak tűnik a weboldal alapján, Te mit gondolsz?

Mindenesetre én már rá is cuppantam a játékra  :zizi: Ha belegondolok, hogy most élőben is láthatom a futamot, mmmm!

MEg hát igen, Hamiltonnal se futok össze mindennap az utcán  :mml:

2010. Július 08, 14:32
Válasz #20

mara23

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése

erről már én is halottam.....most ez komoly, hogy Gold jegyet lehet nyerni, meg még Hamiltonnal is találkozhatok???

2010. Július 08, 14:04
Válasz #19

mandula

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Füttykoncert ide vagy oda, én indultam azon a nyereményjátékon, ahol olyan Forma-1 jegyeket sorsolnak ki, amivel talán személyesen is találkozhatok Hamiltonnal  :clap1: :clap1: :clap1:

http://www.xtb.hu/strona.php?p=506

:mml:

2010. Július 01, 06:37
Válasz #18

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Diego én is ugy gondolom! Főleg nem a Ferrari, Alonso rajjongók szemében!
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Június 30, 11:02
Válasz #17

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Hát ez már semmiképp nem jön össze neki...

2010. Június 30, 10:43
Válasz #16

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Amit gondolok azt Márti leirta úgy egy az egybe! Sosem szerettem Alonsot és Hamilton kifejezetten utálom mind2-t most Hamilton elérte h még jobban utáljam! Amit még hozá tennék: Emlékeztek nem régiben Hamilton "kijelentette" h ő sportszerű pilótaként szeretne majd búcsúzni az F1-től(nem úgy mintz Schumi) Mostmár ezt lehetetlennek hiszem!

Asszem van pár helyesírási hibám!  ßocs!!!
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Június 30, 09:25
Válasz #15

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Én elhiszem,hogy nem szeretitek Hamiltont,de most nem ő szabja magának a büntetéseket.Én is elismerem,hogy nem volt szabályos az SC megelőzése, és az utóbb időben megúszott pár dolgot.De szerintem ha Alonso lett volna ugyan ebben a helyzetben,vagy bármely pilóta előzte volna meg a SC-t és ilyen büntetést kaptak volna mit Lewis, akkor ők sem reklamáltak volna ha a pozíciójukat megtartották volna. Az FIA hozza a döntéseket. A FIA meg szerintem egy nagy nulla.Nekem ez a véleményem.Nem fogok felháborodni ha nem szeretitek Lewist,az a lényeg,hogy nekem ő a kedvencem. :D

Üdv!

Nekem ebben az esetben nem Hamiltonnal van a problémám, mert tőle már megszokhattuk az ilyen dolgokat, hanem a büntetés késői, enyhe meghozatalával.
Alonso nem "lett volna ugyan ebben", mert ő nem HAMILTON.
Érdekes módon szinte mindig vele van a probléma. Azt várom, hogy ezt megunja már valaki, de úgy látszik nem fogják...

Diego

2010. Június 29, 23:58
Válasz #14

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Akár Alonso is megelőzhette volna, hisz ott volt szinte az SC fenekében, de nem tette. Nem véletlen, hogy pár perccel később már a rádión emlegette az esetet, neki sem a verseny után esett le, hogy Hamilton ilyet csinált, hanem már akkor látta, hogy ez szabálytalan. Nyilván Alonsonak is volt már pár érdekes esete és igazából nem is őt kívánom védeni, mert mint pilóta ő sem érdekel engem. Ha Massa lett volna a spanyol helyében, akkor ugyanúgy ezt mondanám. Sosem fogjuk megtudni, hogy Hamilton direkt próbálta-e be ezt a sportszerűtlen előzést vagy pusztán nem figyelt oda és így esett meg. De akkor legalább hallgasson már, és ne nyilatkozzon ilyeneket, hogy "Savanyú a szőlő" stb... hallgasson el, főleg ha jogtalan előnyhöz jutott a verseny közben, ráadásul ez már nem az első eset. 

Egyetértek, valamint én még az utolsó gondolathoz azt is hozzátenném, hogy már csak azért se nyilatkozzon ilyeneket, hogy Alonso-nak savanyú a szőlő, mert elkövetett egy szabálytalanságot, amiért a pozíciószerzés módjához képest még igen enyhe büntetést is kapott. :)

2010. Június 29, 23:50
Válasz #13

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
De szerintem ha Alonso lett volna ugyan ebben a helyzetben,vagy bármely pilóta előzte volna meg a SC-t és ilyen büntetést kaptak volna mit Lewis, akkor ők sem reklamáltak volna ha a pozíciójukat megtartották volna.

Akár Alonso is megelőzhette volna, hisz ott volt szinte az SC fenekében, de nem tette. Nem véletlen, hogy pár perccel később már a rádión emlegette az esetet, neki sem a verseny után esett le, hogy Hamilton ilyet csinált, hanem már akkor látta, hogy ez szabálytalan. Nyilván Alonsonak is volt már pár érdekes esete és igazából nem is őt kívánom védeni, mert mint pilóta ő sem érdekel engem. Ha Massa lett volna a spanyol helyében, akkor ugyanúgy ezt mondanám. Sosem fogjuk megtudni, hogy Hamilton direkt próbálta-e be ezt a sportszerűtlen előzést vagy pusztán nem figyelt oda és így esett meg. De akkor legalább hallgasson már, és ne nyilatkozzon ilyeneket, hogy "Savanyú a szőlő" stb... hallgasson el, főleg ha jogtalan előnyhöz jutott a verseny közben, ráadásul ez már nem az első eset. 

2010. Június 29, 22:45
Válasz #12

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Most csak azért szidják Hamilton-t, mert emlékeznek a többi ügyeire is, szóval ez is még majd visszaköszön egy párszor.

Aztán még az is rátett egy lapáttal, hogy hami azt mondta, hogy nem emlékszik a történtekre. Ez nekem is furcsa volt. :)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek