Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Füttykoncertre számíthat Hamilton az Olasz Nagydíjon  (Megtekintve 7830 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Június 29, 22:11
Válasz #11

Pepee

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Pepee: Én csak FIA-t hibáztatom. A büntetéssel se lett volna baja senkinek, ha nem 20perccel később kapja. :)

Szerintem az FIA csak díszen van ott.Jelzés szintjén.Szerintem nem is érdekli őket milyen  büntetést adnak,csak az emberek lássák,hogy ott vannak,és nem éppen kávéznak a futam alatt.bár még ezt is kinézném belőlük.

2010. Június 29, 22:01
Válasz #10

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Pepee: Én csak FIA-t hibáztatom. A büntetéssel se lett volna baja senkinek, ha nem 20perccel később kapja. :)

2010. Június 29, 21:56
Válasz #9

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Én elhiszem,hogy nem szeretitek Hamiltont,de most nem ő szabja magának a büntetéseket.Én is elismerem,hogy nem volt szabályos az SC megelőzése, és az utóbb időben megúszott pár dolgot.De szerintem ha Alonso lett volna ugyan ebben a helyzetben,vagy bármely pilóta előzte volna meg a SC-t és ilyen büntetést kaptak volna mit Lewis, akkor ők sem reklamáltak volna ha a pozíciójukat megtartották volna. Az FIA hozza a döntéseket. A FIA meg szerintem egy nagy nulla.Nekem ez a véleményem.Nem fogok felháborodni ha nem szeretitek Lewist,az a lényeg,hogy nekem ő a kedvencem. :D

2010. Június 29, 18:22
Válasz #8

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
"Alonsónak talán savanyú a szőlő"

A múltkori futamon óriási előnyhöz jutott Hamilton, hogy megelőzte a SC-s autót. Simán stop and got kellett volna kapnia, de megúszta. Ezek után én ilyeneket nem nyilatkoznék, inkább csendben maradnék. Alonso sem a kedvencem, de most teljes joggal reklamál.

2010. Június 29, 16:54
Válasz #7

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hamilton egy .........! Már bocsánat de mindig is egy szabálytalankodó, nyáladzó, kétszínű, áttaposó volt az én szememben. Most hogy megy a szekér megint előjött az arc a nagy egó. Hamire is nagyon pipa vagyok de a leginkább az FIA-ra, hogy ők mennyire egy szánalom banda hogy az csak, na és nem beszélve a FIFA-ról sem, na vasárnap éppen eléggé kiakadtam a focira meg az f1-re!! Hogy gyűlölöm őket ennyire szarul végezni a munkájukat, szánalom!! :mad1:

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Június 29, 16:29
Válasz #6

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Sziasztok!

:) Látom egyetértünk...
Az 5 másodperces bünti is vicc. Gyakorlatilag ott sem büntetésről volt szó, hanem csak visszavették az előnyüket, amit szereztek a szabálytalankodással, de ott legalább visszavették.
Csak én érzem úgy hogy kivételezésről van szó? Lehet hogy mert én Ferrari rajongó vagyok?

Üdv.: Diego

2010. Június 29, 16:25
Válasz #5

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Szia Diego!  :wave:

Üdv a fórumon!  :)

Hamilton nem ismeri a szabálykönyvet évek óta, de itt a hiba inkább az FIA részéről volt. Nem a 20körben kellett volna a büntetést kiszabni, hanem a 2.-ban.

Vagy ha már voltak olyan balfékek, hogy 20 percet tököltek az egésszel, akkor olyan büntit adtak volna, ami tényleg a büntetésről szól, s nem a pozíció megtartásáról.

2010. Június 29, 16:23
Válasz #4

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Szia Diego!  :wave:

Üdv a fórumon!  :)

Hamilton nem ismeri a szabálykönyvet évek óta, de itt a hiba inkább az FIA részéről volt. Nem a 20körben kellett volna a büntetést kiszabni, hanem a 2.-ban.

2010. Június 29, 16:16
Válasz #3

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Üdv!

Úgy tűnik megéri szabálytalankodni... Vagy csak egyvalakinek? ....
Hamilton a szememben már egy nulla volt eddig is emberileg (ez nem a vezetési képességei!), de ezután már -2-ben van.
ő még azt is megteheti, hogy egy Saubert is lefikázhat. Ha Alonso helyében lett volna (könnyen előfordult volna, ha a szabályokat betartja), akkor Kobayashi minden bizonnyal őt is megszorongatta volna a friss lágy gumijaival.
Egyébként szerintem a Magyar Nagydíjon sem számíthat sok jóra a szurkolóktól.
Egyáltalán van olyan, akinek még szimpatikus Hamilton? Ha ige, akkor magyarázza már el, hogy miért? Természetesen tökéletesen vezet, de ezt félre téve.

Diego

u.i.: számomra a "büntetés" nem azt jelenti, hogy előnyt szerezzen a CSALÓ, hanem minimum NE szerezzen előnyt, SőT hátránya legyen a büntetésből, hiszen szabályt sértett.

2010. Június 29, 14:33
Válasz #2

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Hamilton: Egy Sauber hagyta le... nem én tettem tönkre a versenyét!

A Ferrari versenyzője, Fernando Alonso az Európa Nagydíj után a sajtó nyilvánossága előtt sérelmezte, hogy Lewis Hamilton túlságosan enyhe büntetéssel megúszta, hogy szabálytalanul megelőzte a biztonsági autót. A spanyol pilóta szerint a versenybíróság addig várt az ítélettel, amíg a McLaren pilótája pozícióvesztés nélkül teljesíteni tudta az áthajtásos büntetést.

Az FIA cáfolta a vádakat és leszögezte, hogy azért kellett várni az ítéletre, mert sok időt vett igénybe a bizonyítékul szolgáló filmfelvételek visszajátszása. A Nemzetközi Automobil Szövetség a hamis vádak ellenére sem tervez szankciókat Alonso ellen, Hamilton azonban úgy döntött, hogy visszavág volt csapattársának.

A Press Association kérdésre, miszerint "Alonsónak talán savanyú a szőlő" Hamilton azt felelte: "Igen. Láttam a kivetítőn, hogy egy Sauber (Kamui Kobayashi) megelőzte, pedig nem nagy annak a valószínűsége, hogy valakit lehagy egy Sauber. Biztos, hogy egy másik világban találta magát. Igazából nem értem, hogy miért mondja, hogy én befolyásoltam a versenyét."

"Persze mindenkinek jogában áll kinyilvánítani a véleményét, és biztosan csalódott is a szereplése miatt, nekem azonban ehhez semmi közöm." – tette hozzá a bajnoki tabella éllovasa, aki teljes mértékben elégedett az FIA munkájával.

A Nemzetközi Automobil Szövetség az idén jóval kevesebb büntetést szabott ki a versenyzőkre, mint a korábbi években, ami részben annak köszönhető, hogy egy szakavatott pilóta is tagja a versenybíróságnak. "Az FIA nagyszerű munkát végez, és hagyja, hogy valóban versenyezzünk egymással." – tette hozzá Hamilton.

motorsportal.hu

2010. Június 29, 13:05
Válasz #1

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A Ferrari szurkolói, a „tifosik” ígérik, nem lesz kényelmes hétvégéje a McLaren-Mercedes versenyzőjének és csapatának Monzában.

Lewis eddig sem örvendett nagy népszerűségnek a spanyol rajongók körében, ám most az olaszokat is sikerült magára haragítania.

A Ferrarinál és a csapat szurkolóinál is kiverte a biztosítékot az Európa Nagydíjon történtek. Szerintük Lewis Hamilton jogtalanul tett szert a második helyre Valenciában.

A Scuderia lassan 48 órája nyilatkozik folyamatosan az ügyről… A Ferrari elnöke és alelnöke is elfogadhatatlannak nevezte a történteket.

A szurkolókat sem kell félteni, rögtön a spanyol Fernando Alonso oldalára álltak, aki a futamot követően az elsők között mondta el a véleményét az esetről. Míg brazil csapattársa visszafogott volt, noha ő még pontot sem szerzett, addig Fernando kikelt magából, manipulálásról beszélt.

A spanyolok gyakorlatilag mióta (2007) Hamilton az F1-ben szerepel, gyűlölik. Alonso mellett debütált a McLaren-nél Hamilton, aki szerintük nem éppen tiszta eszközökkel utasította sokszor maga mögé kedvencüket. A szurkolók természetesen a McLaren istállót sem kedvelik…

Most, hogy az olaszok is „berágtak” a csapatra, valamint Hamilton-ra, „nem éppen kényelmes” hétvégét ígérnek az Olasz Nagydíjon.

Jövő héten Nagy-Britanniában fog vendégeskedni a mezőny, ahol a brit szurkolók lesznek többségben.

Az olasz versenyhétvége csak szeptemberben kerül megrendezésre, ami még messze van, de a „tifosik” nem felejtenek.

f1-live.hu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek