Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hivatalos: Felipe Massa 2012-ig aláírt a Ferrarihoz!  (Megtekintve 40428 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Június 12, 17:21
Válasz #146

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Június 12, 15:51
Válasz #145

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Persze, Massa-nak se biztos a 2012. Senkinek nem biztos a szerződése.

Egy hülye papír már nem akadály senkinek.  :)

Majd a sors adja magát :) Én azt mondom...

2010. Június 12, 15:46
Válasz #144

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ohhhhhhhh hát 2015-ig, nagyon sok minden történhet :)

Na meg Kiminek is 2010-ig volt :) Úgyhogy kb semmit nem jelent újabban 1 szerződés :)
Persze, Massa-nak se biztos a 2012. Senkinek nem biztos a szerződése.

Egy hülye papír már nem akadály senkinek.  :)

2010. Június 12, 15:44
Válasz #143

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ohhhhhhhh hát 2015-ig, nagyon sok minden történhet :)

Na meg Kiminek is 2010-ig volt :) Úgyhogy kb semmit nem jelent újabban 1 szerződés :)

2010. Június 12, 15:42
Válasz #142

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Érdekes :)
Bár nekem nem ártott, szóval :)

Vettel szerződése mikor is jár le? 2012? :)
2011, de 2012-re opcionális joga van a Red Bull-nak, de a legújabb hírek szerinte 2015-ig megakarják hosszabbítani vele.

2010. Június 12, 15:39
Válasz #141

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Érdekes :)
Bár nekem nem ártott, szóval :)

Vettel szerződése mikor is jár le? 2012? :)

2010. Június 09, 14:49
Válasz #140

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Részleteket nem tudjuk, de szerintem Massa mosolya nem lesz őszinte. :)

2010. Június 09, 14:42
Válasz #139

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Érdekes. Az egyik oldalon szavazást csináltak, hogy örül Massa hosszabbításának és eddig a Nem vezet.
:) Oszinten en sem nagyon ertem mert hoszabitotak...mondjuk nem is tudom kit tetek volna Massa hejebe...  :D

2010. Június 09, 14:36
Válasz #138

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Érdekes. Az egyik oldalon szavazást csináltak, hogy örül Massa hosszabbításának és eddig a Nem vezet.

2010. Június 09, 13:50
Válasz #137

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hivatalos: Felipe Massa 2012-ig aláírt a Ferrarihoz!
A Scuderia Ferrari nem sokkal ezelőtt hivatalosan is bejelentette, hogy 2012-ig meghosszabbította a szerződését brazil versenyzőjével.

A csapat és természetesen Felipe Massa is nagyon boldog.

Felipe Massa 2002 óta tagja a száguldó cirkusz mezőnyének. A brazil pilóta a Sauber színeiben debütált a legnagyobb kategóriában. A 2003-as évet a Ferrarinál töltötte, mint tesztpilóta, majd 2004-ben visszatért a svájci istállóhoz, ahol egészen 2005 év végéig versenyzett.

Massa nagy álma 2006-ban teljesült, amikor is már, mint a Ferrari teljes értékű pilótájaként gurulhatott ki a pályára. Felipe első ferraris évében a hétszeres világbajnok Michael Schumacher mellett a 3. helyen zárt.

Legjobb évét 2008-ban futotta, amikor is kis híján világbajnoki címet ünnepelhetett volna, 2. lett.

A tavalyi év csaknem tragikusra sikeredett a Forma-1-ben, amikor Massa a Magyar Nagydíjon súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Felipe ezt követően nem állt rajthoz a szezonban, de teljesen felépült és idén minden különösebb probléma nélkül rója a köröket.

Az elmúlt hónapokban rengeteg cikk jelent meg arról, hogy az év végén el kell hagynia az olaszokat, és a helyére Mark Webber vagy Robert Kubica érkezik. Időközben Webber hosszabbított a Red Bull csapattal, és most hasonlóan tett Massa is, aki 2012-ig a Scuderia alkalmazásban állhat, mint Fernando Alonso csapattársa.

Felipe eddig a Ferrarival összesen 11 versenyt nyert, 30-szor állt a dobogón.

Felipe Massa

„Nagyon örülök, hogy megadatott nekem a lehetőség, hogy még két évet a Ferrarinál versenyezhessek. Eddig az egész Forma-1-es karrierem során olyan csak autókkal versenyeztem, aminek az erőforrását Maranelloban készítették.”

„Büszke vagyok arra, hogy folytathatom a munkát annál a csapatnál, ami második családomnak tartok.”

Stefano Domenicali

„Felipe már lassan egy évtizede a Ferrarihoz tartozik, versenyzőként és emberként is itt nőtt fel. Voltak nehéz pillanatai és boldog időszakai.”

„Szerettünk volna megmutatni, hogy a jövőt nézve stabilak vagyunk, hiszünk a mostani párosunk erejében, Mindketten tehetségesek, gyorsak, megvannak a kellő képességeik ahhoz, hogy a csapat érdekeiért küzdjenek.”

2010. Június 06, 16:12
Válasz #136

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Massa ellenáll a vállára nehezedő nyomásnak

A Ferrari vezetősége több alkalommal is szignalizálta, hogy meg akarják hosszabbítani Felipe Massa szerződését, a sajtó azonban időről időre arról cikkezik, hogy a brazil pilótának a szezon végén távoznia kell a Scuderiától. Egyes lapértesülések szerint a tizenegyszeres futamgyőztes kontraktusa már aláírásra kész, és mindössze az árban kell még megegyezni: Míg a Ferrari nyolcmillió dollárt kínál, Massa tizenkettőt szeretne a szolgálataiért.

A feltételezéseket a 2008-as év második helyezettje nem akarta megerősíteni, ugyanakkor a brazil sajtónak elmondta, hogy nem tart attól, hogy elveszíti az állását. "Amióta a Ferrarinál vagyok, évről évre megjelennek olyan hírek, amelyek szerint valaki mást ültetnek a helyemre. Mint azt látni lehet, még mindig itt vagyok."

A 29 éves pilóta cáfolja a nemrég szárnyra kapott hírt is, miszerint a bal szeme maradandó károsodást szenvedett a 2009-es hungaroringi balesetében. "A Kínai Nagydíj után elmentem egy orvoshoz, aki megállapította, hogy minden százszázalékos."

"Az emberek mindent kitalálnak ilyenkor, és megpróbálnak nyomást gyakorolni rád. Engem nem foglalkoztat mindez, és úgy érzem, hogy már bebizonyítottam, hogy nem jelent terhet a sok találgatás, hiszen a Ferrarinál csak világbajnok csapattársaim voltam, mint Michael (Schumacher), Kimi (Räikkönen) és Fernando (Alonso)."

"Ne feledkezzenek meg arról, hogy már 5. éve vagyok a Ferrarinál, pedig minden évben megírták, hogy mennem kell. Szerintem ez azt mutatja, hogy a Ferrari bízik a tudásomban."

motosportal.hu

2010. Május 14, 14:36
Válasz #135

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
 :D Erre nem is tudom mit lehetne mondani...Erre nem is számitotam oszinén :).Ám sok van még a szezonbol és tuti hogy meg sok név jon majd szoba hogy ki fog ülni a ferrariba.De hogy Massa marad e még 3 évet a Ferrarinál azt nagyon kétlem. :)
Én Kubira saccolok..

2010. Május 14, 14:22
Válasz #134

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Egészen addig a percig, amíg a Ferrari be nem jelenti hivatalosan, ez fog menni, úgyhogy Massasok felköthetik :)
Nem akarok nevet mondani, de aki tavaly minket (Kimiseket) egyfolytában b.sztatott, remélem kicsit átérzi mit gondoltunk, és éreztünk mi akkor!

Ez a tipikus "vissza nyal a fagyi" :)

Egyébként elég sok embert beültetnek még majd abba az autóba :) Webber most kapóra jött, mert egyesek még elhiszik azt, Kimi jövőre az ő helyére ül majd. De ha valami oknál fogva (én kb 10% esélyt látok erre) mégis visszajön, a ferrari majd pont Webbot fogja igazolni :) Vicces.... Habár a ferrarinak is évekig voltak nyílt másodszámú pilótái.... nem gondolnám így se, hogy ez valaha bekövetkezne. Akkor már inkább Kubi

őszintén nekem 8, csak Vettelt ne, mert azt nem élném már túl   :tickedoff: 

2010. Május 14, 13:42
Válasz #133

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem hiszem, hogy Webber bele menne abba, hogy 2-es számú versenyző legyen. Ennyi erővel, akkor ültessék be Fiscot, mert ő biztos bevállalná. :)

2010. Május 14, 13:11
Válasz #132

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Az F1 Live-osok szoktak ilyen szintű cikkeket kitalálni ha egy kicsit visszaesik a forgalmuk... no comment... :no_1:

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek