Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hivatalos: Felipe Massa 2012-ig aláírt a Ferrarihoz!  (Megtekintve 40431 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. április 21, 21:15
Válasz #71

Adam Jonas

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Amúgy bírom Montezemolo-t is.

Mielőtt Schumi a Merci GP-hez igazolt volna, hogy mondta már, hogy "húúú, ha bevezetik azt az F1-be, hogy egy csapat 3 autót indíthat, akkor Schumié lesz a 3. autó", most meg már azt nyilatkozza, hogy "Rossi fogja ebben az esetben megkapni". Én nem tudom, de ha valakivel jóba voltam/vagyok, akivel kölcsönösen sokat köszönhetünk egymásnak, megpróbálnám visszarángatni, nem pedig még az ellenkezőjét tenni ilyen esetben...

2010. április 21, 20:54
Válasz #70

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Ezek aztán tudnak keverni :)

És ez egésszen addíg így fog menni, míg a Hivatalos bejelentés meg nem történik, sőt... még lehet utánna is  :D
Kimis hercehurcából kiindulva!

Am poén, h már egyből egy közös úttal ezt feltételezik!
Akkor Schumi? Aki egyfolytában ott kajál a Ferkánál?  :o Ebből mire következtetnek? H a Mercinél nem kap enni?  :D

2010. április 21, 20:51
Válasz #69

Zsoltiy

• GP2 versenyző
  • Felipe Massa, Ferrari rajongó
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria

2010. április 21, 20:18
Válasz #68

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Rövid: Kiderült, mikor írhat alá Kubica a Ferrarihoz

A Renault versenyzője, Robert Kubica a Ferrari VIP vendégeként utazhatott el Kínából, a Scuderia charterjáratán. A hír hallatán a spanyol sajtóban megkezdődtek a találgatások arról, hogy a 2008-as Kanadai Nagydíj győztese mikor írja alá a szerződését az olasz csapatnál, ahol 2011-től Felipe Massa helyét veheti át.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a 25 éves pilóta a többéves szerződése ellenére is szabadon távozhat a Renault csapattól az évad végén, amennyiben a brigád nem ér el egy bizonyos pontszámot vagy helyezést a szezon meghatározott időpontjáig. A svájci Speedweek úgy értesült, hogy amennyiben az Angol Nagydíj után a Renault nem lesz az első három között a konstruktőrök versenyében, Kubica átigazolhat.

A hírek szerint ez az oka annak, hogy a Scuderia egyelőre nem hosszabbította meg Felipe Massa kontraktusát, amely az évad végén jár le. Ha a maranellói brigádnak lehetősége lesz Kubica szerződtetésére, a brazil pilótának távoznia kell.

motorsportal.hu

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. április 06, 20:03
Válasz #67

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
2008-ban mit művelt egy VB esélyes autóval, szóval erről ennyit

Mert Massa mit művelt 2007-ben és 2008-ban egy VB esélyes autóval? Világbajnok lett? Nem, mert egyszer sem tudott az lenni, mindig voltak nála jobbak.  :wave:

2010. április 06, 19:57
Válasz #66

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Amikor beregeltem megdicsértem Massát, erre a kedves kimis pajtásod, Laszmen ezeregy fikáz zúdított massára, én meg megvédtem. Kkimi aláz meg ilyenekkel, de erre nem emlékszel, ert nektek úgy jó, ha én viszem el a balhét.

Replica ezt már megbeszéltük, ok ezt aláírom, de légyszíves ki kezdi a fikázást állandóan, nem veszed észre hogy te mennyire fikázod a másik kedvencét ok nélkül csak úgy beírsz valamit ami gerjeszti a  vitát, nem tudom ki rakosgat be olyan cikkeket videókat a másik kedvencéről, hogy kiröhöghessél minket??? mi is hibásak vagyunk, meg ti is, és ne csodálkozzatok ha úgy írunk vissza nektek, hogy úgy érzitek szemétkedünk, mivel ti is ezt csináljátok, ennyit erről. Ha ti akkor mi is, és ha nem ti kezditek akkor hát ja, néha mi. mivel elég okot adtatok arra hogy mi is fikázzunk, de azt azért láthattad hogy én és még páran nem fikáztuk Massat, ha akarod a tavalyi hozzászólásokat is visszanézheted, persze csak akkor ha ti is Kimit, de akkor is csak ami tényleg úgy láttam és nem mert most éppen vissza írjak valamit hogy bántsam. Remélem érted. Tudod mit már belefáradtam ebbe az egészbe úgy ahogy van az ember kedvét elveszitek, és rohadtul sajnálom hogy ezt a fórumot leminősítitek, és megkérdezhetném miért?. miért kell 2 ember munkáját a kukába tenni egy hülye vita és sértődések miatt ami tök ciki és mint az oviba, csúnyákat mondok majd a fórumról. Hát ez nagyon elszomorító ennyi emberség nincs bennetek, 2 ember akik létre hozták nagyon sok munkát fektettek bele, és én is elég sok időt töltöttem itt ,hogy egy igazán ütős fórum legyen, nyereményjátékot csináltam nektek, pénzt fektettünk bele, és ennyi, mert néhányan besértődtök és akkor ennyit ért a munkánk, ráadásul ilyen hülyeségen. Hát most eléggé elkeseredtem...

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. április 06, 19:46
Válasz #65

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
br]: 2010. április 06. - 19:36:25
Szép leírást adtál magadról, mert a hozzá nem értésed után, mirkor alul maradsz egy vitában, te vagy az, aki elsunnyog.
Számold össze hogy hányszor maradtál velem szembe alul és utána vádaskodjál…
: 2010. április 06. - 19:43:13
Amikor beregeltem megdicsértem Massát, erre a kedves kimis pajtásod, Laszmen ezeregy fikáz zúdított massára, én meg megvédtem. Kkimi aláz meg ilyenekkel, de erre nem emlékszel, ert nektek úgy jó, ha én viszem el a balhét
Te nem csak kimit fikázod a haverjaiddal ha nem Alonsot is .Ráadásul olyan dolgot dörgölsz oda az ember orra alá amibe Massa 10-er rosszabb.
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 06, 19:57 írta nick »
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. április 06, 19:37
Válasz #64

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
ó és Replica te is mennyire egy gerinctelen ember vagy, egyszerűen annyira szánlak, mi az hogy fel kellett venni a  kesztyűt velünk mert fröcsögtünk Massadra, hát menj tudod hova, tényleg minek nézel minket hülyének te!!??
Amikor beregeltem megdicsértem Massát, erre a kedves kimis pajtásod, Laszmen ezeregy fikáz zúdított massára, én meg megvédtem. Kkimi aláz meg ilyenekkel, de erre nem emlékszel, ert nektek úgy jó, ha én viszem el a balhét.
: 2010. április 06. - 19:34:54
Kezdjük a legelsővel:
Aztán:
Igen, hát ez a szánalmas, hogy bort isznak és vizet prédikálnak.
: 2010. április 06. - 19:36:25
Na végre van egy jó ötleted. Olyan vagy mit a Szlavo haverod. Amikor rájön hogy nincsen igaza akkor a fülét farkát be húzva távozik a fórumról. Ha ki duzzogtad magadat gyere vissza nyugodtan.
Szép leírást adtál magadról, mert a hozzá nem értésed után, mirkor alul maradsz egy vitában, te vagy az, aki elsunnyog.

2010. április 06, 19:30
Válasz #63

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Amúgy, jó hírem van. Én innen töröltetem a nickemet de arról gondoskodok hogy jó kis reklámot csináljak a fórumnak abban biztosak lehettek.  :2funny: ;D
Na végre van egy jó ötleted. Olyan vagy mit a Szlavo haverod. Amikor rájön hogy nincsen igaza akkor a fülét farkát be húzva távozik a fórumról. Ha ki duzzogtad magadat gyere vissza nyugodtan.
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. április 06, 19:21
Válasz #62

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Kinek nem inge nem veszi magára  :2funny: Igen, ez egy anti-Massa fórum, mert még az adminisztrátora is egyfolytában Massát szekálja, a moderátorairól nem is beszélve.

"Semmit nem jelent az a papír, ezt már Ti is tudhatnátok." Lehet hogy te nem de én észreveszem a cinikusságot ebben! Amúgyis az ezt követő hozzászólások is csak a Massa rajongókat provokálták.

Gratulálok Zsolti, szép volt!  :clap7: Cinikusság?? Hát gartulálok!  :clap7: Nem ebben a világban élsz az is biztos, szerinted egy rohadt papír ebben a világban mit jelent?? elárulom semmit, mindent fel lehet bontani, és csak úgy kirúghatnak bárkit, akár holnap. nem védem Cole-t de igaza volt nem jelent semmit, tőlem aztán aláírhatja, rohadtul nem érdekel.

És ha még egyszer le anti-Massa fórumozod, hát ne csodálkozzál a következményen! Mert ez nem igaz, már nincs is Kimi az f1-ben de fröcsögtök rá még mindig hogy milyen béna meg Alonso is, persze mert véditek Massat, oké ezzel nincs gond de nézzük már ki kezdte ezt az egész hergelést, ezt a hülye vitát? Van itt egy emberke akinek a hobbija a vita gerjesztése, és bármibe beleköt mert unatkozik és biztos sz*r az élete, és így éli ki magát, biztos ennyi boldogság éri ha más kedvencét szidja Hát ha ezt még nem vetted észere akkor sajnálom, mondom légyszíves menjél olyan fórumra ahol jól érzed magad és ennyi, és ne mocskold be ilyen hülyeségekkel amit állítasz, mert még egyszer mondom nem igaz, tudod mennyi meló egy ilyen fórumot létre hozni, beindítani, te meg itt nyomod ezt az anti dolgot, hát akkor lehet távozni, ha így érzed.

2010. április 06, 19:16
Válasz #61

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
A Massa-rajongók még nem kezdtek vitát? Vazze, ritkán vagyok ezen a fórumon, de mások (versenyzők és fórumtársak) ok nélküli szekálását eddig ezen a fórumon csak Massásoktól láttam! Persze, nyilván csak én járok erre rosszkor.
Ebben a hírben meg mi az anti-Massás? Az, hogy Kimi Webber helyére mehet, talán anti-Webberes hír? Egyszerűen berakott valaki egy pletykát. Ami közel sem biztos, hogy alaptalan.

Nagyon pletyka szinten mozog ez...dehát az újságoknak is meg kell élni valamiből, na :D

2010. április 06, 19:16
Válasz #60

Zsoltiy

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
A Massa-rajongók még nem kezdtek vitát? Vazze, ritkán vagyok ezen a fórumon, de mások (versenyzők és fórumtársak) ok nélküli szekálását eddig ezen a fórumon csak Massásoktól láttam! Persze, nyilván csak én járok erre rosszkor.
Ebben a hírben meg mi az anti-Massás? Az, hogy Kimi Webber helyére mehet, talán anti-Webberes hír? Egyszerűen berakott valaki egy pletykát. Ami közel sem biztos, hogy alaptalan.

Kezdjük a legelsővel:
A legfrissebb hírek szerint a Ferrari jövőre mindenféleképpen meg akarja szerezni Fernando Alonso mellé a lengyel versenyzőt.

Állítólag már meg is kezdődtek erről az egyeztetések a felek között.
Mint az lenni szokott, rengeteg hír lát napvilágot a paddockban. Ez most sincs másképp Malajziában, ugyanakkor nem összekeverendő az április 1-jei tréfával!

Robert Kubica idén a Renault F1 Team-et erősíti, míg kétszeres spanyol világbajnok jóbarátja, Fernando Alonso a Ferrarihoz szerződött.

Már korábban is lehetett olyan híreket hallani, miszerint Kubica csak egy esztendőre írt alá a franciákhoz, hogy majd 2011-től a Scuderia pilótája legyen.

Robert tagadta, hogy csak egy esztendőre kötelezte el volna magát a Renault-hoz.

Most az a hír járja, hogy a Ferrari megkezdte az egyeztetéseket Kubicával és menedzsmentjével.

Nem tudni, hogy mi áll a háttérben, de anno minden így kezdődött Alonso esetében is…
: 2010. április 01. - 16:25:51
MASSA :wave:  :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Aztán:
Nem ha valaki azt mondja hogy Massa vb-győztes lesz azt ki nevetem. ;D ;D ;D ;D ;D

Most már biztos, hogy ő lesz az új Barrichello. ;D
Vajon a 2-es szám benne lesz a szerződésében? :)

2010. április 06, 19:15
Válasz #59

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
"mert úgy tűnik hogy a Massa rajongók még nem kezdtek vitát"

Ne akard h 100-at keressek hírtelen!
Lehet nem vagy itt túl rég óra, de ilyet ne írjál, mert ez viccnek is rossz volt!
LOL  :D

Ja és sztem ne fikázd az Adminokat és a Moderátort...nem leszel tőle nagymenő!

2010. április 06, 19:13
Válasz #58

Zsoltiy

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Amúgy, jó hírem van. Én innen töröltetem a nickemet de arról gondoskodok hogy jó kis reklámot csináljak a fórumnak abban biztosak lehettek.  :2funny: ;D

2010. április 06, 19:12
Válasz #57

Moilanen

• *
  • Forma 3000 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Team Lotus (az igazi :P)
  • Kedvenc pilótád: Heikki Kovalainen

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek