Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hivatalos: Felipe Massa 2012-ig aláírt a Ferrarihoz!  (Megtekintve 40446 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. április 06, 11:25
Válasz #41

Zsoltiy

• Információ Nem elérhető
  • GP2 versenyző
  • Felipe Massa, Ferrari rajongó
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Az, hogy Massa autója nehezen vezethető volt, egy kicsit fura dolognak tartom. Ahogy nekem ott kitűnt, inkább vezetői hibák voltak, mintsem nehezen vezethető autó. Illetve a csapat részéről rossz taktika.

Az ausztrál, illetve a maláj futamon Massa és Alonso autóját is nagy badarság összehasonlítani, ugyanis Melnbourne-ben Massa autójának autó hangja volt, Alonsoénak Sepangban meg... A lényeg, hogy egy jól működő F1-es autónak nem ilyen a hangja.

És igenis tökös húzás volt Alonso mutatványa Buttonnal szemben, mert a későbbiekben egy ilyen húzás VB címet érhet és Alonso ezt akkor is megfogja próbálni, míg Massában kételkednék.

A végén, pedig annyit, hogy nem kell átírni itt semmit, csak Te is fogadd el azt, hogy Alonso is hasonlóan jó pilóta, mint Massa...

Ha, meg ilyen közhelyeket akarunk pufogtatni, akkor én is mondhatom, hogy Alonso meg kétszeres világbajnok és még lesz is világbajnok...

Felesleges.

Győzzön a jobbik! :)

Én nem mondtam hogy Alonso rossz pilóta. És igen, győzzön a jobbik. De ezt is felesleges kimondani mert nemsokára jönnek az olyan hozzászólások sértett Kimisektől és Alonsosoktól hogy Alonso a jobbik. Elérünk mi így bármit is?
: 2010. április 06. - 11:18:49
Szia :)
Ez az ő köreikben nem szokás! :) Kár a gőzért már most mondom!

Más:
Azért megtisztelne minket egy két delikvens, ha a saját dolgával, és a kedvencével foglalkozna, és nem mást illetne itt a bunkó stílusában!  :koszi: érte!
Mindemellett baromi unalmas is!

Kiprovokáljátok, mi is ugyanúgy védjük kedvenceinket mint ti. Csak a különbség annyi hogy én legalábbis sosem kezdek vitákat, hanem az ilyen hülye hozzászólások miatt kezdődik minden:
A legfrissebb hírek szerint a Ferrari jövőre mindenféleképpen meg akarja szerezni Fernando Alonso mellé a lengyel versenyzőt.

Állítólag már meg is kezdődtek erről az egyeztetések a felek között.
Mint az lenni szokott, rengeteg hír lát napvilágot a paddockban. Ez most sincs másképp Malajziában, ugyanakkor nem összekeverendő az április 1-jei tréfával!

Robert Kubica idén a Renault F1 Team-et erősíti, míg kétszeres spanyol világbajnok jóbarátja, Fernando Alonso a Ferrarihoz szerződött.

Már korábban is lehetett olyan híreket hallani, miszerint Kubica csak egy esztendőre írt alá a franciákhoz, hogy majd 2011-től a Scuderia pilótája legyen.

Robert tagadta, hogy csak egy esztendőre kötelezte el volna magát a Renault-hoz.

Most az a hír járja, hogy a Ferrari megkezdte az egyeztetéseket Kubicával és menedzsmentjével.

Nem tudni, hogy mi áll a háttérben, de anno minden így kezdődött Alonso esetében is…
: 2010. április 01. - 16:25:51
MASSA :wave:  :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Meg még sorolhatnám... De inkább én itt befejezem, sok sikert továbbra is Massa szekálásában! Amúgyis csak a Paddock miatt csatlakoztam és vagyok még itt ezen az Anti-Massa fórumon.
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 06, 11:28 írta Zsoltiy »

2010. április 06, 11:05
Válasz #40

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Azért egy-egy világbajnokot tiszteljünk már meg annyival, hogy Kiminek és Alonsonak írjuk a nevüket.
Legalábbis, ha az én hozzászólásomra válaszolsz és én megtiszteltem Massát, hogy rendesen írtam a nevét.

Vezetői hiba, nehezen vezethető autó ezek még orvosolhatók, de egy sz*r autóval mit tudsz kezdeni?

Szia :)
Ez az ő köreikben nem szokás! :) Kár a gőzért már most mondom!

Más:
Azért megtisztelne minket egy két delikvens, ha a saját dolgával, és a kedvencével foglalkozna, és nem mást illetne itt a bunkó stílusában!  :koszi: érte!
Mindemellett baromi unalmas is!

2010. április 06, 10:58
Válasz #39

Paterson

• #8 Fernando Alonso
  • *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Azért egy-egy világbajnokot tiszteljünk már meg annyival, hogy Kiminek és Alonsonak írjuk a nevüket.
Legalábbis, ha az én hozzászólásomra válaszolsz és én megtiszteltem Massát, hogy rendesen írtam a nevét.

Vezetői hiba, nehezen vezethető autó ezek még orvosolhatók, de egy sz*r autóval mit tudsz kezdeni?

2010. április 06, 10:55
Válasz #38

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Igen, eddig. De hol van még a vége... az a 2 pont nem 22 pont. Habár ha annyi lenne, akkor sem lenne semmi probléma.  happy
Azért 2008-ban elég probléma volt az a 22 pont, nem?
: 2010. április 06. - 10:49:28
Azért az, hogy veri, az egy kicsit költői túlzás.
Három futamból kettőn több szerencséje volt Massanak. Sőt, a melbourne-i teljesítményét sem teheti épp ki az ablakba a brazil...

Na, mindegy, remélem a továbbiakban hozza magát Alonso és akkor helyre áll a világ rendje. :)
Alonzonak is szerencséje volt, ráadásul ő egy futamgyőzelmet mákolt be. Mebourneben jóól ment Massa, azzal az autóval a dobogón végezni, kész csoda.
: 2010. április 06. - 10:50:39

UI: És amúgy a Bannerbe nyugodtan be lehet vésni hogy Anti-Massa fórum mert ti abszolút mindenbe beleköttök ami vele kapcsolatos.. Nem csodálnám ha mind egytől egyig Czollner rajongók lennétek  :)
Ez sajnos így van. Itt a kimisek és alonzook utálják Massát, amikor ide jöttem, a kimisek lúzerezték, erre persze felvettem a kesztyűt. A kimisek azrt utálják, mert megverte a kedvencüket. Az alonzósok meg azért, mert versenyben van az idollal, amit nehéz megemészteniük, pedig mondtam előre, hogy Massa nem kispiké.
: 2010. április 06. - 10:53:39
Az, hogy Massa autója nehezen vezethető volt, egy kicsit fura dolognak tartom. Ahogy nekem ott kitűnt, inkább vezetői hibák voltak, mintsem nehezen vezethető autó. Illetve a csapat részéről rossz taktika.

Pont, hogy azok a csúszkálások nem vezetői hibára utalnak, ugyanis elindult az autó hátulja, és Massa többször, gyönyörűen fogta meg az autót.

2010. április 06, 10:25
Válasz #37

Paterson

• #8 Fernando Alonso
  • *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Pedig épp hogy kiteheti mert 3. lett ha nem tudnád egy nehezen vezethető autóval  :) Alonso meg mit tett ki egy nehezen vezethető autóval? Semmit. Mert neki fontosabb volt bebizonyítani hogy ő milyen férfi mint az hogy 2 pontot szerezzen a csapatnak. Ebben különbözik a 2 pilóta, az egyik egy egoista nagyképű mig a másik a csapatra is gondol és ennek az az eredménye hogy lassan 5 éve a Ferrarinál van és valószinűleg még 3-at ott is lesz ;)

UI: És amúgy a Bannerbe nyugodtan be lehet vésni hogy Anti-Massa fórum mert ti abszolút mindenbe beleköttök ami vele kapcsolatos.. Nem csodálnám ha mind egytől egyig Czollner rajongók lennétek  :)

Az ausztrál, illetve a maláj futamon Massa és Alonso autóját is nagy badarság összehasonlítani, ugyanis Melnbourne-ben Massa autójának autó hangja volt, Alonsoénak Sepangban meg... A lényeg, hogy egy jól működő F1-es autónak nem ilyen a hangja.

És igenis tökös húzás volt Alonso mutatványa Buttonnal szemben, mert a későbbiekben egy ilyen húzás VB címet érhet és Alonso ezt akkor is megfogja próbálni, míg Massában kételkednék.

A végén, pedig annyit, hogy nem kell átírni itt semmit, csak Te is fogadd el azt, hogy Alonso is hasonlóan jó pilóta, mint Massa...

Ha, meg ilyen közhelyeket akarunk pufogtatni, akkor én is mondhatom, hogy Alonso meg kétszeres világbajnok és még lesz is világbajnok...

Felesleges.

Győzzön a jobbik! :)

2010. április 06, 09:51
Válasz #36

Zsoltiy

• GP2 versenyző
  • Felipe Massa, Ferrari rajongó
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Semmit nem jelent az a papír, ezt már Ti is tudhatnátok.

Kimi esetében valóban nem jelent semmit.
: 2010. április 06. - 09:40:01
Most már biztos, hogy ő lesz az új Barrichello. ;D

Jobban tennéd ha a senkinek sem kellő Kimiddel foglalkoznál  ;)
: 2010. április 06. - 09:41:56
Nyugi, szerintem a Ferrari hagyni fogja, hogy futamot nyerjen.. :)

Nyugi, szerintem Alonso hisztijét elnézik pár futam erejéig. Az a papír nála sem jelent semmit..  :)
: 2010. április 06. - 09:43:17
Vajon a 2-es szám benne lesz a szerződésében? :)

2-es számmal verte agyon Kimikét :)
: 2010. április 06. - 09:45:37
Látom, Te is Massa-szurkoló vagy...
Innentől kezdve érthető minden.
Na persze, nem Massa szívta meg a csapat amatőrségét ezer és egy alkalommal korábban, hanem Kimi. Neked az nem fájt, sőt,minden bizonnyal jót röhögtél rajta.
A Renault-t meg tőlem szidhatod, nem szurkolok nekik különösebben, de ezzel is csak magadat minősíted. Ha meg rosszul rögzített kerekeknél tartunk, ott van legutóbbi példának a Mercedes.

Nem szívta meg a csapat amatőrségét mivel egyszer a motorja adta fel a szolgálatot és egyszer pedig Csalonzó miatt bukott el egy futamgyőzelmet :)
: 2010. április 06. - 09:47:19
Három futamból kettőn több szerencséje volt Massanak. Sőt, a melbourne-i teljesítményét sem teheti épp ki az ablakba a brazil...

Na, mindegy, remélem a továbbiakban hozza magát Alonso és akkor helyre áll a világ rendje. :)

Pedig épp hogy kiteheti mert 3. lett ha nem tudnád egy nehezen vezethető autóval  :) Alonso meg mit tett ki egy nehezen vezethető autóval? Semmit. Mert neki fontosabb volt bebizonyítani hogy ő milyen férfi mint az hogy 2 pontot szerezzen a csapatnak. Ebben különbözik a 2 pilóta, az egyik egy egoista nagyképű mig a másik a csapatra is gondol és ennek az az eredménye hogy lassan 5 éve a Ferrarinál van és valószinűleg még 3-at ott is lesz ;)

« Utoljára szerkesztve: 2010. április 06, 09:55 írta Zsoltiy »

2010. április 06, 08:29
Válasz #35

Paterson

• #8 Fernando Alonso
  • *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Eddig kettesként veri Alonzót? ;D

2010. április 06, 00:16
Válasz #34

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Eddig kettesként veri Alonzót?

Igen, eddig. De hol van még a vége... az a 2 pont nem 22 pont. Habár ha annyi lenne, akkor sem lenne semmi probléma.  happy

2010. április 06, 00:03
Válasz #33

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ez hazugság. 2008-ban Massát rengeteg csapat hiba hátráltatta. Kanadában, Monacoban, Szingapurban a csapat hibázot. Emellett több műszaki hiba is befigyelt. kiminek önhibából volt sok, mint a monacoi Sutil kilökés, az ausztráliai kicsúszások, a spá-i és szingapuri palánkozások. Szóval, légy szíves valótalanságokkal ne érvelj!

Replica, ő így értette: " "

2010. április 06, 00:02
Válasz #32

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nyugi, szerintem a Ferrari hagyni fogja, hogy futamot nyerjen.. :)

2010. április 05, 23:44
Válasz #31

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

2010. április 05, 22:52
Válasz #30

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

2010. április 05, 22:42
Válasz #29

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Domenicali elmondta a német Die Welt-nek hogy a tárgyalások már folynak, a szerződés részleteit még meg kell beszélniük.

2010. április 05, 22:32
Válasz #28

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
.
Na persze, nem Massa szívta meg a csapat amatőrségét ezer és egy alkalommal korábban, hanem Kimi.
Ez hazugság. 2008-ban Massát rengeteg csapat hiba hátráltatta. Kanadában, Monacoban, Szingapurban a csapat hibázot. Emellett több műszaki hiba is befigyelt. kiminek önhibából volt sok, mint a monacoi Sutil kilökés, az ausztráliai kicsúszások, a spá-i és szingapuri palánkozások. Szóval, légy szíves valótalanságokkal ne érvelj!

2010. április 05, 22:08
Válasz #27

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Jó hírem van az Alonsosoknak és azoknak akik alig várják hogy Massát kirakják a csapatból: Felipe tárgyal a csapattal és közel áll ahhoz hogy 3 évre meghosszabítsák a szerződését. Az elkövetkezendő hetekben hivatalos bejelentés is lesz. Szóval ideje lenne beletörődni és a pofát befogni, mert anno a földig aláztátok a Ferrarit!

Semmit nem jelent az a papír, ezt már Ti is tudhatnátok.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek