Tudni akarod hogy miért támadom a Kimiseket? Hát ezért: És még sok másért. Egyesek nem gondolják meg hogy mit írnak és egy olyan pilótát szekálnak aki mellesleg még F1-ben van. Én inkább hallgatnék a helyükben.
Hát, ha van erre okod, akkor meg ne álltalánosítsál légyszi!
Mert konkrátan abba a Kimisekbe ÉN is bele tartozok...és momentán nem érzem magamat bűnösnek, vagy h provokáltam volna!
Másik, az meg h mi Kimisek sértve vagyunk, ezt nyugodtan elfelejtheted, mert akkor még te nem olvastál olyan hsz-t más fórumon ezek szerint, egy másik Kimistől...mint amilyet én!Bármilyen hihetetlen mi is különbözünk egymástól...még akkoris ha 1nek szurkolunk!
Én sem mindíg adok igazat más szurkolótársamnak! Tudom jól h valakit nagyon elvakít a fanatizmus, és nem lát nem hall...
Nos h a témánál maradjunk, én is azt mondom h Massanak megvan az esélye arra h idén távozzon a Ferrariból (ahogy Webbonak is), de ezt nem mi fogjuk eldönteni, sőt még nagyon ők se, majd a csapat eldönti az idei évi teljesítményük alapján!
Az amit írtál h ugymond "asztalon van" Massa újabb 3 éves szerződése, ez ma már egyet jelent a semmivel!Majd akkor ha ezt a brazil szájából hallom, igen aláírtam a Ferrarihoz, na akkor majd elhiszem!És amúgy is....egy szerződést felbontani ma már gyerekjáték! (nem feltétlen h így lesz, ha lesz), de a Forma-1-nek ezt a világát éljük, mit sem számít h van-e tehetség....pénz legyen, oszt jóvan!Láthattunk már sms-ben történő elbocsájtást, év közbeni szerződés felbontást stb...
Úgyhogy amíg nem HIVATALOS addíg kár gyilkolnotok egymást!Kimiről is cikkeznek mindenféle red Bullos szerződéses hülyeséget, mégsem hiszem el...amíg ő nem mondja!
Részemről mondhatnám mind1 Massa marad vagy sem....bár szerintem ha megy Vettelt előbb viszik oda, mint Kubicát!Ami számomra elég sz@r szitu...pedig bele kell törődnöm akkor is ha nem szeretném Vettelt a Ferrariban látni, előbb utóbb ott fog kikötni!Legnagyobb sajnálatomra.