Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hivatalos: Felipe Massa 2012-ig aláírt a Ferrarihoz!  (Megtekintve 40443 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. április 06, 19:09
Válasz #56

nick

• Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Kinek nem inge nem veszi magára  :2funny: Igen, ez egy anti-Massa fórum, mert még az adminisztrátora is egyfolytában Massát szekálja, a moderátorairól nem is beszélve.

"Semmit nem jelent az a papír, ezt már Ti is tudhatnátok." Lehet hogy te nem de én észreveszem a cinikusságot ebben! Amúgyis az ezt követő hozzászólások is csak a Massa rajongókat provokálták.
anti-Kimi is fórum. :D :D ;) ;)
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. április 06, 18:57
Válasz #55

Zsoltiy

• GP2 versenyző
  • Felipe Massa, Ferrari rajongó
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Zsoltiy! mennyire szánalmas vagy te is, te szerinted most mit művelsz?? Te nem vagy sértődött, mint ahogy nekünk ilyeneket írogatsz? és hogy Cole neked mit írt arra hogy Massanak a szerződését nem sokára aláírják hát itt van bemásolom neked: "Semmit nem jelent az a papír, ezt már Ti is tudhatnátok." És ezt én is így gondolom, semmi rosszat nem írta nem kezdte a vitát gerjeszteni, ó és Replica te is mennyire egy gerinctelen ember vagy, egyszerűen annyira szánlak, mi az hogy fel kellett venni a  kesztyűt velünk mert fröcsögtünk Massadra, hát menj tudod hova, tényleg minek nézel minket hülyének te!!?? Te kezdted állandóan a fröcsögést a vita gerjesztést és ha most letagadod akkor rohadtul gerinctelen vagy ezt nagyon bebizonyítod. nehogy már ti legyetek az Atyaúristen itt a  fórumon mert nagyon úgy viselkedtek, és zsolti mi az hogy anti massa fórum? légyszíves ilyen hülyeségeket ne írogassál, ki vagy te hogy ilyeneket mondjál a fórumról? Egyáltalán nem anti Massa meg sorolhatnám miket mondtatok rá! Komolyan még mi vagyunk sértődöttek, hát ezen nevetnem kell. Elég nehezen hoztuk össze ezt a fórumot, és nem szeretném ha ilyen hírek terjengenének róla hogy anti massa fan meg mit tudom én még milyen, mert ez nem igaz, ha így éreztek lehet elmenni, menjetek máshová.

Kinek nem inge nem veszi magára  :2funny: Igen, ez egy anti-Massa fórum, mert még az adminisztrátora is egyfolytában Massát szekálja, a moderátorairól nem is beszélve.

"Semmit nem jelent az a papír, ezt már Ti is tudhatnátok." Lehet hogy te nem de én észreveszem a cinikusságot ebben! Amúgyis az ezt követő hozzászólások is csak a Massa rajongókat provokálták.

Amúgy nem érdekelnek többet a hülye szövegeitek, szekáljátok csak Massát ha nektek az jól esik. MAjd nyítok én is anti-Kimis és anti-Alonsos témákat, mert úgy tűnik hogy a Massa rajongók még nem kezdtek vitát. Itt az ideje hogy mi is elkezdjünk egyet  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 06, 19:08 írta Zsoltiy »

2010. április 06, 18:54
Válasz #54

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Zsoltiy! mennyire szánalmas vagy te is, te szerinted most mit művelsz?? Te nem vagy sértődött, mint ahogy nekünk ilyeneket írogatsz? és hogy Cole neked mit írt arra hogy Massanak a szerződését nem sokára aláírják hát itt van bemásolom neked: "Semmit nem jelent az a papír, ezt már Ti is tudhatnátok." És ezt én is így gondolom, semmi rosszat nem írta nem kezdte a vitát gerjeszteni, ó és Replica te is mennyire egy gerinctelen ember vagy, egyszerűen annyira szánlak, mi az hogy fel kellett venni a  kesztyűt velünk mert fröcsögtünk Massadra, hát menj tudod hova, tényleg minek nézel minket hülyének te!!?? Te kezdted állandóan a fröcsögést a vita gerjesztést és ha most letagadod akkor rohadtul gerinctelen vagy ezt nagyon bebizonyítod. nehogy már ti legyetek az Atyaúristen itt a  fórumon mert nagyon úgy viselkedtek, és zsolti mi az hogy anti massa fórum? légyszíves ilyen hülyeségeket ne írogassál, ki vagy te hogy ilyeneket mondjál a fórumról? Egyáltalán nem anti Massa meg sorolhatnám miket mondtatok rá! Komolyan még mi vagyunk sértődöttek, hát ezen nevetnem kell. Elég nehezen hoztuk össze ezt a fórumot, és nem szeretném ha ilyen hírek terjengenének róla hogy anti massa fan meg mit tudom én még milyen, mert ez nem igaz, ha így éreztek lehet elmenni, menjetek máshová.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. április 06, 18:35
Válasz #53

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Hát ízé, nem is tudom mi lett volna ha Massának éppen olyan kedve van és nem adja át a győzelmet Brazíliában, de ti az ilyen dolgokat nem veszitek észre...sajnos

Hát csak az a gond, h ez nem kedv kérdése!
Bár nem egy győzelmet, de vissza kapta Kimitől a segítséget...ennyire futotta akkor!
Ti meg az ilyen dolgokat nem veszitek észre!Sajnos!
Sőt még ebbe is bele bele kötött egy-két úriember :)
az már nem Kimi hibája volt, h ez nem volt elég a végelszámolásnál!Én is jobban örültem volna egy Massa végső sikernek, de nem Kimin múlott, hanem az amatőr hibákon, amiből a Ferrari nem tanult!Sorolhatnám, nyalóka helyett a gagyi lámpájukat...stb!

2010. április 06, 18:30
Válasz #52

Zsoltiy

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria

Nem értem. Ha 2007-ban agyonverte Kimit akkor nem kellett volna VB-t nyernie? Ja.. vagy Massánál az agyonverés azt jelenti, hogy összetettben felcsúszik a dobogó harmadik vagy jobbik esetben a második fokára? Hajajj.. milyen az amikor VB-t is nyer?  ;D Habár ezt még nem tudhatjuk.. sok hűhó a semmiért. Nem lennék a helyében.  ::-)

Hát ízé, nem is tudom mi lett volna ha Massának éppen olyan kedve van és nem adja át a győzelmet Brazíliában, de ti az ilyen dolgokat nem veszitek észre...sajnos
: 2010. április 06. - 18:20:04
Igen, Kimi nyilván egyik csapattal sem tárgyalt, mert mindenki kitette a "NEKÜNK NEM KELL KIMI" táblát. Ügyes vagy nagyon. Vagyis inkább csak Massa fan.  ;D

Nem értem. Ha 2007-ban agyonverte Kimit akkor nem kellett volna VB-t nyernie? Ja.. vagy Massánál az agyonverés azt jelenti, hogy összetettben felcsúszik a dobogó harmadik vagy jobbik esetben a második fokára? Hajajj.. milyen az amikor VB-t is nyer?  ;D Habár ezt még nem tudhatjuk.. sok hűhó a semmiért. Nem lennék a helyében.  ::-)

Van még ideje megtudni, míg Kiminek max további fákat és szakadékokat van ideje megismerni.  :) Ha vissza is jönne, láttuk hogy 2008-ban mit művelt egy VB esélyes autóval, szóval erről ennyit  :2funny:

2010. április 06, 16:37
Válasz #51

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
A legfrissebb hírek szerint a Ferrari jövőre mindenféleképpen meg akarja szerezni Fernando Alonso mellé a lengyel versenyzőt.

Állítólag már meg is kezdődtek erről az egyeztetések a felek között.
Mint az lenni szokott, rengeteg hír lát napvilágot a paddockban. Ez most sincs másképp Malajziában, ugyanakkor nem összekeverendő az április 1-jei tréfával!

Robert Kubica idén a Renault F1 Team-et erősíti, míg kétszeres spanyol világbajnok jóbarátja, Fernando Alonso a Ferrarihoz szerződött.

Már korábban is lehetett olyan híreket hallani, miszerint Kubica csak egy esztendőre írt alá a franciákhoz, hogy majd 2011-től a Scuderia pilótája legyen.

Robert tagadta, hogy csak egy esztendőre kötelezte el volna magát a Renault-hoz.

Most az a hír járja, hogy a Ferrari megkezdte az egyeztetéseket Kubicával és menedzsmentjével.

Nem tudni, hogy mi áll a háttérben, de anno minden így kezdődött Alonso esetében is…
: 2010. április 01. - 16:25:51
MASSA :wave:  :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
A kabaré itt indult nem Massástól.1-0  :blush:
No nitro,no turbo,simple Bmw power...

2010. április 06, 16:12
Válasz #50

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Így van, senkinek nek kellett, bármennyire is fájó az igazság.

Mercedes, és Toyota is leszerződtette volna és a Mclaren is szóba került, de ott tudjuk, hogy a szponzor döntött.  :) Annyira okoska vagy, hogy ezt se tudod, pedig az f1világán is biztos volt róla cikk. :)

2010. április 06, 16:04
Válasz #49

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet

Nyilván ezért cikkeztek egy csomó oldalon arról, hogy egyik csapattól sem kért reális összeget. Ha lejjebb adott volna, maradhatott...volna. És bár nem mondom, hogy tutira komolyan kell venni azon híreket, hogy Webber helyére kerül jövőre, de mi van ha mégis? 1 év Forma 1 nélküli idény után is egy Vb címre esélyes csapat hívja? :) 

Idézet
Már 2007-ben is jobb volt Massa. 6 pole pozíció és 3 győzelem + egy átadott kiminek. Monzáig Kimi előtt volt az összetettben.
2008-ban 22 pontot vert rá, míg tavaly 12-t fél év alatt.

Pech. :'(

2010. április 06, 16:00
Válasz #48

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Igen, Kimi nyilván egyik csapattal sem tárgyalt, mert mindenki kitette a "NEKÜNK NEM KELL KIMI" táblát. Ügyes vagy nagyon. Vagyis inkább csak Massa fan.  ;D

: 2010. április 06. - 15:59:18

Már 2007-ben is jobb volt Massa. 6 pole pozíció és 3 győzelem + egy átadott kiminek. Monzáig Kimi előtt volt az összetettben.
2008-ban 22 pontot vert rá, míg tavaly 12-t fél év alatt.

2010. április 06, 15:53
Válasz #47

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Jobban tennéd ha a senkinek sem kellő Kimiddel foglalkoznál  Kacsint

Idézet
2-es számmal verte agyon Kimikét Mosolyog

2010. április 06, 13:33
Válasz #46

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

UI: És amúgy a Bannerbe nyugodtan be lehet vésni hogy Anti-Massa fórum mert ti abszolút mindenbe beleköttök ami vele kapcsolatos.. Nem csodálnám ha mind egytől egyig Czollner rajongók lennétek  :)

Nem kell ez a duma.

2010. április 06, 12:04
Válasz #45

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Tudni akarod hogy miért támadom a Kimiseket? Hát ezért: És még sok másért. Egyesek nem gondolják meg hogy mit írnak és egy olyan pilótát szekálnak aki mellesleg még F1-ben van. Én inkább hallgatnék a helyükben.

Hát, ha van erre okod, akkor meg ne álltalánosítsál légyszi!
Mert konkrátan abba a Kimisekbe ÉN is bele tartozok...és momentán nem érzem magamat bűnösnek, vagy h provokáltam volna!
Másik, az meg h mi Kimisek sértve vagyunk, ezt nyugodtan elfelejtheted, mert akkor még te nem olvastál olyan hsz-t más fórumon ezek szerint, egy másik Kimistől...mint amilyet én!Bármilyen hihetetlen mi is különbözünk egymástól...még akkoris ha 1nek szurkolunk!
Én sem mindíg adok igazat más szurkolótársamnak! Tudom jól h valakit nagyon elvakít a fanatizmus, és nem lát nem hall...

Nos h a témánál maradjunk, én is azt mondom h Massanak megvan az esélye arra h idén távozzon a Ferrariból (ahogy Webbonak is), de ezt nem mi fogjuk eldönteni, sőt még nagyon ők se, majd a csapat eldönti az idei évi teljesítményük alapján!
Az amit írtál h ugymond "asztalon van" Massa újabb 3 éves szerződése, ez ma már egyet jelent a semmivel!Majd akkor ha ezt a brazil szájából hallom, igen aláírtam a Ferrarihoz, na akkor majd elhiszem!És amúgy is....egy szerződést felbontani ma már gyerekjáték! (nem feltétlen h így lesz, ha lesz), de a Forma-1-nek ezt a világát éljük, mit sem számít h van-e tehetség....pénz legyen, oszt jóvan!Láthattunk már sms-ben történő elbocsájtást, év közbeni szerződés felbontást stb...
Úgyhogy amíg nem HIVATALOS addíg kár gyilkolnotok egymást!Kimiről is cikkeznek mindenféle red Bullos szerződéses hülyeséget, mégsem hiszem el...amíg ő nem mondja!
Részemről mondhatnám mind1 Massa marad vagy sem....bár szerintem ha megy Vettelt előbb viszik oda, mint Kubicát!Ami számomra elég sz@r szitu...pedig bele kell törődnöm akkor is ha nem szeretném Vettelt a Ferrariban látni, előbb utóbb ott fog kikötni!Legnagyobb sajnálatomra.

2010. április 06, 11:56
Válasz #44

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Vezetői hiba, nehezen vezethető autó ezek még orvosolhatók, de egy sz*r autóval mit tudsz kezdeni?
Nézd meg, mit kezdett vele Massa 2009-ben, fél év alatt 22 pontot szerzett, míg Alonzó egész évben 26-ot. Kimi 10 pontot az alatt a fél év alatt.

2010. április 06, 11:56
Válasz #43

Zsoltiy

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Azt azért én nem mondanám h mi kezdünk bármiféle vitát is! Ez két oldalú!
Ha nem az egyik kezdi, akkor a másik, ez minden fórumon jelen van! Csak az a nem mindegy h milyen sítlusban nyomják az illetők!
Persze védjed a kedvencedet, senki nem monta h ne, de ne azzal indokold meg a védelmedet, h másik pilótát meg lehordasz!Én Kimis létemre, mikor Massa a csapattársa volt, sosem húztam le Massat, akkor sem mikor Massa jobb volt nála!Viszont fordítva,  Massa drukkerektől más volt a helyzet!
És asszem pont te mondogattad nekem (pedig nem is én kezdtem) az egyik rádió műsorban, mikor valaki lehúzta Nelsinhot, h vegyünk vissza, és ne provokáljuk a drukkereit!
Hát ez igaz ám fordítva is...az elmult pár hsz-ben, Kimisek így, Kimisek úgy...foglalkozzunk Kimivel...stb! Mi ez ha nem vita gerjesztés!?

Tudni akarod hogy miért támadom a Kimiseket? Hát ezért:
Most már biztos, hogy ő lesz az új Barrichello. ;D
És még sok másért. Egyesek nem gondolják meg hogy mit írnak és egy olyan pilótát szekálnak aki mellesleg még F1-ben van. Én inkább hallgatnék a helyükben.
: 2010. április 06. - 11:48:50
Én csak leírtam hogy Felipe szerződését meghosszabítják remélve hogy többet nem jönnek azzal hogy ki fogják rakni. Erre mit kapok? Egy okos adminisztrátor a legelső a sorban, aki nem bírja megállni hogy valamit oda ne szóljon, a többi meg követte... hát ez van.. ilyen példát mutatva nem csoda hogy mindig csak a vita folyik itt!

2010. április 06, 11:39
Válasz #42

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én nem mondtam hogy Alonso rossz pilóta. És igen, győzzön a jobbik. De ezt is felesleges kimondani mert nemsokára jönnek az olyan hozzászólások sértett Kimisektől és Alonsosoktól hogy Alonso a jobbik. Elérünk mi így bármit is?
: 2010. április 06. - 11:18:49
Kiprovokáljátok, mi is ugyanúgy védjük kedvenceinket mint ti. Csak a különbség annyi hogy én legalábbis sosem kezdek vitákat, hanem az ilyen hülye hozzászólások miatt kezdődik minden:
Meg még sorolhatnám... De inkább én itt befejezem, sok sikert továbbra is Massa szekálásában! Amúgyis csak a Paddock miatt csatlakoztam és vagyok még itt ezen az Anti-Massa fórumon.

Azt azért én nem mondanám h mi kezdünk bármiféle vitát is! Ez két oldalú!
Ha nem az egyik kezdi, akkor a másik, ez minden fórumon jelen van! Csak az a nem mindegy h milyen sítlusban nyomják az illetők!
Persze védjed a kedvencedet, senki nem monta h ne, de ne azzal indokold meg a védelmedet, h másik pilótát meg lehordasz!Én Kimis létemre, mikor Massa a csapattársa volt, sosem húztam le Massat, akkor sem mikor Massa jobb volt nála!Viszont fordítva,  Massa drukkerektől más volt a helyzet!
És asszem pont te mondogattad nekem (pedig nem is én kezdtem) az egyik rádió műsorban, mikor valaki lehúzta Nelsinhot, h vegyünk vissza, és ne provokáljuk a drukkereit!
Hát ez igaz ám fordítva is...az elmult pár hsz-ben, Kimisek így, Kimisek úgy...foglalkozzunk Kimivel...stb! Mi ez ha nem vita gerjesztés!?

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek