Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hamilton: Helyreraktam Alonso-t!  (Megtekintve 3100 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Január 14, 19:08
Válasz #13

nick

• Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
A McLaren-Mercedes brit pilótája a Johnny Walker-nek adott interjújában elmondta, büszke arra, hogy első évében elverte a kétszeres spanyol világbajnokot.

Hamilton továbbra is büszke, és rendkívül határozott.

Lewis Hamilton 2007-ben a McLaren-Mercedes színeiben debütált a Forma-1-ben. Első évében egy olyan csapattársat kapott maga mellé, aki finoman szólva is tapasztalt volt, nem mellesleg kétszeres világbajnok.

Még talán Fernando Alonso is meglepődött azon, hogy Lewis milyen sebességet diktált, és rögtön felvette a ritmust .

Kapcsolatuk nem volt felhőtlen, rengeteget vitáztak a háttérben, amit a McLaren nem igazán tudott a helyén kezelni.

Végül mindketten elvesztették a világbajnoki címet, Kimi Räikkönen lett a befutó a Ferrarival, aki épp a woking-iakat hagyta el 2006 év végén az olaszok kedvéért.

Lewis felemás érzésekkel emlékezik vissza első szezonjára.

Lewis Hamilton

Az első Formula-1-es szezonomat egy világbajnok, egy kétszeres világbajnok mellett töltöttem, akit helyre is raktam. Megvertem őt.

Korábban senki nem tudta ezt megcsinálni, senki sem győzött le olyan világbajnokot, aki a Forma-1-ben tapasztalatai révén, és mentálisan is rendkívül erős volt.
:shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :uglystupid2: :D :D :D :shok: :shok:
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Január 14, 16:40
Válasz #12

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Már volt benn ez a hír. És már ki is lett tárgyalva.  :whistle:

Hát kb!  ???

Nem tudom, engem valahogy nem hoz lázba!
Vagy mondott, ilyet vagy nem!
És ha mondta is, nem lepődöm meg rajta!

2010. Január 14, 16:36
Válasz #11

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Jó hírből  sosem elég. ;)

2010. Január 14, 15:13
Válasz #10

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Már volt benn ez a hír. És már ki is lett tárgyalva.  :whistle:

2010. Január 14, 14:11
Válasz #9

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
A McLaren-Mercedes brit pilótája a Johnny Walker-nek adott interjújában elmondta, büszke arra, hogy első évében elverte a kétszeres spanyol világbajnokot.

Lewis Hamilton 2007-ben a McLaren-Mercedes színeiben debütált a Forma-1-ben. Első évében egy olyan csapattársat kapott maga mellé, aki finoman szólva is tapasztalt volt, nem mellesleg kétszeres világbajnok.

Még talán Fernando Alonso is meglepődött azon, hogy Lewis milyen sebességet diktált, és rögtön felvette a ritmust .

Kapcsolatuk nem volt felhőtlen, rengeteget vitáztak a háttérben, amit a McLaren nem igazán tudott a helyén kezelni.

Végül mindketten elvesztették a világbajnoki címet, Kimi Räikkönen lett a befutó a Ferrarival, aki épp a woking-iakat hagyta el 2006 év végén az olaszok kedvéért.

Lewis Hamilton

Az első Formula-1-es szezonomat egy világbajnok, egy kétszeres világbajnok mellett töltöttem, akit helyre is raktam. Megvertem őt.

Korábban senki nem tudta ezt megcsinálni, senki sem győzött le olyan világbajnokot, aki a Forma-1-ben tapasztalatai révén, és mentálisan is rendkívül erős volt.

2010. Január 13, 14:08
Válasz #8

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Simán egy bunkó kö**ög,

Gondolom most én is az vagyok,

2010. Január 09, 11:29
Válasz #7

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Haminek nem ez az első olyan nyilatkozata, amivel nagy port kavar azok szemében akik nem tulzottan szimpatizálnak vele!
Szeret arcoskodni picit, de ezt már megszokhattuk volna!
(Báris én már megszoktam)

Am meg nem kell ezeket a fordításokat szó szerint venni, egészen addíg amíg az angol HIVATALOS cikket nem látta az ember!
Ugyanis kedves Magyar honlapszerkesztő barátaink újabban igeny gyakran farkashibákat követnek el, fordítás terén!

2010. Január 08, 22:56
Válasz #6

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
Kicsit erős volt ez a nyilatkozat,de van benne igazság.Lehet,hogy csak azért látom így mert Lewis a kedvenc pilótám.Azért nem volt semmi,hogy az első évében majdnem világbajnok lett,úgy hogy Alonso volt a csapattársa.
Jó, hogy nem asszongya, hogy  megettem reggelire a kiscsákót! Hát azért álljon már meg a menet nem?  O0

2010. Január 08, 21:16
Válasz #5

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Kicsit erős volt ez a nyilatkozat,de van benne igazság.Lehet,hogy csak azért látom így mert Lewis a kedvenc pilótám.Azért nem volt semmi,hogy az első évében majdnem világbajnok lett,úgy hogy Alonso volt a csapattársa.

2010. Január 08, 19:48
Válasz #4

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
enyhe hát széllel sikerült
:shok: :shok: :shok: az inkább hurrikán volt
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Január 08, 18:13
Válasz #3

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
Sunyi fapofájú.....enyhe hát széllel sikerült ez neki, de semmi gond. Majd idén olyat kap, hogy nyulat fog.  aggressive

2010. Január 08, 14:47
Válasz #2

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Milyen szerény, csak kár, hogy pontegyelőéggel végeztek a 2007-es szezonban.

2010. Január 08, 14:40
Válasz #1

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése

Lewis Hamilton

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek