Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Malajzia, Kuala Lumpur 2010-04-04  (Megtekintve 42732 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. április 05, 16:17
Válasz #56

Replica

• Felipe Massa
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Nem vagyok sem Massa sem Alonso szurkoló, de nekem nyilvánvaló hogy Alo gyorsabb volt az előző 2 futamon, és mindkétszer Massa feltartotta..
Ilyenkor van egy nagyon egyszerű megoldás, a gyorsabb versenyző megelőzi a lassabbat.
: 2010. április 05. - 16:14:14
És mond már meg, hogy vezeti? Első futamon kiesnek előle, az már alapból plusz néhány pont, múltkor úgyszint, méghozzá nem is 1 ember esett ki előle, hanem vagy 2. Akkor miről beszélünk? Button2 kezd lenni Massa - bemákol mindent, a szurkolói meg azt hiszik, hogy mekkora májer, pedig egyáltalán nem az.

A tegnapi futamról nem is beszélve. Hányan is estek ki előle technikai hiba miatt? Schumi, Liuzzi, Kobayashi. Massa egy rohadt STR-t nem tudott megelőzni, ott kínlódott össze-vissza. Vezeti, de megint csak azért, mert mákja van. Amikor meg oda kellene tennie magát, majd meglátod, hogy megint megforog, s jön a szokásos mondat, hogy "valamiért beblokkolt a kocsi hátulja".
Megelőzte Buttont, aki alatt jobb autó volt az STR-nél. Hamiltonnál is volt olyan, hogy fél távig vonatozott valaki mögött (2008 Majazia), Raikkönen 19 körön át Barrichello mögött (2008 Melbourne) Tavaly Vettel meg nem tudott előzni, őt visznt sokszor előzték.

2010. április 05, 15:01
Válasz #55

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Viccesnek találod?Van valami információd Massa Melbourne-i autójáról?Nincs?Nekem van,akarod tudni Móka Miki? new_russian
Igen viccesnek találom. Nem akarom tudni, mert már Kína a következő helyszín, lassan nektek is tovább kell lépni. :) Tudom kifogás mindig van, hogy nem jól van beállítva Massa autója, de ezek nem kifogások, de mindegy. :)

2010. április 05, 14:42
Válasz #54

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Nem vagyok sem Massa sem Alonso szurkoló, de nekem nyilvánvaló hogy Alo gyorsabb volt az előző 2 futamon, és mindkétszer Massa feltartotta..

2010. április 05, 14:02
Válasz #53

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Viccesnek találod?Van valami információd Massa Melbourne-i autójáról?Nincs?Nekem van,akarod tudni Móka Miki? new_russian

És péntektől kezdve emiatt nem remekelt? Ugyanmár. :) Lehet, hogy a futamon baj volt az autójával, de Massa se volt éppen a helyzet magaslatán.

2010. április 05, 13:50
Válasz #52

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
:lol2: :rofl:
No nitro,no turbo,simple Bmw power...

2010. április 05, 13:19
Válasz #51

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Aha , erről beszélek. Beleszürkülni, mi?  3 futam után vezeti a vb-t, de beleszülrkült. ;D
A leggyorsabb autó a Red Bull. Semmit nem mutatott? 21. helyről 7. helyre jött fel, egy kiváló rajt után, majd szép előzést mutatott be Buttonon.
: 2010. április 05. - 11:28:39
Az az autó, amivel leggyorsabb köröket lehet futani, az nem rossz.Volt egy kisebb gondja a kuplunggal, ennyi. Feltekerte a motort egy előzés kedvvért, de rosszul sűlt... a motor.

És mond már meg, hogy vezeti? Első futamon kiesnek előle, az már alapból plusz néhány pont, múltkor úgyszint, méghozzá nem is 1 ember esett ki előle, hanem vagy 2. Akkor miről beszélünk? Button2 kezd lenni Massa - bemákol mindent, a szurkolói meg azt hiszik, hogy mekkora májer, pedig egyáltalán nem az.

A tegnapi futamról nem is beszélve. Hányan is estek ki előle technikai hiba miatt? Schumi, Liuzzi, Kobayashi. Massa egy rohadt STR-t nem tudott megelőzni, ott kínlódott össze-vissza. Vezeti, de megint csak azért, mert mákja van. Amikor meg oda kellene tennie magát, majd meglátod, hogy megint megforog, s jön a szokásos mondat, hogy "valamiért beblokkolt a kocsi hátulja".
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 05, 13:22 írta Adam Jonas »

2010. április 05, 13:01
Válasz #50

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ahogy Massa autója sem volt 100%-os Ausztráliban, mégs Alonzó előtt maradt.
:lol2: :rofl:

2010. április 05, 12:58
Válasz #49

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Nehéz beismerni az igazságot, de örülök, hogy beláttad, hogy Alonso nem 100%-os autóval ment, és így is gyors tudott lenni.
Ahogy Massa autója sem volt 100%-os Ausztráliban, mégs Alonzó előtt maradt.

2010. április 05, 12:45
Válasz #48

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Így van, Alonsonak tegnap nem volt használható autója, különben egyértelmű, hogy bejön a 10-be. A boxba is véleményem szerint túl későn hívták ki, de most már mind1. A rádión is rászóltak, hogy "Tudják, így nem könnyű...", szóval gondolom volt elég baj. Massa vezeti a VB-ét, igaz még egyszer sem győzött futamon. 2 pont, az semmiség. Szerintem most már Vettel is befog indulni, és most már Schuminak is ideje lesz vmit mutatnia. Alonso meg... tudjuk.  :) Nagy csata lesz.  :)

Nagy csata lesz, de tudod itt a massa fanatikusoknak ez felér egy vb győzelemmel, hogy megelőzte a csapatársát az összetettben. :)

2010. április 05, 12:41
Válasz #47

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Aha , erről beszélek. Beleszürkülni, mi?  3 futam után vezeti a vb-t, de beleszülrkült. ;D
A leggyorsabb autó a Red Bull. Semmit nem mutatott? 21. helyről 7. helyre jött fel, egy kiváló rajt után, majd szép előzést mutatott be Buttonon.
Az az autó, amivel leggyorsabb köröket lehet futani, az nem rossz.Volt egy kisebb gondja a kuplunggal, ennyi. Feltekerte a motort egy előzés kedvvért, de rosszul sűlt... a motor.

Nehéz beismerni az igazságot, de örülök, hogy beláttad, hogy Alonso nem 100%-os autóval ment, és így is gyors tudott lenni.

2010. április 05, 12:37
Válasz #46

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Csak helyeselni tudok Petrovval és Hamiltonnal kapcsolatban is. Szegény orosznak pechje volt, nem először.  :no_1:
Hamilton meg... Pff.. Na, az ilyenek miatt ne csodálkozzon, ha kilökik! Nagy igazság: ki mint vet, úgy arat!  :knuppel2:
Alonso a mai versenyéért megérdemli a tiszteletbeli Kimi címet, rogyadozó kocsival is mindent megpróbált, még néhány ilyen verseny, és talán szurkolni is tudok neki...  ::-)
Atyaisten... :shok:
No nitro,no turbo,simple Bmw power...

2010. április 05, 12:25
Válasz #45

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Sajnálni tudlak.. Milyen mentség? Te írod álladóan Massára, hogy ilyen beállítás meg olyan, olvasd már el Alonso nyilatkozatát, vagy nézd vissza a felvételeket, hogy nem volt alkalmas autója, ezt nem lehet felfogni.

Így van, Alonsonak tegnap nem volt használható autója, különben egyértelmű, hogy bejön a 10-be. A boxba is véleményem szerint túl későn hívták ki, de most már mind1. A rádión is rászóltak, hogy "Tudják, így nem könnyű...", szóval gondolom volt elég baj. Massa vezeti a VB-ét, igaz még egyszer sem győzött futamon. 2 pont, az semmiség. Szerintem most már Vettel is befog indulni, és most már Schuminak is ideje lesz vmit mutatnia. Alonso meg... tudjuk.  :) Nagy csata lesz.  :)

2010. április 05, 11:30
Válasz #44

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Massa kezd szépen, lassan beleszürkülni a mezőnybe. Ebbe az évbe konkrétan mondhatni, semmit nem mutatott, holott az autója most alkalmas lenne rá. Nem adok neki 2 évet, s Kimi sorsára fog jutni ő is.
Aha , erről beszélek. Beleszürkülni, mi?  3 futam után vezeti a vb-t, de beleszülrkült. ;D
Sajnálni tudlak.. Milyen mentség? Te írod álladóan Massára, hogy ilyen beállítás meg olyan, olvasd már el Alonso nyilatkozatát, vagy nézd vissza a felvételeket, hogy nem volt alkalmas autója, ezt nem lehet felfogni.

2010. április 04, 22:52
Válasz #43

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Én tudom, hogy fordított esetben Massa el lett volan könyvelve bénának. Gyuláék is fikázták volna, de most Alonzo ült abban az autóban, így mindjért jött a mentség. Ausztráliában is, ha Alonzo lett volna elöl a csúszkáló autóval, Massa meg mögötte nem tudta volna megelőzni, már körberöhögték volna, de Alonzot még dicsőítették is.
Ez itt a gond, assa alá van becsülve, de most a fagyi visszanyal.

Szerintem menj a f1világra, ott biztos megértenek. :wave:

2010. április 04, 22:14
Válasz #42

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én tudom, hogy fordított esetben Massa el lett volan könyvelve bénának. Gyuláék is fikázták volna, de most Alonzo ült abban az autóban, így mindjért jött a mentség. Ausztráliában is, ha Alonzo lett volna elöl a csúszkáló autóval, Massa meg mögötte nem tudta volna megelőzni, már körberöhögték volna, de Alonzot még dicsőítették is.
Ez itt a gond, assa alá van becsülve, de most a fagyi visszanyal.

Massa kezd szépen, lassan beleszürkülni a mezőnybe. Ebbe az évbe konkrétan mondhatni, semmit nem mutatott, holott az autója most alkalmas lenne rá. Nem adok neki 2 évet, s Kimi sorsára fog jutni ő is.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek