Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kína, Shanghai 2010-04-18  (Megtekintve 40778 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. április 18, 20:56
Válasz #70

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Hát nem tudom, én nem Vettel-t temetem, hanem az idei évét. Tavaly a diffúzoros dolog miatt ment el, mert a FIA hülyeséget mondott Newey-nak, most meg hol autó, hol szabályok be nem tartása...
: 2010. április 18. - 20:49:52
:D
[/quoteg]

Hát én meg már lehiggadtam! :) És abszolút bizakodó vok! Isten nem ver bottal...szóval ahogy Márti írta, majd a sors vissza adja ezeket!
150 es vérnyomásról belált a normál 100/70, röpke 4 óra kellett hozzá! :D Rekordot döntöttem! :)
Am n mindíg is a büntetés mellett voltam, ha valaki megszegi büntessék meg!Sosem rinyáltam ezért!Büntessenek igenis, ha valakivel elszalad a ló!
Akinek nincs sara, annak félnivalója sincs! Ez a mai futam számomra az FIA szégyenmustrájának történetében a N01!

2010. április 18, 20:50
Válasz #69

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát nem tudom, én nem Vettel-t temetem, hanem az idei évét. Tavaly a diffúzoros dolog miatt ment el, mert a FIA hülyeséget mondott Newey-nak, most meg hol autó, hol szabályok be nem tartása...
: 2010. április 18. - 20:49:52
Vettel esőmenő igen, de ettől függetlenül nem kell h papírforma is legyen...Trulli is az (volt) 1 körön sokat mutatott anno, időmérőkön is, viszont a rajtnál bebeambult...
Az h most 1 esős futamot nem ő nyert, az még nem azt jelenti h nem jó esőben!
Amit lehetett megtett ma, előzött sokat, meccselt a Nagy Scumival, nem is egyszer!Webberrel Hamiltonnal mit kakaskodtak körökön át, kísérték egymást!
A csapata meg ugy ahogy volt elbaszarintotta a versenyét...mondjuk Webberét is! Hozzá jött még a pocsék rajt...szinte csak Webberre figyelt, kis vaksi volt!
Nem csak 1 körön jó a Red Bull, azért ez tulzás!4-ből 4 pole az övéké, ez tény, de 4 futamból is az lenne 2(persze én nem ismerek olyat h ha), de egy megbízhatatlan autóval magasan verheti a mezőnyt, ha a célig nem tud eljutni!Arról nem is beszélve 2 hete is bebizonyították ennek ellenkezőjét egy 1-2-vel!
És nincsen semmiféle F csatornájuk! Már most mondom, állítható hasmagasság sincs!!!!!(még mielőtt valaki ezt vágná be)
Szóval mindezek ellenére, rengeteget csatázott ma, és 6.hely a ma látottak után nem egy katasztrófa.... nem akarok más példákkal jönni, h Mekkora nevek végeztek még így is mögötte!
Nincs ok a pánikra, nem köll temetni a kölköt! :)
: 2010. április 18. - 20:47:16
Látom nagyon azonos véleményen voltunk! Ez most tényleg véletlen! :D

:D

2010. április 18, 20:48
Válasz #68

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Vettel esőmenő igen, de ettől függetlenül nem kell h papírforma is legyen...Trulli is az (volt) 1 körön sokat mutatott anno, időmérőkön is, viszont a rajtnál bebeambult...
Az h most 1 esős futamot nem ő nyert, az még nem azt jelenti h nem jó esőben!
Amit lehetett megtett ma, előzött sokat, meccselt a Nagy Scumival, nem is egyszer!Webberrel Hamiltonnal mit kakaskodtak körökön át, kísérték egymást!
A csapata meg ugy ahogy volt elbaszarintotta a versenyét...mondjuk Webberét is! Hozzá jött még a pocsék rajt...szinte csak Webberre figyelt, kis vaksi volt!
Nem csak 1 körön jó a Red Bull, azért ez tulzás!4-ből 4 pole az övéké, ez tény, de 4 futamból is az lenne 2(persze én nem ismerek olyat h ha), de egy megbízhatatlan autóval magasan verheti a mezőnyt, ha a célig nem tud eljutni!Arról nem is beszélve 2 hete is bebizonyították ennek ellenkezőjét egy 1-2-vel!
És nincsen semmiféle F csatornájuk! Már most mondom, állítható hasmagasság sincs!!!!!(még mielőtt valaki ezt vágná be)
Szóval mindezek ellenére, rengeteget csatázott ma, és 6.hely a ma látottak után nem egy katasztrófa.... nem akarok más példákkal jönni, h Mekkora nevek végeztek még így is mögötte!
Nincs ok a pánikra, nem köll temetni a kölköt! :)
: 2010. április 18. - 20:47:16
Nincs F-csatorna, pedig gyorsabb volt Vettel Hamiltonnál. Közvetítésen egyértelműen látszott, hogy megölte a csatájukat az F-csatorna, mert csak annyival tudott rámászni Vettel, amennyivel hamarabb gyorsított ki. :)

Én Hamiltont se láttam utolsó helyről nyerni azért. :) Pedig van itt a mezőnyben olyan, aki F3-ba 24 kocsin keresztül gázol, s nyert 6 mp-es előnnyel nyert.

Ezt, hogy szerinted Vettel nem esőmenő, meg nem értem. Akkor Hamilton se az? Mert tavaly ő se produkált valami fényeset itt, ha visszaemlékszel. :)

Egyébként Vettel pont Sepangba nyer harmadik helyről. :P :D

Látom nagyon azonos véleményen voltunk! Ez most tényleg véletlen! :D

2010. április 18, 20:43
Válasz #67

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Annyira de annyira boldog vagyok!!!! :cheerful_h4h: Lewis három futam óta annyira jól megy.Tudom Lewis sokat szabálytalankodott,és nem kapta meg a megfelelő büntetést.  :blush: De akkor is briliánsan ment.
Button-nak nagy gratuláció ismét nagyon jól ment. :)Azt hittem Lew lesz a csapaton belül az erősebb,de most már látom,hogy kiegyenlített a két srác között az erőviszonyok.
Alonson meglepődtem,mert észre sem vettem,hogy kiugrott a rajtnál.De hát mindenki hibázik.Mondjuk neki is voltak érdekes manőverei.
Vettelről inkább nem mondok semmit...tisztelem Vettelt,de én akkor sem kedvelem. Furcsa,hogy mindenki azt mondja a legnagyobb esőmenő,még sem tudott olyan jól menni mint Lew.Pedig elméletileg a RB jobb mint a Mclaren.Úgy  látszik a RB egy körön nagyon jó de hosszabb versenytávon még nem láttam brillírozni.Érdekes módon én még nem láttam Vettel-t úgy versenyt nyerni,mint pl. Buttont,Hamiltont vagy Alonsot.Eddig mindig pole-ból nyert.Nem volt az,hogy a mondjuk az 5. helyről küzdje fel magát.Ha meg volt akkor bocsi. :)
Összességében nagyon tetszett a futam és már alig várom,hogy asrácok Európába jöjjenek. :)

Nincs F-csatorna, pedig gyorsabb volt Vettel Hamiltonnál. Közvetítésen egyértelműen látszott, hogy megölte a csatájukat az F-csatorna, mert csak annyival tudott rámászni Vettel, amennyivel hamarabb gyorsított ki. :)

Én Hamiltont se láttam utolsó helyről nyerni azért. :) Pedig van itt a mezőnyben olyan, aki F3-ba 24 kocsin keresztül gázol, s nyert 6 mp-es előnnyel nyert.

Ezt, hogy szerinted Vettel nem esőmenő, meg nem értem. Akkor Hamilton se az? Mert tavaly ő se produkált valami fényeset itt, ha visszaemlékszel. :)

Egyébként Vettel pont Sepangba nyer harmadik helyről. :P :D

2010. április 18, 20:25
Válasz #66

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Annyira de annyira boldog vagyok!!!! :cheerful_h4h: Lewis három futam óta annyira jól megy.Tudom Lewis sokat szabálytalankodott,és nem kapta meg a megfelelő büntetést.  :blush: De akkor is briliánsan ment.
Button-nak nagy gratuláció ismét nagyon jól ment. :)Azt hittem Lew lesz a csapaton belül az erősebb,de most már látom,hogy kiegyenlített a két srác között az erőviszonyok.
Alonson meglepődtem,mert észre sem vettem,hogy kiugrott a rajtnál.De hát mindenki hibázik.Mondjuk neki is voltak érdekes manőverei.
Vettelről inkább nem mondok semmit...tisztelem Vettelt,de én akkor sem kedvelem. Furcsa,hogy mindenki azt mondja a legnagyobb esőmenő,még sem tudott olyan jól menni mint Lew.Pedig elméletileg a RB jobb mint a Mclaren.Úgy  látszik a RB egy körön nagyon jó de hosszabb versenytávon még nem láttam brillírozni.Érdekes módon én még nem láttam Vettel-t úgy versenyt nyerni,mint pl. Buttont,Hamiltont vagy Alonsot.Eddig mindig pole-ból nyert.Nem volt az,hogy a mondjuk az 5. helyről küzdje fel magát.Ha meg volt akkor bocsi. :)
Összességében nagyon tetszett a futam és már alig várom,hogy asrácok Európába jöjjenek. :)

2010. április 18, 20:11
Válasz #65

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én nem tudom, hogy most hogy vannak a dolgok, de ugye kifele jövetnél a boxból van a szabály, hogy nem lépheted át a fehér vonalat. Én úgy gondolom, hogy ezt befele menetbe is érvényes lehet, szóval... :)

Hamiltont mindenképp büntetni kellene, mert ő ezt 2szer csinálta.

2010. április 18, 19:58
Válasz #64

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Miért, hogy kell bemenni a bokszba? Ráadásul elég csúszós ott az aszfalt és többen kicsúztak a sóderágyra.
Replica, kár erőlködnöd Nem lesz bünti. Ha Alonso nem előzte volna meg, akkor Alonso állt volna ott, de az gondolom neked jó lett volna. Ennyi. Ezen még te fogsz csácsogni 2-3évig.

2010. április 18, 19:53
Válasz #63

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Alonso is sietett nem bírta kivárni míg Massa bemegy a boxba mint ha séta autózna
Miért, hogy kell bemenni a bokszba? Ráadásul elég csúszós ott az aszfalt és többen kicsúztak a sóderágyra.

2010. április 18, 16:53
Válasz #62

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Nem is akartam elhinni hogy Alonso a rajtnál bakizott, olvastam hogy nagyon csalódott hogy ilyen hibát vétett, hát nem csodálom. De hát ember ő is és hibázik. A Ferrari taktikája rendkívüli volt megint, és tudták, hogy esni fog erre meg kétszer is kihívják őket egyszerre, szóval Dominak nagy grat!!  :clap7:
És az hogy megint itt sokan büntetést akartak, hát elárulom hogy tavaly meg az volt a baj mikor büntettek, most meg az hogy nem. Autó versenyeztek, ennyi, igaz Hami eszementül ment, mint ilyenkor szokott, sportszerűtlenül így van, mert egy nagy egós kis szaros, de el kell ismerni tud a gyerek nagyon is tud! Alonso is sietett nem bírta kivárni míg Massa bemegy a boxba mint ha séta autózna, nem akarom Massat bántani de nem hozza a megszokott formáját, nagyon kis félénk lett a pályán, nem villant, lassú mintha séta kocsikázna. Aláírom nem volt szép húzás Alonsotól, de ha ők itt nyáladzanak hogy mennyire fontos a csapat, ugye ők egy nagy család, akkor viszont ez volt a megfelelő lépés mert Massa nem hozat volna fel a 4.helyre a Ferrarit, így a Mclarennek több pontja lenne. ez ilyen egyszerű, sajnálom hogy Massa nem hozza amit tud igazán, ennyit erről, ezért nem
Alonsot kell csesztetni, és hagyjuk azt is hogy nem ugyan az a kocsi, dehogy nem. És az hogy megérdemelte volna Hami és Alonso a büntetést?... nem tudom, de higgyétek el,ha igen, majd visszakapják a sorstól. Várjátok ki türelmesen.
Amúgy amit Adam írt, hát igen, én már tavaly csalódtam az egész forma1-ben, és ez nem is fog változni. Ha nem esik eső akkor dögunalom, ha esik meg káosz, ez az év így fog eltelni, a forma 1-et úgy ahogy van a sok pénzéhes kocsog szétcseszte és ha így haladnak akkor még ennyi érték sem lesz. Rohadt nagy csalódás ez az egész ami ott folyik!!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. április 18, 16:45
Válasz #61

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Sziasztok!
Utélom ha vki Michael Schumacher-t szidja! Szerintem a Merci-vel vannak kisebb bajok a 4 csapat közül a Mercedes a leglassabb!
Néhány oldaln ilyeneket irnak Scumirol:
"gyalog is megelőznné őt a komplett mezőny"
"A 7 vb.-i címet ajándékba kapta"
"Kár volt visszatérni"

Meg ilyenek ezt azért Nem érdemli meg! Aki nem ért velem 1et irjon Forma1 Girl-nek
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. április 18, 14:47
Válasz #60

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A bokszban Massa várakozott Alonzó helyett, aki ugye tudjuk, hol, hogyan előzte meg, és ez elég nagy hátrányt jelentett.

SC alatt eltűnt a hátránya, simán feltudott volna zárkózni, de nem tudott, ez van. Innentől kezdve ez az ügy is lezárva.

2010. április 18, 14:43
Válasz #59

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
SC alatt mindenki egymás mögött volt, tehát a nagy lemaradás nem Alonso-nak köszönhető. Ennyit erről. Meg az ismétlés, nézd vissza!  :)

A bokszban Massa várakozott Alonzó helyett, aki ugye tudjuk, hol, hogyan előzte meg, és ez elég nagy hátrányt jelentett.

2010. április 18, 14:05
Válasz #58

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Előzött, Schumit is megelőzte, de Alonzónak köszönhetően nagy hátrányba került

SC alatt mindenki egymás mögött volt, tehát a nagy lemaradás nem Alonso-nak köszönhető. Ennyit erről. Meg az ismétlés, nézd vissza!  :)

2010. április 18, 14:03
Válasz #57

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Most írtam le, hogy ha annyira csúcs szuper a Maszat, akkor miért nem előzött? Csomó kör volt még a végéig, simán lehetett volna 5. is.  Kifogás, kifogás, kifogás.

Előzött, Schumit is megelőzte, de Alonzónak köszönhetően nagy hátrányba került
: 2010. április 18. - 13:52:33

Gondoltam emlékeztetlek kicsikét!

Miért van az, h midíg a "szegény" Massara jár rá a rúd? Mindenki szívott valamilyen szinten ezen a futamon (Kivéve a Renault) fogjad már fel!
Érdekes, hiszen itt arról van szó, hogy a csapattársa szorította le a fűre egy olyan helyen, ahol nem lehet. Tehát, neked hangsúlyozom, nem az a gond, hogy várt a bokszban, mert az előfordul, hanem az, hogy miért.
: 2010. április 18. - 13:54:34
Alonso és Massa beidézve

Lewis Hamilton és Sebastian Vettel mellett Fernando Alonsót és Felipe Massát is kihallgatták.
Hamilton azért kaphat büntetést, amiért a McLaren közvetlenül Vettel mellé engedte ki őt a kerékcsere után. A két autó fej-fej mellett haladt, és a többi csapat szerelőihez veszélyesen közel volt.

Martin Whitmarsh szerint nem kap büntetést csapata az esetet követően:
"Mindkét autót egyszerre indították el, az aszfalt is csúszott, Szerintem rendben leszünk. De ki tudja?"

Hamilton akár 25 másodperces büntetést is kaphat, ami azt jelentené, hogy a 6. helyre esne vissza a Kínai GP hivatalos végeredményében. De az is lehet, hogy a soron következő Spanyol GP-n kap pár rajthelyes büntetést.

Hamilton és Vettel mellett Alonsóékat is beidézték a versenybírák. A spanyol a boxbejáratnál előzte meg csapattársát, a felügyelők vizsgálják, hogy a manőver szabályos volt-e.

2010. április 18, 13:33
Válasz #56

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Megrovás, mindkettőnek... WTF?!

Vettel, leszorítás.. hogy az anyátokat! Fehér vonal között menni tilos? Jaj persze, de hülye vagyok!

Azt hiszem, ez volt az utolsó F1-es futam, amit megnéztem, jövő héttől átállok túraautóra meg Indyre.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek