Nem is akartam elhinni hogy Alonso a rajtnál bakizott, olvastam hogy nagyon csalódott hogy ilyen hibát vétett, hát nem csodálom. De hát ember ő is és hibázik. A Ferrari taktikája rendkívüli volt megint, és tudták, hogy esni fog erre meg kétszer is kihívják őket egyszerre, szóval Dominak nagy grat!!

És az hogy megint itt sokan büntetést akartak, hát elárulom hogy tavaly meg az volt a baj mikor büntettek, most meg az hogy nem. Autó versenyeztek, ennyi, igaz Hami eszementül ment, mint ilyenkor szokott, sportszerűtlenül így van, mert egy nagy egós kis szaros, de el kell ismerni tud a gyerek nagyon is tud! Alonso is sietett nem bírta kivárni míg Massa bemegy a boxba mint ha séta autózna, nem akarom Massat bántani de nem hozza a megszokott formáját, nagyon kis félénk lett a pályán, nem villant, lassú mintha séta kocsikázna. Aláírom nem volt szép húzás Alonsotól, de ha ők itt nyáladzanak hogy mennyire fontos a csapat, ugye ők egy nagy család, akkor viszont ez volt a megfelelő lépés mert Massa nem hozat volna fel a 4.helyre a Ferrarit, így a Mclarennek több pontja lenne. ez ilyen egyszerű, sajnálom hogy Massa nem hozza amit tud igazán, ennyit erről, ezért nem
Alonsot kell csesztetni, és hagyjuk azt is hogy nem ugyan az a kocsi, dehogy nem. És az hogy megérdemelte volna Hami és Alonso a büntetést?... nem tudom, de higgyétek el,ha igen, majd visszakapják a sorstól. Várjátok ki türelmesen.
Amúgy amit Adam írt, hát igen, én már tavaly csalódtam az egész forma1-ben, és ez nem is fog változni. Ha nem esik eső akkor dögunalom, ha esik meg káosz, ez az év így fog eltelni, a forma 1-et úgy ahogy van a sok pénzéhes kocsog szétcseszte és ha így haladnak akkor még ennyi érték sem lesz. Rohadt nagy csalódás ez az egész ami ott folyik!!