Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Massa kellemetlen helyzetbe hozta a Ferrarit  (Megtekintve 17037 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 17, 14:39
Válasz #68

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Ha a Ferrari kért, hogy szóljon szépeket Alonso-ról, akkor már rég rossz.. Jövőre lesz itt műsor, de főleg azért, mert Massá-nak a 2-es számú szerep jut.

Hát tudod, még asszem pont Te raktad be ide!H Montika ejnyebejnye Massa!
Aztán most szépített!
Hát bár így maradna, és jövőre csak a tiszta harc lenne, de kétlem!
Ha nem úgy lesz ahogy ő gondolta, nyilván a fenekét veri a földhöz mint egy kisgyerek!
Most még hozzá van szokva jóhoz..Kimi után!
De Aloval ugysem lesz könnyű dolga!
És szerintem ezt Massa egy véresen komoly háborúként fogja nézni!
Pedig nem az..csak sport!Ahol nyerni és veszíteni eggyaránt tudni kell!
Sajnos nekem már meg kellett tanulnom Kimi mellett!

2009. Október 17, 14:26
Válasz #67

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Igen, de ezzel gondolom csak szépíteni akarta!Megdorgálták a Ferrarinál, majd összehozattak velük egy mosolygós képet, és ezzel a körítéssel tisztázta, a beszólást!
Hát én meg azt mondom h nyugtával a napot...és majd pár hónap múlva kiderül h hogy is lesz ez a viszony!Meg h ki jön ki kicsodával!

Ha a Ferrari kért, hogy szóljon szépeket Alonso-ról, akkor már rég rossz.. Jövőre lesz itt műsor, de főleg azért, mert Massá-nak a 2-es számú szerep jut.

2009. Október 17, 14:24
Válasz #66

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Még rajta vagyok, csak nekem ez a nyilatkozatok mindig is viccesek lesznek. Egyszer még csalással vádolja, másodszor azt mondja neki, hogy ő előbb volt itt és harmadszor azt mondja, hogy azért jól kijövünk egymással.. Szegény nagy ütést kaphatott, hogy mindenfélét nyilatkozik és közben azt se tudja, hogy 2napja még mit mondott...

Igen, de ezzel gondolom csak szépíteni akarta!Megdorgálták a Ferrarinál, majd összehozattak velük egy mosolygós képet, és ezzel a körítéssel tisztázta, a beszólást!
Hát én meg azt mondom h nyugtával a napot...és majd pár hónap múlva kiderül h hogy is lesz ez a viszony!Meg h ki jön ki kicsodával!

2009. Október 17, 14:20
Válasz #65

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Na ilyen viccesre sikeredett, a beszúrásom! ;D
Cole le ne essél nekem a székről! :) ;D ;D ;D

Még rajta vagyok, csak nekem ez a nyilatkozatok mindig is viccesek lesznek. Egyszer még csalással vádolja, másodszor azt mondja neki, hogy ő előbb volt itt és harmadszor azt mondja, hogy azért jól kijövünk egymással.. Szegény nagy ütést kaphatott, hogy mindenfélét nyilatkozik és közben azt se tudja, hogy 2napja még mit mondott...

2009. Október 17, 14:15
Válasz #64

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
:2funny: :2funny: :2funny:

:rofl: :rofl: :rofl:

:8: :8: :8:

Na ilyen viccesre sikeredett, a beszúrásom! ;D
Cole le ne essél nekem a székről! :) ;D ;D ;D

2009. Október 17, 14:08
Válasz #63

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

2009. Október 17, 14:02
Válasz #62

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Massa: Jól kijövök majd Alonsóval

Felipe Massa úgy érzi, harmonikus lesz a kapcsolata Fernando Alonsóval a jövő évben, jóllehet szerdán megvádolta leendő csapattársát, hogy tudott a szingapúri csalásügyről, mellyel kellemetlen helyzetbe hozta csapatát.

Bár az FIA tisztázta a spanyol versenyzőt a vádak alól, Massa meglepő kijelentést tett a helyi riportereknek Brazíliában, melyben azt állította, hogy meglátása szerint az egykori világbajnoknak tudnia kellett a Renault tervéről, amit a Ferrari nem sokkal később szépíteni próbált közleményében.

Alonso még aznap elmondta, hogy nem tulajdonít különösebb jelentőséget leendő csapattársa kijelentésének, ahogy Massa sem gondolja azt, hogy mindez rányomná bélyegét kettejük kapcsolatára a jövőben.

A két versenyző pénteken találkozott egymással az interlagosi paddock-ban, és semmi jele nem volt annak, hogy bármiféle feszültség lenne közöttük, vagy neheztelnének egymásra.

"Csak kezet fogtunk egymással, és szokásos dolgokról beszéltünk, ennél több nem volt" – mondta Massa a pénteki sajtótájékoztatón. "De biztos vagyok abban, hogy hamarosan a következő évről is beszélni fogunk, és bízom abban, hogy egy jó csapatot alkotunk, és jó eredményeket szerzünk majd a Ferrarinak."

A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali szintén úgy gondolja, hogy semmiféle feszültség nem lesz a csapaton belül, és versenyzői jól kijönnek majd egymással, illetve segíteni fogják egymás munkáját a jobb eredmények elérése érdekében.

"Olyan versenyzőink lesznek, akik pontosan tudják, hogy mi a fő fókusz – hogy a csapat érdeke az első" – mondta az olasz szakember, aki versenyzőjével együtt, szintén ott volt a pénteki sajtótájékoztatón.

"Felipe már évek óta a családunk tagja, így nagyon jól ismeri a szabályokat. Biztos vagyok abban, hogy Fernando is meg fogja érteni, mert ez a csapatunk természete és ezt tiszteletben kell tartani."

"Semmi probléma nem lesz" – tette hozzá Domenicali.

2009. Október 16, 20:34
Válasz #61

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Ha nézted a világbajnokság  akkor láttad hogy Hamiltont támogatták. Ron Denis kinyalta a seggét. Monocon kívül mondjál egy esetet amikor támogatta a csapat Alonsot. Akkor a versenyen meg se közelítet  Alonsot nem kellett elengedni. Hamilton sokkal több támogatást kapott egész évbe. Alonso akkor szólt amikor elkezdték lenézni és semmibe venni.Miért szerinted Hamilton egy CSALÓ????? Akkor értem ezért fogták vissza Alonsot mert őt nem érdekelte volna a csapat. Alonso világbajnok akart lenni. .Hamilton pedig nem!!
Ausztráliától Monacoig Alonso kapta a jobb taktikát! Monacoban Hamilton boksztatkikáját megváltoztatták, nehogy a spanyol elé kerüljön, és a végén még rá is kellett szólni.
Urban legend, hogy végig Hamiltont támogatták. A helyzet az, hogy Hamilton is megkapta a jobb boksztaktikát, és Alonso ezért kezdett el hisztizni, mert egyenlő bánásmódot kaptak. egyszer Hamié, máskor Aloé volt a jobb taktika, és ez nem tetszett a spanyolnak.
: 2009. október 16. - 20:32:41
Szegény Massa nem tudja ferrari töténelmét.1996-ban akkor 2-szerej bajnok M.Scumacher csatlakozót a csapat hoz. Az egész csapat őt támogatta. Lettek neki talp nyalói (Irvine,Barrichello,Massa).Akik mellette soha nem nyerhetek címet. Itt annyi különbség hogy Alonoso előtte elveri Massa száját. Utána lesz a brazil az inasa. Massa hasonlít Irvinera neki is nagy volt a pofája és csak 2-ik lett
lonso nem schumcher. Schumit sosem verték el a csapattársai, míg Alonsot igen. Trulli és Hamilton. Alonso csak kispikével és Fisicoval bírt el, ők meg nem Massa szint.

2009. Október 16, 17:05
Válasz #60

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Amennyit ki tudtam hámozni a mondandódból, arra megpróbálok válaszolni...
Egyrészt hazugság, hogy Alonso el volt nyomva, hiszen év elején ő volt a kedvezményezett, ő kapta a jobb taktikát pl Ausztráliától Monaacoig, és Hamiltonnak azt sem engedték, hogy támadja. Alonso akkor kezdett el hisztizni, amikor Dennis Hamiltonnak is megadta a lehetőséget, a jó taktikát, és így verte a spanyolt. Pontegyenlőség csak azért lett, mert Hamiltonnak a kémügy miatt el kelltt buknia a vb-t. 2 futammal a vége előtt még több ponttal Alonso előtt volt.
Ha nézted a világbajnokság  akkor láttad hogy Hamiltont támogatták. Ron Denis kinyalta a seggét. Monocon kívül mondjál egy esetet amikor támogatta a csapat Alonsot. Akkor a versenyen meg se közelítet  Alonsot nem kellett elengedni. Hamilton sokkal több támogatást kapott egész évbe. Alonso akkor szólt amikor elkezdték lenézni és semmibe venni.Miért szerinted Hamilton egy CSALÓ????? Akkor értem ezért fogták vissza Alonsot mert őt nem érdekelte volna a csapat. Alonso világbajnok akart lenni. .Hamilton pedig nem!!
: 2009. október 16. - 16:42:00

„Fernando-nak kell majd a Ferrarihoz alkalmazkodnia, nem pedig fordítva. Én tudom, mi hogyan működik a Ferrarinál, neki viszont még meg kell tanulnia. Ha én mennék a Renaulthoz, akkor nekem meg hozzájuk kéne igazodnom.” – mondta a brazil.
F1-live.hu
Szegény Massa nem tudja ferrari töténelmét.1996-ban akkor 2-szerej bajnok M.Scumacher csatlakozót a csapat hoz. Az egész csapat őt támogatta. Lettek neki talp nyalói (Irvine,Barrichello,Massa).Akik mellette soha nem nyerhetek címet. Itt annyi különbség hogy Alonoso előtte elveri Massa száját. Utána lesz a brazil az inasa. Massa hasonlít Irvinera neki is nagy volt a pofája és csak 2-ik lett
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. Október 16, 15:49
Válasz #59

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Hamilton mellett ha feltűnt egy csapat állt. Alonsoval szembe at egész csapat és Hamilton .Jó hogy nem marad egy olyan csapatnál a hol semmibe veszik .Ugyan annyi pontja volt mint Hamiltonak.Ha Hamiltontól úgy gondolód hogy kikapott. Akkor Kimi szarrá verte Massat évégén. Mi van ha kirúgták utána Alonso 2-szeres bajnoklett Trullinak hány futam győzelme van.
Amennyit ki tudtam hámozni a mondandódból, arra megpróbálok válaszolni...
Egyrészt hazugság, hogy Alonso el volt nyomva, hiszen év elején ő volt a kedvezményezett, ő kapta a jobb taktikát pl Ausztráliától Monaacoig, és Hamiltonnak azt sem engedték, hogy támadja. Alonso akkor kezdett el hisztizni, amikor Dennis Hamiltonnak is megadta a lehetőséget, a jó taktikát, és így verte a spanyolt. Pontegyenlőség csak azért lett, mert Hamiltonnak a kémügy miatt el kelltt buknia a vb-t. 2 futammal a vége előtt még több ponttal Alonso előtt volt.

2009. Október 16, 15:43
Válasz #58

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Luca meg már szánalmas ezzel a szent és sérthetetlen Ferraris nyáladzásával. Massa elmondta a véleményét és máris le lett szidva , mert rosszul tünteti fel a Ferrarit. Hát igen ezért is soha nem kedveltem ezt a csapatot, nyáladzanak össze-vissza.
Nem a ferrarit tüntette fel rosszul ha nem sajátmagát. Ezzel a kijelentéssel nevetséges lett .A ferrarinak elege van a Masaból hogy  álmok futást rendez .Elsőnek Hamiltont bántotta  meg. Utána a jövőbeli csapattársát sértegeti .A ferrari elfogatta hogy Hamilton jobb volt. Tisztelik annyira Alonsot hogy nem tűrik az ilyen vádakat.
: 2009. október 16. - 15:31:58
Ez LoL!
Alonso mellé mindig gyenge versenyzőket tettek, mert a versenyképes fickókkal meggyűlt a baja. 2004-ben kikapott Trullitól. 2007-ba Hamiltontól. Emellett megverte Fisit és kispikét. Trullit például azért rúgták ki, mert veszélyes volt Alonsora. Hamiltontól meg ő menekült el. Alonso csak Fisi és kispiké mellett tudott megmaradni, akik nem voltak veszélyesek rá.
Hamilton mellett ha feltűnt egy csapat állt. Alonsoval szembeállt egész csapat és Hamilton .Jó hogy nem marad egy olyan csapatnál a hol semmibe veszik .Ugyan annyi pontja volt mint Hamiltonak.Ha Hamiltontól úgy gondolód hogy kikapott. Akkor Kimi szarrá verte Massat évégén. Mi van ha kirúgták utána Alonso 2-szeres bajnoklett Trullinak hány futam győzelme van.

« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 16, 16:28 írta nick »
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. Október 16, 14:33
Válasz #57

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Az h Piké a csapat tagja volt, arról nem Alonso tehet!
Alo tette a dolgát, és autóversenyzett!
Mit kellett volna tennie?Állora fékezni az autót,h bevárja Pikét vagy mi?!
Tudsz ám néha olyanokat mondani h a fülem ketté áll!
Ennyi erővel Massa is el van kényelmesedve, mert Kiminél erősebb volt tavaly!
Ez olyan butaság!
Ez LoL!
Alonso mellé mindig gyenge versenyzőket tettek, mert a versenyképes fickókkal meggyűlt a baja. 2004-ben kikapott Trullitól. 2007-ba Hamiltontól. Emellett megverte Fisit és kispikét. Trullit például azért rúgták ki, mert veszélyes volt Alonsora. Hamiltontól meg ő menekült el. Alonso csak Fisi és kispiké mellett tudott megmaradni, akik nem voltak veszélyesek rá.

2009. Október 16, 14:28
Válasz #56

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Alonso el van kényelmesedve, mert Kispiké mellett nem volt kihívás. Most más lesz a helyzet. Az, hogy ahányszor erős csapattársa volt el is volt verve, nem neki kedvez. :)
Az h Piké a csapat tagja volt, arról nem Alonso tehet!
Alo tette a dolgát, és autóversenyzett!
Mit kellett volna tennie?Állora fékezni az autót,h bevárja Pikét vagy mi?!
Tudsz ám néha olyanokat mondani h a fülem ketté áll!
Ennyi erővel Massa is el van kényelmesedve, mert Kiminél erősebb volt tavaly!
Ez olyan butaság!

2009. Október 16, 14:26
Válasz #55

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Alonso el van kényelmesedve, mert Kispiké mellett nem volt kihívás. Most más lesz a helyzet. Az, hogy ahányszor erős csapattársa volt el is volt verve, nem neki kedvez. :)
Majd meglátjuk...

2009. Október 16, 14:24
Válasz #54

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Így van. Alonso majd a pályán válaszol, addig a kiscsi Massa meg a riportereknek. :)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek