Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Massa kellemetlen helyzetbe hozta a Ferrarit  (Megtekintve 17043 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 15, 13:53
Válasz #8

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Persze, hogy nem lesz jó vége, ha ezt gy folytatja, de végülis valahogy hangot kell adni annak, hogy nem örül Alonso érkezésének. :) Vajon azt is tudja, hogy nem lesz ő első számú pilóta? :D

2009. Október 15, 13:41
Válasz #7

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Sztem meg ennek nem lesz jó vége, ha már most kakaskodik!
Túl kellene tennie magát azon h nem lett tavaly vb!És a csapatot előszedni, nem másokon verni le a port!
A végeredményen ugysem változtat!
Szóval felesleges feszítenie a húrt!
: 2009. október 15. - 13:40:11
Nekem nem lesz meglepetés, ha más lesz a csapattársa 2011-től.

Nyílt titok, h Kubica a helyére pályázik!
Szal ez csak Replicának lesz meglepatés! ;)

2009. Október 15, 13:39
Válasz #6

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Aztán nehogy meglepődj, mint a Kimisek! :)

Nekem nem lesz meglepetés, ha más lesz a csapattársa 2011-től.

2009. Október 15, 13:23
Válasz #5

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Te erre büszke vagy....szerintem ez nem valami fényes a jövőbeli kapcsolatukra!
Ha a Kimi féle nyilatkozatból Te mit vettél le, akkor Én is jogosan mondok hasonlót!
Mert várhatóan lesz, ha Massa már most kezdi a kötözködőset játszani! :-\
Igen, ez a minimum, ha kérdezik, elmondja a véleményét az esetről. Tavaly Szingapurban ő bukta a legtöbbet Alonsoék akcióján, és már akkor megmondta, hogy szerinte csalás történt. Az idő őt igazolta!
: 2009. október 15. - 13:23:17
Massa magának csinálta a bajt! 2010 az utolsó éve lesz a Ferrari-nál, és még verve is ez.  :1:
Aztán nehogy meglepődj, mint a Kimisek! :)

2009. Október 15, 13:17
Válasz #4

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Massa magának csinálta a bajt! 2010 az utolsó éve lesz a Ferrari-nál, és még verve is ez.  :1:

2009. Október 15, 12:56
Válasz #3

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Gratula Massának, így kell ezt csinálni! Naná, hogy Alonso tudott az esetről! Egyértelmű, ahogy az is, hogy nem meszelhették el, mert túl sok pénzt hoz a konyhára.
De annak nagyon örülök, hogy már most megmodnja a frankót, így jövőre igen jó buli elé nézünk!

Te erre büszke vagy....szerintem ez nem valami fényes a jövőbeli kapcsolatukra!
Ha a Kimi féle nyilatkozatból Te mit vettél le, akkor Én is jogosan mondok hasonlót!
Mert várhatóan lesz, ha Massa már most kezdi a kötözködőset játszani! :-\

2009. Október 15, 12:37
Válasz #2

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Gratula Massának, így kell ezt csinálni! Naná, hogy Alonso tudott az esetről! Egyértelmű, ahogy az is, hogy nem meszelhették el, mert túl sok pénzt hoz a konyhára.
De annak nagyon örülök, hogy már most megmodnja a frankót, így jövőre igen jó buli elé nézünk!

2009. Október 15, 12:01
Válasz #1

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Bár még nem is csapattársak, a Ferrarinak máris közbe kellett avatkoznia, hogy csökkentse a feszültséget, miután Felipe Massa az újságíróknak kerek perec kijelentette, hogy véleménye szerint Fernando Alonso igenis tudott a tavalyi szingapúri csalásügyről.

A Ferrari brazil versenyzője, aki július végi balesete óta nem aktív résztvevője a Forma-1-nek, duplán csalódott a tavaly történtek miatt, mert nem csak a sport jó hírneve került veszélybe, hanem úgy érzi, a csalásügy miatt veszítette el a tavalyi világbajnoki címet.

Massa a héten visszatért hazájába, ahol a hétvégén megrendezésre kerül a szezon utolsó előtti versenye, amit ő fog leinteni.

A brazil pilóta szerdán, egy médiaebéden vett részt, ahol az újságíróknak érdekesen nyilatkozott a tavalyi botrányról, és leendő csapattársáról.

"Kétség nem fér hozzá, hogy Fernando tudott róla. Elképzelhetetlen, hogy nem volt tudomása arról, hogy mi történik. Meggyőződésem, hogy igenis tudott a tervről, hiszen ez is a logikus" – jelentette ki Massa.

Mindez pedig nagy port kavart az olasz és spanyol médiában, így a Ferrari nem tehetett mást, mint néhány órával később kiadott egy közleményt hivatalos weboldalán, melyben maga az érintett tisztázta magát.

"Amit mondtam, az csak a megérzéseimen alapul, nincsenek konkrét bizonyítékaim" – mondta a brazil pilóta. "Az FIA Motorsport Világtanács bejelentette, hogy semmi nem utal arra, hogy Fernandót értesítették volna arról, hogy mi történik, és én ezt tiszteletben tartom."

"Természetesen csalódott vagyok a tavaly Szingapúrban történtek miatt. Már számtalanszor elmondtam, hogy mit gondolok erről, így itt az ideje, hogy lezárjuk ezt a fejezetet, és a jövőbe tekintsünk."

"Azt viszont már most kijelenthetem, hogy mindez nem fogja befolyásolni a kapcsolatomat Fernandóval, mikor csapattársak leszünk jövőre" – tette hozzá Massa, aki jövőre visszatér a Forma-1-be.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek