Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Massa kellemetlen helyzetbe hozta a Ferrarit  (Megtekintve 17040 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 16, 14:23
Válasz #53

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Pszichológia hadviselés, amit majd mindeki csinál. Hamilton is Kimivel szemben. Ahogy anno Alonso is Hamiltonnal szemben.
És ez bejön? Mert szerintem nem. Alonso nem olyan ember, aki egy ilyen nyilatkozatól félne...
: 2009. október 16. - 14:22:29
Én meg pont azért tettem be, mert te az ilyenekre adsz. Massa sem mondta ki, hogy a rönó kizárásával szeretne bajnok lenni, mégis ragaszkodsz hozzá. :)

Jaj, ezt nem kell. Ha már ott vagy a forumlán, akkor keresd vissza, de az elé nem volt oda írva, hogy sajtó. :D

2009. Október 16, 14:22
Válasz #52

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Mindent magától mond az ember, vagy nem? :D

Itt egy újabb nyilatkozat, de most egy szakújságíró is nyilatkozik Massa rosszindulatairól.. Be van tojva a jövő évtől... ;)

Massa: Alonso-nak kell alkalmazkodnia!

A Ferrari brazilja egyre többet foglalkozik Alonso-val, nem mindig pozitív hangvételben. Most arról beszélt, hogy a spanyolnak kell alkalmazkodnia a Ferrarihoz.

Massa az utóbbi pár napban eléggé kiosztotta a következő szezontól már csapattársát, a kétszeres világbajnok Fernando Alonso-t elsősorban a tavaly Szingapúrban történtek miatt. A Ferrari elnöke azóta rá is szólt a brazilra.

Most arról beszélt, immáron sokkal nyugodtabban Massa, hogy Alonso-nak kell majd alkalmazkodnia a Ferrarihoz.

„Fernando-nak kell majd a Ferrarihoz alkalmazkodnia, nem pedig fordítva. Én tudom, mi hogyan működik a Ferrarinál, neki viszont még meg kell tanulnia. Ha én mennék a Renaulthoz, akkor nekem meg hozzájuk kéne igazodnom.” – mondta a brazil.

Massa Szingapúros kijelentései után James Allen, neves szakújságíró, is kitért egy esetleges Alonso-Massa ellentétre.

„Ami az érdekes Massa megnyilvánulásaival kapcsolatban, hogy meg akarja mutatni Alonso-nak, hogy őt nem lesz könnyű félrenyomni. Ennek része az is, hogy Alonso gyenge pontjaira játszik, mint például a botrányban játszott szerepe.” – írta Allen.

F1-live.hu
Pszichológia hadviselés, amit majd mindeki csinál. Hamilton is Kimivel szemben. Ahogy anno Alonso is Hamiltonnal szemben.
: 2009. október 16. - 14:20:38
És te hiszel a sajtónak? Ezt sehol nem nyilatkozta le így hamilton, ahogy a címben szerepel, ez csak PR fogás. Én azt hittem, hogy Te ezeket tudod, de úgy látszik tévedtem, bocsi.
Én meg pont azért tettem be, mert te az ilyenekre adsz. Massa sem mondta ki, hogy a rönó kizárásával szeretne bajnok lenni, mégis ragaszkodsz hozzá. :)

2009. Október 16, 14:15
Válasz #51

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Elképzelhetőnek tartom, h felhozza, hisz már rövid időn belül 3 szorra vagy hanyaggyára mondogatja!
Massa most a magabiztos arcát probálná mutatni, csakhát nem biztos h így kellene!
Ráérnek majd összemérniük magukat 2010 ben!
Nem kell már most erősködni!
Rövid időn belül ezekre Alonso is válaszolni fog!

Így van. Alonso majd a pályán válaszol, addig a kiscsi Massa meg a riportereknek. :)

2009. Október 16, 14:12
Válasz #50

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Massa korán kezdi a szájalást, de ahogy előbb is leírtam, be van tojva... Majd, ha Alonso jobb lesz nála, akkor miket fog mondani? megint felhozza a Szingapúros ügyet? Elképesztő... A Ferrari megbánja, hogy Kimi küldte el.

Elképzelhetőnek tartom, h felhozza, hisz már rövid időn belül 3 szorra vagy hanyaggyára mondogatja!
Massa most a magabiztos arcát probálná mutatni, csakhát nem biztos h így kellene!
Ráérnek majd összemérniük magukat 2010 ben!
Nem kell már most erősködni!
Rövid időn belül ezekre Alonso is válaszolni fog!

2009. Október 16, 14:05
Válasz #49

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Erre meg azt mondom, h a legjobb védekezés a támadás!
Igy akarja bebizonyítani, h mekkora fölényben van!Ez csak szájalás....
De nem biztos h jó vége lesz, ha ilyen ütemben kekeckedik!
Így nem lehet egy jövőbeli jó viszonyt kiépíteni!És ez most akárkire érthetném, nem pont Massara!

Massa korán kezdi a szájalást, de ahogy előbb is leírtam, be van tojva... Majd, ha Alonso jobb lesz nála, akkor miket fog mondani? megint felhozza a Szingapúros ügyet? Elképesztő... A Ferrari megbánja, hogy Kimi küldte el.

2009. Október 16, 13:54
Válasz #48

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

Itt egy újabb nyilatkozat, de most egy szakújságíró is nyilatkozik Massa rosszindulatairól.. Be van tojva a jövő évtől... ;)

A Ferrari brazilja egyre többet foglalkozik Alonso-val, nem mindig pozitív hangvételben. Most arról beszélt, hogy a spanyolnak kell alkalmazkodnia a Ferrarihoz.

Massa az utóbbi pár napban eléggé kiosztotta a következő szezontól már csapattársát, a kétszeres világbajnok Fernando Alonso-t elsősorban a tavaly Szingapúrban történtek miatt. A Ferrari elnöke azóta rá is szólt a brazilra.

Most arról beszélt, immáron sokkal nyugodtabban Massa, hogy Alonso-nak kell majd alkalmazkodnia a Ferrarihoz.

„Fernando-nak kell majd a Ferrarihoz alkalmazkodnia, nem pedig fordítva. Én tudom, mi hogyan működik a Ferrarinál, neki viszont még meg kell tanulnia. Ha én mennék a Renaulthoz, akkor nekem meg hozzájuk kéne igazodnom.” – mondta a brazil.

Massa Szingapúros kijelentései után James Allen, neves szakújságíró, is kitért egy esetleges Alonso-Massa ellentétre.

„Ami az érdekes Massa megnyilvánulásaival kapcsolatban, hogy meg akarja mutatni Alonso-nak, hogy őt nem lesz könnyű félrenyomni. Ennek része az is, hogy Alonso gyenge pontjaira játszik, mint például a botrányban játszott szerepe.” – írta Allen.

F1-live.hu

Erre meg azt mondom, h a legjobb védekezés a támadás!
Igy akarja bebizonyítani, h mekkora fölényben van!Ez csak szájalás....
De nem biztos h jó vége lesz, ha ilyen ütemben kekeckedik!
Így nem lehet egy jövőbeli jó viszonyt kiépíteni!És ez most akárkire érthetném, nem pont Massara!

2009. Október 16, 13:50
Válasz #47

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Sajtó: Hamilton nem akarja Räikkönent csapattársnak

És te hiszel a sajtónak? Ezt sehol nem nyilatkozta le így hamilton, ahogy a címben szerepel, ez csak PR fogás. Én azt hittem, hogy Te ezeket tudod, de úgy látszik tévedtem, bocsi.

2009. Október 16, 13:50
Válasz #46

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nem jelentette ki, csak a büntetés mértékét kifogásolta, ami kifogásolható is!
Addig lovagol ezen, amíg kérdezik. Magától nem mondja.
: 2009. október 16. - 13:16:59

A spanyol Sport napilap értesülései szerint a McLaren az év végén megválik Heikki Kovalainentől, de Räikkönen és Rosberg mellett Adrian Sutillal is tárgyalásokat folytatnak.

A spanyol lap úgy tudja, hogy Lewis Hamilton azzal fenyegette meg a csapatát, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését, amennyiben Räikkönent leigazolják. Korábban hasonló hírek jelentek meg Rosberg érkezése kapcsán is, ezt azonban a tavalyi bajnok nem akarta megerősíteni.

"Egy erős csapattársat szeretnék, mert ez a McLaren érdeke. Örülnék, ha Heikki maradna, mivel jó pilóta, és remekül együtt tudunk dolgozni." – jelentette ki a brit pilóta.

http://www.formula.hu/f1/sajto-hamilton-nem-akarja-raikkonent-csapattarsnak-c29046.html

Háháhá :2funny: Hát ezen most jót röhögtem!
Nem is fedi a cím azt ami a szövegben van!Ham nem tesz olyan kijelentést,sőt Kimi neve sem szerepel az általa mondottakban!
Az ha Ham fenyegetelődzik, nem csak Kimit érinti, hanem Rosberget is írják(pedig ők nagy spanok-igaz Replica?:) :)Együtt buliznak stb.....
Amúgy meg az újság szerint.....tehát Ham szavaiból ez nem derül ki!Nem is erősíti meg de nem is cáfolja!Magyarul mintha nem is mondott volna semmit!
Heikki meg nem ellenfél neki, láthatjuk h szinte nem is tud pontot szerezni a csapatnak!
őt azért szeretné h maradjon, mert nem veheti fel vele a versenyt!Ésszerü!Csak ebben nem ő dönt!
Meg amúgy sem feltételezem Hamiről, h a szerződés hosszabbítását attól tenné függőve h ki lesz a csapattársa! ;)Ez olyan vicces!Ilyet még nem is halottam!

2009. Október 16, 13:49
Válasz #45

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

F1-live.hu

2009. Október 16, 13:19
Válasz #44

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Massa a Renulat egész évi pontjaira gondolt, de ha jobban elolvasod, akkor ezt észre is veszed. :) Logikus, hogy nem mondja ki, de célzott rá.... Mindegy, sajnos ezen az ügyön még mindig ő lovagol, de vajon meddig?
: 2009. október 16. - 13:16:59
Az egy dolog h ő mit szeretne, meg egy másik dolog, hogy mi lesz!
Még jó h ilyet mond, mivel ő a vb a csapatnál!Nem Kova!
Amúgy meg egy szóval nem mondta h Kimit nem szeretné csapattársnak, báris én nem emlékszem h ilyen kijelenést tett volna!

A spanyol Sport napilap értesülései szerint a McLaren az év végén megválik Heikki Kovalainentől, de Räikkönen és Rosberg mellett Adrian Sutillal is tárgyalásokat folytatnak.

A spanyol lap úgy tudja, hogy Lewis Hamilton azzal fenyegette meg a csapatát, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését, amennyiben Räikkönent leigazolják. Korábban hasonló hírek jelentek meg Rosberg érkezése kapcsán is, ezt azonban a tavalyi bajnok nem akarta megerősíteni.

"Egy erős csapattársat szeretnék, mert ez a McLaren érdeke. Örülnék, ha Heikki maradna, mivel jó pilóta, és remekül együtt tudunk dolgozni." – jelentette ki a brit pilóta.

http://www.formula.hu/f1/sajto-hamilton-nem-akarja-raikkonent-csapattarsnak-c29046.html

2009. Október 16, 08:12
Válasz #43

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Lemaradtál róla? Hamilton kijelentette, hogy csapaton belül ő az első ember, és ezt kiharcolta magának. Hami nem szeretné, hogy Kimi legyen a csapattársa!

Az egy dolog h ő mit szeretne, meg egy másik dolog, hogy mi lesz!
Még jó h ilyet mond, mivel ő a vb a csapatnál!Nem Kova!
Amúgy meg egy szóval nem mondta h Kimit nem szeretné csapattársnak, báris én nem emlékszem h ilyen kijelenést tett volna!

2009. Október 16, 00:16
Válasz #42

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Azt mondta, hogy az lett volna a fair büntetés, és ez így is van. A pontok elvételével Hamilton is előrébb lépett volna, azaz ő sem nyert volna vele. :)

Massa a Renulat egész évi pontjaira gondolt, de ha jobban elolvasod, akkor ezt észre is veszed. :) Logikus, hogy nem mondja ki, de célzott rá.... Mindegy, sajnos ezen az ügyön még mindig ő lovagol, de vajon meddig?

2009. Október 16, 00:06
Válasz #41

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Azt mondtam, hogy a pontokat akarja elvenni a Renault-tól..
Azt mondta, hogy az lett volna a fair büntetés, és ez így is van. A pontok elvételével Hamilton is előrébb lépett volna, azaz ő sem nyert volna vele. :)

2009. Október 16, 00:03
Válasz #40

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Én meg bemásoltam az eredeti szöveget, és azt sehol nem mondja, hogy így akar bajnok lenni.
Azt mondtam, hogy a pontokat akarja elvenni a Renault-tól..

2009. Október 16, 00:02
Válasz #39

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Nem, de jobb is, mert nem érteném, amit mondana....

Leírtam mikor nyilatkozta le. :) Nem kell itt terelni, mert lenyilatkozta, csak nem látod be.  ;)
Én meg bemásoltam az eredeti szöveget, és azt sehol nem mondja, hogy így akar bajnok lenni.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek