Én nagyon boldog vagyok hogy Alonso Ferrari hoz ment.Szerintem Alonso az egyik legjobb pilóta mezőnyben.A ferrari remélem tudneki hozzá méltó kocsit adni.Ha Alonsot megbecsülik akkor sokra viheti a ferraiba.Ferrari egy jó csapat Alonso jó pilóta ez egy jó páros.
: 2009. október 01. - 14:54:31
Hamilton Massát is elverte.Ja meg Kimi is elverte Massát, ráadásul Schumacher inasa volt.
Hamilton jobb, mint Alonso.Miért???Mert 2-dik lett 2007-ben ugyanannyi ponttal és nem 3-dik.Ráadásul úgy, hogy a csapat és Ron Denis őt segítette.Trulli tényleg jobb volt.Csak az a baj, hogy nem nyert világbajnokságot.Nagy Massa ferrari évek előtt is olyan jó volt???Ráadásul Kimitől sem volt jobb.
Beszél zöldségeket.

Schumacher mellett mindenki vízhordó lett volna, Kimi is. Tavaly kimi is az volt Massa mögött, nem?

2007-ben Hamilton fölényesen vezette a vb-t alonso előtt, és csak az utolsó két futamon adta le az előnyét, ami sok szakértő szerint nem a véletlen műve volt.
Monacoig Alonso volt a kedvezményezett a Mclarennél, még Haminak sem engedték, hogy támadja. Hamilton túl jó volt már az első évében is, ezért verte meg Alonsot.
Massa jobb volt Kiminél, nézd meg az egymás elleni mérleget. Miért nem Massát rúgták ki, ha Kimi jobb volt nála?

Ugye nem gondolod, hogy egy csapat a jobbik versenyzőjét rúgja ki?