Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: HIVATALOS: Alonso aláírt a Ferrarihoz....  (Megtekintve 117309 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 15, 08:28
Válasz #319

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Tiszta PR látogatás volt a Red Bullnak köszönhetően. Persze, ha megkérdezik, akkor azt mondja, hogy Kimi miatt jött. :D
: 2009. október 14. - 22:58:12
Jóban lehetnek, de az még nem barátság. A barátság az, amikor pályán kívül is találkoznak egymással, buliznak stb.

Igen azt mondja, de nyilatkozta is asszem!
Akkor a többi Red Bullos miért nem ment ki!Ök kimivel nagyon jóban vannak, csomó fotón együtt vannak, ahogy Alonsoval is!
Szinte az összes fotón röhögni látom öket, magyarul biztos egy hullámhosszon vannak!
De úgylátszik ez neked még ez is fáj!
Komolyan kezdem azt hinni, h Te még a levegőt is sajnálod Kimitől!
Ez már több mint vicces Replica! :D

2009. Október 14, 23:21
Válasz #318

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
]Jóban lehetnek, de az még nem barátság. A barátság az, amikor pályán kívül is találkoznak egymással, buliznak stb.

Kiről is beszélsz?

Alonso és Kimi jóba vannak, vagy ezt Te nem érted? Miért kell bulizni együtt, meg iszogatni?

ha a trióról, akkor azt már leírtam...

2009. Október 14, 23:00
Válasz #317

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Hülyeség Replica!! :)

Egyrészt Red Bull végett, másrészt kimi miatt is, azt hiszem még vidi is van róla.. ;)
Tiszta PR látogatás volt a Red Bullnak köszönhetően. Persze, ha megkérdezik, akkor azt mondja, hogy Kimi miatt jött. :D
: 2009. október 14. - 22:58:12

Kimi és Alonso jóba vannak, de miért kell hogy elmenjenek valahova egymással? Tudtommal ez nincs rájuk kötelezve is, hogy menj el bulizni valamelyik pilótával... :D Ez a Kimi ellenes dolog nagyon másfelé kezd elmenni...
Jóban lehetnek, de az még nem barátság. A barátság az, amikor pályán kívül is találkoznak egymással, buliznak stb.

2009. Október 14, 22:19
Válasz #316

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Sztil, Rosberg és Hamilton sokszor együtt mennek szórakozni. Sutil és Rosbeg nálunk együtt mulatott.

Képzeld el, mert ők nagyon jóba vannak egymással. Hamilton köztudottan nem híres a pilóták között, de Sutil-nak és Rosberg-nek sincs túl sok haverja. Én is folyton együtt látom őket, de ők azért, mert régi nagy "barátok."  Össze is illenek...

Kimi és Alonso jóba vannak, de miért kell hogy elmenjenek valahova egymással? Tudtommal ez nincs rájuk kötelezve is, hogy menj el bulizni valamelyik pilótával... :D Ez a Kimi ellenes dolog nagyon másfelé kezd elmenni...

2009. Október 14, 21:05
Válasz #315

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
'Rendszerint a tehetségtelen kezdők, akik fizetnek azért, hogy vezethessenek. De ez az első alkalom, hogy egy kétszeres világbajnokot látok, aki fizet ezért'- állapította meg Raikkönen

Kiminek savanyú a szőlő! :)

Replica annyira fárasztó vagy, komolyan mikor ezt elolvastam szétröhögtem magam. gratulálok ehhez a kis cikkhez, ami olyan kamu, hogy már az elején bűzlött. Ez is csak Kimi elleni hadjárat, hogyan tudjunk még nagyobbat bele rúgni, típusú emberkék találhatták ki, vagy fordították le máshogyan.
Gondolom élvezted mikor rátaláltál, hát remélem jó napod lett ettől!  O0
Én Kimi helyében nem Alonsoról mondanák ilyneket, mert ő nem tehet róla, hanem mondjuk Domika meg Montzika, meg azokról akik keresztbe tettek neki.
Én ezt nem hiszem el, ez a hónap vicce! Értelme nincs ennek a cikknek, mert Alo semmit sem fizetett, elég értelmetlen ha Alonsot hibáztatja, vagy neki szól be. Mert mindenki tudja Alonso jó pilóta, nem egy Piquet, na ha Piquetnek mondta volna akkor elhiszem, mert ő neki viszont fizetni kell ha egyszer visszatérne az f1-be!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Október 14, 20:54
Válasz #314

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Hülyeség Replica!! :)

Egyrészt Red Bull végett, másrészt kimi miatt is, azt hiszem még vidi is van róla.. ;)

2009. Október 14, 20:50
Válasz #313

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Vettel pl elment mikor Kimi ralizott Finnországba, és megnézte!
Szép mese, hogy Kimi miatt ment ki. A valóság az, hogy a Red Bull miatt látogatott ki a ralira.

2009. Október 14, 19:06
Válasz #312

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Persze, ettől az odaszúrástól még kedvelheti Alonsot, bár az, hogy a spanyolnak köszönhetően IS repült, talán máshogy áll hozzá.
: 2009. október 14. - 18:38:15
Sztil, Rosberg és Hamilton sokszor együtt mennek szórakozni. Sutil és Rosbeg nálunk együtt mulatott.

Nahát...akkor mégis van ilyen!
Nem tudtam, én nem szoktam ilyesmivel foglalkozni!Mármint ugy annyira magánélettel!
Nekem csak a verseny számít!
Ettöl még tudom, h Kimi jóba van azokkal akiket felsoroltam!
Vettel pl elment mikor Kimi ralizott Finnországba, és megnézte!

2009. Október 14, 18:39
Válasz #311

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Aha, persze. :) Ha mondta is Kimi, akkor nem azért mondta, mert nem szereti Alonsot, de nem hiszek, hogy mondta volna.
Persze, ettől az odaszúrástól még kedvelheti Alonsot, bár az, hogy a spanyolnak köszönhetően IS repült, talán máshogy áll hozzá.
: 2009. október 14. - 18:38:15
Mondjál már pilótákat légyszi akik egy haveri társaságba tartoznak!
Én kajakra nem tudok..de csak azért mert lehet h hidegen hagy, h a magánéletében mit csinál! ;D

2009. Október 14, 17:54
Válasz #310

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
A hivatalos Ferrari fórumon ott van, ők meg közelről tudják a híreket.
: 2009. október 14. - 17:20:58
A jó barátok egészen mást jelent, hogy például magánéletben is összejönnek, találkoznak stb... erről szó nincs. Ez az egyike a sok kimis urban legendának!

Mondjál már pilótákat légyszi akik egy haveri társaságba tartoznak!
Én kajakra nem tudok..de csak azért mert lehet h hidegen hagy, h a magánéletében mit csinál! ;D

2009. Október 14, 17:25
Válasz #309

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

Aha, persze. :) Ha mondta is Kimi, akkor nem azért mondta, mert nem szereti Alonsot, de nem hiszek, hogy mondta volna.

2009. Október 14, 17:22
Válasz #308

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Kár, hogy az eredeti oldalon 8 Octobre 2009 a dátum. :D

Kíváncsi leszek, hogy felkerül valahova, de ismerjük a sajtót és képesek kifordítani mások szavait. :)
: 2009. október 14. - 17:20:58
Köztudott h jó barátok, jó a viszony köztük!
Az h te a tv előtt ezt nem látod..azért van mert nem ez van kihangsúlyozva, hanem a verseny!
Még jó h nem ölelkeznek futam előtt a rajtrácson..és üzennek neked, h nézd Replica milyen jóban vagyunk!
Vagy nem tudom mit vársz!
Kimi Vettel-el, Kovaval, És Aloval van jóban többnyire!És a pilótaparádén is az ő körükben látható álltalában!
A jó barátok egészen mást jelent, hogy például magánéletben is összejönnek, találkoznak stb... erről szó nincs. Ez az egyike a sok kimis urban legendának!

2009. Október 14, 16:11
Válasz #307

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Miért, láttad őket valaha együtt bulizni? Vagy magánemberként közös programon? Urban legend, hogy hű de mennyire jóban vannak. Kimit annyira rosszul érintette a kirúgása, hogy könnyezett is tőle Suzukában, és a feszültséget az ilyen beszólásokkal vezeti le.

Köztudott h jó barátok, jó a viszony köztük!
Az h te a tv előtt ezt nem látod..azért van mert nem ez van kihangsúlyozva, hanem a verseny!
Még jó h nem ölelkeznek futam előtt a rajtrácson..és üzennek neked, h nézd Replica milyen jóban vagyunk!
Vagy nem tudom mit vársz!
Kimi Vettel-el, Kovaval, És Aloval van jóban többnyire!És a pilótaparádén is az ő körükben látható álltalában! :)
: 2009. október 14. - 16:10:53

Kíváncsi leszek, hogy felkerül valahova, de ismerjük a sajtót és képesek kifordítani mások szavait. :)

Pfffffffffffff :)
Akkor megnyugodtam! ;D

2009. Október 14, 16:03
Válasz #306

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Majd akkor lesz fent, ha valaki lefordítja. Mai, ugyhogy idejük van rá.

2009. Október 14, 15:31
Válasz #305

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Amúgy Alonso és Kimi elég jóban vannak, tehát nagyon nem tudom elképzelni, h Kimi ilyen meredeken fogalmazott volna!
Amúgysem az ő műfaja, az ilyen beszólás!
Miért, láttad őket valaha együtt bulizni? Vagy magánemberként közös programon? Urban legend, hogy hű de mennyire jóban vannak. Kimit annyira rosszul érintette a kirúgása, hogy könnyezett is tőle Suzukában, és a feszültséget az ilyen beszólásokkal vezeti le.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek