Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: HIVATALOS: Alonso aláírt a Ferrarihoz....  (Megtekintve 117306 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 09, 12:12
Válasz #289

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Információ Nem elérhető
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Én meg sokba nézem, sőt mindenkiét..nem csak Kimiét!
Ahhoz h vb legyen valaki elég sokmndent le kell tenni arra a bizonyos asztalra!
Nem sétakocsikázással nyert eddíg vb-t senki!

Persze csak ha a meki nem töketlenkedett volna akkor nem Kimi a VB, csak úgy mint tavaly a ferka.
Ferka-meki 1-1
Massa is ezért nem lett VB tavaly pedig neki jár volna, nem pedig Hamiltonnak. Kár hogy nem vezették be legalább 2008-ra az érmes rendszert.

2009. Október 09, 12:07
Válasz #288

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Igen, de akkor nyert, mint Alo. Ettől még VB cím csak nem sokba nézem, csakúgy mint Hamiltonét.

Én meg sokba nézem, sőt mindenkiét..nem csak Kimiét!
Ahhoz h vb legyen valaki elég sokmndent le kell tenni arra a bizonyos asztalra!
Nem sétakocsikázással nyert eddíg vb-t senki!

2009. Október 09, 12:03
Válasz #287

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Igen, de Kimi is harcolt Schumival, 2003 ban, sajnos 2 ponttal alulmaradt!

Igen, de akkor nyert, mint Alo. Ettől még VB cím csak nem sokba nézem, csakúgy mint Hamiltonét.

2009. Október 09, 11:59
Válasz #286

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Persze mindkettő VB, csak Alonso-nak van 2, amit még Sumi-val megküzdve szerzett Rajkónak meg van 1 amit a mekisek adtak oda neki a kitűnő csapattaktikájuknak köszönhetően.
Összehasonlíthatatlan.

Igen, de Kimi is harcolt Schumival, 2003 ban, sajnos 2 ponttal alulmaradt!

2009. Október 09, 10:51
Válasz #285

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Persze h nem lehet őket összehasonlítani....nagy hülyeség is lenne!(Ez csak Replica szokása) :) ;)
Mindkettő vb, még jó h nem egyformák!
Majd meglátjuk mire mennek ketten Massaval..Én már leírtam erről a véleményem, dehát majd kiderül, tök fölösleges végülis előre találgatni!

Persze mindkettő VB, csak Alonso-nak van 2, amit még Sumi-val megküzdve szerzett Rajkónak meg van 1 amit a mekisek adtak oda neki a kitűnő csapattaktikájuknak köszönhetően.
Összehasonlíthatatlan.

2009. Október 09, 09:05
Válasz #284

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ezt most nem Kimifikának szánom, de Alonso-t és Kimit nem lehet még csak egy napon sem említeni csapat szempontból.
Kimi azonkívül hogy jó pilóta mást nem tud a csapatmunkához hozzátenni, még Alo igen.
A ferkának kellett egy Sumi tipusú pilóta egyrészt ezért cserélik le Rajkót, másrészt gondolom a szponzor is jól jött.

Persze h nem lehet őket összehasonlítani....nagy hülyeség is lenne!(Ez csak Replica szokása) :) ;)
Mindkettő vb, még jó h nem egyformák!
Majd meglátjuk mire mennek ketten Massaval..Én már leírtam erről a véleményem, dehát majd kiderül, tök fölösleges végülis előre találgatni!

2009. Október 09, 08:55
Válasz #283

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Újabban a cikkek címe, nem igazán a valósásgos szöveg tartalmát adják vissza!
Amúgy csak ugy mint Kimi, ő is azt nyilatkozta h a Ferraritól szeretne visszavonulni...hát majd meglátjuk!
Ennyire előre manapság a sportban nem lehet tervezni!
Mindannyian tudnánk példákat hozni...

Ezt most nem Kimifikának szánom, de Alonso-t és Kimit nem lehet még csak egy napon sem említeni csapat szempontból.
Kimi azonkívül hogy jó pilóta mást nem tud a csapatmunkához hozzátenni, még Alo igen.
A ferkának kellett egy Sumi tipusú pilóta egyrészt ezért cserélik le Rajkót, másrészt gondolom a szponzor is jól jött.

2009. Október 03, 10:00
Válasz #282

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Újabban a cikkek címe, nem igazán a valósásgos szöveg tartalmát adják vissza!
Amúgy csak ugy mint Kimi, ő is azt nyilatkozta h a Ferraritól szeretne visszavonulni...hát majd meglátjuk!
Ennyire előre manapság a sportban nem lehet tervezni!
Mindannyian tudnánk példákat hozni...

2009. Október 03, 09:19
Válasz #281

Gulyás Martin

• **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
    • www.formaone.5mp.eu
A hétszeres világbajnok,Michael Schumacher is aktív részese volt Fernando Alonso Ferrarihoz szerződtetésének,ismerte el maga a német.
http://5mp.eu/kepgaleria_nagyitas.php?azonosito=formaone&oldalkod=rIoz8fRJCA&kep=1995.jpg A gy?zelem a legjobb érzés számomra.Szeretem a sebességet és a gyorsaságot.

2009. Október 03, 00:10
Válasz #280

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Pedig már nagyon régóta mondom

http://f1forum.co.hu/index.php?topic=703.msg2954#msg2954

Tényleg mondtad, de a Ferraris részre nem emlékeztem. :D Én is remélem, hogy Haminak visszaadja a 2007-es Magyar Nagydíjat. :D Láttad a Szingapúr Nagydíjat, ahogy pacsiztak egymással, Alonso inkább kólát ívott, mint hogy a szemébe nézzen. Szóval lehetett érezni a feszültséget.

Idézet
Na ez jellemzi manapság a Forma1-et...

Ez már megint a kavarás, mert a hírben sehol se mondja ezt konkrétan. Ha Alonso elhagyja a Ferrari-t, akkor már nem fog visszamenni a régi csapatához, mert addigra már lehet, hogy nem is lesz Renault az F1-ben. :D

2009. Október 03, 00:01
Válasz #279

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nem gondoltam volna, hogy örülni fogsz neki, de komolyan.. :D   :)

Pedig már nagyon régóta mondom

http://f1forum.co.hu/index.php?topic=703.msg2954#msg2954

A legfontosabb, hogy azt akarom, hogy tanítsa móresre Hamiltont  :whistle:
Az emberek változnak és Alonso erre tökéletes példa. Nagyon más volt 3-4 évvel ezelőtt

Alonso: A Ferrari az utolsó csapatom

Alonso: Visszatérek a Renault-hoz? Nem lehetetlen!

Na ez jellemzi manapság a Forma1-et...

A valaha élt legjobb Forma 1-es pilóta!

2009. Október 02, 21:27
Válasz #278

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Beszél zöldségeket. :)
2002-ben nem ment Alonso a ferrari hoz.Elment Renault hoz és elverte Scumachernek száját.Nem mindenki lesz csicskás mint Massa.Monaco az 1-drb eset  fordítva sokall több és durvább esetek voltak.Ha Hamilton szándékosa adta le az előnyt akkor egy CSALÓ.Nagyon buta ha így égeti be magát.A csapat évégén futam után felebezett Hamilton javára hogy világbajnok legyen.Hát akkor ők biztosan nem akarták át adni a vilgbajnoki címet.Túl jó szerintem túlzás..De furcsa mérlegelésed.Kimi világbajnok ő beírta magát F1-töténetébe rá fognak évek múlva is emlékezni.Kutyát nem fogja érdekelni Massa mit csinált ha nem világbajnok.Tavaly Kimi nem állt be sorba az év elején mintt Massa 2006-ba Scumacher inasaként.ő ment versenyzett küzdőt és akart.Massa ráadásul Kimit is hozá segítette világbajnoki cím hez.1-évbe KIMI nyert,2-évbe Massa az ideji évet ne számítom....1:1..(ÉN világbajnoki címekbe mérlegellek nyert KIMI) Fordult ellő olyan hogy jobb pilótát küldtek el.TE ÍRTAD:A Trulli Alonso esetét.Utána Alonso még is 2-szeres világbajnok lett.EZEK UTTÁN GONDOLÁD HOGY KIBESZÉL ZÖLDSÉGEKET
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. Október 01, 20:17
Válasz #277

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Én nagyon boldog vagyok hogy Alonso Ferrari hoz ment.Szerintem Alonso az egyik legjobb pilóta mezőnyben.A ferrari remélem tudneki hozzá  méltó  kocsit adni.Ha Alonsot megbecsülik akkor sokra viheti a ferraiba.Ferrari egy jó csapat Alonso jó pilóta ez egy jó páros.
: 2009. október 01. - 14:54:31
Hamilton Massát is elverte.Ja meg Kimi is elverte Massát, ráadásul Schumacher inasa volt.
Hamilton jobb, mint Alonso.Miért???Mert 2-dik lett 2007-ben ugyanannyi ponttal és nem 3-dik.Ráadásul úgy, hogy a csapat és Ron Denis őt segítette.Trulli tényleg jobb volt.Csak az a baj, hogy nem nyert világbajnokságot.Nagy Massa ferrari évek előtt is olyan jó volt???Ráadásul Kimitől sem volt jobb.
Beszél zöldségeket. :) Schumacher mellett mindenki vízhordó lett volna, Kimi is. Tavaly kimi is az volt Massa mögött, nem? :)
2007-ben Hamilton fölényesen vezette a vb-t alonso előtt, és csak az utolsó két futamon adta le az előnyét, ami sok szakértő szerint nem a véletlen műve volt.
Monacoig Alonso volt a kedvezményezett a Mclarennél, még Haminak sem engedték, hogy támadja. Hamilton túl jó volt már az első évében is, ezért verte meg Alonsot.
Massa jobb volt Kiminél, nézd meg az egymás elleni mérleget. Miért nem Massát rúgták ki, ha Kimi jobb volt nála? :) Ugye nem gondolod, hogy egy csapat a jobbik versenyzőjét rúgja ki?

2009. Október 01, 20:03
Válasz #276

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
egyik szemem sír, a másik nevet. sír, hogy piros lesz, és nevet, hogy beteljesült az álma. sok sikert neki!

2009. Október 01, 18:49
Válasz #275

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Na, és ugye, hogy az is milyen jó? 4-es találatod lett (volna), ami több millió. :)

: 2009. október 01. - 09:48:31
Nem kell ez a hattyú halála, hogy Kimi a jó fiú, míg a Ferrari a rossz. A finn is tehet a kialakult helyzetről, és nem kell úgy csinálni, mintha rajta nem múlott volna a dolog.
Egyszerűen a mai napig nem tudott beilleszkedni a csapatba, és ez egy olyan csapatnál, mint a Ferrari megocsjáthatatlan bűn. Emlékszünk, amikor a 2007-ben Barcelonában a kiesése után, rögtön otthagyta a csapatot és haza repült jéghokit nézni? Na, pl az ilyenek miatt sincs helye a Ferrarinál. Scumacher ezt sosem tette volna meg, de Massa sem. A másik nagy gond, amiről nem is olyan rég Coulthard is beszélt, hogy Kimi nem jó tesztelő, nem tud aktívan részt venni egy autó fejlesztésében-ez már a McLarennél is probléma volt, akkor David volt a fő tesztelő-ezrért tesztelt többet Massa, aki kiváló tesztelő. Fontos dolog, hogy Kimi nem tud olaszul, míg Massa ezt is megtanulta, így a csapattal is könnyebben kommunikál, és az olaszok ezt nagyon sokra értékelik.
Emellé jött még a tavalyi kudarc, amikor a legjobb autóban ülve nyújtott nagyon gyenge teljesítményt. Idén sem tudta tartani a Massa által diktált tempót, 12 ponttal maradt el tőle, ami az autót nézve, igen soknak bizonyult.
Tehát, ne csináljunk úgy, mintha semmi nem történt volna. Kiminek azért kell mennie, mert sok helyen hinyossággal küzdött, ami egy csapat lételeme.

Figyuzz Replika szerintem írjál könyvet:"Hogyan utálom Én Kimi Raikkönent" címmel!Bíztos nagy sikered lesz....
Engem már nem hat meg túlzottan az utálkozásod!Uh nem is reagálok!
Nem adom meg az örömöt... ;)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek