Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: HIVATALOS: Alonso aláírt a Ferrarihoz....  (Megtekintve 117249 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Szeptember 25, 20:05
Válasz #199

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Oké a Mcalren nem a legbecsületesebb csapat és nem is mindíg úgy cselekszik ahogy kell.Mindenki azzal jön,hogy Lewis ott a középpont...Alonsoval nem jött ki mert sok dolog volt ami bekavart.Érdekes módon Kovalinennel kijön.Lehet,hogy Lewis nem a nyugodt pilóták mintaképe....de ő is ugyanúgy tiszteli Kimit és elismeri.Ha láttad 2007-ben Lewis gratulált legelsőnek Kiminek.
Lehet sok mindent mondani a Mclarenre de,azt nem ,hogy nem tisztelné meg Kimit.

Ez csak Replica agyszüleménye....szerintem szó nincs ilyenről h ne tsztelnék egymást...Dehogynem..csak mindenki a maga módján...Kimi is tiszteli a versenyzőtérsait...attól ezt lerendezi egy pacsival!Alo és Ham is egy agresszív versenyző..nem volt közöttük meg az összehang...de Kimi csendes őrült!ő teljesen más..mint aló..lehet h még vonzanák is egymást!:)
Ennek ellenére tartok tőle én is...aztán lehet h feleslegesen! :)

2009. Szeptember 25, 20:00
Válasz #198

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
A Ferrarinál is megkapta a támogatást, de riktán tudott élni vele. A McLarennél sem kapna több támogatást, főleg, hogy ott Hamilton a császár.

Oké a Mcalren nem a legbecsületesebb csapat és nem is mindíg úgy cselekszik ahogy kell.Mindenki azzal jön,hogy Lewis ott a középpont...Alonsoval nem jött ki mert sok dolog volt ami bekavart.Érdekes módon Kovalinennel kijön.Lehet,hogy Lewis nem a nyugodt pilóták mintaképe....de ő is ugyanúgy tiszteli Kimit és elismeri.Ha láttad 2007-ben Lewis gratulált legelsőnek Kiminek.
Lehet sok mindent mondani a Mclarenre de,azt nem ,hogy nem tisztelné meg Kimit.

2009. Szeptember 25, 19:16
Válasz #197

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
A Ferrarinál is megkapta a támogatást, de riktán tudott élni vele. A McLarennél sem kapna több támogatást, főleg, hogy ott Hamilton a császár.

Te mr csak tudod h mi lesz...mi vagy te Replica Jós? :D Hogy ennyire tudsz mindent...gyanús vagy nekem! ;)
: 2009. szeptember 25. - 19:16:03
Hát inkább te imádkozzál! Kimit én nem féltem, tök mindegy hova megy, ott megállja a helyét, és ott nagyobb tiszteletet kap, meg támogatást mint a Ferrarinál. A lényeg maradjon!

Így van..és mi kitartunk mellette!

2009. Szeptember 24, 23:58
Válasz #196

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Hát inkább te imádkozzál! Kimit én nem féltem, tök mindegy hova megy, ott megállja a helyét, és ott nagyobb tiszteletet kap, meg támogatást mint a Ferrarinál. A lényeg maradjon!

2009. Szeptember 24, 23:08
Válasz #195

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Szeptember 24, 22:50
Válasz #194

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Alonso nem csak megnehezíthezi Massa dolgát, meg is verheti. Ez benne van a pakliban. Főleg úgy, hogy Massa a fél szezont lábadozással tölti. Ha egészséges lenne, akkor nem félteném a spanyoltól. Inkább azért imádkottzz, hogy Kimi nehogy Hamilton csapattársa legyen, mert akkor cseberből-vederbe.

2009. Szeptember 24, 22:40
Válasz #193

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Én már szeretném ha Alo ferraris lenne, hogy megnehezítse Massa dolgát, látod Replica most a te rosszindulatúságod miatt én is ilyen lettem Massaval szemben.
Majd visszasíród Kimit abban biztos vagyok. Basszus ők lesznek a legütősebb páros, ja! Mekkorát fogok röhögni mikor Alonso veri Massat!

Amúgy meg szerintem Kimi visszamegy a mercihez, és az jobb lesz mint az a retkes piros csapat vagy menjen máshová, és alázza szét a Ferraisokat! Csak maradjon az f1-ben!!!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Szeptember 24, 21:30
Válasz #192

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Renénykedjetek. Br nekem Kimi jobb lenne ha maradna, mert Alonso sokkal nagyobb kihívás.

2009. Szeptember 24, 21:29
Válasz #191

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Csak ne hogy koppanj Replica, sztem az az a logikus, hogy a Ferrarinál, de gyanús hogy még mindig így tagadják...szóval bármelyik lehet, lehet hogy csak megtévesztés..nem tudni.. ;)

2009. Szeptember 24, 21:25
Válasz #190

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Hmm..sztem nem a Ferrari, hiába örülsz Repli, sztem nem ott, vagy BMW,vagy a Brawn..
Mondjuk 1%-hogy nem a Ferrari. :D Alonso évek óta Ferrarival akar versenyezni, így más lehetőség nem nagyon érdekli.

2009. Szeptember 24, 21:17
Válasz #189

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én nem nevetnék, de meglepődnék biztos, sajna nem lehet tudni semmit biztosra, minden elképzelhető, kkíváncsi vagyok rá, hogy Alonso mire ,vagy kire gondolt..
Ha tippelni kellene, mindenki a Ferrarira voksolna, de nem tudom..

De az mekkora blama lenne már, h mindenki várja a Ferrarihoz..vagyis sokan!És egyszer csak bejelentik..h átül a Brawn-ba!Rossberg..mehet a Mekibe, Kimi meg marad a Ferrarinál ;)

2009. Szeptember 24, 21:10
Válasz #188

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én nem nevetnék, de meglepődnék biztos, sajna nem lehet tudni semmit biztosra, minden elképzelhető, kkíváncsi vagyok rá, hogy Alonso mire ,vagy kire gondolt..
Ha tippelni kellene, mindenki a Ferrarira voksolna, de nem tudom..

2009. Szeptember 24, 21:08
Válasz #187

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hmm..sztem nem a Ferrari, hiába örülsz Repli, sztem nem ott, vagy BMW,vagy a Brawn..

Hehehe... :D Az lenne csak a nagy blama!Milyet röhögnék ;D

2009. Szeptember 24, 21:05
Válasz #186

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

2009. Szeptember 24, 20:39
Válasz #185

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Titokzatos csapat. Húha, vajon melyik lehet? ::-)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek