Üdvözöllek a fórumon! Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Oké a Mcalren nem a legbecsületesebb csapat és nem is mindíg úgy cselekszik ahogy kell.Mindenki azzal jön,hogy Lewis ott a középpont...Alonsoval nem jött ki mert sok dolog volt ami bekavart.Érdekes módon Kovalinennel kijön.Lehet,hogy Lewis nem a nyugodt pilóták mintaképe....de ő is ugyanúgy tiszteli Kimit és elismeri.Ha láttad 2007-ben Lewis gratulált legelsőnek Kiminek.Lehet sok mindent mondani a Mclarenre de,azt nem ,hogy nem tisztelné meg Kimit.
A Ferrarinál is megkapta a támogatást, de riktán tudott élni vele. A McLarennél sem kapna több támogatást, főleg, hogy ott Hamilton a császár.
Hát inkább te imádkozzál! Kimit én nem féltem, tök mindegy hova megy, ott megállja a helyét, és ott nagyobb tiszteletet kap, meg támogatást mint a Ferrarinál. A lényeg maradjon!
Hmm..sztem nem a Ferrari, hiába örülsz Repli, sztem nem ott, vagy BMW,vagy a Brawn..
Én nem nevetnék, de meglepődnék biztos, sajna nem lehet tudni semmit biztosra, minden elképzelhető, kkíváncsi vagyok rá, hogy Alonso mire ,vagy kire gondolt..Ha tippelni kellene, mindenki a Ferrarira voksolna, de nem tudom..