Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: HIVATALOS: Alonso aláírt a Ferrarihoz....  (Megtekintve 117252 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Szeptember 21, 18:36
Válasz #169

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Én nem azt kértem, hogy Kimi futamait sorold fel, hanem Massa gyenge szereplését, hiszen ezt mondtad. :)

Csak h felfogd, Kimi eredményeit is...azért írtam!
Mert te csak Massa eredményeit látod...Te is ezt csináltad csak pepitában!
És én nem Massa gyengeségeit tartom szemelőtt.ahogy te Kiminél!

2009. Szeptember 21, 13:07
Válasz #168

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Na akkor tény!Ausztráliában falnak ment..ok!Malajsiában úgy el cseszte a csapat a versenyét ahogy illett!Kína...esős futam volt...de legalább behozta az autót, mindanyian tudjuk h ő esőben nem szerepel jól!Bahreinben hozta az első pontokat a csapatnak!Barcelonában Technikai gondok miatt nem fejezett be versenyt.Monacoban megszerezte az első dobogós helyet a csapatnak!Törökben sérült autóval ment,ha jól emlékszem!Silverstone ban is szerzett egy pontocskát!Németben szintén technikai gondok....És a Magyar nagydíjtól meg már nem is sorolom h miket hozott, ezzel a pmpás Ferrarival!

Figyelj Replika én nem cseszegtetem Massat...nem az én stílusom!
Csak ha Te így akkor én is... ;)
Én nem azt kértem, hogy Kimi futamait sorold fel, hanem Massa gyenge szereplését, hiszen ezt mondtad. :)

2009. Szeptember 21, 08:09
Válasz #167

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Idén? Konkrétan mondd el, hogy melyik volt az a gyenge szereplése! Nem vitte túlzásba az eredményeket? 12 ponttal verte Kimit a Hungaroringig! Év elején nagyon rossz volt az autó, és ahogy egyre jobb lett, hozta az eredményeket. Massa a Hungaroringig zsinórban 5-ször volt pontszerző, ebből kettő dobogó! Kimi meg összesen 3-szor szerzett pontot.
Kínában a 3. helyről esett ki úgy, hogy Vetteli időket autózott! Idén is jobb volt, mint Kimi, pedig több baj érte. És ez nem duma, hanem tény, amit részletezek és bizonyítok, ha kétségbe vonod. ;)

Na akkor tény!Ausztráliában falnak ment..ok!Malajsiában úgy el cseszte a csapat a versenyét ahogy illett!Kína...esős futam volt...de legalább behozta az autót, mindanyian tudjuk h ő esőben nem szerepel jól!Bahreinben hozta az első pontokat a csapatnak!Barcelonában Technikai gondok miatt nem fejezett be versenyt.Monacoban megszerezte az első dobogós helyet a csapatnak!Törökben sérült autóval ment,ha jól emlékszem!Silverstone ban is szerzett egy pontocskát!Németben szintén technikai gondok....És a Magyar nagydíjtól meg már nem is sorolom h miket hozott, ezzel a pmpás Ferrarival!

Figyelj Replika én nem cseszegtetem Massat...nem az én stílusom!
Csak ha Te így akkor én is... ;)

2009. Szeptember 20, 21:24
Válasz #166

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Nem Replika nem a balesete...hane azelőtt!ő sem vitte tulzásba az eredményeket!
Massanak is voltak gyenge szereplései..pl mikor zsinórban nem fejezett be 3 futamot...szt stb...persze te csak mindíg igy műszaki hiba meg úgy...kiminek is voltahk műszaki gondjai...kicsivel több mint Massanak, egész pályafutása alatt!
És nem rokkant bele senki...
Ugyhogy ezt nem kell az ő számlájára írni!
Idén? Konkrétan mondd el, hogy melyik volt az a gyenge szereplése! Nem vitte túlzásba az eredményeket? 12 ponttal verte Kimit a Hungaroringig! Év elején nagyon rossz volt az autó, és ahogy egyre jobb lett, hozta az eredményeket. Massa a Hungaroringig zsinórban 5-ször volt pontszerző, ebből kettő dobogó! Kimi meg összesen 3-szor szerzett pontot.
Kínában a 3. helyről esett ki úgy, hogy Vetteli időket autózott! Idén is jobb volt, mint Kimi, pedig több baj érte. És ez nem duma, hanem tény, amit részletezek és bizonyítok, ha kétségbe vonod. ;)

2009. Szeptember 20, 18:45
Válasz #165

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
A Ferrari a tavalyi gyenge teljesítményét nézte, és döntöttek.
Persze, hogy Kimi szerezte idén az első pontokat, mert előtte Massa 3. helyről esett ki műszaki hiba miatt. No meg az első futamon is műszaki hiba miatt esett ki, míg Kimi a falnak ment. ;)
: 2009. szeptember 19. - 20:52:57
Az attól függ... ha Glockon múlt volna, akkor igen... de kis különbség, hogy ő nem 17 pontos hátrányban volt.
: 2009. szeptember 19. - 20:54:20
Massának idén mi volt a mélypont? A balesete? :)

Nem Replika nem a balesete...hane azelőtt!ő sem vitte tulzásba az eredményeket!
Massanak is voltak gyenge szereplései..pl mikor zsinórban nem fejezett be 3 futamot...szt stb...persze te csak mindíg igy műszaki hiba meg úgy...kiminek is voltahk műszaki gondjai...kicsivel több mint Massanak, egész pályafutása alatt!
És nem rokkant bele senki...
Ugyhogy ezt nem kell az ő számlájára írni!

2009. Szeptember 19, 20:55
Válasz #164

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Ezt szerintem jó magad sem hitted most el...! :)
Amúgy azt Te honnan tudod, h a Ferrari az év első felében nyujtott teljesítményét nézi...Én szerintem nem bontják meg a szezont!Milyen alapon mégis?
Az egész évi munkát nézzük nem?Vagy ezt most nagyon nem értem honnan jön neked..vagyis sejtem...de azt inkább már nem ragozom!
Elárulom h Kimi volt az akkor is idén aki megszerezte a Ferka első pontjait, nameg az első dobogót, nem is akárhol, hanem Monacoban!
A Ferrari a tavalyi gyenge teljesítményét nézte, és döntöttek.
Persze, hogy Kimi szerezte idén az első pontokat, mert előtte Massa 3. helyről esett ki műszaki hiba miatt. No meg az első futamon is műszaki hiba miatt esett ki, míg Kimi a falnak ment. ;)
: 2009. szeptember 19. - 20:52:57
Massa is csak szerecsével lett volna vb , nem?  ;)
Az attól függ... ha Glockon múlt volna, akkor igen... de kis különbség, hogy ő nem 17 pontos hátrányban volt.
: 2009. szeptember 19. - 20:54:20
Massanak is tavaly is idén is!Nem is csoda...

Massának idén mi volt a mélypont? A balesete? :)

2009. Szeptember 19, 20:34
Válasz #163

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ja állandóan az a 2008-as év! Már uncsi! Igen én sem értem, ezt a féléves dolgot, hát a suliban is év végén az egész évet nézik! De hát mit tehetünk, Massa hibátlan! :D
Igen igazad van az életüket kockáztatják, és megérdemlik azt a pénzt!
Szerintem már C.Ronaldo megelőzhette Kimit, mert brutális összegért szerződött át! :D

Lehet h a Ferrarinak dolgozik...bennfentes!Azért tudja ilyen jól...h mikor mit fog lépni a csapat, meg milyen írányba! :D
És azért ilyen biztos Alo érkezésében is...

2009. Szeptember 19, 20:26
Válasz #162

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Mindíg a 2008 as évvel jön mikor Kiminek nem ment annyir a szekér, ami természetesen nem is mindíg tőle függött,na de haggyuk!
Én csak a logikát nem értem az egészben , h a Ferrari miért csak a szezon első felét nézné, és aszerint döntene!Mrmint ahogy én a szavaiból kivettem!
Tök logikátlan lenne!
Ez az mindenkinek van mélypontja...Hamnek is volt...Massanak is tavaly is idén is!Nem is csoda...
Senki nem tökéletes...még a nagy Schumi sem volt az!
És én igenis megértem h ennyi a fizetésük...részben azért amiket te írtál...másrészt mert valahol ők egy nagyon veszélyes sportot űznek!Majdhogynem hasonlíthatnám őket a katonákhoz is!
Még jó h nem mi szurkolók döntünk az éves fizetésükről!
A másik meg az h Kimi igenis kiérdemelte azt h a világ egyik legjobban fizetett sportolója Tiger W. után!

Ja állandóan az a 2008-as év! Már uncsi! Igen én sem értem, ezt a féléves dolgot, hát a suliban is év végén az egész évet nézik! De hát mit tehetünk, Massa hibátlan! :D
Igen igazad van az életüket kockáztatják, és megérdemlik azt a pénzt!
Szerintem már C.Ronaldo megelőzhette Kimit, mert brutális összegért szerződött át! :D

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Szeptember 19, 20:03
Válasz #161

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Csak mert szerződést kötött a ferrari a santanderel már azt hiszik, hogy Alonso ott lesz
Ernyire azért még nem a szponzortól függ a pilóták sorsa

És a Ferrari ki is jelentette vagyis Montezemolo, h A Ferrari válassza ki a pilótákat...nem a szponzorok! ;D
: 2009. szeptember 19. - 19:55:58
Látom Replica már megint a tavalyi évvel jön, meg a mák vb-vel. Jajj.. erre már no comment!
A fizetéssel, meg mit törődsz nem tök mindegy mennyit kap, akkor jöhetnénk a focistákkal, például a C.Ronaldo, hát mennyit kap? És szerinted minden egyes meccsen mindig 100%-ot nyújt? meg beszélhetnénk másokról is, nem mindig tudsz 100% nyújtani, meg ráadásul ezek a sztár sportolóktól viszont elvárják, és ha nem úgy megy nekik, akkor már rögtön fikázzák! És mégis kapkodnak értük a csapatok! Mert az, hogy ebben az éveben sz*r volt,vagy ezen a futamon, meccsen az nem jelenti azt, hogy a másikban is, mert még is csak egy kiváló tehetség. Érted Replica?? Emberek vagyunk, hibázunk, nem lehet mindig 100%-os az ember!
Azt viszont hozzá teszem hogy sokkalom én is ezeket a fizetéseket, de hát azért nem
lennék a helyükben, mert végül is megdolgoznak azért a pénzért. Az a sok edzés minden nap, arcodba másznak a rajongók fotósok, szponzori szarokra járás, a sok interjú, nem sétálhatsz végig egy utcán mert rögtön felismernek, semmi magán élet, a sok rosszindulatú sajtós hírek stb. stb.

Mindíg a 2008 as évvel jön mikor Kiminek nem ment annyir a szekér, ami természetesen nem is mindíg tőle függött,na de haggyuk!
Én csak a logikát nem értem az egészben , h a Ferrari miért csak a szezon első felét nézné, és aszerint döntene!Mrmint ahogy én a szavaiból kivettem!
Tök logikátlan lenne!
Ez az mindenkinek van mélypontja...Hamnek is volt...Massanak is tavaly is idén is!Nem is csoda...
Senki nem tökéletes...még a nagy Schumi sem volt az!
És én igenis megértem h ennyi a fizetésük...részben azért amiket te írtál...másrészt mert valahol ők egy nagyon veszélyes sportot űznek!Majdhogynem hasonlíthatnám őket a katonákhoz is!
Még jó h nem mi szurkolók döntünk az éves fizetésükről!
A másik meg az h Kimi igenis kiérdemelte azt h a világ egyik legjobban fizetett sportolója Tiger W. után!

2009. Szeptember 19, 19:41
Válasz #160

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Látom Replica már megint a tavalyi évvel jön, meg a mák vb-vel. Jajj.. erre már no comment!
A fizetéssel, meg mit törődsz nem tök mindegy mennyit kap, akkor jöhetnénk a focistákkal, például a C.Ronaldo, hát mennyit kap? És szerinted minden egyes meccsen mindig 100%-ot nyújt? meg beszélhetnénk másokról is, nem mindig tudsz 100% nyújtani, meg ráadásul ezek a sztár sportolóktól viszont elvárják, és ha nem úgy megy nekik, akkor már rögtön fikázzák! És mégis kapkodnak értük a csapatok! Mert az, hogy ebben az éveben sz*r volt,vagy ezen a futamon, meccsen az nem jelenti azt, hogy a másikban is, mert még is csak egy kiváló tehetség. Érted Replica?? Emberek vagyunk, hibázunk, nem lehet mindig 100%-os az ember!
Azt viszont hozzá teszem hogy sokkalom én is ezeket a fizetéseket, de hát azért nem lennék a helyükben, mert végül is megdolgoznak azért a pénzért. Az a sok edzés minden nap, arcodba másznak a rajongók fotósok, szponzori szarokra járás, a sok interjú, nem sétálhatsz végig egy utcán mert rögtön felismernek, semmi magán élet, a sok rosszindulatú sajtós hírek stb. stb.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Szeptember 19, 16:20
Válasz #159

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Akkor a Ferrari piros lesz vagy "Santander" szinű?
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2009. Szeptember 19, 15:58
Válasz #158

danielb

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Csak mert szerződést kötött a ferrari a santanderel már azt hiszik, hogy Alonso ott lesz
Ernyire azért még nem a szponzortól függ a pilóták sorsa

2009. Szeptember 19, 15:34
Válasz #157

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

2009. Szeptember 19, 15:13
Válasz #156

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ezt már megbeszéltük, 2007-ben a szerencsén múlott, hogy Kimi végzett előrébb és lett bajnok. A teljesítményük azonos volt.  Tavaly viszont elég nagy volt a differnecia Massa javára, és az is ugyanolyan autó volt, amivel ő 6 győzelmet szerzett, míg Kimi csak 2-t.
Idén meg Massa baesetéig 22-10 volt az állás csapaton belül. A Ferrari ezt nézi, és így hozza meg a döntéseket.
Kimi akárhova is megy, nem fog már sztár gázsit kapni, egyszerűűen nem nyújt többet, mint más, aki sokkal kevesebbet keres.
: 2009. szeptember 19. - 15:05:50
Ha ő lenne túlfizetve és ezért gyatra teljesítményt nyújtana, akkor szólnék.

Ezt szerintem jó magad sem hitted most el...! :)
Amúgy azt Te honnan tudod, h a Ferrari az év első felében nyujtott teljesítményét nézi...Én szerintem nem bontják meg a szezont!Milyen alapon mégis?
Az egész évi munkát nézzük nem?Vagy ezt most nagyon nem értem honnan jön neked..vagyis sejtem...de azt inkább már nem ragozom!
Elárulom h Kimi volt az akkor is idén aki megszerezte a Ferka első pontjait, nameg az első dobogót, nem is akárhol, hanem Monacoban!

2009. Szeptember 19, 15:07
Válasz #155

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Figyelj Replica! Kimi ugyanolyan teljesítményű autóval vb lett, Massa nem, ezt be kell látni,  idén Kimi viszi a hátán a csapatot, ezért el kéne küldeni? Tavaly volt egy gyenge szezonja, de behozta magát 3. helyre, és megnyerték a csapat versenyt, akkor miért kéne elküldeni?

Nem tudom még idén mennyi botrány lesz, de ha ezt is megtörténik, akkor jön egy újabb.

Mondjuk ez a sok pénz láttán arra gondolok, hogy a csapatoknál nincs is válság, de az tény, hogy Alonso és Kimi elég sokba kerülnek, de ez valahol érthető. Ezt a sok pénzt én inkább a fejlesztésekre költeném, bár a Ferrari ezt megteheti, mert csak úgy ömlik a pénz hozzájuk, de hogy miért...
Ezt már megbeszéltük, 2007-ben a szerencsén múlott, hogy Kimi végzett előrébb és lett bajnok. A teljesítményük azonos volt.  Tavaly viszont elég nagy volt a differnecia Massa javára, és az is ugyanolyan autó volt, amivel ő 6 győzelmet szerzett, míg Kimi csak 2-t.
Idén meg Massa baesetéig 22-10 volt az állás csapaton belül. A Ferrari ezt nézi, és így hozza meg a döntéseket.
Kimi akárhova is megy, nem fog már sztár gázsit kapni, egyszerűűen nem nyújt többet, mint más, aki sokkal kevesebbet keres.
: 2009. szeptember 19. - 15:05:50
Amúgy meg ha Massaról lenne szó..biztos nem így vélekednél!
Ha ő lenne túlfizetve és ezért gyatra teljesítményt nyújtana, akkor szólnék.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek