Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: HIVATALOS: Alonso aláírt a Ferrarihoz....  (Megtekintve 117305 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Szeptember 24, 19:00
Válasz #184

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Ezzel megint nem jutottunk előrrébb..mi szurkolók ???
De nyilván a Ferrarira gondol..ha jól sejtem!
: 2009. szeptember 24. - 18:58:58
Ez már korábban is gondoltuk,hogy Alonso a Ferrarinál akarja folytatni.Nem mondott újat.
De nekem van egy olyan érzésem,hogy Kimi jövőre is marad csak más csapatnál. ;)

Na egyre gondoltunk :D
: 2009. szeptember 24. - 18:59:45
Én örülnék, ha Kimi maradna  a Ferrari-nál.  ;)

Én is...márcsak a zért is..mert jól áll neki a piros overál!
De nem a ruha tesz...ezt mind tudjuk :)

2009. Szeptember 24, 18:58
Válasz #183

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Én örülnék, ha Kimi maradna  a Ferrari-nál.  ;)

2009. Szeptember 24, 18:57
Válasz #182

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Ez már korábban is gondoltuk,hogy Alonso a Ferrarinál akarja folytatni.Nem mondott újat.
De nekem van egy olyan érzésem,hogy Kimi jövőre is marad csak más csapatnál. ;)

2009. Szeptember 24, 18:39
Válasz #181

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Na tessék, most eldöntötte, de szerintem közre játszott ez a botrány is, mert ha ez nincs, akkor maradt volna Brióssal. :)

Alonso: Már tudom, hogy hol akarom folytatni!

Fernando Alonso végre valahára kimondta, döntött, tudja, hogy hol akarja folytatni pályafutását a Forma-1-ben.

Már csak valóban napok, maximum hetek vannak vissza, és pont kerülhet egy hosszú ideje tartó történet végére.

A háttérben zajlanak a tárgyalások Fernando Alonso szerződtetését illetően. A Ferrari minden valószínűség szerint Kimi Räikkönen-t fogja elküldeni, ezzel kifizetve a 2010-es évre szánt bérét (49 millió dollár) a finnek.

A kétszeres spanyol világbajnok természetesen mondott néhány szót a terveiről is Szingapúrban.

„Már tudom, hogy hol akarom folytatni. Összeállt a kép.” – kezdte Fernando Alonso.

Alonso elmondta, egyelőre még nem írta alá a „titokzatos” csapattal a kontraktusát, így még ő sem tudja, hogy annál a bizonyos istállónál fog-e rajthoz állni jövőre az idénynyitón Bahrain-ben, vagy sem.

„Remélem, hogy hamarosan tudni fogom.” – tette hozzá Alonso.

F1-live.hu

2009. Szeptember 24, 09:47
Válasz #180

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. Szeptember 22, 21:41
Válasz #179

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Miről beszélsz? Massa műszaki hiba miatt bukta a 6 pontot érő 3. helyet, azaz nem rajta múlott, hogy kiesett. Ellenben Kimi saját magának köszönhette a palákolást és az ezzel járó 0 pontot. :)

Én miröl beszélek?Hát nem igazán erről amit most te leírtál!Ki mondta h Massan mullott h hibázott?Én a "volnáról" beszéltem...annak igen nagy jelentősége van!Tudod?
Te már megint nem arról beszélsz amiről én... :)
Nem tudom miért kell kifordítani azt amit írok...

2009. Szeptember 22, 21:34
Válasz #178

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Az h szerezte volna!Az tudod mit jelent?Hol élsz te Replica? ;)Ez vices volt!
Akkor nagyon rosszul emlékszel..mert Kimi folytatta akkor a versenyt, mármint miután sérült az autó...és csak a vége előtt 3 vagy 4 körrel(pontosan nem tudom), na akkor állt ki..és így rangsorolták!A vége előtt jóval történt...volt még csomó kör!
Nézz utánna, ha nem hiszel nekem!
Hát ez is elég nonszensz "mert Massa a 3. helyről esett ki műszaki hiba miatt." :D

Miről beszélsz? Massa műszaki hiba miatt bukta a 6 pontot érő 3. helyet, azaz nem rajta múlott, hogy kiesett. Ellenben Kimi saját magának köszönhette a palákolást és az ezzel járó 0 pontot. :)

2009. Szeptember 22, 20:50
Válasz #177

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Na de miért Kimi szerezte az első pontokat?! Massa egy futammal előtte, Kínában a 3. helyről!!! esett ki műszaki hiba miatt, azaz 6 pontot szerezhetett volna.
Kimi nem folytatta a futamot, a palánknak ment, és mivel ez a vége felé történt, 16.-nak sorolták. Ettől még a plánkon végezte.
Kimi csak azért szerzett előbb pontot a Ferrarival, mert Massa a 3. helyről esett ki műszaki hiba miatt. Ami a lényeg, hogy a Hungaroringre már 12 pontos előnye volt Massának, egy ratyi Ferrarival!

Az h szerezte volna!Az tudod mit jelent?Hol élsz te Replica? ;)Ez vices volt!
Akkor nagyon rosszul emlékszel..mert Kimi folytatta akkor a versenyt, mármint miután sérült az autó...és csak a vége előtt 3 vagy 4 körrel(pontosan nem tudom), na akkor állt ki..és így rangsorolták!A vége előtt jóval történt...volt még csomó kör!
Nézz utánna, ha nem hiszel nekem!
Hát ez is elég nonszensz "mert Massa a 3. helyről esett ki műszaki hiba miatt." :D

2009. Szeptember 22, 20:16
Válasz #176

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Bocsesz Kimi utánna folytatta a futamot..sérült autóval...és a futam leintése előtt 3 körrel kényszerült kiállni...amit regisztráltak is,mert a futamot nagyrészt teljesítette...igaz nem pontszerzőként!
Nem szereztek hanem Kim szerezte meg azt a 3 pontocskát!Igen két futam után..mivel a Nurburgringen szintén volt egy műszaki hibája!
Replica a tényeken te sem tudsz változtatni...hisz Kimi volt akkor is aki egy ratyi Ferrarival elsőként tudott pontokat szerezni... O0
Na de miért Kimi szerezte az első pontokat?! Massa egy futammal előtte, Kínában a 3. helyről!!! esett ki műszaki hiba miatt, azaz 6 pontot szerezhetett volna.
Kimi nem folytatta a futamot, a palánknak ment, és mivel ez a vége felé történt, 16.-nak sorolták. Ettől még a plánkon végezte.
Kimi csak azért szerzett előbb pontot a Ferrarival, mert Massa a 3. helyről esett ki műszaki hiba miatt. Ami a lényeg, hogy a Hungaroringre már 12 pontos előnye volt Massának, egy ratyi Ferrarival!

2009. Szeptember 22, 16:24
Válasz #175

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Massa az első futamon műszaki hiba miatt esett ki, míg Kimi a palánkank ment. Nem emlékszel? Tehát Massa műszaki, Kimi vezetői hiba által esett ki. Nem mindegy!
Ez a 12 pont nagy dolog volt, hiszen addig a Ferrari elég gyengén muzsikált, és csak 1-2 pontotkat szereztek. Így kell nézni. Kimi csak 2 futam után tudta ledolgozni!

Bocsesz Kimi utánna folytatta a futamot..sérült autóval...és a futam leintése előtt 3 körrel kényszerült kiállni...amit regisztráltak is,mert a futamot nagyrészt teljesítette...igaz nem pontszerzőként!
Nem szereztek hanem Kim szerezte meg azt a 3 pontocskát!Igen két futam után..mivel a Nurburgringen szintén volt egy műszaki hibája!
Replica a tényeken te sem tudsz változtatni...hisz Kimi volt akkor is aki egy ratyi Ferrarival elsőként tudott pontokat szerezni... O0

2009. Szeptember 22, 15:57
Válasz #174

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Idén az első 4 versenyen sehol nem volt ő sem...nem?
Mind a 2 en 2 futamot feladni kényszerültek...csak azzal a különbséggel h Kiminek mind a kettő technikai hiba volt!
Massa elintézte rögtön az elején a 4 nullázást, mig Kimi Bahrein-ben már pontokat szerzett...az első pontjait...azután jött egy technikai történet..majd megszerezte a Ferrari idei első dobogóját!
Ezek is tények...csak nem neked, vagy csak nem akarod tényként kezelni..mert nem Massat hozom ki belőle jobban!
És most hiába jössz azzal h 12 ponttal volt neki több...az tudom mi?1 futam győzelem meg egy 0-zás a másik részről...Nem 40 pontnyi különbség...mert te kb úgy tartod számon azt a pár pontot..mintah olyan behozhetetlan lett volna...sajnos nem tudjuk meg, mi lett volna!
Elég sz*r h a Ferrari ilyen gyengén szerepelt azon a 3 4 futamon az elején!
Massa az első futamon műszaki hiba miatt esett ki, míg Kimi a palánkank ment. Nem emlékszel? Tehát Massa műszaki, Kimi vezetői hiba által esett ki. Nem mindegy!
Ez a 12 pont nagy dolog volt, hiszen addig a Ferrari elég gyengén muzsikált, és csak 1-2 pontotkat szereztek. Így kell nézni. Kimi csak 2 futam után tudta ledolgozni!

2009. Szeptember 22, 08:16
Válasz #173

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Na de ha én valamit kijelentek, azt bizonyítani is tudom. Te kijelntetted, hogy Massának idén sok gyenge futama volt, de bizonyítani nem tudod. :)

Idén az első 4 versenyen sehol nem volt ő sem...nem?
Mind a 2 en 2 futamot feladni kényszerültek...csak azzal a különbséggel h Kiminek mind a kettő technikai hiba volt!
Massa elintézte rögtön az elején a 4 nullázást, mig Kimi Bahrein-ben már pontokat szerzett...az első pontjait...azután jött egy technikai történet..majd megszerezte a Ferrari idei első dobogóját!
Ezek is tények...csak nem neked, vagy csak nem akarod tényként kezelni..mert nem Massat hozom ki belőle jobban!
És most hiába jössz azzal h 12 ponttal volt neki több...az tudom mi?1 futam győzelem meg egy 0-zás a másik részről...Nem 40 pontnyi különbség...mert te kb úgy tartod számon azt a pár pontot..mintah olyan behozhetetlan lett volna...sajnos nem tudjuk meg, mi lett volna!
Elég sz*r h a Ferrari ilyen gyengén szerepelt azon a 3 4 futamon az elején!

2009. Szeptember 21, 22:44
Válasz #172

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Na akkor olvass már vissza légyszi..ki keszte a gyenge futamok felhántorgatását?:)
Persze mert kb fél szezonnál önhibályán kívül kiállni kényszerült a bajnokságból!

Na de ha én valamit kijelentek, azt bizonyítani is tudom. Te kijelntetted, hogy Massának idén sok gyenge futama volt, de bizonyítani nem tudod. :)

2009. Szeptember 21, 21:06
Válasz #171

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Mlgis Massa gyenge futamaira céloztál. Idén egyetlen egy önhibája nem volt, csak műszaki és csapat baki.

Na akkor olvass már vissza légyszi..ki keszte a gyenge futamok felhántorgatását?:)
Persze mert kb fél szezonnál önhibályán kívül kiállni kényszerült a bajnokságból!

2009. Szeptember 21, 21:00
Válasz #170

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Csak h felfogd, Kimi eredményeit is...azért írtam!
Mert te csak Massa eredményeit látod...Te is ezt csináltad csak pepitában!
És én nem Massa gyengeségeit tartom szemelőtt.ahogy te Kiminél!
Mlgis Massa gyenge futamaira céloztál. Idén egyetlen egy önhibája nem volt, csak műszaki és csapat baki.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek