Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: HIVATALOS: Alonso aláírt a Ferrarihoz....  (Megtekintve 117576 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Szeptember 19, 14:11
Válasz #154

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Igen, és néha teljesen undorító módon  írják meg. Ezen kéne valahogy változtatni.

2009. Szeptember 19, 13:51
Válasz #153

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
:2funny:

Majd meglátjuk, hogy mi lesz, ha egyáltalán tényleg lesz valami.

Na igen...mellesleg nagyon bosszantóak ezek a találgatások a média részéről...és rém unalmasak..ilyeneket, ezen a színvonalon Én is kitudnék találni!

2009. Szeptember 19, 13:25
Válasz #152

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
 :2funny:

Majd meglátjuk, hogy mi lesz, ha egyáltalán tényleg lesz valami.

2009. Szeptember 19, 13:11
Válasz #151

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Tudom, hogy nagy költségvetéssel, mert őks írtak a legjobban, hogy ne legyen ez a 40milliós hatát.. A lényeg az, hogy minden pletykának néha van alapja, de van amikor a sajtó is csak kacsázik, de szerintem az utolsó futamig biztos várnunk kell, ha tényleg lesz bejelentés.

Igen Én is montam ezt..h egyszer majd biztos érkezik Lonzi, ezt is lehet alapnak venni!
Idén elég sok kacsa volt eddíg!
De még így is poén mennyien bedőlnek sok marhaságnak!
Sztem sokan arra is bedőlnének h Kimi jövőre  pályabíróként folytatja munkáját! :clap1:

2009. Szeptember 19, 13:07
Válasz #150

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Tudom, hogy nagy költségvetéssel, mert őks írtak a legjobban, hogy ne legyen ez a 40milliós hatát.. A lényeg az, hogy minden pletykának néha van alapja, de van amikor a sajtó is csak kacsázik, de szerintem az utolsó futamig biztos várnunk kell, ha tényleg lesz bejelentés.

2009. Szeptember 19, 13:04
Válasz #149

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
A Ferrari mindíg is nagy költségvetésekkel dolgozott...van ott mit a tejbe aprítani!

Cole: Ezt nem fogod Replicának megmagyarázni...hidd el! ;)

2009. Szeptember 19, 12:56
Válasz #148

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Figyelj Replica! Kimi ugyanolyan teljesítményű autóval vb lett, Massa nem, ezt be kell látni,  idén Kimi viszi a hátán a csapatot, ezért el kéne küldeni? Tavaly volt egy gyenge szezonja, de behozta magát 3. helyre, és megnyerték a csapat versenyt, akkor miért kéne elküldeni?

Nem tudom még idén mennyi botrány lesz, de ha ezt is megtörténik, akkor jön egy újabb.

Mondjuk ez a sok pénz láttán arra gondolok, hogy a csapatoknál nincs is válság, de az tény, hogy Alonso és Kimi elég sokba kerülnek, de ez valahol érthető. Ezt a sok pénzt én inkább a fejlesztésekre költeném, bár a Ferrari ezt megteheti, mert csak úgy ömlik a pénz hozzájuk, de hogy miért...

2009. Szeptember 19, 12:51
Válasz #147

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ha a Ferrari elégedtt lenne vele, akkor nem küldené el, főleg úgy nem, hogy a lelépésért egy rakat pénzt fizet neki.

Még jó h a döntéseket nem Te hozod a Ferrarinál!Itt meg már rég nem erről van szó h elégedettek vagy sem, ebből már rég presztizs kérdést csináltak!
Mondom már no...ha szakítana esetleg a Ferrarival...így is úgyis perkálni kell súlyos összegeket a csapatnak!De nem fog...
Amúgy meg teljesen megdolgozott azért a pénzért...főleg a mai technikával!Meg úgy az egész szereplését nézve a Ferrarinál!Jóhogynem már sajnáljuk tőle...habár Te gondolom igen!
Ezek a fiúk hétről hétre kockára teszik az életüket ebben a sportban!
Ennyi a minimum h megfizetik őket rendesen!Amúgy meg ha Massaról lenne szó..biztos nem így vélekednél!

2009. Szeptember 19, 12:26
Válasz #146

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
[quote Szerinted Kimi tavalyi teljesítménye mennyi pénzt ért? 50 milliót? :) Amikor Massa negyedannyi pénzért sokkal jobb teljesítményt nyújtott?!

Hát szerintem ez nem a mi dolgunk h eldöntsük!
Különben meg miért mindíg a tavalyi évvel kell előrukkolnod?Azé mert akkor Massa jobban teljesített!?És könnyű így lehúzni Kimit?
Volt ám Kiminek egy elég jó 2007 es éve is...meg idén is azthiszem elégedettek lehetnek eme Ferrarival nyújtott eredményekre!
Azé!
Ha a Ferrari elégedtt lenne vele, akkor nem küldené el, főleg úgy nem, hogy a lelépésért egy rakat pénzt fizet neki.

2009. Szeptember 19, 11:47
Válasz #145

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
[quote Szerinted Kimi tavalyi teljesítménye mennyi pénzt ért? 50 milliót? :) Amikor Massa negyedannyi pénzért sokkal jobb teljesítményt nyújtott?!
[/quote]

Hát szerintem ez nem a mi dolgunk h eldöntsük!
Különben meg miért mindíg a tavalyi évvel kell előrukkolnod?Azé mert akkor Massa jobban teljesített!?És könnyű így lehúzni Kimit?
Volt ám Kiminek egy elég jó 2007 es éve is...meg idén is azthiszem elégedettek lehetnek eme Ferrarival nyújtott eredményekre!
Azé!

2009. Szeptember 19, 11:42
Válasz #144

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Azért az utóbbi futamokon hozza a pénzt rendesen, nagyon jól versenyzik.
A Mclaren-ben szerintem megint kőkemény lenne. Hamilton önbizalmának nem hinném hogy túlzottan jót tenne... ::-)
Hamilton bucira fogja verni, előre szólok. ;) Mellette Alonso is kis hisztis fiú lett.
: 2009. szeptember 19. - 11:40:18
Hát abban ne legyél olyan biztos, h csak a töredékét!
Meg h mire föl?Mondjuk te mire föl kapod a fizetésed, vagy Én?
Különben meg, h bomlik a szerződés..mert ha netán elmegy, akkor szerződésbontásért súlyos összegeket kell perkálni annak a félnek aki indítványozza a szétvállást!

És ezek a cikkek egyre poénosabbak komolyan...Williams?!Na ne vicceljünk már ennyire!
Jó hogy nem mondják...Kimi csapatot alakít, és jövőre már ott versenyez!Hát komolyan, én ezen már csak nevetek!
: 2009. szeptember 19. - 11:19:20
Pontosan...most csak rá támaszkodik mindenki a Ferrarinál!
Nélküle itt se tartanának!Ugyhogy inkább egy kis biztatás kellene neki...nem ez!
Én nagyon nem szeretném őt ismét a Mekiben látni...rosszul vok a gondolattól is!
És nem Hamilton miatt, na jó kicsit miatta is...mert nem a szivem csücske!
Maga a csapat, amit nem kívánnék mégegyszer neki!És az sem hat meg h kétszer vb 2 lett náluk!Ez nem vígasztal!
Szerinted Kimi tavalyi teljesítménye mennyi pénzt ért? 50 milliót? :) Amikor Massa negyedannyi pénzért sokkal jobb teljesítményt nyújtott?!

2009. Szeptember 19, 11:23
Válasz #143

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Csak azt nem értem, hogy mire fel kapott 50 millió fontot. Az biztos, hogy akárhova is megy, ennek csak a töredékét kapja.

Hát abban ne legyél olyan biztos, h csak a töredékét!
Meg h mire föl?Mondjuk te mire föl kapod a fizetésed, vagy Én?
Különben meg, h bomlik a szerződés..mert ha netán elmegy, akkor szerződésbontásért súlyos összegeket kell perkálni annak a félnek aki indítványozza a szétvállást!

És ezek a cikkek egyre poénosabbak komolyan...Williams?!Na ne vicceljünk már ennyire!
Jó hogy nem mondják...Kimi csapatot alakít, és jövőre már ott versenyez!Hát komolyan, én ezen már csak nevetek!
: 2009. szeptember 19. - 11:19:20
A Mclaren-ben szerintem megint kőkemény lenne. Hamilton önbizalmának nem hinném hogy túlzottan jót tenne... ::-)

Pontosan...most csak rá támaszkodik mindenki a Ferrarinál!
Nélküle itt se tartanának!Ugyhogy inkább egy kis biztatás kellene neki...nem ez!
Én nagyon nem szeretném őt ismét a Mekiben látni...rosszul vok a gondolattól is!
És nem Hamilton miatt, na jó kicsit miatta is...mert nem a szivem csücske!
Maga a csapat, amit nem kívánnék mégegyszer neki!És az sem hat meg h kétszer vb 2 lett náluk!Ez nem vígasztal!

2009. Szeptember 19, 10:22
Válasz #142

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu

2009. Szeptember 19, 10:06
Válasz #141

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Csak azt nem értem, hogy mire fel kapott 50 millió fontot. Az biztos, hogy akárhova is megy, ennek csak a töredékét kapja.

2009. Szeptember 19, 09:39
Válasz #140

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
A német sajtó szinte biztosra veszi, hogy Kimi Räikkönen jövőre visszatér a McLaren-Mercedes-hez, ezzel helyt adván a kétszeres spanyol világbajnoknak.

A tavalyi szezonhoz hasonlóan idén is Fernando Alonso Ferrariba való szerződése a sláger.

Annak ellenére, hogy egy évvel ezelőtt az Olasz Nagydíjon a Scuderia bejelentette Kimi Räikkönen és Felipe Massa szerződéshosszabbítását, az utolsó futamon, Brazíliában a maranelloiak még tárgyaltak Fernando-val – állította Flavio Briatore, a Renault korábbi csapatfőnöke.

Idén talán még nagyobb az „Alonso láz” a sajtóban. Természetesen mindenki tagad, állítják, nincs semmiféle szerződés.

A Ferrari rendre csak azt nyilatkozza, hogy Räikkönen és Massa érvényes kontraktussal rendelkezik a következő szezonra. Egyelőre az olaszok nem jelentették be hivatalosan versenyzőpárosukat a következő idényre.

A média szerint a sérült brazil biztosan maradhat, míg a finn „Jégembernek” mennie kell. Állítólag már ki is fizették a csaknem 50 millió fontos gázsiját, és a szezon végeztével három év, egy világbajnoki cím után távozik.

Räikkönen neve gyakorlatilag a Force India, a Toro Rosso és a Red Bull-Racing kivétel az összes csapatnál felmerült. A legfrissebb hír az, hogy a Williams istállóval is tárgyalásban áll.  Ezt egyelőre egyik fél sem erősítette meg, ugyanakkor nem is tagadta.

Ahogy korábban azt már megírhattuk Önöknek, Nicolas Hülkenberg több német lap szerint is aláírta élete első F1-es szerződését Sir Frank Williams gárdájával. Eszerint jövőre Kimi Hülkenberg csapattársa lenne.

A németek mégis inkább azt tartják valószínűnek, hogy Räikkönen visszatér a McLaren-Mercedes-hez, és honfitársát, Heikki Kovalainen-t leváltván Lewis Hamilton csapattársa lesz.

Mindez egyértelműen Alonso érkezését erősítené meg. Sűrű lesz a téli átigazolási szezon…

Kimi 2002-től egészen 2006-ig  versenyzett az „Ezüst-Nyilaknál”

„Kimi minden csapat számára egy érdekes versenyző. ő talán a legnagyobb tehetség, ha hajlandó 100%-ban a munkájára koncentrálni.” – nyilatkozta Martin Whitmarsh, a McLaren-Mercedes csapatfőnöke.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek