Szia Alexxa!Én is nagyon szomorú vagyok, és mai napig nem tudom elhinni, hogy tényleg ezt megtették vele, ás ráadásul mostmeg még fikázzák is és Alot éltetik! Én megkérdezném ezt a Montzikát, hogy akkor miért is van Kiminek ennyi dukkere? Nem értem miét nem lehet őt elfogadni. ő ilyen, de teszi a dolgát, és az is érdekes hogy győzni tudott, még vb is nyert, de mégsem kell nekik mert nem illik a Ferrarihoz!
Nagyon gyűlölöm most a Ferrait, főleg ezt a két embert ahogyan itt nyáladzanak. Remélem Montzika hogy még fogsz tévét törni,és én röhögni fogok, az biztos. Remélem ilyen sz*r lesz nekik az autó mint most.
Ez akkora szemétség, és ha tényleg ennyi volt és elmegy. Én akkor nem is tudom de az biztos zokogni fogok. Mert végetért egy olyan korszak amit imádtam ahogyan vasárnaponként néztem a futamokat drukkoltam neki, végig izgulva néha, és együtt örültem vele mikor nyert, az nekem olyan volt mintha én is nyertem volna. Nem megyek többet ringre, én ebbe belepusztulok. Hát az is biztos, hogy majd mikor itt lesznek abban a négy napban akkor ki leszek honvágyam lesz úgymond és pityeregni fogok ez tuti. Imádtam kint lenni, együtt szurkolni, látni őket élőben, egyszerűen fantasztikus.
Amikor hazaérek félve kédezem meg van hír, mert nem tudom mi lesz, ha azt közlik velem hogy Kimi visszavonul.