Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hivatalos: Kimi Räikkönen aláírt a Citroenhez  (Megtekintve 245714 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 04, 16:43
Válasz #476

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Nagyon remélem h Kimi blöfföl!
Akkor mégis mire volt jó a nagy hűhó McLaren részről?
Egészen addíg áradoztak róla...még nem volt hivatalos Alonso serződése a Ferrarinál!
Azóta meg jönnek az ilyen hülyeségekkel: Még nem tudjuk...Mi nem várunk Kimire...lehet marad Kova!(Na vele aztán ki vagytok segítve Martinkám...végülis neki be lehet tömni a szályát még 1-2 évre egy szerződéssel..és akkor szabad utat kaphat Hamilton a csapatnál)
Nameg Ham faterja is jó h Kovát támogatja..hisz nem ellenfele a fiának!Érthető!Csak remélem nem mérvadó az ő szava!
Nem szeretem az ilyet...először áradozunk, aztán meg flegmázunk, legyenek már akkor 1 véleményen!
Valahogy sejteni lehetett h ennek se lesz jó vége!(Pedig Én már barátkoztam erősen a gondolattal)
Toyotához nem szeretném Kimit, ott ugy bele fog fásulni a versenyzésbe mint Sato, McNisch, Ralf Sch, Panis, és most Trulli(Ma is lehetett látni rajta h nem is örült, csak nem tom mire gondolt, mert közelébe nem volt h megfogja Vettelt)
Aztán meg a toyota jövője nem is biztos!Meg még ha maradnak is, hány éve küszködnek a dobogós helyekért is szegényeim, pedig a legtöbb költséggel dolgozo csapatok közé tartoznak!
Aztán ki tudja...lehet jövőre Honda 2 lesz?:)

2009. Október 04, 16:10
Válasz #475

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Azert nagyon remelem hogy marad...most ez mind a ferrari hibaja...cask mert o nem ojan mind a hirhett schumaher..ahh..mert o mas...mert alonso tobb penzt hozz..pedig Kimi nelkul a Ferrari sehol nem lenne ebben a szezonban..megis kirugtak :cray_: Remelem megy a McLarenhez es nyerni fog vele...Hajra Kimi barhogy is dontesz mi melletted alunk 100%ban... :friends:

2009. Október 04, 14:17
Válasz #474

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Räikkönen: Lehet otthon maradok, és csinálok valami mást

A finn világbajnok elmondta, csak egy olyan csapathoz hajlandó aláírni, ahol a világbajnoki címért szállhat harcba.

Kimi Räikkönen az év végén biztosan elhagyja a Ferrarit. A finn helyére a kétszeres spanyol világbajnok Fernando Alonso érkezik, aki Felipe Massa csapattársa lesz.

Hiába hozta le nyíltan a sajtó, hogy Räikkönen visszatér a McLaren-hez, ez közel sincs így. Egyelőre úgy néz ki, Heikki Kovalainen mégis maradhat.

Martin Whitmarsh, a McLaren-Mercedes csapatfőnöke: Mi nem várunk Kimi-re. Jó esély van rá, hogy jövőre is Heikki versenyzik a csapatnál. kezdte Whitmarsh.

M.W: Nem érzem úgy, hogy döntést kellene hoznunk a következő, kettő, vagy akár három hét múlva. Szerintem a helyes az, ha a jelenlegi versenyzőidet támogatod, és majd meglátjuk elég-e ez jó eredmények eléréséhez az utolsó futamokon.

Természetesen Kimi is mondott néhány szót az F1-es szerződésével kapcsolatban.

Kimi Räikkönen:
Bármilyen hihetetlen, az elmúlt 24 órában sem változott a helyzet. A Ferrari versenyzője vagyok, és az év végéig az is maradok.

K.R: Ahogy korábban is mondtam, rengeteg kritiréiuma van annak, hogy egy csapathoz szerződjek. A legfőbb az, hogy egy olyan autót vezessek, ami képes a világbajnoki címért harcba szállni.

K.R: Egyáltalán nem biztos, hogy alá fogok írni egy szerződést is, azért, hogy jövőre is utazgathassak. Szívesebben otthon maradok, és csinálok valami mást. A rali is a lehetőségeim között szerepel, de még nem döntöttem el semmit!

f1-live

2009. Október 04, 13:24
Válasz #473

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Haug: Nem akarjuk mindenáron leszerződtetni Kimit

A McLaren-Mercedes továbbra sem döntött a jövő évi versenyzői kérdésben, így többen is esélyesek arra, hogy Lewis Hamilton csapattársaként lépjenek pályára a Formula-1-ben. A Deutsche Presseagentur értesülései szerint a brit-német brigád Heikki Kovalainen mellett Kimi Räikkönennel és Nico Rosberggel is tárgyal.

A McLaren csapatvezetője, Martin Whitmarsh és a Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug is nagyra tartja a 2007-es év bajnokát, mindenáron azonban nem akarják leszerződtetni. "A legjobb versenyzőt akarjuk megszerezni, de az ár sem elhanyagolható kérdés. Kimi remek pilóta, de nem akarjuk őt mindenáron. A tervek szerint még Abu Dhabi előtt bejelentést teszünk a jövő évi pilótapárost illetően, egyelőre azonban nincs döntés. Lehetőséget szeretnénk biztosítani Heikkinek a bizonyításra, és nem akarunk plusz terhet helyezni a vállára." - idézi a hírügynökség a német szakembert.

Whitmarsh hozzátette, hogy nem várnak senkire sem. "Nem fogunk Kimire várni. Több versenyző is szabad, és az sem kizárt, hogy Heikki marad. Nem fogjuk a híresztelések kommentálásával elvonni a versenyzők figyelmét."

formula.hu

2009. Október 04, 12:54
Válasz #472

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Egyáltalán nincs a cikkben, hogy Schumi azért rugatta ki, mert nem kért a segtségéből. Arról beszél, hogy ő is javasolta Alonso Ferrarihoz szerződtetését. Kimi menesztése ennél összetettebb dolog volt.

2009. Október 04, 09:43
Válasz #471

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ez a Schumis cikket lefordítom magyarra, Schumi megsértődött a finnre, mert nem kért a segítségéből, és erre ő, hogy megleckéztesse a csúnya Kimit, azt mondta rúgjátok ki, mert ő nem kért a segítségemből. Erre Montzi bácsi meg Domi bácsi, eleget téve kirúgta mert hogy képzeli ez a szemtelen Kimi hogy Schumitól nem kért segítséget!
Azt a mindenit, ez a csúnya Kimi, hát nem kért a segítségből! Nahát!
Ezt a marhaságot, ha tényleg igaz akkor Schumiról meg van a véleményem. Elég szánalom!
Mi a sz*rért kért volna, ha nem kellett neki? nem is értem!

Tudod Márti nem árt ha az embernek hosszan elér a nyelve! :1:
De Én amúgy ezt a cikket egy kifordításnak tartom!
Szánalom!
Amúgy Kimi nem is volt rászorulva a nagy Schumira!Megállt ő mindíg a saát lábán!Nem kell neki dada! :)

2009. Október 03, 23:09
Válasz #470

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Ez a Schumis cikket lefordítom magyarra, Schumi megsértődött a finnre, mert nem kért a segítségéből, és erre ő, hogy megleckéztesse a csúnya Kimit, azt mondta rúgjátok ki, mert ő nem kért a segítségemből. Erre Montzi bácsi meg Domi bácsi, eleget téve kirúgta mert hogy képzeli ez a szemtelen Kimi hogy Schumitól nem kért segítséget!
Azt a mindenit, ez a csúnya Kimi, hát nem kért a segítségből! Nahát!
Ezt a marhaságot, ha tényleg igaz akkor Schumiról meg van a véleményem. Elég szánalom!
Mi a sz*rért kért volna, ha nem kellett neki? nem is értem!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Október 03, 23:00
Válasz #469

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Tisza nevetség ez, ezt nem hiszem el, de ha igaz is, nevetséges!

Nem hinném hogy Shumi azért akarta volna hogy Kimi menjen, mert nem kért a segítségéből, nagyon szagos ez a cikk nekem!
: 2009. október 03. - 22:58:33
Rossi: Räikkönen nem túl gyors, ezért kell mennie

A Ferrari nem indokolta meg, hogy miért bontott szerződést Kimi Räikkönennel, bár ez a lényegen már nem változtat, jövőre Fernando Alonso lesz Felipe Massa csapattársa az olasz istállónál. A gyorsaságimotoros-világbajnok, Valentino Rossi viszont tudni véli a finn leváltásának okait.

"Kiminek az első éve után problémái voltak, nem volt túlságosan gyors. Az elmúlt két évben súlyos balesetéig Massa erősebb volt, mint Räikkönen. A Ferrari talán emiatt döntött Felipe megtartása mellett"- okoskodott az olasz motoros zseni.

"Alonso mindenkit tűzbe hozott a Ferrarinál. Én személyesen nem ismerem őt, de talán a jövőben erre is lesz lehetőségem"- tette még hozzá a crash.net-en megszólaló Valentino Rossi.

(Forrás: f1hirek.hu)

2009. Október 03, 22:53
Válasz #468

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Schumacher sokat tett azért, hogy A Ferrari megváljon Raikkönentől

Michael Suhmacher kulcsszerepet játszott abban,hogy a Ferrari lecseréli Kimi Raikkönent Fernando Alonsóra. A hétszeres világbajnok 2006-os visszavonulása után eredetileg tanácsadóként maradt a Scuderiánál, a csapat vezetősége tervei szerint a német feladata az lett volna, hogy segítse Felipe Massát és Kimi Raikkönent a versenyhétvégéken.Csakhogy amíg korábbi csapattársa Massa szívesen vette Schumi támogatását, Raikkönen nem kért belőle, aminek az lett a vége, hogy Schumacher végül csak alig-alig volt ott a versenyeken, és ha megjelent akkor sem nagyon "szakmázott" a finnel, aki 2007-ben a segítsége nélkül is világbajnok lett.
Schuamacher:"A szerződéséröl szóló döntésben volt szerepem, nagyon jó ötletnek tartottamm."

2009. Október 03, 22:41
Válasz #467

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hat igen...bisztos Kimi is nagyon nagyon sajnalja...szegeny... :cray_:oszinte reszvetem es nagyon sajnalom...mar nagyon varom a holnapi futamot...Sok sikert Kimi mindent bele!

2009. Október 03, 22:35
Válasz #466

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Pedig tényleg meghalt...szinte pár nappal Kimi nagyija előtt, 1 héttel kb nem tudom!
Olvastam is h Alonso mennyire ragaszkodott a maiáért!
Mondjuk mindenki sztem!
A nagyik pótolhatatlanok!:)

2009. Október 03, 21:57
Válasz #465

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Állítólag csütörtökön temették el, de én szerintem ez pletyka dolog, nem hinném, hogy a nagyija temetésén nem volt ott. Én ezt nem tudom elhinni. Hiszem csütörtökön semmi fontos nem történik, ami miatt nem engednék el. Főleg hogy a Ferrarinak nem kell!

aszt irtak hogy japanban volt..bar ez nekem is furcsa...attehetek volna par napra elorebb vagy kesobb...a temetest..na de mind1...
Ahhh sehogyse tok tullepni ezen a ferraris ugyon..nagyon megvisel amit tettek vele...ijen modon...remelem megmutatja majd jovore hogy nagy hiba volt ot kitenni a ferraritol... :cray_:..Always love you Kimi...
Sztem meg Schumi max csak annyit mondott h örül Alonak...mert ez illik!
A többit meg hozzágondolták a cikk szezői...ennyi!

Kimi nagyia már meg halt kb 1 hónapja sajnos...volt hogy kint volt a futamon is, mutatták Kimi boxában!Szurkolói sapija, minden volt:)

Alo nagyija is meghalt nem sokkal Kimi mamája előtt!
Komiii?Alonsonak is?...hat ez nem semmi..nem baj..Alonsot valahogy nem tudom most sajnalni...

2009. Október 03, 21:56
Válasz #464

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Sztem meg Schumi max csak annyit mondott h örül Alonak...mert ez illik!
A többit meg hozzágondolták a cikk szezői...ennyi!

Kimi nagyia már meg halt kb 1 hónapja sajnos...volt hogy kint volt a futamon is, mutatták Kimi boxában!Szurkolói sapija, minden volt:)

Alo nagyija is meghalt nem sokkal Kimi mamája előtt!

2009. Október 03, 21:52
Válasz #463

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Állítólag csütörtökön temették el, de én szerintem ez pletyka dolog, nem hinném, hogy a nagyija temetésén nem volt ott. Én ezt nem tudom elhinni. Hiszem csütörtökön semmi fontos nem történik, ami miatt nem engednék el. Főleg hogy a Ferrarinak nem kell!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Október 03, 21:46
Válasz #462

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Tyuu szegeny Kimi...most olvastam hogy most a napokban temetek el a nagymamajat es nem tudot ott lenni...azert ez nem jo erzes... :cray_:...aszt se tudtam hogy meghalt...hat kaar..de azert Jenni ott volt...Szegeny Kimi..elobb a nagymamaja..asztan a Ferraris ugy...neki se konnyu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek