Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hivatalos: Kimi Räikkönen aláírt a Citroenhez  (Megtekintve 245689 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 03, 13:27
Válasz #446

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

2009. Október 03, 13:21
Válasz #445

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Szerintem a ferrari rosszul döntött.Hiszen 2007-ben 3 év után nyerte meg a világbajnokságot a ferrarinak.
Maga Schuamcher ötlete volt Alonso Ferrarihoz szerződtetése, és egyben Kimi menesztése.

2009. Október 03, 13:19
Válasz #444

Gulyás Martin

• **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
    • www.formaone.5mp.eu
Szerintem a ferrari rosszul döntött.Hiszen 2007-ben 3 év után nyerte meg a világbajnokságot a ferrarinak.
http://5mp.eu/kepgaleria_nagyitas.php?azonosito=formaone&oldalkod=rIoz8fRJCA&kep=1995.jpg A gy?zelem a legjobb érzés számomra.Szeretem a sebességet és a gyorsaságot.

2009. Október 01, 21:09
Válasz #443

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Szia Alexxa!Én is nagyon szomorú vagyok, és mai napig nem tudom elhinni, hogy tényleg ezt megtették vele, ás ráadásul mostmeg még fikázzák is és Alot éltetik! Én megkérdezném ezt a Montzikát, hogy akkor miért is van Kiminek ennyi dukkere? Nem értem miét nem lehet őt elfogadni. ő ilyen, de teszi a dolgát, és az is érdekes hogy győzni tudott, még vb is nyert, de mégsem kell nekik mert nem illik a Ferrarihoz!
Nagyon gyűlölöm most a Ferrait, főleg ezt a két embert ahogyan itt nyáladzanak. Remélem Montzika hogy még fogsz tévét törni,és én röhögni fogok, az biztos. Remélem ilyen sz*r lesz nekik az autó mint most.
Ez akkora szemétség, és ha tényleg ennyi volt és elmegy. Én akkor nem is tudom de az biztos zokogni fogok. Mert végetért egy olyan korszak amit imádtam ahogyan vasárnaponként néztem a futamokat drukkoltam neki, végig izgulva néha, és együtt örültem vele mikor nyert, az nekem olyan volt mintha én is nyertem volna. Nem megyek többet ringre, én ebbe belepusztulok. Hát az is biztos, hogy majd mikor itt lesznek abban a négy napban akkor ki leszek honvágyam lesz úgymond és pityeregni fogok ez tuti. Imádtam kint lenni, együtt szurkolni, látni őket élőben, egyszerűen fantasztikus.
Amikor hazaérek félve kédezem meg van hír, mert nem tudom mi lesz, ha azt közlik velem hogy Kimi visszavonul.
Szorol szora igy erzek en is...en is most oszitnen megutaltam a ferrarit...pedig meg nem reg aszt terveztem hogy egy ferraris majot vasarlok magamnak..mostmar nem kell...amit kimivel tetek..en se hinnem hogy kozosen dontotek..az elozo interiukbol meglatszik hogy Kimi maradni akart volna...ez mindenkinek az alma..hogy ferrarinal legyen...Kimi ojan amijen..megis rengeteg szurkoloja van....az a bajuk most hogy o nem ojan mind alonso?hogy o inkabb ezarkozotabb tipus..ne maaar...ez is aszt mutatja hogy nagyon komojan veszi a munakajt es nem hujeskedik osze visza...egyszeruen szeretem kimit....mindnet szeretek benne...miko kimondgya aszt hogy "hopefully"...mikor mosojog..legszebb mosoj amit ladtam..szeretem mert bisztosan tudom hogy o mindig oszinte..ha megkerdeznek tole barmit oszinte lenne..nem beszel ki masokat jorol se..de roszrol se,...gyonyoruen vezet...mindenkit megfog, mindenki ismeri, ez egy szornyu alom amibol felszeretnek mar kelni..nem hiszem el hogy cask 3 futamon at lathatom piros szinben csak... :cray_:..remelem maradni fog..nagyon szeretnem

2009. Október 01, 21:01
Válasz #442

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Szia Pepee! Köszi, aranyos vagy hogy vigasztalsz. Engem már nem zavar ha a mercihez megy, mert legalább marad és ott nyerhet vb! Csak ez a várakozás és én ezt már nem bírom!
Meg értitek ez a dolog hogy így kellett neki elmenni, ez fájdalmas és neki is fáj mégha nem is mutatja vagy mondja, de ez durva. De amúgy látszik is rajta. Ha a rajongóinak fáj akkor neki hogy fájhat. Domika örülhet, remélem marad csapatfönöki posztón, mert így szétcsesszve marad a csapat és ez nekem már csak jó.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Október 01, 20:45
Válasz #441

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Remélem Robertsonnak igaza lesz...
1 régi bajnokot már elveszítettem évekkel ezelőtt!Ha Kimi is elmenne = depresszió!
ő az atyaúristen nálam!
Bárki bármit mond Én fiatalnak tartom őt ahhoz h visszavonuljon!Coulthard, Schumi, és a jelen pilóták közül Barrichello, Fisico, Trulli korban hol vannak hozzá..és mégis küzdenek!
Ja s ott van Villeneuve..ő is sztem mindent megadna egy ülésért...
30 évesen nagyon ráér még...szerezhet még 1-2 vb címet és nyugdíjassmelónak jó lesz a rally!
Összetörné sokunk lelki világát ha elmenne!
Persze nem haragudhatnánk rá..ha mégis(Mikara sem haragudtam...még jó h fontosabb volt számára a család)
: 2009. október 01. - 20:42:30
Én azt remélem,hogy megmutatja a Ferrarinak,hogy kár volt elküldeniük,és agyon veri őket a pályán.

Na látod azt én is remélem!
Had forogjon Montezemoló szeme vérben ezért a "kivásárolunk a szerződésedből közös megeggyezés alapján"!

2009. Október 01, 20:42
Válasz #440

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Szia Alexxa!Én is nagyon szomorú vagyok, és mai napig nem tudom elhinni, hogy tényleg ezt megtették vele, ás ráadásul mostmeg még fikázzák is és Alot éltetik! Én megkérdezném ezt a Montzikát, hogy akkor miért is van Kiminek ennyi dukkere? Nem értem miét nem lehet őt elfogadni. ő ilyen, de teszi a dolgát, és az is érdekes hogy győzni tudott, még vb is nyert, de mégsem kell nekik mert nem illik a Ferrarihoz!
Nagyon gyűlölöm most a Ferrait, főleg ezt a két embert ahogyan itt nyáladzanak. Remélem Montzika hogy még fogsz tévét törni,és én röhögni fogok, az biztos. Remélem ilyen sz*r lesz nekik az autó mint most.
Ez akkora szemétség, és ha tényleg ennyi volt és elmegy. Én akkor nem is tudom de az biztos zokogni fogok. Mert végetért eg yolyan korszak amit imádtam ahogyan vasárnaponként néztema  futamokat drukkoltam neki, végig izgulva néha, és együtt örültem vele mikor nyert, az nekem olyan volt minzha én is nyertem volna. Nem megyek többet ringre én ebbe belepusztulok. Hát az is biztos hogy majd mikor itt lesznek abban a négy napban akkor ki lezsek honvágyam lesz úgymond és pityeregni fogok ez tuti. Imádtam kint lenni, együtt szurkolni, látni őket élőben, egyszerűen fantasztikus.
Amikoe hazaérek félve kédezem meg van hír, mert nem tudom mi lesz ha azt közlik velem hogy Kimi visszavonul.

Ne légy szomorú Márti...tudom ezt mondni könnyű de próbálom átérezni a helyzeteteket. :)
Tudom,hogy nem szeretnétek,hogy Kimi a Mclarenhez menjen.De én azt mondom,hogy várjátok meg mi lesz ha a Mclerenhez megy.Lehet,hogy ott jobban fogja magát érezni,mint a Ferrarinál...és még az is lehet,hogy Lewissel össze barátkoznak.Jó erre nem sok esélyt látok de meglehet. :)
Én azt remélem,hogy megmutatja a Ferrarinak,hogy kár volt elküldeniük,és agyon veri őket a pályán.
A Mclaren amilyen megbízhatatlan motorral ment...most olyan megbízható.Tavaly, ha jól emlékszem egyszer kellett Kovinak kiállnia motorhiba miatt.Míg a Ferrári....inkább hagyjuk.
Ne izgulj Márti Kimi jó helyen lesz a Mclarennél ha oda megy. ;) :)Én szorítok érte,mert én is kedvelem. :)

2009. Október 01, 20:30
Válasz #439

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Robertson: Kimi maradni akar az F1-ben, tárgyalunk a McLaren-nel!

A finn világbajnok menedzsere, Steve Robertson megerősített, hogy Kimi Räikkönen jövőre is a Forma-1 mezőnyéhez akar tartozni, és többek között tárgyalásban állnak a McLaren-Mercedes istállóval is. 

Kimi Räikkönen ma úgy nyilatkozott, hogy az is benne van a pakliban, az idény végén távozik, elhagyja a száguldó cirkuszt, és új kalandok után néz.

Miután a finn „Jégember” közös megegyezéssel felbontotta az eredetileg 2010 év végéig szóló szerződését a Ferrarival, szabadúszóvá vált.

Räikkönen elismerte, korábbi munkaadója, a McLaren is a lehetőségei között szerepelhet, de még nagyon nem tett semmit az ügy érdekében.

Addig Kimi menedzsere aktivizálta magát, és megerősítette, hogy pártfogoltja maradni szeretne az F1-ben, és tárgyalásokat folytatnak az „Ezüst-Nyilakkal” is.

Räikkönen honfitársra, Heikki Kovalainen helyét foglalhatja el jövőre.

„Több csapat is érdeklődik Kimi (Räikkönen) szolgálatai iránt, és tárgyalunk velük. Természetesen a McLaren is a lehetőségek között szerepel.” – mondta Steve Robertson, Kimi Räikkönen menedzsere a finn „MTV3-nak”

2009. Október 01, 20:23
Válasz #437

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Ez akkora szemétség, és ha tényleg ennyi volt és elmegy. Én akkor nem is tudom de az biztos zokogni fogok. Mert végetért egy olyan korszak amit imádtam ahogyan vasárnaponként néztem a futamokat drukkoltam neki, végig izgulva néha, és együtt örültem vele mikor nyert, az nekem olyan volt mintha én is nyertem volna. Nem megyek többet ringre, én ebbe belepusztulok. Hát az is biztos, hogy majd mikor itt lesznek abban a négy napban akkor ki leszek honvágyam lesz úgymond és pityeregni fogok ez tuti. Imádtam kint lenni, együtt szurkolni, látni őket élőben, egyszerűen fantasztikus.
Amikor hazaérek félve kédezem meg van hír, mert nem tudom mi lesz, ha azt közlik velem hogy Kimi visszavonul.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 01, 20:28 írta Márti »

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Október 01, 20:19
Válasz #436

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Én megelőlegezném a Kiminek a helyet a Mclarennél.Szerintem csak oda megy.Remélem marad,mert szeretném látni milyenek Lewissel egy csapatban.
Elhiszem a Kimi fanoknak,hogy nem lehet könnyű,de remélem a Mclarennél való szereplését is élvezni fogjátok és  meglátjátok Hamilton nem is olyan szörnyű. :) :)

2009. Október 01, 20:12
Válasz #435

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Miért is törtbele a bicskája Kiminek??Mi az hogy megverte??Szegény Kimi világbajnoklett.Kimi beírta magát  ferrari történetébe mélyen rá fognak emlékezni hogy világbajnok lett.Aki nem nyer világbajnokságott azt évek múltán elfelejtik.Massa jelenleg ilyen pilóta.Sokkal többett ért el Kimi 3-év alatt mint Massa 4-év alatt.Akkor sem féltetted Massát amikor Kimi első lett.
keke Rosbergnek is van vb címe, mégsem úgy emlékeznek rá, mint a legjobbak egyikére. Nem árulom el, hogy miért, találd ki magad. ;)
Massa legyőzte Kimit, amit a statisztika is bizonyít. Massa még nyerhet bajnokságot, Kimi már nem nagyon, hiszen még az sem biztos, hogy a Forma 1-ben marad.

2009. Október 01, 20:10
Válasz #434

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát egyenlőre még semmi nem biztos sajnos!
Mindenesetre szeretném ha a forma-1 ben maradna, és kizártnak tartom h versenyzői ülés nélkül marad!
Ettől nem félek...max ha mégis ugy dönt Rallyzik inkább!
Na azon sem lepődnék meg...ezek után!ő is el van kenődve...csak tartja magát a nyilatkozataival, de biztos h bántja!ő a Ferraritól szeretett volna visszavonulni!
Kizártnak tartom ezt a "közös megeggyezést"!!!

2009. Október 01, 20:06
Válasz #433

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
szerintem Meki lesz a cél. ha így lesz, akkor remélem oda-oda pörköl Haminek.  :)
rá is férne 1 kis frissülés, mert nagyon leengedett...szerintem. sok sikert Kiminek az új csapatnál!

2009. Október 01, 20:00
Válasz #432

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hat nekem vegulis az a lenyeg hogy Kimi jol erezze magat ahol van..szeretnem ujra latni aszt a Kimit aki regen volt..meg mikor McLarenel volt...Ha o aszt mondgya hogy vegulis orul hogy igy dontot hogy fellbontja a szerzodest es o igy boldog akkor en is az vagyok..cask Kimi szamit...bar en nagyon megszertem ott igy piros szinben...es remelem hogy barhogy is dont jo lesz neki...Ha pedig versenyezni fog tovabba legyen vilagbajnok... :cray_: de ha abbahagya a forma1-et akkor mar ugy erzem hogy en se fogom annyira nezni mar..esetleg Vettel vagy Rosberg miatt...ok meg egeszen jok

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek