Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Schumacher visszatér, de mégse!  (Megtekintve 40367 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 04, 09:56
Válasz #171

Gulyás Martin

• **
  • Információ Nem elérhető
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
    • www.formaone.5mp.eu
Remélem hogy visszatér majd.
http://5mp.eu/kepgaleria_nagyitas.php?azonosito=formaone&oldalkod=rIoz8fRJCA&kep=1995.jpg A gy?zelem a legjobb érzés számomra.Szeretem a sebességet és a gyorsaságot.

2009. Szeptember 12, 15:27
Válasz #170

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Én is remélem, hogy javul a helyzet, és visszajön Freedom kedve is. :)

2009. Szeptember 12, 14:48
Válasz #169

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Tudom, hogy már semmi nem olyan mint régen az F1-ben..

Én is nagyon csalódott lennék a helyedben.

De azért reméljük javul majd a helyzet!

2009. Szeptember 12, 14:20
Válasz #168

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Köszi Andris, de én most tényleg nagyon csalódott vagyok.

És Schumi esete csak hab volt a tortán.

Egy jó viccen nevet az ember egyszer, kétszer, de harmadszorra már nem olyan humoros. A botrányok, a félrevezetések és a hírek kiforgatása is elmegy egy darabig, de hosszú hónapokon keresztül már fárasztóvá válik.

Meggyőződésem, hogy az üres lelátók sem csak a magas jegyáraknak köszönhetőek. A Forma1 idén valóban kiérdemelte a száguldó cirkusz jelzőt, de ebből csak a cirkusz lett hangsúlyozva.

A valaha élt legjobb Forma 1-es pilóta!

2009. Szeptember 12, 06:54
Válasz #167

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Örülök, hogy újra itt vagy Freedom! :wave:

Ez a Schumacher eset speciel tényleg teljesen hiteles volt, egyszerűen az volt a probléma hogy túlságosan lesérült a maotorbalesetben, és még nem épült fel. Fájdalmakkal nem lehet vezetni...

Én könnyen elképzelhetőnek tartom hogy 2010-ben visszatér majd!

Én azt mondom semmiképp ne hagyj fel az F1-el. Ez egy kiváló sport. A versenyzés részével kell leginkább foglalkozni.
Ez az elbulvárosodott médiafelhő mindent manipulál. Legtöbb hírt el sem szoktam olvasni, a címéből le szokott jönni hogy baromságot írnak...

Van jópár weboldal ami ebből, él - a semmiből, megírják a semmit, a szurkolók pedig megbeszélik a semmit.

2009. Szeptember 12, 01:20
Válasz #166

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Akkor már nem is fogod követni a közvetítéseket?
Egyenlőre csak fél szemmel.

2009. Szeptember 12, 00:04
Válasz #165

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A kommunikáción javítani kéne, mert ez minden évben, csak egyre rosszabb lesz.

Akkor már nem is fogod követni a közvetítéseket?

2009. Szeptember 11, 23:55
Válasz #164

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Pontosan.

Ezért ment el a kedvem, Schumi esete csak pont volt a mondat végén. Ami ráadásul nagyon nagyot szólt.

Közöld egy gyerekkel a karácsonyfa előtt állva, hogy idén mégsem lesz ünnep, menjen vissza a szobájába leckét írni. Hát mit mondjak kb. így éreztem magam.

És ez megelőzhető lett volna, ha őszintén kommunikálnak nem pedig hírhajhászkodnak.

2009. Szeptember 11, 23:35
Válasz #163

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem, azért ami ekörül az egész körül zajlott. Tökéletes képet adott a Forma1-ben uralkodó állapotokról.

-össze-vissza beszél mindenki
-full hivatalos kijelentéseket adnak ki, majd 1 napra rá tökéletesen mást csinálnak
-a pilóták milliós szerződéseinél még egy óvodás szava is többet ér
-hitegetik a rajongókat, hogy ők milyen sokat számítanak a sportnak, de abszolút utolsó helyen állnak a fontossági ranglistán
-cáfolnak az utolsó pillanatig, majd mégis megcsinálják
-stb, stb.

Most őszintén, Te kinek hiszel az F1-ben? Nem rossz ez így szerinted?

Igen, ebben az évben semmi másról nem lehetett hallani, csak a botrányokról, és sport háttérbe szorult. Sajnos ezt tudni lehetett, hogy a FOTA nem fogja a nézők véleményét kérni, csak a saját pénztárcájukat nézik, nem a miénket, amikor egyre drágábbak az F1-es belépők.

A mádia meg a másik dolog, és nem hiszem el, hogy ezt nem lehetne valahogy kiszűrni, vagy nem tudom, de nagyon undorító dolgokat tudnak összehozni, amiből újabb botrányok születnek, és ráadásul ferdítenek is.

Idézetet írta: Freedom

Amikor valamit kiadnak hivatalosan közleményben, akkor annak hiszek, de addig senkinek nem tudok hinni, mert csak kombinálnak, és ez nagyon rossz, és ahogy Te mondod fárasztó is, szerintem, bár én nem értem, hogy minek titkolni, ha pl valaki a Ferrarihoz tart, de ez egy példa. Tényleg hülyére veszik az embereket, mert itt görcsölnek, hogy maradni fog a kedvencük vagy nem, de aztán bejelentik, hogy marad, később azt, hogy mégse. Mocskos ez az egész, nem is lehet ezt már felfogni, hogy miért csinálják.

Szóval szerintem ez a sport már rég elvesztette azt a régi varázsát/hitelességét.

2009. Szeptember 11, 23:11
Válasz #162

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Azért, mert Schumi nem tért vissza?

Nem, azért ami ekörül az egész körül zajlott. Tökéletes képet adott a Forma1-ben uralkodó állapotokról.

-össze-vissza beszél mindenki
-full hivatalos kijelentéseket adnak ki, majd 1 napra rá tökéletesen mást csinálnak
-a pilóták milliós szerződéseinél még egy óvodás szava is többet ér
-hitegetik a rajongókat, hogy ők milyen sokat számítanak a sportnak, de abszolút utolsó helyen állnak a fontossági ranglistán
-cáfolnak az utolsó pillanatig, majd mégis megcsinálják
-stb, stb.

Fárasztó már ez, érted? Egyszerűen elmegy az ember kedve az egésztől.

2009. Szeptember 11, 23:03
Válasz #161

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Azért, mert Schumi nem tért vissza?

2009. Szeptember 11, 23:00
Válasz #160

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Sajnálom a sok Schumi fant, ez nem volt szép amit itt művelt a média, felspannolták a népet és aztán jött a pofára esés!

Ha megfigyeled, tovább folytatják.
Nem tudom más Schumi fan hogy van ezzel, de én szó szerint kiábrándultam ebből a sportból.

2009. Szeptember 09, 15:18
Válasz #159

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
A Scuderia csapatfőnöke, Stefano Domenicali ismét megerősítette - ha burkoltan is - a harmadik autót készek odaadni a hétszeres világbajnoknak.

Michael Schumacher 2006 év végén intett búcsút a Forma-1-nek. A legenda maradt a Ferrarinál, mint tanácsadó. Schumi esetleges visszatéréséről már számtalanszor cikkezett a sajtó.

Legutóbb Felipe Massa sérülése kapcsán hozták szóba a maranelloiakkal. Ami sokáig csak pletykának tűnt, valósággá vált.

Michael bejelentette, hogy beül barátja, korábbi csapattársa helyére. Ez végül a nyaksérülése miatt nem valósulhatott meg. Ettől független nem zárták ki azt az olaszok, hogy akár már jövőre egy újabb teljes szezont húzzon le a száguldó cirkuszban.

Ha a Ferrari eléri a célját, és három autót indíthat az idényben, akkor ezt minden valószínűség szerint Schumi kapná meg.

„Schumacher és a Ferrari elválaszthatatlanok. Az, hogy Michael (Schumacher) elfogadta a hívásunkat, miszerint helyettesítse ő Felipe Massát, azt jelenti, hogy még mindig vágyakozik afelé, hogy visszatérjen.” – nyilatkozta a Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali.

„Ha nem akarna visszatérni, már letette volna a sisakját, ezért soha ne mond, hogy soha. Továbbra is az a célunk, hogy három autót indítsunk egy szezonban. ” – tette hozzá Domenicali. 

A három autós tervezetet már a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) és a Formula-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone is vizsgálja. Ennek legnagyobb ellenzője Sir Frank Williams, aki szerint ez (három autó) elvenné a kisebb csapatoktól az esélyt, mivel az első 5 sor a rajtrácson állandó lenne.

2009. Szeptember 03, 19:46
Válasz #158

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Sajnálom a sok Schumi fant, ez nem volt szép amit itt művelt a média, felspannolták a népet és aztán jött a pofára esés! Sajnálom, azt hiszem akkor ez ennyi volt. :'(

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Szeptember 03, 18:31
Válasz #157

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Akkor most már biztos, hogy nem tér vissza idén, de én azért reménykedtem, hogy Monzára beül, de úgy látszik mégse. Most már 1 kérdés van, hogy a Ferrari eléri azt, hogy legyen 3autós szabály, mert akkor Schumi jövőre még visszatérhet. :)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek