Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Úgyis mindenki csal, véli Irvine  (Megtekintve 2219 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 04, 09:54
Válasz #7

Gulyás Martin

• **
  • Információ Nem elérhető
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
    • www.formaone.5mp.eu
Ez igaz ma a forma-1 már csak mindenféle ügyből áll.
http://5mp.eu/kepgaleria_nagyitas.php?azonosito=formaone&oldalkod=rIoz8fRJCA&kep=1995.jpg A gy?zelem a legjobb érzés számomra.Szeretem a sebességet és a gyorsaságot.

2009. Szeptember 23, 19:44
Válasz #6

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Azért valljuk be, nekünk nézőknek ez nagyon tetszett. Izgalmas volt, hogy majdnem a végéről nyert Alonso, egészen addig amíg azt hittük ez csak szerencse kérdése volt.
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2009. Szeptember 19, 11:25
Válasz #5

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
"Úgy is mindenki csal" Hát én is ezt mondom mióta. Úgy látszik ehhez a sporthoz csalni kell, hogy előnyt szerezzél. Ezt tudomásul kell venni. Úgy látszik ez a sport ilyen.
Én is azt mondom ez durva, el se akartam hinni, azt hittem piké akciója, hogy Briost szívassa, végül is azt csinálta, csak kiderült nem kamu ez, és nem ő találta ki hanem  Briós, meg Symonds! Ez nagyon szomorú.

És van egy olyan sanda gyanúm...hogy volt még pár ehhez hasonló eset...amiről nem tudunk...meg még lesz is! :4:

2009. Szeptember 18, 21:52
Válasz #4

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
 "Úgy is mindenki csal" Hát én is ezt mondom mióta. Úgy látszik ehhez a sporthoz csalni kell, hogy előnyt szerezzél. Ezt tudomásul kell venni. Úgy látszik ez a sport ilyen.
Én is azt mondom ez durva, el se akartam hinni, azt hittem piké akciója, hogy Briost szívassa, végül is azt csinálta, csak kiderült nem kamu ez, és nem ő találta ki hanem  Briós, meg Symonds! Ez nagyon szomorú.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Szeptember 18, 08:18
Válasz #3

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Hát én nem értek Irvine-al egyet!Én igenis elítélem a Renaultot ezért!
Abban viszont igenis igaza van...h régen is történtek csalások...és mennyiről nem tudhatunk!
De jobb is h nem...ezen is úgy felhúztam magam!

2009. Szeptember 17, 21:26
Válasz #2

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Irvine nem semmi figura, viszont biztos tud 1-2 dologról, főleg a Ferrari időszakról.
hiszen mindenki tisztában van vele (még ha nem is ismeri be nyílvánosan), hogy ott sem volt mindig fair a helyzet.  :)

2009. Szeptember 17, 20:46
Válasz #1

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
A nem éppen a rendpártiságáról elhíresült Eddie Irvine nem borult ki a Nelsinho Piquet-t valószínűleg szándékos ütközésre utasító Renault botránya miatt, mivel érzése szerint az efféle magatartás bevett gyakorlat a Forma-1-ben. "Nevetséges a feltevés, hogy ez a sporttörténelem legnagyobb csalása. A Forma-1 mindig egy háború volt.

Régebben is akadtak olyanok, akik kilöktek másokat a pályáról, és mindent megtettek, ha szükség volt rá. A múltban minden istálló csalt, kijátszották a szabályokat" - fogalmazott a hajdani pilóta a BBC-nek adott interjújában. Irvine nem ítéli el a tervet kifőző Flavio Briatorét és Pat Symondsot sem, mert szerinte "a Forma-1 legnagyobb alakjai, például Colin Chapman, mindent bevállaltak a győzelemért, ők is csaltak. Akkoriban ez teljesen normális volt" - mondta. - "Az FIA most politikailag korrekté akarja tenni a Forma-1-et, de akkor senki sem nézné többé, mert nagyon unalmas lenne."

Irvine "keresztesháborúnak" nevezte a csalások elleni hadjáratot, és logikája alapján - a McLaren 2007-es kémügyéből kiindulva - nem lát fényes jövőt a Renault számára. "Ha a McLarennek 100 millió (dollárt) kellett befizetnie néhány Ferrari-papír miatt, akkor a Renault-t ki kell zárni. De nem gondolom, hogy sor kerül erre" - tette hozzá.

Hihetetlen figura! ::-)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek