Ralf: Räikkönen lassabb, mint Michael
„Nyilvánvalóan kényelmetlen lenne neki (Räikkönen), ha lassabb lenne, mint Michael. De ez fog történni. Räikkönen már a testvérem 2006-os visszavonulása előtt is lassabb volt, és ez azóta semmit nem változott. Úgy gondolom, hogy ez lesz Valenciában is. Semmit nem javult Kimi mióta a Ferrarinál van.” – folytatta Schumacher.
És én még sajnáltam anno a kis Ralfot, hogy annyian bántják, de látom úgyan olyan kö**ög maradt mint amikor versenyzett. Látom nem bírja még mindig elviselni, hogy A bátyuskája ezerszer jobb nála, még mindig benne vannaka tüskék. Ideje lenne pszichologushoz járnia, mert láthatjuk még mindig nem dolgozta fel, hogy Michael jobb nála.
Mi az hogy lassabb? Hagyjuk már, annyira imádom mikor egy ex f1-es adja itt az észt, egy másik pilótáról. Kimi van olyan gyors mint Michael! Sőt szerintem gyorsabb is, az is igaz ő tartja még mindig a leggyorsabb körök rekordját, de aki megdöntehti az Kimi, ha ebben az évben a Ferrari nem ilyen ,akkor szerintem év végén megdöntötte volna azt a rekordot. Nem értem miért lenne lassabb, hát már verte Kimi Schumit. Annyira unom már hogy az f1-ből csak negatívumot mondanka Kimiről, és érdekes a ralisok meg agyon dícsérik a tehetségét.
lehet hogy felfújtam a dolgot, csak tudjátok a sok kicsi rosszindulatú megjeygzések most érték el nálam hogy felhúzzam magam.
És aki azt mondja Schumiról, hogy nem fog neki menni a visszaállás, hát annak baj van a fejével. Szerintem minden egyes ex f1-es visszaülne, akkor igen is helyt állnának, főleg Schumi! Szerintem nem kell semmiféleképpen sem szégyenkeznie majd a helyezésén. Simán dobogó esélyes lesz,ha az nem, akkor pontszerző helyen.